Moderators Malthador Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Έχω παραγγείλει την CE από public και ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σε κανένα σκρουτζομάγαζο. Να ανησυχήσω πολύ;
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ήταν μεγάλη έκπληξη που κυκλοφόρησε στην VC του Wii U, αν αναλογιστεί κανείς την ανάμειξη της Rare στο developing του παιχνιδιού. Δε νομίζω ακριβώς ότι ήταν έκπληξη. Από ο,τι καταλαβαίνω τα δικαιώματα του τίτλου/franchise είναι intellectual property της ίδιας της Nintendo από την εποχή των παλαιότερων τίτλων. Στην Rare απλώς έδωσαν την άδεια για developing χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραχώρησαν τα δικαιώματα. Το ίδιο συνέβει και με το Star Fox στο Gamecube. Για αυτό είδαμε τα παιχνίδια να υπάρχουν στην VC του Wii U, στο καινούργιο SNES Mini και για μένα σίγουρα θα υπάρξουν και στην VC του Switch που έρχεται. Αυτό που δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε ξανά σε κονσόλα της Nintendo είναι τίτλοι που ανέπτυξε εξ ολοκλήρου η Rare και κατέχει το intellectual property όπως το Perfect Dark, το Killer Instrinct, το Banjo-Kazooie και το Conker's Bad Fur Day, που παρεπιπτόντως είναι το ένα από δύο μοναδικά παιχνίδια που έκανε publish η ίδια η Rare μαζί με το Jet Force Gemini. Και φυσικά έχουμε και την περίπτωση του GoldenEye 007 που έχει μπει σε ένα γενικότερο πάγο γιατί έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και ούτε οι δημιουργοί της ταινίας δεν ξέρουν σε ποιον ανήκει. Που λέει ο λόγος. Τέλος ένα σχόλιο/εκτίμηση για τη VC του Switch για να κρατιέμαι και περισσότερο on-topic Με δεδομένο ότι το τελευταίο update ξεκλειδώνει πλήρως τη χρήση του χειριστηρίου του Gamecube στο Switch (όχι σαν στο wii u που αφορά μόνο ένα παιχνίδι) και παράλληλα με την κατάθεση του trademark του χειριστηρίου του Ν64 το καλοκαίρι, πιστεύω πως θα είναι λίγο διαφορετική από ο,τι έχουμε συνηθίσει και θα αφορά τις 4 παλαιότερες κονσόλες της (με εξαίρεση μάλλον τα wii και wii u) όπου θα χρησιμοποιούνται τα ίδια τα χειριστήρια των προηγούμενων κονσολών. Αυτό θα έφερνε την εξομοίωση πολύ κοντά στο πως παίζονταν παλιά όπως έκαναν πετυχημένα και με τα δύο mini. Η κίνηση για trademark του N64 controller δεν πιστεύω ότι αφορά ένα επερχόμενο Ν64 Mini μιας και θα είχε υψηλό κόστος κατασκευής και πώλησης λόγο hardware κονσόλας (δεν είναι απλό nes ή snes...) και λόγο των 4 χειριστηρίων. Αν και δε νομίζω προσωπικά να με χάλαγε κάτι τέτοιο αν το αναβάθμιζαν σε 720p 4:3 ακόμα και αν έλειπαν τα 3-4 διαμαντάκια της Rare... ΥΓ. Βέβαια από την άλλη μπορεί να λέω μπούρδες γιατί το νόημα λόγο φορητότητας μπορεί να να είναι να παίζεις VC on the go και απλά όλα αυτά να σημαίνουν ότι το χειριστήριο του gamecube το προορίζουν για ένα επερχόμενο Smash Bros και το trademark του N64 να είναι για ένα επερχόμενο mini!
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Την βρηκες σε καμια καλη τιμη?Αν ισχυει με ψηνει και ας μην εχω και εγω ακομα Switch(και την συλλεκτικη του zelda στο τσακ ημουν να την αγορασω πριν λιγες μερες). Στην κανονική του στα 90€. Αλλά αν την άφηνα αμφιβάλλω αν θα την έβρισκα μετά. 1
petecj101 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Έχω παραγγείλει την CE από public και ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σε κανένα σκρουτζομάγαζο. Να ανησυχήσω πολύ; Δεν νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς αν υπήρχε πρόβλημα διαθεσιμότητας πιστεύω θα είχαν ειδοποιήσει. Θυμάμαι ειχα δει στο public.gr πως η συλλεκτική ηταν εξαντλημένη, ενώ χθες που έκανα μια αναζήτηση δεν το δινει καν σαν κωδικό... Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα την έπαιρνα από άλλού, που την έχουν άμεσα διαθέσιμη κι ας μάθουν στο Public να κάνουν σωστά στην δουλειά τους να μην χάνουν 90άρια κι όχι μόνο. Το NSW το ειχα προπαραγγείλει κι από Plaisio κι άπο Public. Από Public ούτε φωνή ούτε ακρόαση πότε θα παραλάβω, ούτε καν την προηγούμενη μέρα είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά. Να τους παρακαλάς να τους δώσεις 409€ ζεστά-ζεστά και να σου λένε δεν ξέρω-δεν έχω ενημέρωσει μπλα μπλα. Μου έστειλαν θυμάμαι μήνυμα πως η παραγγελία μου με περιμένει στο κατάστημα, αλλά εγώ είχα ήδη τσιμπήσει το NSW από αλλού... Στην κανονική του στα 90€. Αλλά αν την άφηνα αμφιβάλλω αν θα την έβρισκα μετά. Κι εγώ την τσίμπησα άμεσα. Πιστεύω θα εξαντληθεί γρήγορότερα και δεν θα μείνει στα ράφια όπως αυτή του BotW. Είναι απλά απίθανη η συλλεκτική και το art-book τουλάχιστον επικό! Το steelbook είναι αριστούργημα και λυπάμαι να το βγάλω καν από την θήκη. Η ποιότητα της είναι μοναδική! Το μόνο πρόβλημα που έχω (κι εγώ) είναι το μέγεθος καθώς δεν χωράει στο ράφι μου. 1
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Έχω παραγγείλει την CE από public και ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σε κανένα σκρουτζομάγαζο. Να ανησυχήσω πολύ; εμένα από public ο κολέκτορας και μου ήρθε άμεσα και έλαβα και ειδοποίηση. Δεν τους παίρνεις ένα τηλ? Το fifa 18 τι λέει; Online έχει κόσμο; online έχει κόσμο απλά να φροντίζεις να παίρνεις ομάδα με τεσσερα η περισσότερα αστέρια και θα σου βρίσκει ματσάρισμα με την μια. 2
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 εμένα από public ο κολέκτορας και μου ήρθε άμεσα και έλαβα και ειδοποίηση. Δεν τους παίρνεις ένα τηλ? online έχει κόσμο απλά να φροντίζεις να παίρνεις ομάδα με τεσσερα η περισσότερα αστέρια και θα σου βρίσκει ματσάρισμα με την μια. Δεν έχω switch, από περιέργεια ρώτησα! Thanks!
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Στο amazon.de παιζει "αγοραζεις 3 πληρωνεις 2" https://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_3?srs=13826746031&fst=as%3Aoff&rh=n%3A300992%2Cn%3A%21541708%2Cn%3A12363591031&bbn=541708&ie=UTF8&qid=1512287341&rnid=541708&lo=dvd ισχυει βεβαια και για αλλες κονσολες 4
orck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Στο amazon.de παιζει "αγοραζεις 3 πληρωνεις 2" https://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_3?srs=13826746031&fst=as%3Aoff&rh=n%3A300992%2Cn%3A!541708%2Cn%3A12363591031&bbn=541708&ie=UTF8&qid=1512287341&rnid=541708&lo=dvd ισχυει βεβαια και για αλλες κονσολες Με ενδιαφερει αυτο, δεν καταλαβαινω ομως ουτε λεξη γερμανικα (ξερω απαραδεκτος) Επιλεγω 3 παιχνιδια και με χρεωνει για...3παιχνιδια. Τι πρεπει να κανω;
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δε χρειαζεται να ξερεις γερμανικα. Πηγαινεις στο amazon.co.uk και κανεις λογαριασμο. Ειναι ιδιος για ολα τα αμαζον. κανεις παντου login με το ιδιο username/password. Στη συνεχεια στο amazon.de καπου πανω δεξια εχει εικονιδιο με την υδρογειο και επιλογη γλωσσας. Βαλε αγγλικα παροτι εισαι στο .de οταν πας στο checkout σου αφαιρει το κοστος του φθηνοτερου. Προσοχη ομως. Θα πεσει και ελαφρυ "καπελακι" λογω αυξημενου φπα στην ελλαδα. Στη Γερμανια εχουν 19% ενω εδω εχουμε 24%. οποτε η τιμη ειναι ελαφρως αυξημενη Παραδειγμα: Μαριο Odyssey: 50, Zelda 57, Kart 50.. Συνολο 157 + μεταφορικα. Σε μενα τα βγαζει 163,56 (λογω αυξημενου φπα) + 5,40 (μεταφορικα) Μετα αφαιρει 52,09 (προφανως το φθηνοτερο) ----> Τελικη τιμη 116,87 2
D.Luffy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το Xenoblade? Είναι η πρώτη μου επαφή με τη σειρά και μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω κλείσει μέχρι στιγμής 12 ώρες. Μου άρεσε πολύ το στήσιμο του κόσμου του αλλά βρήκα τους μηχανισμούς του αρκετά μπερδεμένους και χωρίς νόημα ύπαρξης. Ειδικά η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι πονοκέφαλος. Πολύπλοκο και κακοσχεδιασμενο UI, άχρηστος χάρτης, ένα κάρο items που πραγματικά σε κάνουν να χάνεις τη μπάλα καθώς δεν ξέρεις τι χρειάζεται να κρατήσεις και τι όχι. Οι μάχες υποτίθεται ότι έχουν βάθος με ένα σωρό μηχανισμούς τους οποίους ομως τους βρήκα εντελώς... άχρηστους και το χειρότερο ολων, βαρετούς. Με έπιασα απλώς να κάνω spam τις βασικές κινήσεις χωρίς να θέλω να εμβαθύνω σε combos, cancels και ένα σωρό άλλους υποτίθεται χρήσιμους μηχανισμούς. Δεν ξέρω αν αυτή η αρνητικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα προηγούμενη επαφή με τη σειρά αλλά δεν κατάφερε να με κερδίσει το βάθος του gameplay όπως άλλα rpg. Νομίζω ότι προσπαθεί επίτηδες να κάνει πολύπλοκα πράγματα τα οποία όμως καταντούν βαρετά και κουραστικά. Δεν βοηθάνε και καθόλου τα μενού και γενικώς οι εξηγήσεις για τους μηχανισμούς είναι ανεπαρκείς. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το review του Kotaku. Όσοι είστε βετεράνοι τις σειράς, ποια είναι η γνώμη σας? Είναι αυτό που περιμένατε? Τα προηγούμενα παιχνίδια είναι στο ίδιο στυλ? 1
Pitsifrikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Του συγκεκριμένου δε του άρεσαν τα xenoblade ποτέ αλλά έκανε το review του συγκεκριμένου.Δε βγάζεις άκρη.Εγω στο 5ωρο είμαι ακόμα αλλά ήδη το γουστάρω πολύ.Δε ξέρω για αργότερα αλλά μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το review του Kotaku. Δεν έχω παίξει το game ακόμα, αλλά το review του kotaku είναι στην καλύτερη περίπτωση γελοίο. Κατ' αρχάς είναι λειψό μιας και εστιάζει μόνο σε ένα κομμάτι του game, το gameplay, που φυσικά και είναι το σημαντικότερο κομμάτι, αλλά σαν review θα έπρεπε να σχολιάσει κι άλλα σημεία, το σενάριο, τους χαρακτήρες, τον ήχο, τα γραφικά κοκ. Κατά δεύτερον, με την περιγραφή που κάνει στο gameplay είναι λες και περιγράφει ακριβώς το πρώτο Xenoblade ή το Χ. Όποιος έχει παίξει τα δύο προηγούμενα games, καταλαβαίνει τι εννοώ. Αυτά που θεωρεί ο reviewer προβληματικά είναι όλα όσα αγαπήσαμε οι fans της σειράς. Το να λες ότι σε ενοχλεί η πολυπλοκότητα ενός xenoblade είναι σαν να λες ότι σε ενοχλεί που τα Fire Emblem είναι turn-based. Παράνοια δηλαδή, αφού πάνω σε αυτό το μηχανισμό είναι στημένα τα games. Και εν τέλει, δεν κατάλαβα γιατί έκανε το review κάποιος που δεν του άρεσαν τα δύο προηγούμενα της σειράς, εκτός κι αν ήθελαν απλά ένα γραφικό κείμενο για να γελάσουμε. Αν και για να είμαι ειλικρινής ούτε αστείο το βρήκα. :/ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από Malthador 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το Xenoblade? Είναι η πρώτη μου επαφή με τη σειρά και μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω κλείσει μέχρι στιγμής 12 ώρες. Μου άρεσε πολύ το στήσιμο του κόσμου του αλλά βρήκα τους μηχανισμούς του αρκετά μπερδεμένους και χωρίς νόημα ύπαρξης. Ειδικά η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι πονοκέφαλος. Πολύπλοκο και κακοσχεδιασμενο UI, άχρηστος χάρτης, ένα κάρο items που πραγματικά σε κάνουν να χάνεις τη μπάλα καθώς δεν ξέρεις τι χρειάζεται να κρατήσεις και τι όχι. Οι μάχες υποτίθεται ότι έχουν βάθος με ένα σωρό μηχανισμούς τους οποίους ομως τους βρήκα εντελώς... άχρηστους και το χειρότερο ολων, βαρετούς. Με έπιασα απλώς να κάνω spam τις βασικές κινήσεις χωρίς να θέλω να εμβαθύνω σε combos, cancels και ένα σωρό άλλους υποτίθεται χρήσιμους μηχανισμούς. Δεν ξέρω αν αυτή η αρνητικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα προηγούμενη επαφή με τη σειρά αλλά δεν κατάφερε να με κερδίσει το βάθος του gameplay όπως άλλα rpg. Νομίζω ότι προσπαθεί επίτηδες να κάνει πολύπλοκα πράγματα τα οποία όμως καταντούν βαρετά και κουραστικά. Δεν βοηθάνε και καθόλου τα μενού και γενικώς οι εξηγήσεις για τους μηχανισμούς είναι ανεπαρκείς. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το review του Kotaku. Όσοι είστε βετεράνοι τις σειράς, ποια είναι η γνώμη σας? Είναι αυτό που περιμένατε? Τα προηγούμενα παιχνίδια είναι στο ίδιο στυλ? Ολα τα Xeno παιχνίδια έχουν αρκετά μεγάλο κατώφλι, ειδικά στην αρχή, εισαγωγής. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου πρώτα να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται πριν να αρχίσεις να μπαίνεις στα βαθύτερα χωράφια. Εχεις φάει το κλασσικό overload πληροφοριών και και απλά το μέγεθος και όγκος του τι πρέπει να μάθεις σε πολλούς θα τους κάτσει άσχημα στην αρχή. Εχεις το γνωστό θέμα του δεν ξέρεις που να πρωτοκάνεις focus και η προσοχή σου έχει διαιρεθεί άπειρες φορές ως τώρα. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ με το πρώτο Xenoblade. Χαμός από πληροφορίες, τεράστιος κόσμος, βυτιοφόρα από stats και skills συνδυαστικά με το να μάθεις που να στέκεσαι και πότε να κάνεις τι. Είναι κυριολεκτικά επίθεση στο μυαλό σου και επειδή ελάχιστα παιχνίδια έχουν τέτοιο επίπεδο ποσότητας και πολυπλοκότητας απλά παθαίνεις burnout. Η συμβουλή μου είναι απλά να κάνεις υπομονή μέχρι να μάθεις τα βασικά (τα οποία ομολογουμένως μπορεί να σε πάρει και 20 ώρες) και από εκεί και μετά απλά να κάνεις focus σε ένα πράγμα τη φορά. Μόλις μπεις όμως στη λογική του και αρχίσεις να αναγνωρίζεις με τα μάτια τι γίνεται στην οθόνη θα αρχίσεις πραγματικά να περνάς καλά και να βλέπεις το βάθος των επιλογών της μάχης. 4
Mistwalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το xenoblade 2 τα σπαει.Τα προηγουμενα δεν τα εχω παιξει αλλα τελευταια φορα που ευχαριστηθηκα τοσο rpg ηταν το final fantasy 7 core του psp.Η μουσικη epic απιστευτη τα cut scenes λες και βλεπεις κανα anime το μονο που θα ηθελα θα ηταν οι μαχες να ηταν λιγο πιο γρηγορες η πιο action και οχι auto attack based. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις