Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο ,απλα ειναι ενας τιτλος ο οποιος δεν εχει δα και την μεγαλη ζητηση(ασχετως αν ειναι καλα παιχνιδια ή οχι) σε σχεση με τον χαμο των zelda και Mario.

Ιδια κατασταση θυμαμαι επικρατουσε οταν ηταν να παρω το Xenoblade chronicles X στο wii u.

Και τα θετικα review συνολικα του παιχνιδιου το οποιο μαρεσει πολυ στο οπτικο κομματι του

http://www.metacritic.com/game/switch/xenoblade-chronicles-2

Δημοσ.
The Bloomberg 50

Yoshiaki Koizumi

GENERAL MANAGER, ENTERTAINMENT PLANNING AND DEVELOPMENT DEPARTMENT, NINTENDO CO.

Nintendo sold 7.6 million Switches in the seven months after they hit the market, helping The Legend of Zelda: Breath of the Wild, one of the console’s first titles, become the fastest-selling game in company history. The system is the biggest shake-up in gaming since the Wii introduced virtual bowling and tennis to grandparents throughout the world in late 2006, and it represents a stunning success for Koizumi, who took over as Nintendo’s creative force in 2014 from legendary designer Shigeru Miyamoto, the man behind landmark games Super Mario Bros. and Donkey Kong.

Yoshiaki Koizumi.....Γιατί μπορεί.

• Like 5
Δημοσ.

3.Τα 8bitdo ειδικα το νεο που θα βγει το Δεκεμβρη που το μονο που θα του λειπει απο το pro controller θα ειναι το hd rumble θα εχει το απλο και δεν εχει nfc.

μολις ακυρωσα το δικο μου preorder στο αγγλικο amazon :/

https://www.youtube.com/watch?v=y4-UhNTfwS4

1) πολυ κακο rumble (καλυτερα να μην το ειχανε βαλει καθολου)

2) +40ms  input lag πανω απο τα επισημα χειριστηρια, μιλαμε για 2.5 frame καθυστερηση !!

3) κανεις δεν λεει τιποτα προς το παρων για το  dpad, στο  sfc30 non pro εχω θεματακια τελευταια με τις διαγωνιες κινησεις, δηλαδη οταν  παταω με δυναμη τον σταυρο αριστερα ή δεξια  πατιεται ταυτοχρονα και το "πανω" απο μονο του ... 

4) υπερβολικα ευαισθητα stick  ( στο PC τουλαχιστον )

το 2ο ειναι αυτο που με ετσουξε πιο πολυ μιας και το ηθελα για rocket league, θα περιμενω firmware update μπας  και ...

• Like 1
Δημοσ.

μολις ακυρωσα το δικο μου preorder στο αγγλικο amazon :/

https://www.youtube.com/watch?v=y4-UhNTfwS4

1) πολυ κακο rumble (καλυτερα να μην το ειχανε βαλει καθολου)

2) +40ms input lag πανω απο τα επισημα χειριστηρια, μιλαμε για 2.5 frame καθυστερηση !!

3) κανεις δεν λεει τιποτα προς το παρων για το dpad, στο sfc30 non pro εχω θεματακια τελευταια με τις διαγωνιες κινησεις, δηλαδη οταν παταω με δυναμη τον σταυρο αριστερα ή δεξια πατιεται ταυτοχρονα και το "πανω" απο μονο του ...

4) υπερβολικα ευαισθητα stick ( στο PC τουλαχιστον )

το 2ο ειναι αυτο που με ετσουξε πιο πολυ μιας και το ηθελα για rocket league, θα περιμενω firmware update μπας και ...

Με κανα update ισως φτιαξουν το lag/delay.Εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι το δινουν 50€ εξω οποτε κανα 5ευρω+ για μας,υποτιθεται οτι το παιρνουμε σαν πιο φτηνη επιλογη δηλαδη 35€ πιστευω θα ηταν καλη τιμη.Καλυτερα παντως να δωσεις αλλα 15 και να παρεις το pro controller.Παντως καλα λογια εχουν ακουστει και για τα 2 controller με το skin zelda/mario αλλα το τεραστειο μειον για μενα ειναι οτι δεν εχουν καθολου rumble.Εχουν 2 βαρακια γιατι ειναι παναλαφρα.

Δημοσ.

Μου φανηκε οτι ειδα διαφημιση στο star για το Switch, νομιζω οτι εδειχνε και το skyrim. Δεν το πιστευω. Εχει ξαναγινει κατι τετοιο απο Nintendo;

• Like 1
Δημοσ.

Μου φανηκε οτι ειδα διαφημιση στο star για το Switch, νομιζω οτι εδειχνε και το skyrim. Δεν το πιστευω. Εχει ξαναγινει κατι τετοιο απο Nintendo;

(μακρόσυρτο off-topic αλλά έχει μια αξία...)

Διαφημίσεις της Nintendo στην Ελλάδα έχουν παίξει και στο παρελθόν, από εποχές NES μέχρι ακόμα και WII U, βάζω μερικές που βρήκα από κάτω.

Θυμάμαι έντονα διαφήμιση Majora's Mask για Ν64 (που δε βρίσκω με τίποτα) και επίσης είμαι πεπεισμένος ότι θυμάμαι να έχουν υπάρξει για Gamecube στις αρχές του και Wii.

Bonus:
  • Like 4
Δημοσ.

Offtopic αλλά το N64 bundle με Donkey Kong 64 ήταν αυτό που είχα πάρει και τη θυμάμαι ακόμα τη διαφήμιση.

Τυχαίνει το συγκεκριμένο να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι ever, αν και γνωρίζω ότι είναι αρκετά controversial τίτλος.

Αρκετά συχνά το ξεκινάω από την αρχή και το τερματίζω (όχι πάντα και τις 201 μπανάνες, είναι 2-3 που σου βγάζουν την πίστη και φτάνεις να βλαστημάς που γεννήθηκες :P ). Ήταν μεγάλη έκπληξη που κυκλοφόρησε στην VC  του Wii U, αν αναλογιστεί κανείς την ανάμειξη της Rare στο developing του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Πολύ δυνατό το Xenoblade.Έχουν δώσει μεγάλη βάση στην ιστορία και έχουν αρκετές ποζεριες στις μαχες.Διαμαντακι για τους λάτρεις του είδους.

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου.

Τώρα μένει να πάρω και Switch!

26995669149_db892df9ba_h.jpgP71201-225520 by nc.m.n., on Flickr

Την βρηκες σε καμια καλη τιμη?Αν ισχυει με ψηνει και ας μην εχω και εγω ακομα Switch(και την συλλεκτικη του zelda στο τσακ ημουν να την αγορασω πριν λιγες μερες).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...