Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό μούγκα η Playtonic για το πότε επιτέλους θα κυκλοφορούσε το Yooka Laylee στο Switch και ξαφνικά ανακοινώνουν ότι σε 2 βδομάδες θα το βγάλουν...

Είχα πει ότι θα περιμένω να το πάρω στο Switch όταν βγει, τελικά πριν λίγες ημέρες και μιας και ήταν ακόμα εντελώς αόριστο το πότε θα βγει στο Switch, το βρήκα σε προσφορά στα 17 ευρώ για steam και το πήρα.

Αν ήξερα ότι θα βγει τώρα δα, ακόμα και αν έπρεπε να πληρώσω τα διπλά και βάλε για την έκδοση του Switch, θα το προτιμούσα. Τώρα αφού το πήρα για Steam, άντε γειά, πάω γι' άλλα :)

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γιατι δε μου το πανε απ το τηλεφωνο;

Δυστυχως πολλοι δεν το ξερουν και δυσκολα το υποψιαζεσαι.Εγω εχασα τζαμπα καποιες ωρες φορτισεις και καλο ψαξιμο στο support τις nintendo America για να το σιγουρεψω.υπαρχει οντως η περιπτωση να εχει προβλημα δεν το αποκλειουμε και αυτο αλλα δοκιμασε αφου δεν το δουλευεις το dock βαλε την κονσολα να φορτιζει εκτος dock με τα joycon πανω.πανε στο menu τον controller και δες αν εχει τα εικονιδια οτι φορτιζει πανω απο τις μπαταριες.

Δημοσ.

τους εστειλα μνμ στο mail

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας. Καταρχήν από την στιγμή που συνδέσεις τον φορτιστή στην ταμπλέτα το σύστημα αυτόματα περνάει σε sleep mode. Αφού έχεις καταφέρει να φορτίσεις το ένα joycon σημαίνει πως δεν κάνεις κάτι λάθος. Κάνε αυτό που σου υπέδειξαν και άλλοι τοποθέτησε τα joycon πάνω στην ταμπλέτα και άστα να φορτίζουν, πήγαινε στο εικονίδιο controllers από το κεντρικό μενού  και επαλήθευσε ότι απεικονίζει και τα δύο joycons και κάτω από αυτά το αντίστοιχο εικονίδιο ένδειξης μπαταρίας είναι πράσινο ή δείχνει να φορτίζει. 

Ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις σας. Μάλλον για Splatoon το βλέπω

Απλά να ξέρεις ότι το Splatoon 2 δεν προσφέρει τοπικό/διαδικτυακό multiplayer με ένα σύστημα. Αυτό το κάνει μόνο το Mario Kart 8 Deluxe (μέχρι δύο παίκτες διαδικτυακό,τέσσερις τοπικό). To ARMS πάλι προσφέρει μόνο τοπικό πολλαπλό (μέχρι δύο παίκτες).

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά, ρίξε μια ματιά στο snipperclips που είναι συναγωνιστικό. Έχει demo στο eshop και καλύτερα να το δοκιμάσετε για να έχετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας. Καταρχήν από την στιγμή που συνδέσεις τον φορτιστή στην ταμπλέτα το σύστημα αυτόματα περνάει σε sleep mode. Αφού έχεις καταφέρει να φορτίσεις το ένα joycon σημαίνει πως δεν κάνεις κάτι λάθος. Κάνε αυτό που σου υπέδειξαν και άλλοι τοποθέτησε τα joycon πάνω στην ταμπλέτα και άστα να φορτίζουν, πήγαινε στο εικονίδιο controllers από το κεντρικό μενού και επαλήθευσε ότι απεικονίζει και τα δύο joycons και κάτω από αυτά το αντίστοιχο εικονίδιο ένδειξης μπαταρίας είναι πράσινο ή δείχνει.

Μια φορα το δοκιμασα με το φορτιστη πανω αλλα επαιζε κανονικα δεν μπηκε σε sleep mode μηπως ειναι καποια επιλογη στις ρυθμισεις αυτο;Η λες αν το βαλεις στο dock;
Δημοσ.

Μια φορα το δοκιμασα με το φορτιστη πανω αλλα επαιζε κανονικα δεν μπηκε σε sleep mode μηπως ειναι καποια επιλογη στις ρυθμισεις αυτο;Η λες αν το βαλεις στο dock;

Ακόμα και power off να είναι το σύστημα από την στιγμή που θα συνδεθεί με τον φορτιστή θα περάσει σε sleep mode. Αφού συνδεθεί ο φορτιστής μετά μπορείς να επιλέξεις και πάλι το power off αλλά τότε δεν θα φορτίζονται τα joycons. 

Η αναφορά στην συγκεκριμένη λειτουργία του συστήματος έγινε διότι είναι δύσκολο να έχει κάνει κάτι λάθος ο henry11. Μένει όμως να μας δώσει μια απάντηση σε ένα ερώτημα.....

Δημοσ.

Ακόμα και power off να είναι το σύστημα από την στιγμή που θα συνδεθεί με τον φορτιστή θα περάσει σε sleep mode. Αφού συνδεθεί ο φορτιστής μετά μπορείς να επιλέξεις και πάλι το power off αλλά τότε δεν θα φορτίζονται τα joycons.

Η αναφορά στην συγκεκριμένη λειτουργία του συστήματος έγινε διότι είναι δύσκολο να έχει κάνει κάτι λάθος ο henry11. Μένει όμως να μας δώσει μια απάντηση σε ένα ερώτημα.....

λοιπον το εβαλα στο dock και δειχνει οτι φορτιζει αυτο που ειχε θεμα..θα το αφησω καμια ωρα να δω..
Δημοσ.

Switch + Splatoon 2 στα 370€

https://www.theconsoleclub.gr/el/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82/nintendo-switch/nintendo-switch-red-blue-joy-con-splatoon-2-dlc-9781582390815-detail

Παιδιά, από όσα αναφέρουν σε διάφορα βίντεο, όπως

-Πάγωμα οθόνης

-Καμένα πίξελ

-Γρατζούνισμα από το dock

-Μη συγχρονισμός των joycons κλπ

Σας έχει τύχει τίποτα σε όσους έχετε ήδη το switch?

Δημοσ.

Εμένα μόλις το πήρα το switch μου καηκε το βιντεο τράκαρα το αυτοκίνητο και έπιασα την γυναίκα μου με άλλον. Σίγουρα για όλα αυτά τα κακά φταίει το switch.

Βασικά γλίτωσα από την γυναίκα και το switch είναι πλέον η καλύτερη κονσόλα μου, πραγματικά σωτηρία. :)

Βρε φίλε μου σταματά να διαβάζεις προβλήματα. Μία χαρά μηχάνημα είναι με πολύ καλά παιχνίδια. Ότι κακό διαβάζεις δεν θα το συναντήσεις (στατιστικά) εκτός και εάν είσαι από αυτούς που εάν καθήσει μια μύγα επάνω βλέπουν γρατσουνιες από τα παπούτσια της.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Switch + Splatoon 2 στα 370€

https://www.theconsoleclub.gr/el/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82/nintendo-switch/nintendo-switch-red-blue-joy-con-splatoon-2-dlc-9781582390815-detail

Παιδιά, από όσα αναφέρουν σε διάφορα βίντεο, όπως

-Πάγωμα οθόνης

-Καμένα πίξελ

-Γρατζούνισμα από το dock

-Μη συγχρονισμός των joycons κλπ

Σας έχει τύχει τίποτα σε όσους έχετε ήδη το switch?

Κατ' αρχάς το bundle με το Splatoon 2 δεν το βλέπω για προσφορά. Στην παρούσα φάση δεν θα το αγόραζα, θα περίμενα τις γιορτές.

Στα υπόλοιπα που λες:

- Πάγωμα οθόνης: Μέσα σε 9 μήνες που έχω το σύστημα, μου έχει συμβεί 2 φορές να παγώσει η οθόνη και μία φορά να μου πετάξει ένα άκυρο error, όλες τις φορές χρειάστηκε hard reset και μετά έπαιζε κομπλε. Από την άλλη το PS4 μου το έχω πέντε ολόκληρες μέρες και ήδη έχει χρειαστεί μία φορά hard reset (καλά για το X1S μου δεν το συζητώ καν, μια φορά το μήνα είναι στανταράκι το reset). Το πάγωμα της οθόνης δεν είναι πρόβλημα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ηλεκτρονικά είναι, θα χρειαστούν επανεκκίνηση μια στο τόσο.

- Καμένα πίξελς/γραντζούνισμα: Σαχλαμάρες. Μεμονωμένα περιστατικά που δεν ανήκουν καν στο αποδεκτό σφάλμα. Μην τα λαμβάνεις υπόψιν.

- Desync: Νομίζω ότι σχεδόν όλοι όσοι αγοράσαμε την πρώτη παρτίδα του NSw συναντήσαμε το πρόβλημα με τον αποσυγχρονισμό. Θυμάμαι τουλάχιστον 4 άτομα μόνο από εδώ μέσα, 5 μαζί με μένα. Το καλό είναι ότι λύνεται πολύ εύκολα και δωρεάν αποστέλοντας το joy-con στο service.

Γενικότερα πάντως, άμα είσαι τύπος που τα ψυρίζει πολύ τα πράγματα στα πάντα θα βρίσκεις λεπτομέρειες που θα σε ενοχλούν. Για παράδειγμα υπάρχει κι αυτός ο τύπος. Όπως τη βρίσκει ο καθένας, εγώ προσωπικά αγοράζω κονσόλες για να τις χρησιμοποιώ παίζοντας σε αυτές, όχι για να τις κοιμίζω στην αγκαλιά μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είχα από την αρχή θέμα με το αριστερό joycon, το έστειλα στη cdmedia και μου το φτιάξανε. Day one παρτίδα με γκρι joycons.

Τώρα παρατηρώ ότι και το δεξί ξε-συγχρονίζει κάθε τρεις και λιγάκι, δεν ξέρω αν προέκυψε τώρα ή αν ήταν εξ'αρχής, αλλά επειδή το αριστερό είχε πιο έντονο θέμα δεν το είχα παρατηρήσει. Μιλάμε για απόσταση από την κονσόλα κάτι λιγότερο από 2 μέτρα.

Απλά βαριέμαι πάλι να κάνω όλη τη διαδικασία και να μείνω 10 μέρες χωρίς χειριστήριο και δεν το έχω στείλει ακόμα...

Ξέρει κανείς by the way αν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος στη cd media να το αφήσεις και να πας μετά από λίγες ημέρες να το πάρεις για να γλυτώσεις χρόνο και συννενοήσεις με courier? Ή η διεύθυνση που έχει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της δεν έχει υποδοχή κοινού?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...