henry11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το κλεινω το switch τελειως..λετε να ναι αυτο?επισης δε χρησιμοποιω το dock..επικοινωνησα με τη cdmedia κ μου ειπαν θα παρουν τα χειριστηρια εφοσον ειναι ετσι και εχεις αλλο χειριστηριο να μπορεις να παιξεις με το switch , στειλε μονο τα joy cons... Βεβαια μιλα και με cd media αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...Φιλος εχει κατι το ιδιο και τα αλλαξαν χωρις προβλημα και ειχε και το Pro controller...Παντως περιεργο...τα αφηνεις για πανω απο καμια ωρα στην πριζζα ολα μαζι ε?τα αφησα 5 ωρες κ το 1 ηταν κοκκινο στη γραμμη ακομα κ το αλλο δεν ηταν φουλ
basileios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση παιδιά μιας και διαβάζοντας το κατέχετε. Πήρα στα παιδιά την κονσόλα και ήθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι καλό παιχνίδι για online. Να έχει κοινό και να υποστηρίζεται.
Mistwalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το κλεινω το switch τελειως..λετε να ναι αυτο?επισης δε χρησιμοποιω το dock..επικοινωνησα με τη cdmedia κ μου ειπαν θα παρουν τα χειριστηρια τα αφησα 5 ωρες κ το 1 ηταν κοκκινο στη γραμμη ακομα κ το αλλο δεν ηταν φουλ Απο τη στιγμη που το κλεινεις τελειως το ρευμα δεν περναει στα joycon φορτιζει μονο την κονσολα.Σε sleep mode φορτιζει και τα 3.
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κανε και ενα update στα joycons αν δεν εχεις κανει.κουλο ειναι αν φταιει αυτο αλλα δοκιμασε το αν δεν τα εχεις κανει
basileios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις σας. Μάλλον για Splatoon το βλέπω
sils Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και ξανά προς τη δόξα τραβά... καλα ενταξει και η προσφορα ποια ειναι ,γιατι σαν μηχανημα εννοειται οτι πουλαει καλα μιας και ειναι απο τα πιο προσφατα? Γιατι εδω ουτε καν στο eshop δεν ειχε καμια κραυγαλεα προσφορα!!!!!! ξερει κανενας κανα καλο platform στυλ ori,season after fall γενικα με τετοιο εικαστικο επιπεδο να παρω ?Πηρα το pankapu αλλα ειμαι κοντα στο τελος !!!!! Παντως ενα μαγαζι εδω που πουλαει κονσολες στην επαρχια μου ειπε οτι "εαν ειχα 50 ps4 θα τα πουλαγα ολα"!!!! Εδωσε παντως και αρκετα switch, βασικά ειχε προβλημα διαθεσημοτητας,alla ελαχιστα χβοχ!!!! ΥΓ καποιος με ειχε ρωτησει πως προτιμάω να παιζω το pankpu με μοχλο η με dpad..........με me dpad δεν παιζει ειναι για να αλλαζεις οπλα......... μαλλον με τεσταρε! YΓ 1 Ο καθενας λεει τα δικα του... http://www.vg24.gr/black-friday-playstation-4-tops-sales-on-uk/ https://www.gamespot.com/articles/playstation-had-best-black-friday-ever-in-terms-of/1100-6455209/ https://wccftech.com/sony-black-friday-ps4-sales-ever-history/ To χβοχ ρε γαμοτο γιατι δεν παει καλα ? Φτηνη κονσολα με τα πιο φτηνα παιχνιδια και επαιξε τρελη προσφορα 120 ευρω και 170 με κορυφαιο παιχνιδι !!!!!!.........Αντε ρε microsoft βαλε windows 10 μεσα να σαρωσει (μπας και παρω και εγω καλο pc) xaxa Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2017 από sils
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλά έκανε και σε τέσταρε, γιατί έγραψες κάτω από την βάση τελικά: το Switch δεν έχει dpad. Νιάου. 1
sils Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλά έκανε και σε τέσταρε, γιατί έγραψες κάτω από την βάση τελικά: το Switch δεν έχει dpad. Νιάου. Εχεις δικιο ρε φιλε !!!!! τωρα αυτο ειναι καλο η κακο? Θα δείξει.
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το Wonder Boy πάρε αν θες.Πολυ καλό platformακι.Σημερα θα τσιμπήσω το Sonic Mania εγώ.
henry11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Απο τη στιγμη που το κλεινεις τελειως το ρευμα δεν περναει στα joycon φορτιζει μονο την κονσολα.Σε sleep mode φορτιζει και τα 3.και γιατι δε μου το πανε απ το τηλεφωνο;
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 και γιατι δε μου το πανε απ το τηλεφωνο; Παιζει και να μη το ξερουν :-D
henry11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παιζει και να μη το ξερουν :-D τους εστειλα μνμ στο mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις