Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το πήρα απο Astron 55.30€, Και ελπίζω να φύγει γρήγορα. Ειμαι Κρήτη, οποτε MM δεν υπάρχει επιλογη(πάλι αποστολή θα πληρωνα, και 70 στο πάμπλικ..δεν. Η μόνη βλακεία είναι οτι για να πληρώσω με Paypal ήθελε να με χρεώσει 2.5€ έξτρα. Δηλαδή σας προπληρώνουμε την προπαραγγελία, και ψάχνεται να βγαλετε και τα έξοδα του Paypal; Ηταν η τελευταία μου απο εκει. Μην νομίζεις ότι έχουν τρελά κέρδη από την πώληση του παιχνιδιού τα μαγαζιά.
henry11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τα joy cons φορτιζονται μονο με το dock η απο το φορτιστη της κονσολας;δε μου φορτιζουν κ δε ξερω το λογο..
papp0us Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τα joy cons φορτιζονται μονο με το dock η απο το φορτιστη της κονσολας;δε μου φορτιζουν κ δε ξερω το λογο.. Φορτίζονται όσο είναι συνδεμενα πάνω στο switch. Βάλτα πάνω, Κάι βάλε το switch στην πρίζα
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 How to Charge the Joy-Con Controllers
DJTaurus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Και ξανά προς τη δόξα τραβά... Welcome to our holiday showcase. Try these numbers on for size: 4,500 retail websites, 55 million SKUs, and more than one trillion visits. Through Adobe Experience Cloud, we analyze billions of datapoints up-to-the-minute and deliver the most comprehensive and accurate retail insights in the industry. It’s our gift to you, to last the season and beyond.
Edel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τερμάτισα και γω το oddysey, το παιχνίδι ήταν σκέτη μαγεία. Νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί και αυτό με κράτησε είναι η φαντασία που είχαν οι developers καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όχι τόσο ως προς το σχεδιασμό των κόσμων αλλά ως προς τη χρήση του καπέλου και τον όντων που μπορούσες να γίνεις. Απλά ανεξάντλητες δυνατότητες. Είναι απίστευτο πως ένα brand παιχνίδι 20ετίας και βάλε μπορεί να έρχεται τόσο φρέσκο και ανανεωμένο. Λόγω ότι μπορεί να παιχτεί από περισσότερο κόσμο και ηλικίες σε σχέση με το Zelda θα το βάλω ως Game of the year. Ελεώ γιορτής μου μεθαύριο, οι φίλοι με ρώτησαν αν μου λείπει κάτι... Εξασφάλισα το "ονομαστικό" μου δώρο να ναι το Xenoblade II, για να δούμε αν το Switch κάνει το 4/4 μετά από Mario KArt, Zelda και Odyssey. Μιλάμε για μηχανηματάρα, είμαι κατενθουσιασμένος, το ps4 το ανοίγω πλέον μόνο για το καρκίνο το overwatch
henry11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Φορτίζονται όσο είναι συνδεμενα πάνω στο switch. Βάλτα πάνω, Κάι βάλε το switch στην πρίζαδε φορτιζει το ενα φιλε..οποτε εχει θεμα
vag.patrick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 δε φορτιζει το ενα φιλε..οποτε εχει θεμα εφοσον ειναι ετσι και εχεις αλλο χειριστηριο να μπορεις να παιξεις με το switch , στειλε μονο τα joy cons... Βεβαια μιλα και με cd media αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...Φιλος εχει κατι το ιδιο και τα αλλαξαν χωρις προβλημα και ειχε και το Pro controller...Παντως περιεργο...τα αφηνεις για πανω απο καμια ωρα στην πριζζα ολα μαζι ε?
Mistwalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τα joy cons φορτιζονται μονο με το dock η απο το φορτιστη της κονσολας;δε μου φορτιζουν κ δε ξερω το λογο.. Αν εχεις εντελως κλειστη την κονσολα power off και το βαλεις να φορτισει τοτε φορτιζει μονο την κονσολα και οχι τα joycons.Καμια φορα τα joycons ειναι λιγο μπερδεμα,δεν κουμπονουν στον ηχο κλικ και εικονα που δειχνει αλλα στο μηχανικο που καταλαβαινεις μηπως και τα βαζεις ελαφρια.Δες οτι στο εικονιδιο κατω τα εχει και τα 2 joycon γιατι καμια φορα κολαει και δειχνει μονο το ενα.Τελος πανε στο μενου με τα joycon και βαλε την κονσολα στο dock η φορτιστη με τα joycon πανω και δες πια εικονιδια εχουν ενα μικρο εικονιδιο σαν ρευμα που σημαινει οτι φορτωνει.Αν μετα απο αυτα δεν βγαζει το εικονιδιο τοτε εχει προβλημα και επικοινωνεις με cd media
MinKsipnisis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Τον Ιούνιο που μας πέρασε αγόρασα το Wii U και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. (Η τελευταία κονσόλα που είχα πριν από αυτό ήταν το SNES και λίγο πιο πριν το Master System οπότε δεν μπορώ να πω πως είμαι μες στα πράγματα σαν gamer). Επίσης το Πάσχα πήρα το 3ds xl που επίσης το απολαμβάνω και βοήθησε στο να προχωρήσω και στην αγορά του Wii U. Οπότε πηγαίνω την Πέμπτη το απόγευμα (εν αναμονή της Μαύρης Παρασκευής) σε ένα κατάστημα Public και ρωτώ αν ακούγεται καμιά προσφορά για το switch. (Δεν είχα αυταπάτες, ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση). Κι ο υπάλληλος αρχίζει να μου εξυμνεί το PS4. Τον διακόπτω να τον ρωτήσω για το XBOX one S που ομολογουμένως είχε καταπληκτική τιμή. Συνεχίζει να εξυμνεί το PS4. Ξαναρωτώ για το Switch και αρχίζει να μου το συγκρίνει με το PS4 με ύφος "Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από PS4". Το προσπερνώ και ενώ θέλω το switch σκέφτομαι να πάρω το XBOX λόγω τιμής και λόγω παιχνιδιών που δεν θα βρω στο switch. Αλλά θέλω το switch. Σκέφτομαι μήπως πάρω το PS4 γιατί έχω ακούσει πως το XBOX one s κάνει πολύ θόρυβο. Αλλά θέλω το switch. Τελικά αποφάσισα να μην πάρω τίποτα τώρα και να αγοράσω στις γιορτές το switch. Και τώρα αναρωτιέμαι. Αν δώσω 400€ για το switch + odyssey και τον Μάιο ή τον Σεπτέμβρη βγει κανένα Switch 2.0 με μεγαλύτερη οθόνη ή αυξημένη χωρητικότητα ή δεν ξέρω εγώ τι όπως έγινε με το Wii U deluxe??? Θα τα σπάσω όλα! Υπάρχει καμιά πληροφορία για κάποια επερχόμενη εορταστική προσφορά?
Nick77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αποκλείεται τόσο σύντομα να βγει νέα έκδοση Switch.Το Wii U εξαρχής διατίθετο σε 2 εκδόσεις, Basic me 8GB και Deluxe με 32GB.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Και βασικά δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι έτσι. Με αυτή την λογική μην το πάρεις καθόλου γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα βγει η δεύτερη έκδοση. Το θέμα είναι αν σε καλύπτει η τωρινή έκδοση. Αν σε καλύπτει μην το σκέφτεσαι και αγόρασε το.
Socratis_g Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 @MinKsipnisis Κοίταξε, το ένα δε συμπληρώνει το άλλο. Η κάθε κονσόλα έχει και απο κάτι δικό της μοναδικό. Εαν δε μπορείς να τις έχεις όλες, τοτε δες τι σου αρέσει και βάλε προτεραιότητες. Εαν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, τότε ρίξε κλήρο. Επίσης το XBOX one s/X ειναι super silent, σε αντίθεση με τα ps4 που κάνουν σαν σκούπα. Το ενδεχόμενο να βγάλει switch 2.0 είναι πολύ νωρίς, ακόμα πάει πολύ ανοδικά το τρέχων για να ρίξει το 2,0 στην αγορά. Γενικά πάντως αν μπαίνεις στο τρυπάκι να μην πάρεις κάτι γιατί θα βγει κάποια στιγμή το καλύτερο, θα πρέπει να μείνεις με nokia 6110 kai sony trinitron crt.
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 δε φορτιζει το ενα φιλε..οποτε εχει θεμα για να φορτίσουν η κονσολα πάντα πρέπει να είναι πάνω στο dock. Κάνε και ένα restart στα joycon αν έχουν κολήσει πρωτού τα βάλεις πάνω στην κονσόλα πατώντας το κουμπάκι που βρίσκετε στο κέντρο του στο εσωτερικό του μέρος πάνω στις ράγες.
mansa2k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οπότε πηγαίνω την Πέμπτη το απόγευμα (εν αναμονή της Μαύρης Παρασκευής) σε ένα κατάστημα Public και ρωτώ αν ακούγεται καμιά προσφορά για το switch. (Δεν είχα αυταπάτες, ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση). Κι ο υπάλληλος αρχίζει να μου εξυμνεί το PS4. Τον διακόπτω να τον ρωτήσω για το XBOX one S που ομολογουμένως είχε καταπληκτική τιμή. Συνεχίζει να εξυμνεί το PS4. Ξαναρωτώ για το Switch και αρχίζει να μου το συγκρίνει με το PS4 με ύφος "Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από PS4". Αυτό συμβαίνει λόγο της πολιτικής του καταστήματος και συνήθως οι πωλητές εξυμνούν το προϊόν που παρέχει μεγαλύτερα τα ποσοστά κέρδους. Στο γενικότερο ερώτημα από την στιγμή που δεν ασχολείσαι εδώ και χρόνια με το gaming ότι και να αγοράσεις θα σε καλύψει μιας και η γκάμα είναι μεγάλη. Ακόμα και σε συστήματα προηγούμενης γενιάς να στραφείς θα μείνεις πάλι ικανοποιημένος. Καλύτερα να το ψάξεις περισσότερο από μόνος σου εν σχέση με τους τίτλους που σε ενδιαφέρουν. δε φορτιζει το ενα φιλε..οποτε εχει θεμα Όπως αναφέρθηκε τοποθέτησε τα joycon πάνω στην ταμπλέτα, πήγαινε στο εικονίδιο controllers και επαλήθευσε ότι απεικονίζει και τα δύο joycons. Γενικώς η περίπτωση σου μοιάζει με πρόβλημα στις επαφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις