Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω η καλυτερη προσφορα που εχει παιξει ειναι απο Γερμανο με το mario στα 390(ως εδω δεν ειναι προσφορα)με 20% επιστροφη για κατοχους Eurobank.

Αρα η κονσολα βγαινει 78ευρω φθηνοτερη και φθανει στα 312ευρω μαζι ομως με το mario των 50ευρω.

Κοινως σκετη κονσολα βγαινει στα 262ευρω ή βγαινει 390ευρω η κονσολα μαζι με το Mario και το pro controller(απο το ποσο της επιστροφης).

Σε γενικές γραμμές ο Γερμανός βγάζει πολύ συχνά αυτή την προσφορά σε συνεργασία με την Eurobank. Πάντα είχε πλαφόν αγορών. Νομίζω ήταν για αγορές από 100€. Δεν θα το ξεχάσω ειχα αγοράσει Day 1 το NSW και μια-δυό βδομάδες μετά έβγαλε αυτή την προσφορά ο Γερμανός. Επίσης τέτοια προσφορά βγάζει και το Πλαίσιο αλλά εκεί συνήθως έχουν περιορισμό στο είδος (π.χ. μόνο τηλεοράσεις).

Αν κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά Eurobank επιστροφή θα δέχεστε ενημερώσεις για τέτοιες προσφορες.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει στην περιπτωση των δοσεων αλλα αν δεν την εχεις ανοιξεις την κονσολα ακομα μπορεις να την επιστρεψεις στο public και να δεις απο Γερμανο. Ουτως ή αλλως η limited edition απο Πλαισιο ειναι στα 80ευρω,αρα αν αγορασεις αυτο που σου ειπα στην ουσια θα σου βγει δωρεαν το mario odyssey στα 390ευρω κιολας(αρα 10ευρω φθηνοτερα).

Ψαξτο λιγο γιατι ειναι κατι που σε συμφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Φορτιση για switch

Καλησπερα στη παρεα..μια ερωτηση παιδια..το χειριστηριο του switch πως φορτιζεται?με τη συσκευη?γιατι μου εδειξε οτι το 1 ειναι αφορτιστο..

Δημοσ.

Φορτιση για switch

Καλησπερα στη παρεα..μια ερωτηση παιδια..το χειριστηριο του switch πως φορτιζεται?με τη συσκευη?γιατι μου εδειξε οτι το 1 ειναι αφορτιστο..

Αν εννοεις το joy-con φορτιζει πανω στην κονσολα ή στο joy-con charging grip που πωλειται εξτρα.

Αν εννοεις το pro φορτιζει με το usb καλωδιο.

Δημοσ.

Αναμένεται πολύ δυνατή χρονιά το 2018 για το NSW!

Ψάχνω τους nay-sayers που μας τα είχαν κάνει αερόσακους πριν το release και κάποιους μήνες μετά ότι είναι λέει "zelda machine", ή "δε συμφέρει σαν hardware επειδή υπάρχουν 'δυνατότερες' επιλογές", ή "δε θα έχει παιχνίδια", ή "το αριστερο joycon", ή "το dock γρατζουνάει την οθόνη"... τους ψάχνω αλλά δεν τους βρίσκω πουθενά! ^_^

Σε γενικές γραμμές ο Γερμανός βγάζει πολύ συχνά αυτή την προσφορά σε συνεργασία με την Eurobank. Πάντα είχε πλαφόν αγορών. Νομίζω ήταν για αγορές από 100€. Δεν θα το ξεχάσω ειχα αγοράσει Day 1 το NSW και μια-δυό βδομάδες μετά έβγαλε αυτή την προσφορά ο Γερμανός. Επίσης τέτοια προσφορά βγάζει και το Πλαίσιο αλλά εκεί συνήθως έχουν περιορισμό στο είδος (π.χ. μόνο τηλεοράσεις).

Αν κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά Eurobank επιστροφή θα δέχεστε ενημερώσεις για τέτοιες προσφορες.

Έτσι πήρα το NSW μου το μήνα που βγήκε.

Ήταν ο μόνος τρόπος να πάρεις το Switch στην Ελλάδα σε φυσιολογική τιμή (και χαμηλότερη) απο το σφάξιμο για τιμή που το πουλάνε όλοι.

Δεν είχα καν κάρτα της Eurobank. Μέσω φίλης το έκανα.

Γερμανος overall: Awesome! ;)

Δημοσ.

Αν εννοεις το joy-con φορτιζει πανω στην κονσολα ή στο joy-con charging grip που πωλειται εξτρα.

Αν εννοεις το pro φορτιζει με το usb καλωδιο.

το joy con φορτιζει με τη μπριζα..ποση ωρα θελει;μηπως δε το αφησα αρκετη;
Δημοσ.

Εχει αγορασει ή ξερει κανεις αν κανεις προπαραγγελια απο το αμαζον,κανονιζουν το game να το εχεις στα χερια σου τη μερα του release ή οι 10 μερες που κανει να ερθει ξεκινανε απο τη μερα του release;Λεω να παρω το xenoblade αλλα αν ερθει στις 9-14 Δεκεμβριου οπως γραφει δεν αξιζει τα 5€ διαφορα απο το σκρουτζ

Δημοσ.

Σε εμένα που αγόρασα από game.co.uk στείλανε το παιχνίδι την προηγούμενη. Εάν το κάναν αποστολή στην Αγγλία θα το είχα την ημέρα που βγήκε παντού στην αγορά. Επειδή όμως ήρθε Ελλάδα με το σύστημα μπουσουλωντας έκανε μιαμιση-δυο εβδομάδες. Το έκανα γιατί έδινε τον cappy

Δημοσ.

Σε εμένα που αγόρασα από game.co.uk στείλανε το παιχνίδι την προηγούμενη. Εάν το κάναν αποστολή στην Αγγλία θα το είχα την ημέρα που βγήκε παντού στην αγορά. Επειδή όμως ήρθε Ελλάδα με το σύστημα μπουσουλωντας έκανε μιαμιση-δυο εβδομάδες. Το έκανα γιατί έδινε τον cappy

Τhanks για την απαντηση.Οποτε απο σκρουτζ θα γινει η αγορα.Πως και πως το περιμενω και δεν εχω την υπομονη να περιμενω 15 μερες για να το φερουν

Δημοσ.

απ οσο εψαξα για το xenoblade εφοσον εισαι εκτος Αττικης και θες την 1/12 το παιχνιδι , ο μονος που εχει νορμαλ τιμη απο τους μεγαλους και εχει ηδη κωδικο προς προ-παραγγελια ειναι το MM. 59,90€ οταν απο σκρουτυζ μου βγαινει 57 με αποστολη για Θεσσαλονικη. Κωτσος μεχρι στιγμης δεν το χει καν σαν κωδικο , πλαισιο μονο την collectors Και Public το χει στα 69,90€..... Αρα για τα φιλαρακια μας στο MM μας βλεπω...

Δημοσ.

Εγώ που παραγγέλνω από amazon.co.uk τελευταία, περιμένω από 10-20 ημέρες, με επιλογή standard delivery. Αν πληρώσεις παραπάνω για expedited ενδέχεται να το παραλάβεις στις 3-5 ημέρες. Παλαιότερα έχω παραγγείλει καλώδια από amazon.de με expedited και μου ήρθαν στην πόρτα μου σε 2 ημέρες. Απλά με expedited καταλήγει στο τέλος να μην συμφέρει η τελική τιμή σε σύγκριση με το να το πάρεις από Ελλάντα.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα απο Astron 55.30€, Και ελπίζω να φύγει γρήγορα. Ειμαι Κρήτη, οποτε MM δεν υπάρχει επιλογη(πάλι αποστολή θα πληρωνα, και 70 στο πάμπλικ..δεν.

Η μόνη βλακεία είναι οτι για να πληρώσω με Paypal ήθελε να με χρεώσει 2.5€ έξτρα. Δηλαδή σας προπληρώνουμε την προπαραγγελία, και ψάχνεται να βγαλετε και τα έξοδα του Paypal; Ηταν η τελευταία μου απο εκει.

Εγώ που παραγγέλνω από amazon.co.uk τελευταία, περιμένω από 10-20 ημέρες, με επιλογή standard delivery. Αν πληρώσεις παραπάνω για expedited ενδέχεται να το παραλάβεις στις 3-5 ημέρες. Παλαιότερα έχω παραγγείλει καλώδια από amazon.de με expedited και μου ήρθαν στην πόρτα μου σε 2 ημέρες. Απλά με expedited καταλήγει στο τέλος να μην συμφέρει η τελική τιμή σε σύγκριση με το να το πάρεις από Ελλάντα.

Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανεις πως βαζεις λεφτα στο λογαριασμο απτο account σου?

Για ενα παιχνιδι στο wii u το θελω

(Ρωτησα στο αναλογο forum αλλα δεν πηρα απαντηση)

Δημοσ.

Οταν πας να το αγοράσεις, σου λέει αν θες να βάλεις λεφτά απο Nintendo Card, Πιστωτική/χρεωστική, ή Paypal. Διαλέγεις τι θες και προχωράς

Παιδια ξερεις κανεις πως βαζεις λεφτα στο λογαριασμο απτο account σου?
Για ενα παιχνιδι στο wii u το θελω
(Ρωτησα στο αναλογο forum αλλα δεν πηρα απαντηση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...