Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα ρωτήσει παλιότερα αλλα είχα φάει χ για την τιμή. Τώρα που το i Am setsuna παίζει στα 23€ αξίζει ψηφιακό;

Σε μία κλίμακα από το 1 ως το 10 πόσο σου αρέσουν τα J-RPG's;

Δημοσ.

είχε στο Amazon.co.uk bundle το Switch (Neon) με το Mario Odyssey (cartidge) στις £279.99 - περίπου 315 ευρώ. Εξαντλήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό....

• Moderators
Δημοσ.

Να ξέρετε ότι η κονσόλα για να δουλέψει στο dock θέλει να έχει συνδεδεμένο τον original φορτιστή. Δεν παίζει με generic φορτιστές.

Με άλλα λόγια, αν αγοράσετε NSw από Αγγλία, υπολογίστε και ένα 20αρικο παραπάνω για φορτιστή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

12

Το αγοράζεις τότε στα 23 ευρώ.

Είναι ένα μέτριο JRPG (από ένα σημείο και μετά αρκετά επαναλαμβανόμενο) , χωρίς πολύπλοκους μηχανισμούς, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και σενάριο άνω του μετρίου. Μου πήρε γύρω στις 25 ώρες να το τελειώσω και προσωπικά μου άρεσε, αλλά μου αρέσουν πολύ τα JRPG's, ακόμα και τα πιο μέτρια.

Οπότε αν σου αρέσει αρκετά το genre, είναι καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα κι εγω απόψε στο Switch club! Χρησιμοποιώντας το 20% της επιστροφής με κάρτες Eurobank στο Γερμανό και με την κάρτα ενός φίλου τσίμπησα το Switch - Odyssey bundle + Zelda BOTW + Official Nintendo Case στα 387 ευρώ όσο δηλαδή έκανε το bundle μόνο του! Αρχική έβγαινε στα 484 οπότε το σχεδόν 100αρι κέρδος είναι καλή ευκαιρία νομίζω!

Η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησα ήταν βέβαια να βρω το Switch καθώς, δυστυχώς, το επίπεδο γνώσεων στα κεντρικά καταστήματα της πόλης είναι τραγικό με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς τι είναι το Switch και οτι υπάρχει κάτι τέτοιο, απο υπαλλήλους μέχρι υπεύθυνους καταστημάτων, δείχνοντας μου PS4 όταν περιέγραψα αναλυτικά τι κάνει αυτό  που ζητάω.  :-(

Για παιχνίδια και αξεσουάρ, εδω γελάμε... Ούτε δείγμα...

Για καλή μου τύχη, υπάρχουν και εξαιρέσεις, οπότε σε κατάστημα περιφερειακά της πόλης μας έτυχα, αν και τηλεφωνικά, σε φιλότιμο και ευγενικό υπάλληλο ο οποίος μπορεί να μην γνώριζε τα πάντα, είχε όμως διάθεση να βοηθήσει με αποτέλεσμα να μου παραγγείλει ότι ζητούσα και έτσι να παραλάβω απόψε!  :-D

Σε λίγο το ανοίγω οπότε ετοιμαστείτε για απορίες! 

• Like 4
Δημοσ.

Να ξέρετε ότι η κονσόλα για να δουλέψει στο dock θέλει να έχει συνδεδεμένο τον original φορτιστή. Δεν παίζει με generic φορτιστές.

Με άλλα λόγια, αν αγοράσετε NSw από Αγγλία, υπολογίστε και ένα 20αρικο παραπάνω για φορτιστή.

Δεν φτάνει ένα ανταπτοράκι;

Με το mario είναι sold out, τα άλλα δύο υπάρχουν.

Δημοσ.

γιατί να υπολογίσουν 20 ευρώ πάνω. Ο αντάπτορας ούτε 2 ευρώ δεν έχει.

Δημοσ.

Τσίμπησα το bundle με το Zelda Limited Edition και ουσιαστικά μου βγήκε 300 ευρώ το Switch. Ή 20 ευρώ το Mario Odyssey :P

Από τα Public στα 399;

Δημοσ.

για κανά μισάωρο ακόμα μπορεί και λίγο παραπάνω με αυτό το κουπόνι στα black friday offer του zavvi έχεις ένα +15% έκπτωση. Πήρα skyrim στα 41 ευρώ

USE CODE: BFPOWER

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν δουλεύει ο adapter, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα ρίσκαρα να συνδέσω κονσόλα σε ανταπτοράκι. Προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Τι το ιδιαιτερο εχει μια κονσολα και θεωρεις οτι ειναι ρισκο η χρηση του μετατροπεα;

Κατα την γνωμη μου και με οσα ξερω δεν υπαρχει απολυτος κανενα προβλημα για οποιαδηποτε συσκευη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...