Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα θα παιξει καποια εκπτωση την BF bad_freddy .Λιγο υπομονη.Παντως και εγω κοιταγα για games και πραγματικα δεν εχει ουτε μια εκπτωση!!

Αναφερεσαι σε αυτα εδω : https://www.skroutz.gr/s/4422721/Sony-Wireless-Stereo-Headset-2-0-PS4-PS3-PS-Vita.html?from=catspan ?

Αξιζουν την αγορα γιατι σκεφτομουν να τα παρω .

Ναι αυτα δουλευουν ασυρματα και στο switch.

7.1 δουλευουν ομως μονο στο ps4.

Αν εχεις ps4 τοτε ειναι κορυφη για τα λεφτα τους

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν ξερεις καποιος ας μου απαντησει.

1.Αν αγορασω το switch απο Αμερικη εχω εγγυηση στην Ελλαδα;

2.Επισης αν αγορασω παιχνιδια σε φυσικη μορφη απο Αμερικη θα παιζουν σε Ευρωπαικη κονσολα;

Ευχαριστω

1. Όχι. CD-Media: Συσκευές οι οποίες προέρχονται (έχουν αγορασθεί) από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υποστηρίζονται.

2. Ναι.

Δημοσ.

Ναι αυτα δουλευουν ασυρματα και στο switch.

7.1 δουλευουν ομως μονο στο ps4.

Αν εχεις ps4 τοτε ειναι κορυφη για τα λεφτα τους

Καλός ήχος, δυνατότητες και εργονομία. Κάκιστη ποιότητα υλικών....άρχισαν να ραγίζουν τα πλαστικά σε λιγότερο από χρόνο και δεν με κάλυψαν με εγγύηση κάν. Αυτή την στιγμή τα χρησιμοποιώ τυλιγμένα με μονωτική ταινία (την στεφάνη που κάθεται στο κεφάλι) Τα δε μαξιλαράκια έχουν διαλύσει και αυτά, συγκεκριμένα η επικάλυψη τύπου δέρματος που έχουν, όταν τα φοράω μένουν πάνω μου κομματάκια μαύρα από το υλικό που έχει φθαρεί. Απλά απαράδεκτα ποιοτικά, να πείς ότι σε καλύπτει η εγγύηση τουλάχιστον αλλά έκαναν την "πάπια"

Δημοσ.

Παίδες απο Σαουθ αφρικα λογαριασμό δεν αφήνει να πληρώσουμε με Paypal ε; Εχει βρει κανείς τρυπα, η πρέπει να βάλω κάρτα;

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε.καλα και στον πολεμο να πηγαινες τετιο χαλι δεν θα παθεναν.!εγω τα εχω ενα χρονο και ειναι σαν καινουργια.η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω χρησιμοποιηση πολυ

Στον vfragos πηγαινε

Δημοσ.

Καλός ήχος, δυνατότητες και εργονομία. Κάκιστη ποιότητα υλικών....άρχισαν να ραγίζουν τα πλαστικά σε λιγότερο από χρόνο και δεν με κάλυψαν με εγγύηση κάν. Αυτή την στιγμή τα χρησιμοποιώ τυλιγμένα με μονωτική ταινία (την στεφάνη που κάθεται στο κεφάλι) Τα δε μαξιλαράκια έχουν διαλύσει και αυτά, συγκεκριμένα η επικάλυψη τύπου δέρματος που έχουν, όταν τα φοράω μένουν πάνω μου κομματάκια μαύρα από το υλικό που έχει φθαρεί. Απλά απαράδεκτα ποιοτικά, να πείς ότι σε καλύπτει η εγγύηση τουλάχιστον αλλά έκαναν την "πάπια"

Sony και εγγύηση. Μια πονεμένη ιστορία.

Δημοσ.

κ γω τα χω κοντα απο το day one Που βγηκαν και ετσι δεν ειναι ..(με βαση την περιγραφη του Vfragos...) , να μιλησουμε για το blackwidow chroma ..ναι.. που πατιουνται διπλα γραμματα και θελω να το σπασω σε 1000 κομματια. Τεσπα , θα τα δοκιμασω και γω τα ακουστικα να ουμε...Οσον αφορα το πλακ φραϊντεϊ και γω ψηνω το 1-2 switch ετσι να το παιξω με την γυναικα αλλα δεν......Κατι αλλο δε θελω προσωπικα..

Δημοσ.

Υπονοεις οτι θα βγει και καποιο παιχνιδι για switch σε καλυτερη τιμη; Εχω αρχισει να απογοητευομαι

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε.καλα και στον πολεμο να πηγαινες τετιο χαλι δεν θα παθεναν.!εγω τα εχω ενα χρονο και ειναι σαν καινουργια.η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω χρησιμοποιηση πολυ

Στον vfragos πηγαινε

Μαλλον γι αυτό, εγω που τα χρησιμοποιουσα σε καθημερινη βαση και για ωρες...αστα..και πιο πολυ με πειραξε που δεν με καλυψαν σαν εγγυηση.

Δημοσ.

Με βάση ποιες τιμές; Τις αρχικές των μεγάλων καταστηματων; Αυτό το ρημαδο bomberman θέλω αλλά με τέτοιες τιμές δεν το βλέπω...

Διάβαζα χθες ότι μεγάλα καταστήματα στην Αμερική θα έχουν καλές τιμές. Είδα αρκετά 20δολλαρα για swotch

• Moderators
Δημοσ.

Με βάση ποιες τιμές; Τις αρχικές των μεγάλων καταστηματων;

Οι εκπτώσεις αφορούν το eshop απ' ότι κατάλαβα. Οπότε με βάση τις αρχικές τιμές του eshop.

Δημοσ.

US SWITCH ESHOP CYBER DEALS

1-2 Switch (20% off)

Super Bomberman R (20% off)

I Am Setsuna (40% off)

Puyo Puyo Tetris (15% off)

LEGO City Undercover (30% off)

LEGO NINJAGO Movie Video Game (30% off)

Disgaea 5 Complete (16% off)

https://www.resetera.com/threads/nintendo-cyber-deals-2017-us-eu.7627/

Ρε παιδια τι γινεται παταω στο λινκ να δω τιμες μετα αλλαζω region / europe/Greece μετα με βαζει στην nintendo.gr ανακατευθυνση cd-media.gr

Και βλεπω διαφημιση του Xbox one assasin greed....... ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ!

Μα ειναι με τα καλα τους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...