Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποθέσεις κάνω αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι αυτό σημαίνει ότι είναι μακριά ακόμα. Σίγουρα για μετά το 2018 για τις δικές μας όχθες. Απλά επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι το παρουσίασαν στην 25η επέτειο της σειράς έχω την εντύπωση ότι και το release θα γίνει εκείνη την περίοδο και πάλι. Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα μπορέσουν αυτό το τιτανοτεράστιο παιχνίδι να το έχουν έτοιμο ως του χρόνου. Μπορώ όμως να ελπίζω. 

Δημοσ.

Θα χρειαστείς εφόσον:

-Ασχοληθείς με ψηφιακό περιεχόμενο. Το πόσο σύντομα θα εξαρτηθεί από την χωρητικότητα των παιχνιδιών που αγοράζεις μέσω eshop. Παράδειγμα αν ασχοληθείς με indies τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

-Εφόσον προσχωρήσεις στην αγορά ακόμα και retail εκδόσεων παιχνιδιών από τρίτες εταιρίες όπως NBA 2K, DooM, Skyrim, κτλ. Τέτοιοι τίτλοι δεν περιέχουν όλα τα modes στην κασέτα παρά μόνο ένα μέρος, το υπόλοιπο διατίθεται ψηφιακά. Παράδειγμα στο DooM η κασέτα περιέχει το campaign mode αλλά το multiplayer mode το κατεβάζεις μέσω διαδικτύου. 

OK .... Ποια εισηγείστε και τι μέγεθος?

Δημοσ.

OK .... Ποια εισηγείστε και τι μέγεθος?

Link.png Site: Microsd αυτήν μου πρότειναν και μένα.

Τελικά έβαλε κάποιο μαγαζί το Nintendo Switch σε προσφορά για black friday; 

Δημοσ.

Link.png Site: Microsd αυτήν μου πρότειναν και μένα.

Τελικά έβαλε κάποιο μαγαζί το Nintendo Switch σε προσφορά για black friday; 

Τουλάχιστον απο τα μεγάλα που παρακολουθώ κανένα... Μιλάμε ούτε μισό σεντ έκπτωση, τόσο στις κονσόλες όσο και στα παιχνίδια!

Το θέμα είναι οτι ήμουν με το αριστερό κλίκ στο χέρι εδω και μέρες προσθαφαιρόντας στο καλάθι του Κωτσόβολου το Switch+Odyssey bundle στα 357 με το "παζάρι" (έχοντας κλασσικά στους ώμους μου το διαβολάκι που έλεγε να το πάρω τότε  :devil:  και το αγγελάκι που έλεγε να περιμένω την BF μήπως πέσει κι άλλο ή κανά καλύτερο πακέτο) και τώρα βέβαια εξαφανίστηκε και η έκπτωση και Switch δεν έχω ο βλάκας...

Το ακόμα χειρότερο οτι με το παζάρι είχε εκπτώσεις και στα games (~10 ευρώ κάτω στο καθένα που έβγαινε παρακάτω δηλαδή και απο σκρούτζ) αλλά και στα αξεσουάρ, οπότε θα έφτιαχνα ενα πλήρες πακέτο κερδίζοντας σύνολο κανά 50αρικο και τώρα ολα κάνανε φτερα...  :cry:

Τελευταία εύκαιρία στις γιορτές αν και δεν βρίσκω τον λόγο τότε για εκπτώσεις μιας και ο κόσμος που το θέλει θα το πάρει έτσι κι αλλιώς οπότε σιγά μην το κατεβάσουν...   :-(

Δημοσ.

Λογικα θα παιξει καποια εκπτωση την BF bad_freddy .Λιγο υπομονη.Παντως και εγω κοιταγα για games και πραγματικα δεν εχει ουτε μια εκπτωση!!

Το ωραιο ειναι οτι μου παιζουν τα ασυρματα ακουστικα της sony.δεν το περιμενα.και εχει και ωραιο ηχο.

Αναφερεσαι σε αυτα εδω : https://www.skroutz.gr/s/4422721/Sony-Wireless-Stereo-Headset-2-0-PS4-PS3-PS-Vita.html?from=catspan  ?

Αξιζουν την αγορα γιατι σκεφτομουν να τα παρω .

Δημοσ.

Λογικα θα παιξει καποια εκπτωση την BF bad_freddy .Λιγο υπομονη.Παντως και εγω κοιταγα για games και πραγματικα δεν εχει ουτε μια εκπτωση!!

Αν και πιστεύω ότι δεν θα βάλουν...θα ελπίζω σε ένα θαύμα.

Τουλάχιστον απο τα μεγάλα που παρακολουθώ κανένα... Μιλάμε ούτε μισό σεντ έκπτωση, τόσο στις κονσόλες όσο και στα παιχνίδια!

Το θέμα είναι οτι ήμουν με το αριστερό κλίκ στο χέρι εδω και μέρες προσθαφαιρόντας στο καλάθι του Κωτσόβολου το Switch+Odyssey bundle στα 357 με το "παζάρι" (έχοντας κλασσικά στους ώμους μου το διαβολάκι που έλεγε να το πάρω τότε  :devil:  και το αγγελάκι που έλεγε να περιμένω την BF μήπως πέσει κι άλλο ή κανά καλύτερο πακέτο) και τώρα βέβαια εξαφανίστηκε και η έκπτωση και Switch δεν έχω ο βλάκας...

Το ακόμα χειρότερο οτι με το παζάρι είχε εκπτώσεις και στα games (~10 ευρώ κάτω στο καθένα που έβγαινε παρακάτω δηλαδή και απο σκρούτζ) αλλά και στα αξεσουάρ, οπότε θα έφτιαχνα ενα πλήρες πακέτο κερδίζοντας σύνολο κανά 50αρικο και τώρα ολα κάνανε φτερα...  :cry:

Τελευταία εύκαιρία στις γιορτές αν και δεν βρίσκω τον λόγο τότε για εκπτώσεις μιας και ο κόσμος που το θέλει θα το πάρει έτσι κι αλλιώς οπότε σιγά μην το κατεβάσουν...   :-(

κλασική περίπτωση για Ελλάδα, πάντα στις εκπτώσεις και στις γιορτές έχουμε μερικές μαϊμουδιές στις τιμές. Και εγώ για γιορτές με βλέπω να το παίρνω εκτός και αν γίνει το θαύμα της παρασκευής 

Δημοσ.

Έχετε υπόψιν ότι ο Γερμανός έβαλε 20% επιστροφή με κάρτες eurobank για το black friday

Με την ίδια προσφορά είχα αγοράσει το NSW μόλις 8 μέρες μετά από την κυκλοφορία του. Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά του συστήματος πιστεύω ότι θα είναι και η καλύτερη προσφορά τουλάχιστον για την black friday και βρίσκω δύσκολο να υπάρξει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του έτους. Με την επιστροφή το σύστημα θα κοστίσει 272 ευρωπουλα.

• Like 2
Δημοσ.

Με την ίδια προσφορά είχα αγοράσει το NSW μόλις 8 μέρες μετά από την κυκλοφορία του. Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά του συστήματος πιστεύω ότι θα είναι και η καλύτερη προσφορά τουλάχιστον για την black friday και βρίσκω δύσκολο να υπάρξει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του έτους. Με την επιστροφή το σύστημα θα κοστίσει 272 ευρωπουλα.

και εγω ετσι το ειχα παρει 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν ξερεις καποιος ας μου απαντησει.

Αν αγορασω το switch απο Αμερικη εχω εγγυηση στην Ελλαδα;

Επισης αν αγορασω παιχνιδια σε φυσικη μορφη απο Αμερικη θα παιζουν σε Ευρωπαικη κονσολα;

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...