georget35 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χρειάζομαι micro sd κάρτα για το Switch μου και γιατί?
christos_75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στα χναρια της Barca Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από christos_75 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 https://store.nisaeurope.com/collections/atelier-lydie-suelle/products/atelier-lydie-suelle-nintendo-switch-limited-edition Οι προπαραγγελίες για την limited έκδοση του Atelier Lydie & Suelle ξεκίνησαν.
ADHD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 https://store.nisaeurope.com/collections/atelier-lydie-suelle/products/atelier-lydie-suelle-nintendo-switch-limited-edition Οι προπαραγγελίες για την limited έκδοση του Atelier Lydie & Suelle ξεκίνησαν. Τι ειναι αυτο hentai game? Ξεκολλάει το ένα joycon αν το εχω handheld μάλλον κάτι χάλασε στα clip της κονσόλας, μιλάω με cdmedia ετσι? Πως είναι το rma σε όσους ασχολήθηκαν(αν υπάρχει κανένας)? Αν ειναι να με ταλαιπωρησουν δεν θα ασχοληθώ καν..
vfragos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θα παρει κανενας το portal knights? Ρωταω μηπως κανονισουμε κανενα coop
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τι ειναι αυτο hentai game? Ξεκολλάει το ένα joycon αν το εχω handheld μάλλον κάτι χάλασε στα clip της κονσόλας, μιλάω με cdmedia ετσι? Πως είναι το rma σε όσους ασχολήθηκαν(αν υπάρχει κανένας)? Αν ειναι να με ταλαιπωρησουν δεν θα ασχοληθώ καν.. Η κονσολα εχει προβλημα η το joycon?δες αν πατας το κουμπακια στο joycon τι κανει.μηπως εχει μεινει κολλημενο μεσα;
papp0us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θα παρει κανενας το portal knights? Ρωταω μηπως κανονισουμε κανενα coop Το ψήνω πάρα πολύ, βέβαια δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο game οπότε δε σου κάνω για coop
mansa2k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χρειάζομαι micro sd κάρτα για το Switch μου και γιατί? Θα χρειαστείς εφόσον: -Ασχοληθείς με ψηφιακό περιεχόμενο. Το πόσο σύντομα θα εξαρτηθεί από την χωρητικότητα των παιχνιδιών που αγοράζεις μέσω eshop. Παράδειγμα αν ασχοληθείς με indies τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. -Εφόσον προσχωρήσεις στην αγορά ακόμα και retail εκδόσεων παιχνιδιών από τρίτες εταιρίες όπως NBA 2K, DooM, Skyrim, κτλ. Τέτοιοι τίτλοι δεν περιέχουν όλα τα modes στην κασέτα παρά μόνο ένα μέρος, το υπόλοιπο διατίθεται ψηφιακά. Παράδειγμα στο DooM η κασέτα περιέχει το campaign mode αλλά το multiplayer mode το κατεβάζεις μέσω διαδικτύου. Ξεκολλάει το ένα joycon αν το εχω handheld μάλλον κάτι χάλασε στα clip της κονσόλας, μιλάω με cdmedia ετσι? Πως είναι το rma σε όσους ασχολήθηκαν(αν υπάρχει κανένας)? Αν ειναι να με ταλαιπωρησουν δεν θα ασχοληθώ καν.. Συνήθως στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα βρίσκεται στο joycons. Από την μεριά της ταμπλέτας το rail είναι μεταλλικό και επομένως δύσκολα να υπάρξει πρόβλημα. Όμως από την μεριά των joycons αν πατήσεις το release button θα προσέξεις ένα πλαστικό μέρος να μετακινείται το οποίο είναι υπεύθυνο για την συγκράτηση του χειριστηρίου πάνω στο σύστημα. Αυτό το πλαστικό κομμάτι φθείρεται, ειδικά όταν δεν αφαιρείς το joycon χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία. Βέβαια μπορεί να οφείλεται και σε άλλους λόγους. Όπως και να έχει στείλε το στην CD_Media. 1
Nick77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 -Εφόσον προσχωρήσεις στην αγορά ακόμα και retail εκδόσεων παιχνιδιών από τρίτες εταιρίες όπως NBA 2K, DooM, Skyrim, κτλ. Τέτοιοι τίτλοι δεν περιέχουν όλα τα modes στην κασέτα παρά μόνο ένα μέρος, το υπόλοιπο διατίθεται ψηφιακά. Παράδειγμα στο DooM η κασέτα περιέχει το campaign mode αλλά το multiplayer mode το κατεβάζεις μέσω διαδικτύου. Επειδή έχω παραγγείλει το Skyrim (δεν μου έχει έρθει ακόμα), από ότι έχω διαβάσει έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο δεν έχει ανάγκη από έξτρα περιεχόμενο πέρα από ότι περιλαμβάνεται στην κασέτα. Εξαιρείται φυσικά το day one patch που έχει ήδη βγει και τυχόν μελλοντικά patches, τα οποία όμως λογικά δεν θα είναι ιδιαίτερα ογκώδη. Νομίζω δηλαδή ότι δεν έχει σχέση με το NBA 2k18 που θέλει παραπάνω από 10GB download με το καλημέρα. Ωστόσο μπορεί να κάνω και λάθος, σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ διορθώστε με. 1
mansa2k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Επειδή έχω παραγγείλει το Skyrim (δεν μου έχει έρθει ακόμα), από ότι έχω διαβάσει έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο δεν έχει ανάγκη από έξτρα περιεχόμενο πέρα από ότι περιλαμβάνεται στην κασέτα. Εξαιρείται φυσικά το day one patch που έχει ήδη βγει και τυχόν μελλοντικά patches, τα οποία όμως λογικά δεν θα είναι ιδιαίτερα ογκώδη. Νομίζω δηλαδή ότι δεν έχει σχέση με το NBA 2k18 που θέλει παραπάνω από 10GB download με το καλημέρα. Ωστόσο μπορεί να κάνω και λάθος, σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ διορθώστε με. Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλα παιχνίδια που έχουν απαιτήσεις για ελεύθερο χώρο είναι τα L.A. Noire και WWE 2K 2018. 1
papp0us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά πως και δεν το μυρίστηκα αυτό; When is this going to happen? Να ξέρω να μαζεύω λεφτά. Πάρτε Switch ρεεεεε 2
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πολυ ζητηση τα games απο το switch ρε παιδια.ψαχνω 3 μερες αυτο το arms και δεν υπαρχει πουθενα.ουτε σε αγγελιες στο fb ουτε στα public ουτε πουθενα..αν ξερει κανενας κανα site με μεταχειρα για switch ας μου στηλει.
vfragos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το ψήνω πάρα πολύ, βέβαια δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο game οπότε δε σου κάνω για coop Ε καλά σιγά, την πλάκα μας θα κάνουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά πως και δεν το μυρίστηκα αυτό; When is this going to happen? Να ξέρω να μαζεύω λεφτά. Πάρτε Switch ρεεεεε Ε όχι και κανένας, έγινε θέμα εδώ μέσα για τούτο. Μάλλον σου ξέφυγε.
Edel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στα χναρια της Barca Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο σέρνονται ο Καρσελά με τον Ζιλέ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις