chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παιδια τα πιτσιρικια θελουν arms.match βρισκουμε ευκολα;γενικα κυλανε ολα ρολοι;
orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μου ζητανε και μενα ARMS για να παιζουν ξυλικι μεταξυ τους, αλλα εχω ενδοιασμους οσον αφορα οτι εαν εχω καταλαβει καλα θελει δευτερο σετακι με joycon Θελουμε και το pro controller... δεν βγαινω μαναμ
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παιδια τα πιτσιρικια θελουν arms.match βρισκουμε ευκολα;γενικα κυλανε ολα ρολοι; match βρίσκεις άμεσα. Σε βάζει σε ένα lobby που δημιουργούνται αγώνες συνέχεια. Το καλό είναι ότι μπορούν να κατέβουν και ως δυάδα. το έχω δει δλδ σε άλλους και μετά τους σετάρει αγώνες σε τριπλά. Να το πάρουν με κλειστά μάτια συν το χαβαλέ που έχει να παίζεις με φίλους
greed Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/LGL5EzrHm_U NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑχχαχα!!!!!!!
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 SKYRIM πήρε κανένας άλλος ή μόνο εγω??? όπως είπα θα πάρω και εγώ. 150 ώρες το game σε pc λέω να το παίξω και σε switch ως mage τώρα.
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μου ζητανε και μενα ARMS για να παιζουν ξυλικι μεταξυ τους, αλλα εχω ενδοιασμους οσον αφορα οτι εαν εχω καταλαβει καλα θελει δευτερο σετακι με joycon Θελουμε και το pro controller... δεν βγαινω μαναμ για να παιξουν μεταξυ τους λογικα θελει 2ο joycons ναι.στην beta ομως παιζανε online με αλλους και ηταν φοβερο.Παιζει μια φορα καθενας
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Και με ενα joycon ο καθενας μπορει. Πως γινεται αυτο; αφου με το αριστερο joy con κουναει το αριστερο χερι και με το δεξι το δεξι;ενοεις να παιξουν κλασικα με τους μοχλους και τα κουμπια;
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Με παζάρι ο Κωτσόβολος έχει ήδη τέτοια έκπτωση. Κατα τα λοιπά, εγώ έχω σκάσει πολύ περισσότερα από 2k στο ps4....αλλά περιμένω το πότε θα πάρω το switch Καλό το ps4 το κατευχαριστιέμαι αλλά τα όσα μου μεταδίδουν οι τίτλοι mario δεν μου τα δίνουν άλλοι. Χθες που τσέκαρα είδα ότι οι κλέφτες το έχουν με αρχική τιμή 340 ευρώ και κατάφερα να το ρίξω ως τα 318.
greed Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πως γινεται αυτο; αφου με το αριστερο joy con κουναει το αριστερο χερι και με το δεξι το δεξι;ενοεις να παιξουν κλασικα με τους μοχλους και τα κουμπια; Ναι αυτό εννοω. Αλλα λογικα θα μπορουν να δουλεψουν και οι δυο έναν παιχτη (με τα motions) και αυτό φαση θα εχει
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το ARMS παίζεται και χωρίς motion controls. 1
Pitsifrikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 To βρηκα στα 30 ευρω το arms απο ενα παληκαρακι εδω μεσα και το τσιμπησα.Μεθαυριο πρωτα ο Θεος θα το εχω.Μου αρεσε στη beta και ειπα να το τιμησω σε αυτη την τιμη.
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα που πέρασα από Public πάντως φαίνεται να κινείται. Το λέω γιατί είδα και πολλές κονσόλες, και πολλά παιχνίδια και κάποια μεταχειρισμένα.
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχει παιξει κανεις το mantis burn στο ps4?ηθελα απο αρχη να το παρω γιατι φενεται να ειναι καλο .ερχεται στο switch σε 2 μερες και λεω να το τσιμπισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις