Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ζητανε και μενα ARMS για να παιζουν ξυλικι μεταξυ τους, αλλα εχω ενδοιασμους οσον αφορα οτι εαν εχω καταλαβει καλα θελει δευτερο σετακι με joycon

Θελουμε και το pro controller... δεν βγαινω μαναμ :)

Δημοσ.

Παιδια τα πιτσιρικια θελουν arms.match βρισκουμε ευκολα;γενικα κυλανε ολα ρολοι;

match βρίσκεις άμεσα. Σε βάζει σε ένα lobby που δημιουργούνται αγώνες συνέχεια. Το καλό είναι ότι μπορούν να κατέβουν και ως δυάδα. το έχω δει δλδ σε άλλους και μετά τους σετάρει αγώνες σε τριπλά. 

Να το πάρουν με κλειστά μάτια συν το χαβαλέ που έχει να παίζεις με φίλους :P

Δημοσ.

SKYRIM πήρε κανένας άλλος ή μόνο εγω???

όπως είπα θα πάρω και εγώ. 150 ώρες το game σε pc λέω να το παίξω και σε switch ως mage τώρα.

Δημοσ.

Μου ζητανε και μενα ARMS για να παιζουν ξυλικι μεταξυ τους, αλλα εχω ενδοιασμους οσον αφορα οτι εαν εχω καταλαβει καλα θελει δευτερο σετακι με joycon

Θελουμε και το pro controller... δεν βγαινω μαναμ :)

για να παιξουν μεταξυ τους λογικα θελει 2ο joycons ναι.στην beta ομως παιζανε online με αλλους και ηταν φοβερο.

Παιζει μια φορα καθενας

Δημοσ.

Και με ενα joycon ο καθενας μπορει.

Πως γινεται αυτο; αφου με το αριστερο joy con κουναει το αριστερο χερι και με το δεξι το δεξι;ενοεις να παιξουν κλασικα με τους μοχλους και τα κουμπια;

Δημοσ.

Με παζάρι ο Κωτσόβολος έχει ήδη τέτοια έκπτωση.

Κατα τα λοιπά, εγώ έχω σκάσει πολύ περισσότερα από 2k στο ps4....αλλά περιμένω το πότε θα πάρω το switch :lol:

Καλό το ps4 το κατευχαριστιέμαι αλλά τα όσα μου μεταδίδουν οι τίτλοι mario δεν μου τα δίνουν άλλοι.

Χθες που τσέκαρα είδα ότι οι κλέφτες το έχουν με αρχική τιμή 340 ευρώ και κατάφερα να το ρίξω ως τα 318.

Δημοσ.

Πως γινεται αυτο; αφου με το αριστερο joy con κουναει το αριστερο χερι και με το δεξι το δεξι;ενοεις να παιξουν κλασικα με τους μοχλους και τα κουμπια;

Ναι αυτό εννοω. Αλλα λογικα θα μπορουν να δουλεψουν και οι δυο έναν παιχτη (με τα motions) και αυτό φαση θα εχει :D

Δημοσ.

To βρηκα στα 30 ευρω το arms απο ενα παληκαρακι εδω μεσα και το τσιμπησα.Μεθαυριο πρωτα ο Θεος θα το εχω.Μου αρεσε στη beta και ειπα να το τιμησω σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Σήμερα που πέρασα από Public πάντως φαίνεται να κινείται. Το λέω γιατί είδα και πολλές κονσόλες, και πολλά παιχνίδια και κάποια μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Εχει παιξει κανεις το mantis burn στο ps4?ηθελα απο αρχη να το παρω γιατι φενεται να ειναι καλο .ερχεται στο switch σε 2 μερες και λεω να το τσιμπισω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...