Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει κανενα μελος εμπιστοσυνης που να θελει να ανταλλαξουμε με καποιο τροπο το odyssey και να παρω  to arms?μενω επαρχια κερκυρα μακρια...5 ευρω ειναι με ελτα κουριερ παντος.

το τερματισαμε με τα πιτσιρικια, μαζεψαμε και οτι αστερια φεγγαρια μπορουσαμε καμια 300 και τωρα θελουν να παιξουν μπουνιες... και δεν ειμαστε για αλλα εξοδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπαρχει κανενα μελος εμπιστοσυνης που να θελει να ανταλλαξουμε με καποιο τροπο το odyssey και να παρω  to arms?μενω επαρχια κερκυρα μακρια...5 ευρω ειναι με ελτα κουριερ παντος.

το τερματισαμε με τα πιτσιρικια, μαζεψαμε και οτι αστερια φεγγαρια μπορουσαμε καμια 300 και τωρα θελουν να παιξουν μπουνιες... και δεν ειμαστε για αλλα εξοδα.

το εχουν δοκιμασει στο test punch ?? (τελη μαιου - αρχες ιουνιου )  προσωπικα δεν τρελαθηκα  τοτε ειδικα με τα motion control  μου φανηκε ο χειρισμος καπως ( το  boxing στο wii sports το ειχα λιωσει καποτε :P )  περιμενε μηπως παει κανα 20ρικο σε black friday  .... 

update : εκανα κατι πειραματα με το wii U gc controller adapter

6)  ο φτηνιαρικος  third party usb-ethernet ανταπτορας που ειχα παρει καποτε για το wii  εξακολουθει και αυτος να δουλευει μια χαρα, προφανως εχω χαμηλοτερο ping με αυτον,  αποσο θα ειχα με wifi ενω το NAT μου παρεμενει "type A" εφοσον ελεγχω τακτικα  οτι εχω δηλωσει την σωστη διευθυνση  στο DMZ setting του router. ( που και που αλλαζει απο μονη της ..  ) 

2 θεματακια εχω μονο, πρωτον  δεν μπορω να πιασω  πανω απο 8mbps downstream στο connection test και δευτερον, ο αλλος ανταπτορας  για το χειριστηριο του gamecube προκαλει καποιο προβλημα στο online play, πρεπει να τον αποσυνδεσω εστω για λιγα δευτερολεπτα   αλλιως βγαζει  σφαλμα στο matchmaking την πρωτη φορα που θα το ξεκινησω για να παιξω με αλλους ( το εχω παθει και  στο mario kart και στο fast rmx ) 

με το που βρει παικτες την πρωτη φορα, μπορω μετα  να εχω και τους 2 ανταπτορες πανω στο dock ( ο ανταπτορας για GC εχει 2 βυσματα αλλα παιζει κανονικα και με το ενα σε περιπτωση που δεν σας περισσευει δευτερη usb και δεν θελετε να  βαλετε hub πανω στο dock ) χωρις προβλημα, προφανως μετα το πρωτο  "search" δεν χρειαζεται να ξανααποσυνδεσω τιποτα απο το dock για οση ωρα κατσω να παιξω.

τελικα δεν χρειαζεται να σηκωνεσαι απο τον καναπε και να μπαινοβγαζεις καλωδια στο dock, απλα οταν πας για multiplayer, πατας το κουμπακι  home  συγχρονιζεις με την κονσολα καποιο αλλο χειριστηριο ( πχ τα joycon πανω στο grip που θα φαινονται προσωρινα σαν player 2 με το που "ξυπνησουν")  κανεις το πρωτο σου search, με αυτα συνεδεμενα επιτηδες ετσι ωστε να μην σου βγαλει DNS error  και μετα οταν βρει παικτες,  ξανασυγχρονιζεις το gamecube controller, αυτο επαναλαμβανω χρειαζεται να γινει μονο την πρωτη φορα  και οχι μετα απο καθε  αγωνα.

για πιο απλα πραγματα οπως  το να κανεις upload ghost data ή να χαζεψεις κανα  video στο shop δεν υπαρχει θεμα, απλα  θα πρεπει να εχεις τα joycon διπλα αμα θες να τραβηξεις video-screenshot, ανεβασα το βραδυ και ενα δικο μου απο odyssey ετσι για την φαση :)

twitter.com/GregoryTonmpoul/status/931678333900746753

• Like 1

ειμαι noobas  τελειωσε.τοσο καιρο στο splatoon δεν ηξερα οτι στο ranked mode  ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι, και εχει 3 διαφορετικα Mode  με ατελειωτα pvp  και φαση.. μιλαμε πορωθηκα παρα πολυ σημερα και δεν εχουμε παιξει τπτ αλλο παρα μονο αυτο. με ευχαριστησε πολυ.

ειμαι noobas  τελειωσε.τοσο καιρο στο splatoon δεν ηξερα οτι στο ranked mode  ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι, και εχει 3 διαφορετικα Mode  με ατελειωτα pvp  και φαση.. μιλαμε πορωθηκα παρα πολυ σημερα και δεν εχουμε παιξει τπτ αλλο παρα μονο αυτο. με ευχαριστησε πολυ.

Εμ δε βλέπεις τα review μας, τσκ τσκ τσκ :-D :-D :-D

• Like 1

Χαχα μέχρι και το "αμερικανάκι" της επιφάνειας έπεσε στην λούμπα και τρώει τα λόγια του τώρα. Kudos βέβαια ότι βγαίνει και το παραδέχεται ενώ είχε κάνει καριέρα κράζοντας και οι ακόλουθοι του κατά κύριο λόγο είναι το κοινό call of duty/FIFA/assassins creed. 

• Like 2

Βρηκε ο pcακιας τη κονσολα του.

Που να βγαλει και κανενα lol, hearthstone κλπ

Η εταιρια που εβγαλε το lol και υποτιθεται οτι στο ειδος του ειναι το καλυτερο για pc φερνει το αλλο της game στο switch,Arena of valor που παλι ειναι κορυφη με πολλα εκατομμυρια λαο στα smartphone/tablet.Η open beta ειπαν θα ερθει το Δεκεμβρη.

• Like 2

Ευελπιστώ μέχρι τον επόμενη Παρασκευή να κάνουν κάποια προσφορά στο Switch. Έστω να μειώσουν 30 ευρώ.

Το Mario Odyssey έσβησε όποιους ενδοιασμούς είχα.

• Like 4

Μπορω να πω με σιγουρια σε οσους εχουν ενδιασμους για την αγορα του switch να τους ξεπερασουν.σας μιλαει ατομο που ποτε δεν επαιξα ζελντα μαριο κτλπ πριν παρα cod pes ktlp.υπαρχει αφθονο υλικο αυτην την στιγμη στο switch που δεν χρειαζεσαι 2η κονσολα.εχω να παιξω ps4 εδω και κανα μηνα.με εξερεση που τερματισα το tlou.τωρα εχουμε κολησει με τον πιτσιρικα μου με το splatoon στο ranked mode και εχουμε πορωθει.το γκατζετακι ειναι πολυ ωραιο το ατιμο.μια το κουμπωνουμε ατην τηλεοραση μια το βγαζουμε και παιζουμε στον καναπε ξαπλα.ειναι απο τις κονσολες που σαρεσει να την εχεις γυαλισμενη προσεγμενη με τις ζελατινες της και ειναι μπιμπελο.χαχα κοντευω 40 χρονων γαιδαρος και κανω λες και ειμαι 15

Μετανιωσα που πηραμε το fifa 18 στο ps4 και οχι στο switch.μεγαλη μου βλακεια.

• Like 3

Τελειωσα το Wonder Boy.Μου αρεσε αρκετα.Να τονισω οτι indie game σε αλλο μηχανημα δε ξαναπαιρνω.Αραχτος στο κρεβατι και με την οθοναρα του Switch ειναι αλλο πραγμα.Πραγματικα την κονσολα την αγαπαω.Παω να παρω κανενα αστερακι στο Mario Odyssey τωρα.

• Like 4

Aυτό τον καιρό έχω κολήσει με το mario rabidds. Σε όποιον του αρέσουν τα turn based απλά να πω για άλλη μια φορά ότι είναι απίστευτο το game. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Φοβερούς μηχανισμούς το gameplay του δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Εχει πολύ ισορροπημένο βαθμό δυσκολίας. Δλδ αν πας χαλαρά και δεν προσέξεις τις επιλογές σου απλά τον ήπιες.

Ευελπιστώ μέχρι τον επόμενη Παρασκευή να κάνουν κάποια προσφορά στο Switch. Έστω να μειώσουν 30 ευρώ.

Το Mario Odyssey έσβησε όποιους ενδοιασμούς είχα.

Με παζάρι ο Κωτσόβολος έχει ήδη τέτοια έκπτωση.

Κατα τα λοιπά, εγώ έχω σκάσει πολύ περισσότερα από 2k στο ps4....αλλά περιμένω το πότε θα πάρω το switch :lol:

Καλό το ps4 το κατευχαριστιέμαι αλλά τα όσα μου μεταδίδουν οι τίτλοι mario δεν μου τα δίνουν άλλοι. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...