karamela693 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ λίγο στο Wii u το είχα παίξει, σαφώς καλό παιχνίδι άλλα οκ όχι και καλύτερο από τα Metroid....αξίζει να το πάρει κάποιος πάντως άλλα μέχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά στo Cave Story +, ίσως και στο Axiom Verge. axiom φαινεται να ειναι στα γουστα μου - 16bit sprites ftw ( εχω να παιξω super metroid απο το δημοτικο - feelsbadman ) αλλα θα περιμενω για καμια προσφορα ... cave story για καποιο περιεργο λογο μου φαινεται αδιαφορο, εχει sale τωρα στο wonderboy και μου αρεσε παρα πολυ το trailer που ειδα χθες στο ηλεκτρονικο καταστημα, ελπιζω μονο να παιζεται με το sfc30, το rayman demo ειθελε rebind γιατι δεν υπηρχε κουμπι ZL για να τρεξω ..... που ειναι αυτη η ρημαδα virtual console ??? θα εδινα και το αριστερο μου καρυδι για να παιζω mario 64 - ocarina of time - lylat wars και λοιπες "timeless" παιχνιδαρες on the go :/ edit : ΖΩΑΡΑ https://imgur.com/a/3WdL6 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 υπαρχουν κ στο 3ds αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτά που αναφέρεις μπορείς να τα παίξεις on the go εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως έχεις δίκιο έχουν αργήσει με την Virtual Console. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 το ξερω ρε παιδια οτι εχουν βγει σε φορητη εκδοση πιο παλια, εχω παιξει mario 64 στο ds lite ( αθλιος χειρισμος και γραφικα PSX ) και ειχα παρει μια ψευτο-collectors του OoT απο nortec με καπελο μπρελοκ και θηκη για 3DS, 3DS ομως δεν πηρα ποτε μου και ουτε προκειται να παρω εφοσον εχω switch. βγαζω γουστα με το wonderboy παντως, ελπιζω να μην χαλασει η εμπειρια οταν μπει η κονσολα στο dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λετε να δουμε καμια καλη τιμη στην Μαυρη Παρασκευη για το Switch;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μιας κ δεν πεφτουν ευκολα οι τιμες στα physical αξιζει mario cart 8 deluxe στα 39 euro απο Νοτιο Αφρικη digital ή να περιμενω μηπως για καμια προσφορα black friday κλπ ? ( κ ας το εχω στο wiiu ειναι πειρασμος το ατιμο κ ως on the go κ επειδη με εχει πρηξει η κοπελα μου οταν πηγαινω σπιτι της να παιζουμε κ εχω βαρεθει να μεταφερω το wiiu ... Αλλα ειναι ακριβο ακομα το ατιμο απο Ελλαδα κ used δεν το βρισκω ευκολα) κ για να γουσταρετε https://eshop-prices.com/?currency=EUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση καθώς τώρα με το black friday έχω υποψιν μου και προς amazon uk. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχα αμφιβολια, κανοντας browsing σε διαφορα αγγλο-μάγαζα, βλέπω να βγάφουν οτι το ταδε παιχνίδι ειναι uk region PAL κτλ. Παίζει τέτοιο σενάριο με το switch; Δηλαδή να μην παίζουν παιχνίδια; Κάτι τέτοιο είχα να το δώ απο εποχή ps2. Έχει ψωνίσει κανείς απο αγγλία παιχνίδι για να ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komfoukios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Φίλε είσαι Θεός νταξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση καθώς τώρα με το black friday έχω υποψιν μου και προς amazon uk. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχα αμφιβολια, κανοντας browsing σε διαφορα αγγλο-μάγαζα, βλέπω να βγάφουν οτι το ταδε παιχνίδι ειναι uk region PAL κτλ. Παίζει τέτοιο σενάριο με το switch; Δηλαδή να μην παίζουν παιχνίδια; Κάτι τέτοιο είχα να το δώ απο εποχή ps2. Έχει ψωνίσει κανείς απο αγγλία παιχνίδι για να ξέρει; Τα παιχνιδια του Switch δεν ειναι κλειδωμενα, μην ανησυχείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μιας κ δεν πεφτουν ευκολα οι τιμες στα physical αξιζει mario cart 8 deluxe στα 39 euro απο Νοτιο Αφρικη digital ή να περιμενω μηπως για καμια προσφορα black friday κλπ ? ( κ ας το εχω στο wiiu ειναι πειρασμος το ατιμο κ ως on the go κ επειδη με εχει πρηξει η κοπελα μου οταν πηγαινω σπιτι της να παιζουμε κ εχω βαρεθει να μεταφερω το wiiu ... Αλλα ειναι ακριβο ακομα το ατιμο απο Ελλαδα κ used δεν το βρισκω ευκολα) κ για να γουσταρετε https://eshop-prices.com/?currency=EUR Για να ειμαι ειλικρινης ειμαι υπερ του retail. Προτιμω να πληρωσω 10-15€ παραπανω για να εχω το δισκακι ή την κασσετα. Αν δεν στηριξουμε ως καταναλωτες τις retail εκδοσεις καποια στιγμη θα παψουν. Θα γεμισουμε απο παιχνιδια καργα στο dlc και στα microtransactions. Τωρα αναβω το gameboy μου, το ps1 μου κοκ και παιζω αν γουσταρω. Βαζω το δισκακι και παιζω. Αν θελησω game θα ψαξω και θα το βρω. Σε 20 χρονια απο τωρα θα μπορεις να ξανακατεβασεις το παιχνιδι; Θα μπορεις να κανεις login; Δεν νομιζω... Περαν ομως των παραπανω μου αρεσει να ανοιγω το κουτι. Να κραταω την κασσετα και το δισκακι. Να βλεπω το artwork και να το μελεταω. Να εχω την μικρη συλλογη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Για να ειμαι ειλικρινης ειμαι υπερ του retail. Προτιμω να πληρωσω 10-15€ παραπανω για να εχω το δισκακι ή την κασσετα. Αν δεν στηριξουμε ως καταναλωτες τις retail εκδοσεις καποια στιγμη θα παψουν. Θα γεμισουμε απο παιχνιδια καργα στο dlc και στα microtransactions. Τωρα αναβω το gameboy μου, το ps1 μου κοκ και παιζω αν γουσταρω. Βαζω το δισκακι και παιζω. Αν θελησω game θα ψαξω και θα το βρω. Σε 20 χρονια απο τωρα θα μπορεις να ξανακατεβασεις το παιχνιδι; Θα μπορεις να κανεις login; Δεν νομιζω... Περαν ομως των παραπανω μου αρεσει να ανοιγω το κουτι. Να κραταω την κασσετα και το δισκακι. Να βλεπω το artwork και να το μελεταω. Να εχω την μικρη συλλογη μου. Πολύ σωστός!!! Προσωπικά σε digital μορφή αγοράζω παιχνίδια μόνο αν πραγματικά η τιμή είναι πολύ χαμηλή. Π.Χ, σε retail 40 ευρώ σε digital μορφή ο ίδιος τίτλος 20 ευρώ, αν κάνει 30 ευρώ απλά πάω στο Retail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λετε να δουμε καμια καλη τιμη στην Μαυρη Παρασκευη για το Switch;;;; Το ελπίζω. Είμαι για να το πάρω η τώρα στην μαύρη παρασκευή η τα Χριστούγεννα. Μέχρι -50 ευρώ υπολογίζω θα δούμε, ένα παιχνίδι ''δωρεάν'' δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Βλεπω οτι πλεον τα δυο joycon οταν ειναι κουμπωμενα εχουν ενα μικρο τζογο. Στην αρχη οταν το πηρα το ενα ηταν τελειο και το αλλο ειχε ενα αναιπαισθητο τζογο (ψειριζοντας το παρα πολυ). Εχει τζογο κανεις αλλος; Κανουμε κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το ελπίζω. Είμαι για να το πάρω η τώρα στην μαύρη παρασκευή η τα Χριστούγεννα. Μέχρι -50 ευρώ υπολογίζω θα δούμε, ένα παιχνίδι ''δωρεάν'' δηλαδή Αποκλείεται να πάει -50 ευρώ, στην καλύτερη θα το δώσουν 300 ευρώ και αν, στις περισσότερες χώρες έχει έλλειψη πολύ δύσκολα θα κάνουν σε εμάς εκπτώσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις