Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα παλικαρι που πηρε αυτον μου ειπε οτι δουλευει αψογα..στα 10 ευρω

m.ebay.com/itm/N100-USB-Controller-Adapter-Converter-For-Xbox-One-PS3-PS4-To-Nintendo-Switch/182721796194?hash=item2a8b115862:g:TjwAAOSwUjpZlkFt&_trkparms=gclientid%3DUVPvufR0P5n4whIDYSHXYszDQKYeNYc7bU-JPqtBBcqkxddyqgpHKkasi1imU4gu&_trksid=p2489528.m4335.l8656

Τον εχει και στο gearbest

Και εχει και βιντεο στο youtube

θα το τσεκάρω ωραίος!!!

Ενα παλικαρι που πηρε αυτον μου ειπε οτι δουλευει αψογα..στα 10 ευρω

m.ebay.com/itm/N100-USB-Controller-Adapter-Converter-For-Xbox-One-PS3-PS4-To-Nintendo-Switch/182721796194?hash=item2a8b115862:g:TjwAAOSwUjpZlkFt&_trkparms=gclientid%3DUVPvufR0P5n4whIDYSHXYszDQKYeNYc7bU-JPqtBBcqkxddyqgpHKkasi1imU4gu&_trksid=p2489528.m4335.l8656

Τον εχει και στο gearbest

Και εχει και βιντεο στο youtube

7.34 έχει στο ebay Link.png Site: CoovN100

Δημοσ.

εγω πληρωσα με χρεωστικη της πειραιως.Εχω παρει ετσι 4 παιχνιδια απο τον ιουνιο

Μήπως ήταν εικονική προπληρωμένη; Αν όχι λογικά αφού πλήρωσες με χρεωστική Πειραιώς θα λειτουργεί και η προπληρωμένη, ε;

Δημοσ.

Μήπως ήταν εικονική προπληρωμένη; Αν όχι λογικά αφού πλήρωσες με χρεωστική Πειραιώς θα λειτουργεί και η προπληρωμένη, ε;

Οχι κανονικη χρεωστικη της Πειραιως... Σε φυσιικη μορφη την εχω και περασω τα νουμερα απλα.. Την 1η αγορα την εκανα με μια της Alpha bank Παλι χρεωστικη

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά το doom το παίρνουμε......με τρώει το χέρι....για πείτε εντυπώσεις αν το πήρε κανενας?

Το έχω εδώ και μερικές μέρες, τίμια γραφικά και δεν παρατήρησα κάποιο σημαντικό Frame drop, τα γραφικά σαφώς δεν έχουν σχέση με το ps4 που το έχω παίξει άλλα για πρώτη προσπάθεια στο Switch είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, αν δεν το έχεις παίξει το παιχνίδι θεωρώ ότι αξίζει η αγορά του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το doom το παίρνουμε......με τρώει το χέρι....για πείτε εντυπώσεις αν το πήρε κανενας?

Το έχω στο PC όχι στο switch ( τώρα σκέφτομαι να την πάρω την κονσόλα, δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω στην black friday η αν αξίζει να περιμένω τα Χριστούγεννα) αλλά απ' ότι έχω δει σε reviews είναι καλή μεταφορά αρκεί να έχεις κανονικό χειριστήριο. https://www.youtube.com/watch?v=8eOdEkmTP0o

Δημοσ.

έχετε κάποια πρόταση για κάρτα μνήμης για την κονσόλα;

Βασικα κι εγω ψαχνομαι σιγα σιγα. Δεν θα προτιμησω του εμποριου απο Ελλαδα, αλλα θα παω σε no name απο ebay. Αυτο που θα προτεινα εγω να προσεξεις ειναι η ταχυτητα που διαβαζει. Να ειναι τουλαχιστον 60 mb/s, εγω θα σ ελεγα να ειναι και 80+.

Δημοσ.

https://youtu.be/v_gcZ7M3mC4

Παντος κοιταζω τις τιμες ebay ευρωπη σε κονσολες και παιχνιδια και ειμαστε πολυ πιο φθηνη με τα σκρουτζομαγαζα.καλο αυτο

Φαίνεται αρκετά καλή η μεταφορά του παιχνιδιού στο Switch, καλύτερο θα έλεγα από το ps3. Χάνει κάπως και είναι λογικό σε σχέση με τα ps4/ps4pro και γενικά έχει παλιά μηχανή γραφικών και όχι στα σημερινά standards που βοηθάει τις πιο αδύναμες κονσόλες άλλα και πάλι θεωρώ ότι κάνανε καλή δουλειά...

Βασικα κι εγω ψαχνομαι σιγα σιγα. Δεν θα προτιμησω του εμποριου απο Ελλαδα, αλλα θα παω σε no name απο ebay. Αυτο που θα προτεινα εγω να προσεξεις ειναι η ταχυτητα που διαβαζει. Να ειναι τουλαχιστον 60 mb/s, εγω θα σ ελεγα να ειναι και 80+.

Θα έλεγα να μην πάρεις No name Κάρτα, οι μισές χαλάνε τον πρώτο χρόνο, οι ταχύτητες που αναφέρουν είναι ψεύτικές και γενικότερα το ρισκάρεις, εκτός και αν δεν σε πειράζει να χάσεις ότι έχεις μέσα και η κάρτα πιθανόν να σέρνεται!! Σε αυτή την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις!!

Για αρχή προτείνω μια γρήγορη 64gb που θα καλύψει τις ανάγκες για 1-2 χρόνια....

https://www.skroutz.gr/s/9579926/Toshiba-Exceria-M302-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html

Από εκει και πέρα αν κάποιος μπορεί να διαθέσει ποσό στα 50 ευρώ, παίρνει μια Sandisk 128gb Και ξενοιάζει.

https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-Class-10-with-Adapter-80MB-s.html

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στo Cave Story +, ίσως και στο Axiom Verge.

Με κλειστα τα ματια....AXIOM VERGE για εμενα καλύτερο απο οποιοδηποτε metroid!
  • Like 1
Δημοσ.

Θα έλεγα να μην πάρεις No name Κάρτα, οι μισές χαλάνε τον πρώτο χρόνο, οι ταχύτητες που αναφέρουν είναι ψεύτικές και γενικότερα το ρισκάρεις, εκτός και αν δεν σε πειράζει να χάσεις ότι έχεις μέσα και η κάρτα πιθανόν να σέρνεται!! Σε αυτή την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις!!

Για αρχή προτείνω μια γρήγορη 64gb που θα καλύψει τις ανάγκες για 1-2 χρόνια....

https://www.skroutz.gr/s/9579926/Toshiba-Exceria-M302-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html

Από εκει και πέρα αν κάποιος μπορεί να διαθέσει ποσό στα 50 ευρώ, παίρνει μια Sandisk 128gb Και ξενοιάζει.

https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-Class-10-with-Adapter-80MB-s.html

Συμφωνω στο οτι πληρωνεις παιρνεις. Το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα ανταποκριθει στην ταχυτητα και στις απαιτησεις. Απο την στιγμη που δεν αποθηκευονται τα save δεν με νοιαζει και να χαλασει. Με τοσο χαμηλο κοστος ας αλλαζω και καθε χρονο. Η ιδανικη λυση ειναι τα 256gb αν θες να εχεις και 2-3 multiplaform τιτλους.

Αν θες την γνωμη μου για αγορα απο Ελλαδα αξιζει η sandisk 200gb.

Τελος ο λογος που δεν θελω να δωσω τετοιο ποσο για καρτα sd ειναι πως περιμενω μηπως σε καποιο update την επιλογη να συνδεουμε εξωτερικο σκληρο. Το ξερω πως ειναι απιθανο δεδομενου της υβριδικης φυσης της κονσολας, αλλα ελπιζω...

Συμφωνω! Εχει μπει στην wishlist για τα χριστουγεννα μετα το xenoblade chronicles 2.

Δημοσ.

Τζάμπα πράμα  :P​, η πρόταση του καραμέλα693 νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή 

Δημοσ.

Το ειχα παιξει στο wiiu δεν λεω πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα μεχρι εκει.Το να λες οτι ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε metroid ειναι απλα υπερβολη. :-D

Γνωριζει κανεις για ποιο λογο δεν κυκλοφορησε τωρα το lego marvel 2 για το switch?Βλεπω οτι εδω ευρωπη θα ερθει αρχες δεκεμβρη. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...