Socratis_g Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Απλά να ξέρετε όλα αυτά τα ανταπτοράκια μπορεί να σας τα βγάλει αχρηστα η ninty με ένα system update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς έβαλα παραγγελία το πρώτο λινκ από άμαζον που έβαλες Ανύπαρκτε, αλλά δε στέλνει Ελλάδα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως 34 και πόσα θέλει για μεταφορικά δεν τα δίνω. Είπαμε να βγάλουν και αυτοί κάτι αλλαεξανεμιζουν το οποίο όφελος με τέτοια τιμή. Malthador με τετοιο "κελεπουρι" όχι μόνο δεν θα σε πληρώσω αλλά περιμένω να με πληρώσεις εσυ για ψυχολογική απογοήτευση, μου δημιουργήθηκαν προσδοκίες ότι υπάρχει κάτι που να αξίζει Σου είπα, έχει παίξει στα 20 ευρώ πιο παλιά. Αν περιμένεις λίγο καιρό και το παρακολουθείς θα ξαναπέσει εκεί. Στην τωρινή τιμή του δεν συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα joycons είναι ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς πρακτικότητας αφού το χωρίζεται σε δύο μέρη και μπορεί ο χρήστης να τοποθετεί τα χέρια του όπως επιθυμεί και να μην παίρνει μια συγκεκριμένη θέση. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η μικρή διαδρομή του αναλογικού κάτι που προτιμώ αρκετά ώστε να γίνει στάνταρ σε όλα τα χειριστήρια. Σίγουρα, σε παιχνίδια έντονης δράσης (fighting, hack and slash, κτλ) όπου απαιτείται συνδυασμός πλήκτρων και ταχύτητα ως προς την εκτέλεση τους προτιμότερο είναι το prο controller που προσφέρει σταθερό χειρισμό. Παρόλα αυτά διαφωνώ με την άποψη πως το Splatoon χρειάζεται pro controller, αυτό εξαρτάται καθαρά από τι όπλο χρησιμοποιείς. Παράδειγμα τα rollers για να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο προτιμότερο είναι το pro, τα περισσότερα όμως μπορούν να αξιοποιηθούν και με τα joycons. Κάτοχος pro controller από μέρα που αγόρασα το NSW και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, ακόμα και το grip κάθεται στην άκρη. Αργότερα βέβαια, όσο επεκτείνεται η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του συστήματος, μπορεί να μου χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εγω πληρωσα με χρεωστικη της πειραιως.Εχω παρει ετσι 4 παιχνιδια απο τον ιουνιο Καλό αυτό, ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως θα φτιάξω έναν λογαριασμός south africa; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εγώ είχα πάρει από Ελλάδα αυτό εδώ το grip και οι λαβές του δεν είναι λείες όπως στο original. Κάθετε πολύ καλά στο χέρι. συνέχεια με αυτό παίζω τα game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1GzCV3tYeyU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς έβαλα παραγγελία το πρώτο λινκ από άμαζον που έβαλες Ανύπαρκτε, αλλά δε στέλνει Ελλάδα!!!!! Ναι το είδα αργά... και δυστυχώς όσοι στέλνουν διπλασιάζουν την τιμή :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) περι παιχνιδιων και εμπειριας με το μηχανημα δηλωνω υπερηφανος αγοραστης και υποστηρικτης απο την πρωτη μερα, yolo preorder στα 299 απο τον γεναρη + αλλα 99 για την limited του zelda https://imgur.com/a/neqE5 https://imgur.com/a/WafZk https://imgur.com/a/f7vub https://imgur.com/a/YB7J3 το mario odyssey ειναι εξαιρετικο !! εφτασα στην "πολη" με 142 φεγγαρια ως τωρα και δεν θελω να ξεκολλησω με τιποτα !!!!11 νταξει δεν πιστευω να περιμενε κανενας απο μενα να γραψω κατι για να παει ο ιδιος να το παρει, προσωπικα το τσιμπησα day1 physical στα 52 ευρω με κλειστα ματια !! σημειωστε εδω οτι ενω εχω λιωσει καμποσα mario ( super mario world 1 + 2 + super mario all stars στο SNES, new super mario bros σε DS και Wii και φυσικα super mario 64 ) δεν επαιξα ποτε μου τα galaxy και το sunshine !! /me κρυβεται για να αποφυγει της ντοματες στο Zelda εχω φτασει τις 200 ωρες, πραγματικα δεν θελω να τελειωσει ασχετα αν εκτος απο τα απειρα sidequests εχω κανει καμποσες βολτες γυρω και μεσα στο καστρο της Hyrule ( epic af ) DLC δεν εχω παρει ακομα και ουτε το πολυψηνω, ας δω πρωτα λιγο πως το 2ο κομματι και βλεπουμε, τωρα 20 ευρω για ενα hard mode ενα trial of the sword και το path παει πολυ ..... απο την αλλη, το τζαμπε με την φορεσια του xenoblade 2 μαζι με τα "tips-δωρακια" στο newsfeed τα εκτιμησα δεοντως fast RMX ειμαι καπου στις 30 απο τον μαρτιο, λογικο αφου το εβλεπα πιο πολυ σαν filler οταν το πηρα ( πρωτη μερα το shop ειχε 3-4 games και τωρα εχει 200+ )ενω mario kart στις 70+ περιμενω λιγο ακομα να δω τι θα γινει με το optimization στο port του rocket league μιας και σκοπευω να το παιξω τις περισσοτερες φορες με την κονσολα undocked, πριν το τελος του χρονου σκοπευω να το παρω μαζι με rime και απο το '18 βλεπουμε παλι μονο ενα καλο 2D platformer / metroidvania αισθανομαι οτι μου λειπει, δινω μεχρι 15-20 οποτε το rayman θα το παρω μονο σε sale και παλι θα το σκεφτω πολυ, στο PC που ειναι η "κυρια" μου πλατφορμα εχω ριξει μαυρο στην Ubisoft εδω και αρκετα χρονια για πολλους και διαφορους λογους !! περι χειριστηριων και λοιπων αξεσουαρ 1) πηρα πριν λιγες μερες επισημο gamecube adapter για wii U και δουλευει σχεδον τελεια στο mario kart ( θα ελεγα τελεια αμα υπηρχε και η δονηση :/ ) κλεβεις εκκλησια κανονικα οταν παιζεις online 2) περιμενω αυτο εδω σε λιγοτερο απο 1 μηνα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0748S1VDC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 εχω ηδη το SFC30 το οποιο εξακολουθει να λειτουργει αψογα με τα τελευταια firmware updates στην κονσολα και το ιδιο το χειριστηριο 3) συνηθως παιζω με τα joycon πανω στο grip, χωριστα δεν με βολευει οταν πρεπει να σπρωχνω συνεχεια τον δεξιο μοχλο (για να στριβω την καμερα πχ ) 4) εχω παραγγειλει gripcase γιατι το hand held mode δεν με βολεψε ποτε και θελω να ξαναρχισω να παιρνω τα ΜΜΜ τωρα που γιναμε ανθρωποι και μπηκε το ηλεκτρονικο εισητηριο, προτιμω tabletop οταν εχω λιγη απλα στο μαγαζι. ενω στο σπιτι το εχω 9.5 στις 10 φορες docked. η λακαμια ειναι οτι δεν βλεπω να παραλαμβανω πριν τα χριστουγεννα (διαβασα αλλο ενα αποκαρδιωτικο development update για τους ανυπομονους backers χθες το βραδυ https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/updates/all ) , αλλα και παλι, για 46$ + δωρεαν μεταφορικα + θηκη μεταφορας παραμενει no brainer !! οταν με το καλο ερθει θα επενδυσω επιτελους σε αυτα τα καπακια https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072MR3V1J/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 και σε ενα orzly τζαμακι, προς το παρων οι μοχλοι και η οθονη παραμενουν εκτεθιμενα και δεν εχουν παθει τιποτα (φτου φτου !!) 5) εχω στο μαγαζι εναν ardistel φορτιστη ( 13 ευρω ) ο οποιος με εχει βολεψει ταμαλα σπιτι εχω dock στο σαλονι (duh) και αμα χρειαστει να παιξω λιγο πριν κοιμηθω εχω βαλει εναν "ψοφιο" ανταπτορα ρευματος για το chromecast (5V 0.8A) ο οποιος σε συνδυασμο με ενα απλο καλωδιο usb Α->usb C ειναι οριακα αρκετος για παει την φορτιση της μπαταριας απο το 20% στο 90 μεσα σε 5-6 ωρες, εφοσον η κονσολα ειναι σε sleep mode φυσικα υπαρχει και η λυση του official OEM ανταπτορα στα 20 ευρω ο οποιος ομως εχει US plug ... περισσοτερα εδω στο λινκ παρακατω, η επιλογη του καταλληλου φορτιστη μοιαζει με ολοκληρη επιστημη https://medium.com/@clumsycontraria/how-to-choose-your-nintendo-switch-charger-d0ebd84afdf9 6) ο φτηνιαρικος third party usb-ethernet ανταπτορας που ειχα παρει καποτε για το wii εξακολουθει και αυτος να δουλευει μια χαρα, προφανως εχω χαμηλοτερο ping με αυτον, αποσο θα ειχα με wifi ενω το NAT μου παρεμενει "type A" εφοσον ελεγχω τακτικα οτι εχω δηλωσει την σωστη διευθυνση στο DMZ setting του router. ( που και που αλλαζει απο μονη της .. ) 2 θεματακια εχω μονο, πρωτον δεν μπορω να πιασω πανω απο 8mbps downstream στο connection test και δευτερον, ο αλλος ανταπτορας για το χειριστηριο του gamecube προκαλει καποιο προβλημα στο online play, πρεπει να τον αποσυνδεσω εστω για λιγα δευτερολεπτα αλλιως βγαζει σφαλμα στο matchmaking την πρωτη φορα που θα το ξεκινησω για να παιξω με αλλους ( το εχω παθει και στο mario kart και στο fast rmx ) με το που βρει παικτες την πρωτη φορα, μπορω μετα να εχω και τους 2 ανταπτορες πανω στο dock ( ο ανταπτορας για GC εχει 2 βυσματα αλλα παιζει κανονικα και με το ενα σε περιπτωση που δεν σας περισσευει δευτερη usb και δεν θελετε να βαλετε hub πανω στο dock ) χωρις προβλημα, προφανως μετα το πρωτο "search" δεν χρειαζεται να ξανααποσυνδεσω τιποτα απο το dock για οση ωρα κατσω να παιξω. καπου εδω τελειωνει και το σεντονακι μου, παρασυρθηκα αρκετα με την πληκτρολογηση, θα μπορουσα τοση ωρα να ειχα μαζεψει καμια 20αρια φεγγαρια στο metro kingdom - ο χρονος ειναι golden coins Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από SoFGR 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Για το rocket league που εγραψα χτες οτι φταιει το dock για lag spikes η πεφτουν τα fps εκανα λαθος.Το εψαξα λιγο παραπανω και μεχρι στιγμης φαινεται οτι φταινε τα joycon.Σε dock mode και tabletop με τα joycon στα χερια η στο grip τα online matches υποφερουν απο fps drop η lag spike δεν ξερω πιο ακριβως απο τα 2 ειναι το σωστο παντως δεν μπορεις να παιξεις καλα.Με το που βαζεις τα joycon στην κονσολα και παιζεις handheld ολα τα προβληματα εξαφανιζονται.Το μονο που δεν δοκιμασα γιατι δεν εχω controller ειναι αν εχεις τα joycon πανω στην κονσολα και παιζεις με το controller εκει τη γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μονο ενα καλο 2D platformer / metroidvania αισθανομαι οτι μου λειπει, δινω μεχρι 15-20 οποτε το rayman θα το παρω μονο σε sale και παλι θα το σκεφτω πολυ, στο PC που ειναι η "κυρια" μου πλατφορμα εχω ριξει μαυρο στην Ubisoft εδω και αρκετα χρονια για πολλους και διαφορους λογους !! Ρίξε μια ματιά στo Cave Story +, ίσως και στο Axiom Verge. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ενα παλικαρι που πηρε αυτον μου ειπε οτι δουλευει αψογα..στα 10 ευρω m.ebay.com/itm/N100-USB-Controller-Adapter-Converter-For-Xbox-One-PS3-PS4-To-Nintendo-Switch/182721796194?hash=item2a8b115862:g:TjwAAOSwUjpZlkFt&_trkparms=gclientid%3DUVPvufR0P5n4whIDYSHXYszDQKYeNYc7bU-JPqtBBcqkxddyqgpHKkasi1imU4gu&_trksid=p2489528.m4335.l8656 Τον εχει και στο gearbest Και εχει και βιντεο στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ενα παλικαρι που πηρε αυτον μου ειπε οτι δουλευει αψογα..στα 10 ευρω m.ebay.com/itm/N100-USB-Controller-Adapter-Converter-For-Xbox-One-PS3-PS4-To-Nintendo-Switch/182721796194?hash=item2a8b115862:g:TjwAAOSwUjpZlkFt&_trkparms=gclientid%3DUVPvufR0P5n4whIDYSHXYszDQKYeNYc7bU-JPqtBBcqkxddyqgpHKkasi1imU4gu&_trksid=p2489528.m4335.l8656 Τον εχει και στο gearbest Και εχει και βιντεο στο youtube Παίζει και ασύρματα; Ή μόνο wired; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παίζει και ασύρματα; Ή μόνο wired; Απο τι καταλαβα μονο wired. Και μου ειπε κιολας οτι ειναι καλο αυτο το wireless controller στα 18 ευρω https://m.gearbest.com/game-controllers/pp_848176.html Τωρα κατα ποσο ειναι καλα δεν μπορω να ξερω με ακριβεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ε, μαλλιά άμα είναι μόνο wired. Το καλώδιο είναι δύο φορές πρόβλημα στο NSw απ' ότι είναι στις άλλες κονσόλες. Στις άλλες κονσόλες έχουμε απλά το πρόβλημα της μη εργονομίας λόγω του καλωδίου. Στο NSw υπάρχει ένα ακόμα θέμα: η κονσολα είναι ελαφριά και κουμπώνει πάνω σε ένα αμφιβόλου ισορροπίας dock. Με ένα τράβηγμα του καλωδίου επειδή θες να ζητοκραυγάσεις που σου βγήκε το boss μετά από 10 deaths ή επειδή πετάγεσαι απότομα από την πολυθρόνα για να ανοίξεις στο deliverά, εύκολα βρίσκεται το NSw 5 μέτρα μακριά. Προσωπικά, δεν το ρισκάρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις