Aniparktos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να αγοράσω το switch μιας και πλέον έχει τίτλους για να ασχοληθείς αρκετό καιρό. Την επόμενη παρασκευή θα έχουμε black friday στο Ελλαδιστάν. Λέτε να το πάρω τότε η να ελπίζω σε καμιά προσφορά τα Χριστούγεννα; Έχει δοκιμάσει κανείς τα splatoon 2 και Arms; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 splatoon 2 για λιώσιμο στο multiplayer και arms για φοβερό pvp. Και τα δύο απίστευτοι τίτλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το splatoon για να ολοκληρωθεις σαν αντρας θελει pro contoller.καλα τα joy con αλλα σαν controller δεν πιστευω οτι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γενικά η κονσόλα θέλει Pro controller το οποίο δυχτηχώς είναι πανάκριβο. Τώρα μπορεί κάποιος να πει ότι το χρησιμοποιεί σαν portable, όμως παιχνίδια σαν το μαριο και το ζελντα, τα χαραμίζεις στη μιρκή οθόνη. btw και portable να παίζει κάποιος παλι βολευει το controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν ισχύει αυτό. Το Pro Controller δεν είναι απαραίτητο, το joycon grip βολεύει μια χαρά και στο λέω εγώ που έχω μεγάλα χέρια. Επίσης, πλέον υπάρχουν 3rd-party gamepads και adapters για να συνδέεις άλλα gamepads (PS4 ή X1), οπότε και πάλι μπορείς να γλυτώσεις το Pro Controller αν δεν σε βολεύει το joycon grip (εφόσον το θεωρείς πανάκριβο). Και δεν λαμβάνω καν υπόψιν ότι στο Mario π.χ. αν θες να παίζεις σωστά, πρέπει να παίζεις με ένα joycon σε κάθε χέρι. Σε portable mode, ναι πιθανόν να μην βολεύει ο χειρισμός, αλλά λύνεται εύκολα το πρόβλημα με silicon grips των 5 ευρώ. Τι σημαίνει «τα χαραμίζεις στη μικρή οθόνη»; Δεν το καταλαβαίνω. :/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και πως πληρώνεις, με paypal ελληνικό ή κάρτα; εγω πληρωσα με χρεωστικη της πειραιως.Εχω παρει ετσι 4 παιχνιδια απο τον ιουνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ξερεται κανα ελληνικο μαγαζι να πουλαει ανταπτορα που να παιρνει του ps4 το controller? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πάντως βολεύει το Μάριο με το κάθε χειριστήριο στο χέρι. Τι υπάρχει για σύνδεση χειριστηρίου Wiiu η ps4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ναι για ps4 και xbox απο τι ξερω.αν ξερει κανεις κανα ελληνικο μαγαζι ας το ποσταρει παρακαλω η σε μυνημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν σου στείλει κανείς ΠΜ προώθησε το και σε μένα! Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα μυστικά του κράτους είναι; Τι λέτε; Δημόσια τα λεμε αυτά να πάμε να πάρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν γίνεται να μάθουμε και εμείς , γιατί δεν είναι και λίγα τα λεφτά για το Pro Controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Θα μου δώσετε από 10 ευρώ ο καθένας και θα σας πω εγώ το μυστικό: Mayflash adapter Έχει παίξει και στο 20ευρω παλιότερα. Ευχαριστώ, δέχομαι και κάρτα για την πληρωμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως 34 και πόσα θέλει για μεταφορικά δεν τα δίνω. Είπαμε να βγάλουν και αυτοί κάτι αλλαεξανεμιζουν το οποίο όφελος με τέτοια τιμή. Malthador με τετοιο "κελεπουρι" όχι μόνο δεν θα σε πληρώσω αλλά περιμένω να με πληρώσεις εσυ για ψυχολογική απογοήτευση, μου δημιουργήθηκαν προσδοκίες ότι υπάρχει κάτι που να αξίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάποιον Ελλάδα δεν ξέρεις; Έχω βρει και αυτόν σε κάτι οικονομικότερο Site: FastsnailConverter . Όσο για τα 10 ευρώ με το που έρθει η ανάπτυξη θα τα πάρεις Θα μου δώσετε από 10 ευρώ ο καθένας και θα σας πω εγώ το μυστικό: Mayflash adapter Έχει παίξει και στο 20ευρω παλιότερα. Ευχαριστώ, δέχομαι και κάρτα για την πληρωμή. Το βρήκα φθηνότερα Site: Mayflashadapter , τελικό κόστος με μεταφορικά 28,3 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις