Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω απο το 13 3ds και απο Μάρτιο 15 new 3ds xl και παρόλο που εχω στην κατοχή μου wii u ps vita και x360 μονο με αυτο εχω ασχοληθεί. Ακομα και το xenoblade chronicles το απόλαυσα περισσότερο εκει παρω στο wii u (κιας ειναι χειρότερο γραφικα στο 3ds). Η κονσολα αυτή ειναι η αγαπημένη μου με διάφορα, για καποιο λογο οτι παιχνίδι παιξω δεν μπορω να σταματήσω μεχρι να το τερματισω. Ακομα και παιχνίδια οπως το metal gear 3, ocarina of time, majoras mask, street fighter 4 (και αρκετα αλλα) που εχω ξαναπαιξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το paypal στο eshop δεν δουλευει;Προσπαθησα να παρω το rocket league μεσω paypal,μου εστειλαν mail οπου βαζεις το nintendo account και μετα πατας link.Σε στελνει στο paypal οπου ζηταει να βαλεις μια καρτα.Βαζω την prepaid πειραιως και παταω add και βγαζει ενα proccessing συνεχεια και δεν κανει τιποτα.Στην τελικη το πηρα εκτος paypal.

Το paypal στο eshop δεν δουλευει;Προσπαθησα να παρω το rocket league μεσω paypal,μου εστειλαν mail οπου βαζεις το nintendo account και μετα πατας link.Σε στελνει στο paypal οπου ζηταει να βαλεις μια καρτα.Βαζω την prepaid πειραιως και παταω add και βγαζει ενα proccessing συνεχεια και δεν κανει τιποτα.Στην τελικη το πηρα εκτος paypal.

μια χαρα δουλευει το paypal απλα σου ζηταει καρτα στην περιπτωση που δεν εχεις μεσα στο paypal λεφτα!!!!!!

Η βλακεια ειναι μονο οτι δεν τραβαει το ποσο του παιχνιδιου αλλα σε 20,40,60 ......κτλ

Για οποιον εχει προβλημα στο online κομματι του switch με error ειτε να βρει παικτες να συνδεθει κτλπ.το ποσταρω και εδω γιατι ειναι κριμα καποιος να τυρανιεται οπως και εγω μεχρι πριν λιγες μερες

Το δικο μου εκανε το εξης προβλημα:οταν εβαζα online game, στο πρωτο matchmaking με πετουσε 5-6 φορες με error.ισως και παραπανω.

Λοιπον το προβλημα εξαφανιστηκε αφου πηγα στο internet του switch.εκει που εχει τα δικτυα.πανω στο δικτυο μου πατησα options-change settings-primary dns απο auto το βαζεις manual.θα σας βγαλει 000.000.000.000.

Βαζεις 8.8.8.8. Θα βγει μετα 008.008.008.008.

Secondary dns 8.8.4.4.θα βγει 008.008.004.004. Και μετα save αν θυμαμε καλα.

απο τοτε οσο μακρια και να ειμαι απο το ρουτερ δεν μου ξαναεβγαλε ποτε error. Τοσο απλο και τυρανιομουν τσαμπα.

Μολις ανοιξετε τα settings του δικτυου θα βγαλει να βαλεις και conection name.βαζεις το ονομα του δικτυου οπως το βλεπουν ολες οι συσκευες.το εχει και ακριβως απο κατω απο εκει που στο ζηταει.

Αυτα ολα τα κανεις απο το switch μη μπερδευτει κανεις και ψαχνει με το pc να αλλαξει το dns.1 λεπτο υποθεση ειναι

Βασικά από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω πως δεν είχες κάνει εγγραφή στο paypal. Αφού περάσεις την κάρτα πρέπει να γίνει επαλήθευση της. Το πως γίνεται αυτό και τα σχετικά μπορείς να το ψάξεις γενικότερα και στο διαδίκτυο.

Έχει ιδιαίτερη σημασία η προβολή του NSW από ιστότοπους που τα videogames δεν είναι το κεντρικό τους θέμα. Εμένα πάντως το συγκεκριμένο άρθρο μου μυρίζει marketing το οποίο όπως και να το κάνουμε είναι απαραίτητο αφού έτσι κινούνται οι τροχοί του συστήματος. Με λίγα λόγια η Ν κάνει καλή δουλεία και στην προώθηση.

Βασικά από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω πως δεν είχες κάνει εγγραφή στο paypal. Αφού περάσεις την κάρτα πρέπει να γίνει επαλήθευση της. Το πως γίνεται αυτό και τα σχετικά μπορείς να το ψάξεις γενικότερα και στο διαδίκτυο.

Εχω χρονια που αγοραζω απο paypal με την ιδια prepaid και ποτε δεν συναντησα καποιο προβλημα.Αυτα που εγραψα ειναι ακριβως τα βηματα που σου ζηταει η nintendo για να κανεις link το account σου με το paypal.Τωρα γιατι ζητουσε να βαλω μια καρτα και γω κολλησα λιγo.Παντως καπου διαβασα οτι το paypal για το switch ξεκινησε στην Ιαπωνια μετα Αμερικη και Καναδα και οτι θα ερθει και στην Ευρωπη.Γιαυτο λεω μηπως και δεν λειτουργει ακομα για εμας.

Εχω χρονια που αγοραζω απο paypal με την ιδια prepaid και ποτε δεν συναντησα καποιο προβλημα.Αυτα που εγραψα ειναι ακριβως τα βηματα που σου ζηταει η nintendo για να κανεις link το account σου με το paypal.Τωρα γιατι ζητουσε να βαλω μια καρτα και γω κολλησα λιγo.Παντως καπου διαβασα οτι το paypal για το switch ξεκινησε στην Ιαπωνια μετα Αμερικη και Καναδα και οτι θα ερθει και στην Ευρωπη.Γιαυτο λεω μηπως και δεν λειτουργει ακομα για εμας.

Βασικά δεν αγοράζεις από paypal αλλά μέσω paypal. Όταν δημιουργείς paypal λογαριασμό γίνεται επαλήθευση της κάρτας. Δεν γνωρίζω γιατί σου ζήτησε κάρτα και δεν έγινε δεκτή η prepaid card που είχες ήδη επαληθεύσει στο paypal.

Ίσως επειδή το eshop πρέπει να συμβαδίζει με το region του paypal λογαριασμού σου διαφορετικά δεν γίνεται αποδεκτή η πληρωμή.

Buying Switch games from other regions just got easier—with a catch

“The country setting of a user’s Nintendo Account must match the country setting of their PayPal account.”

καντε account ν. αφρικης...με την διαφορα rad to euro βγαινει 15.28€ το πηρα ετσι εχθες και παιζω κανονικα με το acc απο ευρωπη...

Στο rocket league παρατηρησε κανεις οτι οταν παιζεις σε dock εχει πολλα lag spikes και ας σου δειχνει πρασινο ping ενω σε handheld δεν εχει;Καμια φορα πετυχενες και στο pc κανα ματσακι να κανει τρελα lag spikes αλλα οχι τοσο χαλια οσο τo ειδα χτες που το ειχα docked.Σε wifi αυτο,αν το βαλεις ethernet δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η καλυτερα.Παντως το game αν και εγινε πολυ καλο port εχει καποια θεματακια που θελουν φτιαξιμο.

καντε account ν. αφρικης...με την διαφορα rad to euro βγαινει 15.28€ το πηρα ετσι εχθες και παιζω κανονικα με το acc απο ευρωπη...

Και πως πληρώνεις, με paypal ελληνικό ή κάρτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...