Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι το rocket leaugue? Προπαραγγελεια σταστα public εχει 60 eyro.στις αλλες πλατφορμες κανα 15αρι; σου λεει θες ροκετ στο κρεββατι; θα το πληρωσεις.αν και ξερεται κατι; πιστευω αυτοι οι τιτλοι θα ριξουν τιμη πολυ γρηγορα.ηδη δεν μπορω να πω οτι βλεπω υψηλες τιμες τα παιχνιδια στο σκρουτζ.εγω οταν πειρα το νιντεντο υπολογιζα οτι θα βαρανε ολα 50αρι 60αρι.

Στο public οτι ναναι τιμες και release dates βαζουν.Το rocket league ειπαν θα ερθει στην ιδια τιμη που ειχαν ps4/xbox/pc.19.99 ηταν αν δεν κανω λαθος και θα ειναι μονο στο eshop.Για cartridge θα πουν αργοτερα πιθανον να βγει τελος Δεκεμβρη μαζι με τις νεες εκδοσεις για ps4/xbox

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://comicbook.com/gaming/2017/11/13/metroid-prime-4-bandai-namco-nintendo-switch/

Φήμες ότι πίσω από την ανάπτυξη του Metroid Prime 4 βρίσκεται η... Bandai Namco.

Για τη namco ισως να ισχυει αλλα για τη retro studio που λεει φημη για donkey kong ειναι λαθος.Ο Reggie ειχε πει οτι η retro δουλευει σε εντελως νεα IP.

http://comicbook.com/gaming/2017/11/13/metroid-prime-4-bandai-namco-nintendo-switch/

Φήμες ότι πίσω από την ανάπτυξη του Metroid Prime 4 βρίσκεται η... Bandai Namco.  

Αν ισχύει αυτό τότε κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται. Ξέρουμε ότι η From Software (που είναι της Bandai Namco) ετοιμάζει κάτι για το Switch. Εγώ έκανα τις εικασίες μου και έβγαλα τι θα ήθελα να δω από την εταιρία. Τώρα οι φήμες λένε ότι η Bandai Namco είναι πίσω από το Metroid Prime 4 όπου η δική της From ετοιμάζει ήδη κάτι για το Switch. Μόνο εμένα μου μυρίζει αποκάλυψη σύντομα για το τι και πως του MP4; 

Παιδιά με το Rocket league τι παίζει; Θα βγει πρώτα ψηφιακό και μετά σε κασέτα;

Ξέρουμε ημερομηνία τιμή κλπ;

Επίσης υπάρχει τρόπος να δω συνολικά πόσες ώρες έχω παίξει από κάθε παιχνίδι;

Έχω την parental εφαρμογή αλλά μου βγάζει σύνολο. Παιχνιδιού ανα ημέρα ή ανα μήνα

1.Παιδιά με το Rocket league τι παίζει; Θα βγει πρώτα ψηφιακό και μετά σε κασέτα;

Ξέρουμε ημερομηνία τιμή κλπ;

2.Επίσης υπάρχει τρόπος να δω συνολικά πόσες ώρες έχω παίξει από κάθε παιχνίδι;

Έχω την parental εφαρμογή αλλά μου βγάζει σύνολο. Παιχνιδιού ανα ημέρα ή ανα μήνα

1.

Στο public οτι ναναι τιμες και release dates βαζουν.Το rocket league ειπαν θα ερθει στην ιδια τιμη που ειχαν ps4/xbox/pc.19.99 ηταν αν δεν κανω λαθος και θα ειναι μονο στο eshop.Για cartridge θα πουν αργοτερα πιθανον να βγει τελος Δεκεμβρη μαζι με τις νεες εκδοσεις για ps4/xbox

2. Πήγαινε στο profil σου, στο εικονίδιο πάνω αριστερά στο κεντρικό μενού. Εκεί δείχνει πόσες ώρες έχεις ασχοληθεί με κάθε τίτλο αλλά στο περίπου.

Ξέρουμε αν το rocket leauge εμφανιστεί στο e shop μετά τις 12 το βράδυ;

Συνήθως έτσι γίνεται για όλες τις κυκλοφορίες. Εξαρτάται για ποιο eshop ποια χώρας έχεις λογαριασμό αφού δεν είναι 00:00 για όλους την ίδια χρονική στιγμή.

• Like 1

Πάντως έχω να πω ότι οι φυσικές εκδόσεις του Binding of Isaac afterbirth και του Cave Story+ είναι ορόσημα στο πως θα πρέπει να γίνονται οι κανονικές φυσικές εκδόσεις. Είναι κυριολεκτικά επιστροφή στο παρελθόν με manuals και αυτοκόλλητα και τέτοια καλά που ναι μεν θα κοιτάξεις μια φορά αλλά δίνουν άλλη αξία στο παιχνίδι που αγοράζεις. Ολοι (μα όλοι όμως) θα έπρεπε να κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα.

Ξέρουμε αν το rocket leauge εμφανιστεί στο e shop μετά τις 12 το βράδυ;

Κανονικα πρεπει...το περιμενω πως και πως ... ειμαι προς champion στο ranked στο steam... Το περιμενω να αγιασω επιτελους γμτ....να πεσω και στο wc...εχω σκαλωμα με το παιχνιδι...αν το χτυπησεις και οποιος χτυπησει το Rocket League στο switch να ενημερωσει να στειλω asap friend code...

• Moderators

Ακόμα μια επιβεβαίωση της εξαιρετικής στρατηγικής που ακολούθησε η Ν και της βγήκε όσο δεν πάει, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε κάνει η MS και έσπασε τα μούτρα της: δηλώνει με σαφήνεια ότι το μηχανάκι είναι πρωτίστως gaming device και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο από μια συντηρητική εταιρεία όπου για χρόνια δεν άλλαζε στρατηγική.

--------------------------------------

Capcom Reportedly Bringing Three ‘Ace Attorney’ Games To Nintendo Switch

Εξαιρετικά νέα. Η σειρά Phoenix Wright είναι σήμα κατατεθέν των NDS και 3DS, ανυπομονώ να τα κάνω revisit στο NSw. Αποδεικνύεται με αργά και σταθερά βήματα ότι το NSw είναι διάδοχος -και- του 3DS. Εάν το Switch πάρει την βιβλιοθήκη του 3DS δεν θα προλαβαίνουμε να παίζουμε όλους τους τίτλους που θα βγαίνουν σε αυτό.

• Like 2

Εγω παλι προτιμώ 1000 φορες new 3ds xl με ips πανω οθόνη παρα switch κις εχει καλύτερα γραφικά. Θα ηθελα και αλλα παιχνίδια στο 3ds και οχι να ξαναβγούν στο switch. Ελπίζω το switch να εχει δικια της Βιβλιοθήκη παιχνιδιών κ να μην βασιστεί στο 3ds και στο wii u

Γενικώς τα Ιαπωνικά στούντιο άργησαν κάπως να περάσουν στο NSW, πιθανόν να μοιραζόντουσαν την ίδια άποψη με τον Πρόεδρο της Pokemon Company κατά την οποία δεν υπάρχει χώρος από την στιγμή που υπάρχουν οι smart devices. Τουλάχιστον η Ν δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος με τα 3DS/WiiU προσφέροντας ένα σταθερό πρόγραμμα κυκλοφοριών από αποκλειστικούς τίτλους. Πλέον το NSW έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, για παράδειγμα η Namco πριν λίγες μέρες ανέφερε πως ετοιμάζει τρεις αποκλειστικούς τίτλους για το σύστημα.

Καλά τα πάει από πλευράς στρατηγικής σε πολλαπλά μέτωπα η Ν, ακόμα και το στίγμα του casual έχουν καταφέρει να αποβάλουν με το NSW. Mένει όμως να δούμε τι θα γίνει με την συνδρομητική υπηρεσία και πως θα επηρεάσει τα πράγματα.

Τη δικιά του βιβλιοθήκη θα έχει το Switch, απλά θα μετακομήσουν τα IPs του 3DS σε αυτό.

Τώρα έχεις παίξει όλα τα καλά παιχνίδια του 3DS και θέλεις και άλλα?

Στο Switch θα μεταφερθούν όλες οι σειρές των φορητών σιγά σιγά.Δε ξέρω αν θα εγκαταλείψει το handheld κομμάτι εντελώς αλλά στο Switch θα έρθουν όλα από τις φορητές.Περιμενω advance wars οπωσδήποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...