parlapipas25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ξέρουμε ότι το nsw είναι πιο αδύναμο από ps4/xbox1,αλλά είναι τόσο πια αδύναμο ώστε να παίζει το doom σε 600p docked(έλεος) η απλά βαριοντουσαν να φτιάξουν ένα καλό port; Μου αρέσει κι όλας που το nsw θεωρείται port friendly..
dekulinkgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Bασικα η ιδια η nintendo ειπε οτι η πλεοψηφια των χρηστων χρησιμοποιει το switch στο portable mode.Kαι ναι πιστευω οτι πολλοι θα προτιμησουνε να παρουν στο switch εναν ΑΑΑ τιτλο με χειροτερα γραφικα σε σχεση με τα twins λογω του portability. Nομιζω αυτο θα φανει και απο τις πωλησεις που θα κανει το doom.
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Τίτλοι όπως το zelda και το Μάριο Odyssey τους χαραμίζεις σε Portable. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Τίτλοι όπως το zelda και το Μάριο Odyssey τους χαραμίζεις σε Portable. Δηλαδή;
Nick77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το BotW δεν βλέπεται σε portable. Πολύ σκοτεινό, θαμπό, θολό. Σε μεγάλη οθόνη (1080p) αντιθέτως είναι όλα τα λεφτά. To Mario Odyssey δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε portable, μπορεί να δείχνει καλύτερο μιας και έχει πιο έντονα χρώματα... Γενικά πάντως προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη του Switch. Αλλά ευτυχώς δεν με πολυαπασχολεί γιατί κατά 99% το έχω docked.
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το BotW δεν βλέπεται σε portable. Πολύ σκοτεινό, θαμπό, θολό. Σε μεγάλη οθόνη (1080p) αντιθέτως είναι όλα τα λεφτά. To Mario Odyssey δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε portable, μπορεί να δείχνει καλύτερο μιας και έχει πιο έντονα χρώματα... Γενικά πάντως προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη του Switch. Αλλά ευτυχώς δεν με πολυαπασχολεί γιατί κατά 99% το έχω docked. μηπως τρεχει τιποτα με την οθονη του switch σου?γιατι εγω να φανταστεις τερματισα σε Portable to ζελντα διπλα στην τηλεοραση.το προτιμουσα.ειχε παρα πολυ καλη εικονα.και το splatoon εχει τελεια εικονα και το μαριο καρτ.γενικα δεν εχω θεμα.το προτιμω απο την τηλεοραση που ειναι και 4κ. 1
petecj101 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Edit: Γενικότερα πιστεύεται ότι το NSW μπορεί να πείσει ένα μέρος του κοινού (σε ένα τέτοιο μέγεθος που να μπορεί να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια) να προτιμάει τους ΑΑΑ τίτλους σε σχέση με τις εκδόσεις άλλων συστημάτων λόγω της υβριδικότητας του; Ναι. Ορθά κοφτά, ναι! Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το πρωί έχω ανοίξει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το switch για ένα γρήγορο "ματσακι" στο ΜΚ8, μια βόλτα στην Hyrule, να βρω κανα 2 φεγγάρια στην Οδύσσεια, να θερίσω λίγο και ποτίσω στο Stardew Valley. Κυριολεκτικά από την στιγμή που θα πιάσω την κονσόλα σε λιγότερο από ένα λεπτό έχω ξεκινήσει να παίζω! Ούτε update, ούτε loading time αιώνιο κλπ. Αν κάποιο ΑΑΑ multiplatform που με τραβάει βγει και στο switch θα το προτιμήσω εκεί, ακριβώς λόγω της φορητότητας, για παράδειγμα ένα GTA V κι ας ήταν με χειρότερα γραφικά. Άλλωστε, για μένα, τα παιχνίδια είναι παιχνίδια. 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ενα θα πω : rip and tear!! Πολυ καλο port.Βεβαια να πω οτι ειμαι απο τους τυχερους που δεν καταλαβαινω περι framerate.Ας πουμε το zelda σε portable οπως και το odyssey ειναι μια χαρα.Στο doom δυσκολευομαι να διαβαζω λιγο τα γραμματα,παρα ειναι μικρα. Παντως το μεγαλο αρνητικο ειναι που το παιχνιδι δεν εχει κανονικο motion control.Ελπιζω να το βγαλουν σε κανα update.Πραγματικα πολυ κριμα.Μετα το ποντικι-πληκτρολογιο τα motion control ειναι must για fps.
panther_512 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 H φορητότητα είναι τρομερό ατού και για μένα. Χαρακτηριστικά, είχα το Xenoblade 1 στον emulator στο PC, 1080p/60fps με HD textures και προτίμησα να το τερματίσω στο 3DS. Και για το θέμα που γράφετε ορίστε και φρέσκο σχετικό άρθρο το οποίο τώρα διαβάζω. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-dooms-impossible-switch-port-analysed Μάλιστα. Συνεπώς το Doom στο Switch τρέχει οριακά, με settings που είναι πιό low από το low στο PC..... Dynamic resolution που περιστρέφεται γύρω από τα 600p... Απλά δεν μπορεί περισσότερο το μηχανάκι.
Pitsifrikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το έχω λιώσει σε portable πάντως.Παιζω και στην τηλεόραση αλλά το αραγμα στο κρεβάτι είναι μακράν προτιμότερο.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/kIHuIJFsLuM Ενταξει ρε παιδια.αν δεν μας ελεγαν νουμερα δεν θα το ξεραμε κιολας.εγω βλεπω οτι μια χαρα εικονα εχει για portable.
Henry3GR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το BotW δεν βλέπεται σε portable. Πολύ σκοτεινό, θαμπό, θολό. Σε μεγάλη οθόνη (1080p) αντιθέτως είναι όλα τα λεφτά. To Mario Odyssey δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε portable, μπορεί να δείχνει καλύτερο μιας και έχει πιο έντονα χρώματα... Γενικά πάντως προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη του Switch. Αλλά ευτυχώς δεν με πολυαπασχολεί γιατί κατά 99% το έχω docked. Και εγώ το ίδιο. Αλλά έπαιξα και portable το Μάριο για να δω, έτσι από περιέργεια. Και πράγματι, η εικόνα είναι καλύτερη στην τηλεόραση. Τώρα βέβαια δεν κάθομαι να μετράω frames κτλ Απλά λέω αυτό που βλέπω. Το Zelda δεν το έχω ακόμα. Το Disgaea 5 πάντως και σε φορητό δείχνει πανέμορφο. Δείτε ένα μεγάλο ντόμινο με θέμα το Odyssey. https://www.youtube.com/watch?v=A9X4V3169Lw 1
ALEXM99999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει και πολύ ουσία να βρεις τέτοιο NSw. Το Super Mario Odyssey απαιτεί 3.0.1 απατσάριστο ή 4.0.0 πατσαρισμένο. Δεν έχει νοήμα να πάρεις NSw και να μην παίξεις Odyssey, imho. Ειδικά όταν υπάρχουν μόνο speculations για hack. Έχω ήδη switch με odyssey αναβαθμισμενο σε 3.0.1 απλα σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα 2ο σε 3.0.0 η πιο κάτω το αργότερο μέχρι τις γιορτές γιατι αν και δεν βιάζομαι για hacks στο switch είναι πολύ πιθανό το 3.0.0 να είναι ταβάνι για homebrew για πάντα και μετά η μόνη επιλογή θα είναι να δώσω 600 ευρώ σε κάποιον στο ebay γιατί όπως είναι γνωστό το switch δεν μπορεί να γίνει downgrade λόγω των efuses που ειναι σε hardware επίπεδο.
Anuminas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/kIHuIJFsLuM Ενταξει ρε παιδια.αν δεν μας ελεγαν νουμερα δεν θα το ξεραμε κιολας.εγω βλεπω οτι μια χαρα εικονα εχει για portable. 600p, 20 με 30 fps, γελά ο κόσμος δεν χρειαζόταν να το βγάλουν, τουλάχιστον ελπιζω τέτοιο χάλι να μην το δινουν με 60 ευρώ 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το BotW δεν βλέπεται σε portable. Πολύ σκοτεινό, θαμπό, θολό. Σε μεγάλη οθόνη (1080p) αντιθέτως είναι όλα τα λεφτά. To Mario Odyssey δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε portable, μπορεί να δείχνει καλύτερο μιας και έχει πιο έντονα χρώματα... Γενικά πάντως προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη του Switch. Αλλά ευτυχώς δεν με πολυαπασχολεί γιατί κατά 99% το έχω docked. Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το NSw σου, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχω 1080p τηλεόραση των 800 ευρώ και εννοείται πως τα games φαίνονται καλύτερα στην TV, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στην οθόνη του φορητού «δεν βλέπονται». Λίγο πιο σκοτεινό είναι το Zelda (με τη φωτεινότητα στη μέση περίπου), θαμπό και θολό δεν θα το έλεγα. Και είναι ένας τίτλος που έχω μοιράσει το gameplay του τόσο στην τηλεόραση όσο και στο portable mode. 600p, 20 με 30 fps, γελά ο κόσμος δεν χρειαζόταν να το βγάλουν, τουλάχιστον ελπιζω τέτοιο χάλι να μην το δινουν με 60 ευρώ Οι 3rd-party multi-platform τίτλοι έχουν νόημα σε δύο περιπτώσεις μόνο: α) Αν κάποιος δεν έχει άλλη κονσόλα/PC πέραν του NSw. β) Αν έχει κι άλλη κονσόλα/PC, αλλά θέλει να τους παίξει σε φορητό mode. Κατά τ' άλλα, θα μείνω μακριά από το DOOM στο NSw, όχι λόγω των γραφικών αλλά λόγω των 30 καρέ. Δεν παίζεται ο συγκεκριμένο τίτλος σε τόσο λίγα καρέ, πιο πολύ βασανιστήριο θα είναι, παρά ευχάριστη εμπειρία. Δεν γίνεται να παίξεις FPS με τέτοια FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις