Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Επειδη ζητάμε ένα μηχάνημα που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή του και όχι μια γενιά πίσω; Αν περιμένεις αυτό, τότε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από το NX. Το NX εικάζεται ότι θα έχει δυνατότητες PS4/XB1, ενώ θα κυκλοφορήσει μαζί με το Scorpio και το Neo, επόμενως και πάλι «last-gen» κονσόλα θα είναι συγκριτικά με το τι θα κυκλοφορεί εκείνη τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ο,τι να ναι Ikaruga. Μου αρέσει που έκανες και quote τον Fulgore ενώ αυτό που γράφεις δεν εχει καμία σχέση με αυτό που είπε. Αυτά που ζητάμε έχουν φέρει τη βιομηχανία εκεί που είναι;;; Είσαι σοβαρός τωρα; Επειδη ζητάμε ένα μηχάνημα που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή του και όχι μια γενιά πίσω; Γιατί βγάζει το NX η Nintendo τότε; Ας έμενε με το WiiU κάνοντας νέα διαφημιστική καμπάνια. Εν τέλει εσύ τι διαφορετικό θα ήθελες για το NX σε σχέση με το WiiU για να δικαιολογήσεις την κυκλοφορία του; Παιδιά αυτά που μας λέτε είναι πραγματικά τραγελαφικά. Μέχρι και το SNES ξεθάψατε για να μας πείτε ότι δουλεύει ακόμα. Έλεος. Έχω και γω ένα Mega Drive που είναι μια χαρά ακόμα και σήμερα. Αυτό τι αποδεικνύει ακριβώς; Και ξαναλέω. Η Nintendo είχε ποιοτικά παιχνίδια και την εποχή που έβγαζε hardware της προκοπής. Η νέα μόδα ήρθε με το Wii για να μπουν στην αγορά του Casual. Έβγαλαν τα φράγκα εκεί αλλά μετά με το WiiU οι casuals τους έγραψαν κανονικά και τωρα δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τους ξαναφέρουν πίσω. Σε αυτούς στοχεύουν πάλι. Όχι στο κοινό που μεγάλωσε μαζί τους πριν χρόνια. Δηλαδή εσύ εδώ μέσα τόσο καιρό από αυτά που γράφω αυτό το συμπέρασμα έβγαλες; Οτι δεν θέλω κάποια εξέλιξη; Τι να κάνω; Να πάω πίσω να ψάχνω τι έχω γράψει και θέλω από την κονσόλα ή να το γράψω πάλι για 10η φορά; Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς κολλάει το μυαλό σας και δεν μπορεί να καταλάβει ότι απλά κάποιους δεν μας ενδιαφέρουν ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κοιτάμε το πακέτο ποιότητας που παίρνουμε και ότι ο στόχος μας είναι κατά κύριο λόγο τα παιχνίδια; Εχω WiiU - 10 παιχνίδια Εχω PS4 - 10 παιχνίδια Εχω Xbone - 10 παιχνίδια Που ακριβώς βρίσκεται η διαφορά; Αφού σε κάθε μηχάνημα θες να παίξεις κάτι. Η τιμή πάνω σε αυτό και το hardware wars πως ακριβώς το "λογικοποιείς"; Και ένα 3DS τη σήμερον ημέρα είναι ακριβό γι αυτό που είναι ως hardware αλλά διάολε πραγματικά θα μου πεις ότι δεν αξίζει τα λεφτά του; Και το Vita είναι σπατάλη χρημάτων...εκτός και αν γουστάρεις κάτι από αυτό...τότε δεν είναι και τόσο, έτσι δεν είναι; Και ας είναι και overpriced το ίδιο και τα παρελκόμενα του. Μαρέσει που μιλάμε για τους casuals που στοχεύει η nintendo αλλά οι άλλοι δεν κοιτούν καθόλου τους casuals με τις πρακτικές που έχουν παγιωθεί μέχρι τώρα σωστά; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φέρνουμε τη μάζα στο προσκήνιο για τη δική μας συζήτηση. Ναι είναι η ισχυρότερη οικονομική δύναμη λόγο μεγέθους αλλά είναι non-issue για εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Reggie on NX/ Scorpio: For us it's not about the specs. http://www.bloomberg.com/news/videos/2016-06-16/full-show-bloomberg-west-06-15 DoA α, αρχισε το ιδιο παραμυθι απο τωρα; καταλαβα, ειναι πλεον αναποφευκτο η ΝΙΝ να εχει την μοιρα της Sega. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αν περιμένεις αυτό, τότε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από το NX. Το NX εικάζεται ότι θα έχει δυνατότητες PS4/XB1, ενώ θα κυκλοφορήσει μαζί με το Scorpio και το Neo, επόμενως και πάλι «last-gen» κονσόλα θα είναι συγκριτικά με το τι θα κυκλοφορεί εκείνη τη στιγμή. Εάν εχει τιμή PS4/XB1 όταν κυκλοφορήσει δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Εάν όμως μου ζητήσουν κάνα 400άρι θα πάνε από κει που ήρθαν από μένα. Και ελπίζω αυτή τη φορά οι gimmickιές να έρχονται σε ξεχωριστό κουτί. Η ms έμαθε από αυτό το λάθος. Να ακολουθήσουν και αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εάν εχει τιμή PS4/XB1 όταν κυκλοφορήσει δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Εάν όμως μου ζητήσουν κάνα 400άρι θα πάνε από κει που ήρθαν από μένα. Και ελπίζω αυτή τη φορά οι gimmickιές να έρχονται σε ξεχωριστό κουτί. Η ms έμαθε από αυτό το λάθος. Να ακολουθήσουν και αυτοί. Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος οσον αφορα τις τιμες(γιατι φανταζομαι οτι εννοεις με βαση τιμων 2016) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχει βγει κάποιος i7 που σε σχέση με τον pentium 1 να έχει παρεμφερές failure rate με το failure rate που είχαμε λόγω ylod και rrod στα προηγούμενα twins σε σχέση με τις παλιότερες κονσόλες; Λόγω υπερθέρμανσης; Ή απλά το είπες για να το πεις; Μιλάμε πάντα για stock ψύκτρες και τα λοιπά. Προφανώς και όχι, γιατί μαζί με τις cpu αναβαθμίστηκε παρέα και το σύστημα ψύξης τους, κατί που αμελήθηκε στα προηγούμενα twins. Ωστόσο, να το δεχτώ, ας μην συγκρίνουμε το NES/SNES με τις σύγχρονες κονσόλες, να συγκρίνουμε το PS2 με το Wii, που είναι και παρόμοιας δύναμης; Όπως είπα και πριν μέσα σε 7 χρόνια μου χάλασαν δύο PS2 slim, λόγω laser, ενώ το Wii μου δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα, δέκα χρόνια μετά. Και σε τελική ανάλυση, αν το τεχνολογικό improvement περιορίζεται σε αρκούντως δυνατό H/W ώστε να τρέχουν τα games στα 1080p60 και αφήνει στην άκρη πράγματα όπως η υπερθέρμανση ή ο θόρυβος, τότε μάλλον εγώ τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σε αυτό το debate. Το snes δεν έχει καν ψύχτρα, δεν χρειάζεται καν τέτοιο πράγμα... Το να υπάρχει failure rate είναι φυσιολογικό όταν βγαίνουν από γραμμή παραγωγής και συνήθως είναι η πρώτη φουρνιά... Όλοι οι κατασκευαστές μπορεί να έχουν. Κοίτα αν έκαιγες όλη την μέρα το ps2 λογικό να χάλασε το dvd αλλά δεν χάλασε η motherboard... Στην ουσία χάλασε το αναλώσιμο end of case και μένα είχε πεθάνει το dvd από το xbox original γιατί έπαιζα όλη την μέρα άλλα η ίδια η κονσόλα ακόμα συνεχίζει να δουλεύει και σήμερα κανονικά και δεν έχει ξαναχαλάσει το dvd μετά την αλλαγή του. Και στο wii θα μπορούσε να συμβεί... Ειδικά που όλα αυτά τα drive τα βγάζει ο ίδιος κατασκευαστής... Και μάλλον σου έτυχε να μην σου χαλάσει γιατί με ένα γρήγορο googlαρισμα είδα ότι πολύ έχουν πρόβλημα με το wii.... Εγώ δεν μίλησα για κάτι τέτοιο, εδώ μέσα αν με έχεις ξαναδιαβάσει υποστηρίζω το one που στις περισσότερες φορές δεν έχει ούτε 1080 ούτε 60 fps, αλλά η ποιότητα κατασκευής δεν ανεβάζει θερμοκρασίες.δεν κάνει θόρυβο όσο και να ζορίζεται, η ποιότητα online που έχει, το support (αναβαθμίσεις, third party) αν έχεις πρόβλημα κτλ το κάνουν μια κονσόλα σύγχρονη και με την εποχή που βαδίζει. Ακόμα δεν το έχετε καταλάβει ορισμένοι ότι αυτά που ζητάτε έχουν φέρει την βιομηχανία στο να σου πετάει κονσόλες κάθε τρεις και λίγο έτσι; Ποιοι; Οι δήθεν console gamers (που υποτίθεται ότι είναι υπέρμαχοι του gameplay και καθόλου graphics whores) οι οποίοι σφάζονται στον βωμό των γραφικών. Το βλέπεις παντού και εδώ μέσα επίσης. Οι PC gamers να γελάνε με την πάρτι τους (δικαίως) και η "δικαιολογία" των console gamers είναι εκείνο το ένα παιχνίδι που έκανε το τάδε πράγμα που δεν έχει κάνει κανένα παιχνίδι στο PC ακόμα...τραγέλαφος πραγματικά. Διαβάζω και διαβάζω και αναφορά στο πόσο καλό παιχνίδι είναι κάτι ή στο τι έχει καταφέρει γενικότερα σε επίπεδο gameplay δεν βλέπω (εκτός περιπτώσεων). Στο λέω τώρα και στο πιστοποιώ, αν αποφασίσει αύριο EA και Ubisoft να ενώσουν δυνάμεις και να βγάλουν μια κονσόλα με μοναδικό περιεχόμενο τα δικά τους παιχνίδια θα κάνει πάταγο στην μάζα και οι μεν Sony και δε MS θα χάσουν ένα τρομακτικό κομμάτι της πίτας. Αν μη τι άλλο η μάζα είναι αυτή που προσφέρει τις πωλήσεις του PS4 και Xbone στο επίπεδο που είναι. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ μάζα σίγουρα δεν είμαι και απέχω χιλιόμετρα από το να θεωρούμε μάζα. Μην μου βάζεις λοιπόν μέσα την μάζα ως μέτρο σύγκρισης. Προσωπική μου γνώμη η προηγούμενη γενιά που κράτησε 8 χρόνια ήταν ένα μεγάλο λάθος, δεν έφερε καμία ανάπτυξη στα games... Στο pc είχε βγει το 2007 το crysis και όλοι μαζεύαμε τα σαγόνια από το πάτωμα με αυτά τα γραφικά που εκείνη την εποχή καμία κονσόλα δεν μπορούσε ούτε το μισό να δώσει. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να μονταριστεί και να έρθει αργότερα στις κονσόλες με την νέα μηχανή γραφικών που ήταν σχεδιασμένη για τις κονσόλες αλλά δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα όπως στο pc. Τι θέλω να πω, σήμερα βλέπουμε σχεδόν πάνω κάτω το ίδιο και σε pc και σε κονσόλες.. Αν καθυστερήσουν έστω και λίγο στην εξέλιξη πλέον το χάσανε το παιχνίδι. Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε άλλου είδους τεχνολογία που εκεί τα specs τα φωνάζουν... Αν όπως πάμε δούμε σε smartphone γραφικά xbox/ps4 το 2018 όπως λένε, έστω η μικρή πιθανότητα, τότε αυτές οι κονσόλες αυτόματα γίνονται obsolete. Αυτό προσπαθούν να σώσουν επειδή είναι μια αγορά με πολύ χρήμα κοιτάνε μην φύγει αυτό το χρήμα αλλού. Η ea/ubisoft ποτέ δεν θα πέταγε ένα τόνο χρήματα σε κάτι τέτοιο, και μόνο τα δικά τους να πούλαγαν περισσότερο χρέος θα είχανε παρά κέρδη. Η έννοια κονσόλα πάντα ήταν ζημιογόνα όλες τις εποχές. Αν το πάρουμε έτσι όπως το λες γιατί η apple ή google δεν έχουν φέρει κονσόλες που έχουν άπειρο χρήμα για τέτοια υπόθεση. Φυσικά και η μάζα είναι που προσφέρει αυτό το χρήμα στο xbox/ps αλλά αυτή η μάζα είναι πολύ εύκολο να φύγει και να πάει αλλού και καλύτερα, δεν την ενδιαφέρει αν λέγεται xbox ή iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος οσον αφορα τις τιμες(γιατι φανταζομαι οτι εννοεις με βαση τιμων 2016) Φυσικά. Εαν έχει τεχνολογία PS4/XB1 όταν με το καλό βγει, θα δω πόσο κοστίζουν αυτές οι κονσόλες εκείνη την περίοδο και θα συμπεράνω αν με δουλεύουν ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σχετικά με τον Reggie θεωρώ πως είναι σαφείς οι δηλώσεις με κριτήριο τον μπλέ / κόκκινο ωκεανό. Αν δεν θεωρείται πως δεν σας καλύπτει ο κόκκινος ωκεανός που προσανατολίζεται η εταιρία και γενικότερα δεν σαν ενδιαφέρουν τα παιχνίδια της αλλά ούτε και η διαφορετικότητα της τότε όποια τεχνικά χαρακτηριστικά και να προσθέσει θα σας είναι αδιάφορη σαν πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σχετικά με τον Reggie θεωρώ πως είναι σαφείς οι δηλώσεις με κριτήριο τον μπλέ / κόκκινο ωκεανό. Αν δεν θεωρείται πως δεν σας καλύπτει ο κόκκινος ωκεανός που προσανατολίζεται η εταιρία και γενικότερα δεν σαν ενδιαφέρουν τα παιχνίδια της αλλά ούτε και η διαφορετικότητα της τότε όποια τεχνικά χαρακτηριστικά και να προσθέσει θα σας είναι αδιάφορη σαν πρόταση. Φαντάζομαι ότι τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια της Ν, γι' αυτό ζητούν να έχει η κονσόλα και τα χαρακτηριστικά που θέλουν ή/και θεωρούν ότι πρέπει να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Φαντάζομαι ότι τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια της Ν, γι' αυτό ζητούν να έχει η κονσόλα και τα χαρακτηριστικά που θέλουν ή/και θεωρούν ότι πρέπει να έχει. Ναι αλλά αντί να συζητούν για τα παιχνίδια μιλάνε για τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο είχε γίνει και με το ps4 όπου κατέληξε η πλειοψηφία των first party games της Sony να μην τρέχουν σε 1080p/60fps και τώρα μιλάνε για Neo, επομένως πρόκειται για ένα κύκλο δίχως τέλος και ουσία. Νομίζω η πολιτική της εταιρίας είναι ξεκάθαρη μετά από τις δηλώσεις του Reggie. Ας δημιουργήσουν λοιπόν το περιεχόμενο και μετά εδώ είμαστε να κρίνουμε αν αυτό που παρουσιάζουν είναι "εκτός εποχής." Εξάλλου γιατί η Nintendo να διεκδικήσει το κοινό της Microsoft/Sony; Φυσικά και εγώ επιθυμώ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά που να θεσπίσουν επιτέλους τα 1080p/60fps αλλά δεν ενδιαφέρομαι για ιπποδύναμη που να αποδίδουν 4Κ αναλύσεις. Πλέον η τεχνολογία μπορεί να δώσει φτηνές και δυνατές προτάσεις στην Nintendo με την polaris και την παράλληλη αξιοποίηση του Vulcan (API). Με αυτό ως δεδομένο αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εταιρία να προσφέρει ΠΟΣΟΤΗΤΑ software και αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί διότι είναι μικρή σε μέγεθος συγκριτικά με άλλες εταιρίες της βιομηχανίας (ΕΑ, Activision, Ubisoft). Ελπίζω να συνεχίσουν να επεκτείνουν κατακόρυφα τις συνεργασίες τους όπως έπραξαν με το WiiU με παιχνίδια όπως Hyrule Warriors, Bayonetta 2, Star Fox, Sonic και παράλληλα να μειώσουν τους χρόνους ανάπτυξης δημιουργώντας καλύτερα εργαλεία κάτι που τουλάχιστον έχουν επαναλάβει αρκετές φορές. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν η Nintendo δημιουργήσει ένα δυνατό σύστημα ισάξιο του ανταγωνισμού θα καταφέρει να έχει και υποστήριξη από τις τρίτες εταιρίες αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τόσο εύκολα όσο νομίζουν. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν έχω όρεξη να τους αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ναι αλλά αντί να συζητούν για τα παιχνίδια μιλάνε για τεχνικά χαρακτηριστικά. Για ποια παιχνίδια να συζητήσουμε ακριβώς σε μια κονσόλα που δεν έχει κυκλοφορήσει? Το θέμα αφορά το Nintendo NX και αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα θέλαμε ή ελπίζουμε να είναι η νέα κονσόλα της Nintendo. Θέλεις να μιλήσεις για παιχνίδια στο NX? Ορίστε λοιπόν, κάνε την αρχή εσύ. Από την άλλη, αν πιστεύεις ότι είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε ή όπως λες στο τέλος δεν έχεις όρεξη, ξαναγράψε όταν κυκλοφορήσει. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Για ποια παιχνίδια να συζητήσουμε ακριβώς σε μια κονσόλα που δεν έχει κυκλοφορήσει? Το θέμα αφορά το Nintendo NX και αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα θέλαμε ή ελπίζουμε να είναι η νέα κονσόλα της Nintendo. Θέλεις να μιλήσεις για παιχνίδια στο NX? Ορίστε λοιπόν, κάνε την αρχή εσύ. Από την άλλη, αν πιστεύεις ότι είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε ή όπως λες στο τέλος δεν έχεις όρεξη, ξαναγράψε όταν κυκλοφορήσει. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις. Δεν ήταν μεμονωμένο αυτό που έγραψα αλλά είχε και συνέχεια: "Το ίδιο είχε γίνει και με το ps4 όπου κατέληξε η πλειοψηφία των first party games της Sony να μην τρέχουν σε 1080p/60fps και τώρα μιλάνε για Neo, επομένως πρόκειται για ένα κύκλο δίχως τέλος και ουσία." Επίσης όταν έγραψα να μιλήσουν για παιχνίδια εννοούσα γενικότερα από τι περιμένουν μέχρι τι επιθυμούν από μια εταιρία σαν την Nintendo. Με την ίδια λογική γιατί μιλάτε για hardware όταν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ή νομίζετε πως ο Reggie έχει τεχνικές γνώσεις; Τέλος έγραψα την άποψη μου ξεκάθαρα, δεν καθορίζω την ροή της συζήτησης. Κατά τα άλλα φυσικά και είναι νωρίς γιατί δεν έχουμε καμία πληροφορία απλά υποθέσεις και φήμες και το χειρότερο φυσικά είναι οι υποθέσεις από σχετικές δηλώσεις που ο καθένας την ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Φαντάζομαι ότι τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια της Ν, γι' αυτό ζητούν να έχει η κονσόλα και τα χαρακτηριστικά που θέλουν ή/και θεωρούν ότι πρέπει να έχει. Σοβαρα τωρα εγραψες το παραπανω οταν εγω προσωπικα ημουν και αναλυτικοτατος πανω σε αυτα σε προηγουμενο θεμα??Για ρωτα τον Ikaruga ποσο τους ειχα σπασει τα νευρα που ελεγα συνεχεια''αντε να βγει νεο Metroid'' ή αν ελεγα τα καλυτερα την χρονια του Splatoon. Αρα ναι εχεις δικιο δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια της N... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σοβαρα τωρα εγραψες το παραπανω οταν εγω προσωπικα ημουν και αναλυτικοτατος πανω σε αυτα σε προηγουμενο θεμα??Για ρωτα τον Ikaruga ποσο τους ειχα σπασει τα νευρα που ελεγα συνεχεια''αντε να βγει νεο Metroid'' ή αν ελεγα τα καλυτερα την χρονια του Splatoon. Αρα ναι εχεις δικιο δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια της N... Παιδάκι μου έχεις χαζέψει; Δεν το έγραψα ειρωνικά το παραπάνω, ειλικρινής τοποθέτηση ήταν. Τώρα γιατί θεώρησες ότι ήταν ειρωνικό, μόνο εσύ ξέρεις. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Παιδάκι μου έχεις χαζέψει; Δεν το έγραψα ειρωνικά το παραπάνω, ειλικρινής τοποθέτηση ήταν. Τώρα γιατί θεώρησες ότι ήταν ειρωνικό, μόνο εσύ ξέρεις. :/ Οκ τοτε λαθος απο μερους μου το παραπανω(τα καλα του γραπτου λογου).. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις