mansa2k Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ρε *** δεν βγαζανε ενα demo για να δω αν θα το παρω τελικα ή οχι.Με ψηνει πολυ η αγορα του αλλα ρε *** δεν ειμαι καθολου fan των rpg-jrpg. Θελω μετα το zelda να χαθω σε εναν κοσμο και να το λιωσω.Μαλλον θα αγοραστει ομως. Επειδή δεν είμαι επίσης πολύ των jrpg θα γράψω την σχετική εμπειρία μου με την σειρά Xenoblade. To X1 είχε πολύ καλή ιστορία αλλά έφτασα σε ένα σημείο που επειδή δεν είχα αναπτύξει σωστά τους χαρακτήρες μου έπρεπε να οσπισθοχωρήσω. Το Χ είναι καλύτερο σε εξερεύνηση, το σύστημα μάχης έχει βελτιωθεί και το σύστημα/υλικό αναβάθμισης του χαρακτήρα είχε προχωρήσει αρκετά επίπεδα. Αισθητικά το βρήκα κατώτερο του Χ1 ως προς την ποικιλία των θεματικών περιοχών παρόλο που το Χ έχει πολύ μεγαλύτερο κόσμο και ως προς τα μουσικά κομμάτια. Από την άλλη το Χ μου άρεσε περισσότερο ως προς το sci-fi. Τέλος κατώτερο ήταν και το story αλλά αυτό εμένα δεν με ενόχλησε. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Χ ήταν τα skells που έσπασαν την μονοτονία της συνεχής αναβάθμισης των χαρακτήρων. Η πρόσβαση τους σε αυτά που γίνεται μετέπειτα στο παιχνίδι εισάγουν ουσιαστικά ένα νέο παιχνίδι: περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση και την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις νέους - μεταξύ των οποίων και τεράστιους- εχθρούς. Παρόλα αυτά το μειονέκτημα ήταν πως δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα skells ως προς το σύστημα μάχης. Βασικά γενικότερα το παιχνίδι δεν έδινε αρκετές πληροφορίες ως προς τους μηχανισμούς αλλά έχοντας την γνώση από το Χ1 μπορούσες να αντιληφθείς κάποια βασικά πράγματα. Τώρα το Χ2 κινείται στα πρότυπα του Χ1 που σημαίνει βαρύτητα και στην ιστορία. Η εξερεύνηση μέσα από μια πρώτη ματιά βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από το Χ1 αλλά δεν πλησιάζει το Χ. Το σύστημα μάχης και αναβάθμισης των χαρακτήρων έχει πλέον περάσει στα blades η ποικιλία των οποίων μπορεί επίσης να βοηθάει στην αποφυγή της μονοτονίας. Το μόνο λοιπόν που μένει να μάθουμε είναι κατά πόσο το όλο σύστημα των blades βοηθάει ή κάνει τα πράγματα πολυπλοκότερα. Αυτά και περισσότερα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. *Το Mario+Rabbits το πήρες τελικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα πιασει το στορυ του Χ1 και αυτο απολουστατα επεδει ειναι τελείως πιτσιρίκια οι χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ενώ ο Shulk ήταν η επιτομή της αντρίλας, σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πως θα ήθελα ένα καινούριο Okami... Υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται Aragami και κυκλοφορεί για PS4 και PC και αρχές 2018 θα κυκλοφορήσει στο Switch. https://www.youtube.com/watch?v=elk3L4sMwTU Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από Henry3GR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Επειδή δεν είμαι επίσης πολύ των jrpg θα γράψω την σχετική εμπειρία μου με την σειρά Xenoblade. To X1 είχε πολύ καλή ιστορία αλλά έφτασα σε ένα σημείο που επειδή δεν είχα αναπτύξει σωστά τους χαρακτήρες μου έπρεπε να οσπισθοχωρήσω. Το Χ είναι καλύτερο σε εξερεύνηση, το σύστημα μάχης έχει βελτιωθεί και το σύστημα/υλικό αναβάθμισης του χαρακτήρα είχε προχωρήσει αρκετά επίπεδα. Αισθητικά το βρήκα κατώτερο του Χ1 ως προς την ποικιλία των θεματικών περιοχών παρόλο που το Χ έχει πολύ μεγαλύτερο κόσμο και ως προς τα μουσικά κομμάτια. Από την άλλη το Χ μου άρεσε περισσότερο ως προς το sci-fi. Τέλος κατώτερο ήταν και το story αλλά αυτό εμένα δεν με ενόχλησε. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Χ ήταν τα skells που έσπασαν την μονοτονία της συνεχής αναβάθμισης των χαρακτήρων. Η πρόσβαση τους σε αυτά που γίνεται μετέπειτα στο παιχνίδι εισάγουν ουσιαστικά ένα νέο παιχνίδι: περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση και την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις νέους - μεταξύ των οποίων και τεράστιους- εχθρούς. Παρόλα αυτά το μειονέκτημα ήταν πως δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα skells ως προς το σύστημα μάχης. Βασικά γενικότερα το παιχνίδι δεν έδινε αρκετές πληροφορίες ως προς τους μηχανισμούς αλλά έχοντας την γνώση από το Χ1 μπορούσες να αντιληφθείς κάποια βασικά πράγματα. Τώρα το Χ2 κινείται στα πρότυπα του Χ1 που σημαίνει βαρύτητα και στην ιστορία. Η εξερεύνηση μέσα από μια πρώτη ματιά βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από το Χ1 αλλά δεν πλησιάζει το Χ. Το σύστημα μάχης και αναβάθμισης των χαρακτήρων έχει πλέον περάσει στα blades η ποικιλία των οποίων μπορεί επίσης να βοηθάει στην αποφυγή της μονοτονίας. Το μόνο λοιπόν που μένει να μάθουμε είναι κατά πόσο το όλο σύστημα των blades βοηθάει ή κάνει τα πράγματα πολυπλοκότερα. Αυτά και περισσότερα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. *Το Mario+Rabbits το πήρες τελικά; Με εψησες.Θα αγοραστει το xenoblade 2. Το Mario+Rabbits το αγορασα καθως με ειχε φαει και ο ανιψιος.Αυτος το ειχε φτασει μεχρι τον 3ο κοσμο ενω εγω το αφησα στον 2ο κοσμο.Πολυ ωραιο παιχνιδι τελικα και ας μην ειναι του στυλ μου αυτα τα παιχνιδια.Βεβαια ο λογος που εχουμε καιρο να το παιξουμε ακουει στο ονομα mario odyssey.Aπλα απολαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ενώ ο Shulk ήταν η επιτομή της αντρίλας, σωστά. Πέρα από αυτό και σεναριακά δε με τρέλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 εγω παλι περα απο κανα witcher και κανα xenogears δεν θυμαμαι καλυτερο στορι απο το πρωτο xenoblade παρολο που σε καποια σημεια κανει κοιλια,ομοιως και μουσικα περα απο ff και κανα nier δεν θυμαμαι καλυτερο ost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 όταν πέσει κάνα 100άρι-100;ari+ το switch (ελπιζω κάμια προσφορά τα xmas για εκπτώσεις) θα το βαρέσω και γώ γτ zelda-mario kart και τώρα με αυτά που διαβάζω για το odyssey (ακόμα και σήμερα, το σκ για την ακρίβεια έπαιζα mario64 στο n64), πιστεύω θα κάνουν μια ικανοποιητική απόσβεση χρημάτων κονσόλας-παιχνιδιών σε συνδιασμο με το ποσο χρονο θα τα χαρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χ1 ειναι ο citizen kane των jrpg soundtrack για μενα προσωπικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 όταν πέσει κάνα 100άρι-100;ari+ το switch (ελπιζω κάμια προσφορά τα xmas για εκπτώσεις) θα το βαρέσω και γώ γτ zelda-mario kart και τώρα με αυτά που διαβάζω για το odyssey (ακόμα και σήμερα, το σκ για την ακρίβεια έπαιζα mario64 στο n64), πιστεύω θα κάνουν μια ικανοποιητική απόσβεση χρημάτων κονσόλας-παιχνιδιών σε συνδιασμο με το ποσο χρονο θα τα χαρώ... Αμα περιμενεις τετοια εκπτωση σε βλεπω να μενεις με το mario64 στο n64. Βγηκαν και τα πρωτα reviews για το Doom,αρκετα θετικα reviews μεχρι στιγμης.Εγω περιμενω αυριο να το λιωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ε σε κάνα χρονάκι θέλω να πιστεύω θα πέσει λίγο-σε τπτ εκπτώσεις δλδ κιόλας-, σήμερα χοντρικά 300 + 150 ευρώ 3 παιχνίδια + κάνα 60άρι χειριστήριο για κονσόλα 3-5 τίτλων so far (και άντε τπτ 3-4 ακόμα σε κάνα χρόνο), όντας και κάτοχος ps4, δεν αξίζει -για μένα δλδ τουλάχιστον-... ούτως ή άλλως, mario64 + mario kart 64 ακόμα *** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Με εψησες.Θα αγοραστει το xenoblade 2. Το Mario+Rabbits το αγορασα καθως με ειχε φαει και ο ανιψιος.Αυτος το ειχε φτασει μεχρι τον 3ο κοσμο ενω εγω το αφησα στον 2ο κοσμο.Πολυ ωραιο παιχνιδι τελικα και ας μην ειναι του στυλ μου αυτα τα παιχνιδια.Βεβαια ο λογος που εχουμε καιρο να το παιξουμε ακουει στο ονομα mario odyssey.Aπλα απολαυση. το mario+rabbits είναι φοβερό game. Πολύ καλοστημένες πίστες και γενικά για όποιον του αρέσουν τα turn based θα το λατρέψει. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Γενικά η Ubisosft έχει παράδοση στα turn based. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Για το Xenoblade X πάντως εμένα η ιστορία του μου άρεσε περισσότερο από το Χ1. Επειδή όμως η ιστορία ήταν φτιαγμένη με τέτοιο στυλ που ήταν χωρισμένη και σε side quests δεν μπορείς ούτε σε "movie" έκδοση να την δεις. Δεν είναι όπως το Χ1 που απλά παίζοντας θα δείτε το 100% της ιστορίας ενώ στο Χ απλά κάνοντας το, ας το πούμε, story mode θα δείτε το 30% και επίσης η ιστορία θα ανεβάσει τρελούς ρυθμούς όσο πάει. Την ουσία θα την καταλάβετε αλλά δεν θα δεθείτε τόσο με τους χαρακτήρες αν δεν κάνετε και τα side quest που χωρίζονται σε character quests και side quests. Θεωρώ το ΧΧ καταπληκτικό παιχνίδι, σίγουρα καλύτερο από το Χ1 αλλά παίζει να υπάρξει και κούραση καθώς το παιχνίδι είναι πραγματικά χαώδης σε μέγεθος με απίστευτα πολύπλοκο σύστημα μάχης και character development ενώ από περιεχόμενο είναι φουσκωμένο μέχρι τα μπούνια. Θα ήθελα όπως και δήποτε να το δω να βγαίνει και στο Switch. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 What??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Έχει κανένας να προτείνει μερικά παιχνίδια για τοπικό διπλό παιχνίδι? Παίζω μέχρι στιγμής sniper clips και Overcooked με την κοπέλα μου και τα έχουμε λιώσει.. Ειδικά το δεύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις