Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, σας τυχαίνει καμιά φορά το rumble των Joy-Cons να τρελαίνεται και να κάνει σαν μοτοσυκλέτα και να νιώθεις ότι θα εκραγεί; Είναι φυσιολογικό αυτό; Στο Odyssey μου συμβαίνει τελευταία και σκέφτομαι να το στείλω service !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόδια συγνώμη για το άκυρο αλλά αν πάρω το Mario odyssey με τον κωδικό που δίνει το πακέτο υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι μετά;

Πως λειτουργεί αυτό; Το ενεργοποιώ εγώ και μένει στο λογαριασμό μου;

Μπορώ να το βάλω και σε άλλο λογαριασμό με τον ίσιο κωδικό;

Παιδιά, σας τυχαίνει καμιά φορά το rumble των Joy-Cons να τρελαίνεται και να κάνει σαν μοτοσυκλέτα και να νιώθεις ότι θα εκραγεί; Είναι φυσιολογικό αυτό; Στο Odyssey μου συμβαίνει τελευταία και σκέφτομαι να το στείλω service !

στο basketακι μου το έκανε αυτό σε μερικές φάσεις. αλλά νομιζω ήταν από το game

Πόδια συγνώμη για το άκυρο αλλά αν πάρω το Mario odyssey με τον κωδικό που δίνει το πακέτο υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι μετά;

Πως λειτουργεί αυτό; Το ενεργοποιώ εγώ και μένει στο λογαριασμό μου;

Μπορώ να το βάλω και σε άλλο λογαριασμό με τον ίσιο κωδικό;

Είναι δεμένο με τον λογαριασμό σου. 

Information:

Once you have created a Nintendo Account, you can use your Nintendo Account to purchase digital games in the Nintendo Switch eShop. Digital games that you purchase are tied to your Nintendo Account, but everyone on your active Nintendo Switch console can play them. More info

If you want to move your digital games to a different system, you can deactivate your current console, then use your Nintendo Account to access the Nintendo eShop on the new console. The new console will automatically become the active console for your Nintendo Account, and all of your digital games can be played on the new system.

Key Points:
  • You can activate one console at a time for your Nintendo Account. Your games are only playable on the current active console.
  • While a console is active for your Nintendo Account, everyone on the console can play the games you’ve purchased.
  • If you change the active console for your Nintendo Account, your games will not be playable on the deactivated system unless you make that the active one again for your Nintendo Account.

Η τελευταία ενημέρωση του συστήματος υποστηρίζει και αναβάθμιση για τα χειριστήρια που όμως γίνεται χειροκίνητα. H διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις είναι:

System Settings>Controllers and Sensors>Update controllers

Επίσης προχώρησε σε ένα restart ή power off το σύστημα.

• Like 1

Μια ερώτηση.  Έχω το Mario Kart 8 στο Wii u ... αξίζει να το πάρω και στο Switch?

Κατά την προσωπική μου άποψη δεν αξίζει, εκτός αν πραγματικά θέλεις να παίζεις το συγκεκριμένο παιχνίδι φορητά. Η μόνη ουσιαστική διαφορά με την έκδοση του Wii U είναι το εμπλουτισμένο battle mode.

Εγώ περιμένω μια πολύ γενναία έκπτωση στο μέλλον (ή να το βρω μεταχειρισμένο σε τιμή ξεφτύλα) για να σκεφτώ αν θα το πάρω για Switch. Πάνω από 20 ευρώ δεν θα έδινα.

Για όποιον έχει Wii U θεωρώ ότι οι επανακυκλοφορίες αυτές (Mario Kart 8, Pokken Tournament, Lego City Undercover κτλ.) δεν αξίζουν τον κόπο. Τουλάχιστon σίγουρα όχι στις τιμές στις οποίες διατίθενται.

Αύριο μάλλον θα παραλάβω κι εγώ το Super Mario Odyssey :D

• Like 1

Το Mario Kart 8 ήταν και ειναι φανταστικό παιχνίδι. Πέρασα ατέλειωτες ώρες με τους γιούς μου. Δυστυχώς η <<αποτυχία>> του Wii U του στοίχισε. Διάβαζα ότι σε 6 μήνες το Deluxe στο Switch πούλησε παραπάνω από ότι στο Wii U όλα αυτά τα χρονια.

• Like 1

Δυστυχώς η <<αποτυχία>> του Wii U του στοίχισε. Διάβαζα ότι σε 6 μήνες το Deluxe στο Switch πούλησε παραπάνω από ότι στο Wii U όλα αυτά τα χρονια.

Το πιθανότερο είναι να διάβασες ότι έχει πουλήσει καλύτερα στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Η έκδοση του WiiU έχει τις διπλάσιες πωλήσεις συνολικά όπως φαίνεται και στα επίσημα νούμερα. Βέβαια η διαφορά θα μικραίνει όσο αυξάνεται η βάση του συστήματος.
  • Like 1

Το Mario Kart 8 ήταν και ειναι φανταστικό παιχνίδι. Πέρασα ατέλειωτες ώρες με τους γιούς μου. Δυστυχώς η <<αποτυχία>> του Wii U του στοίχισε. Διάβαζα ότι σε 6 μήνες το Deluxe στο Switch πούλησε παραπάνω από ότι στο Wii U όλα αυτά τα χρονια.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει πουλήσει πολύ καλά το Deluxe συγκριτικά, αλλά η Wii U έκδοση έχει πουλήσει μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017 8.38 εκ. κομμάτια, ενώ το Deluxe για Switch αντίστοιχα 4.42. Πιθανόν αν το Switch πουλήσει πάρα πολλές κονσόλες να το ξεπεράσει κάποτε αν και δύσκολο.

Εξακολουθώ να θεωρώ το Wii U μια εξαιρετική κονσόλα και ταυτόχρονα εξαιρετικά αδικημένη, τόσο από τον κόσμο που γύρισε την πλάτη του νωρίς, όσο και από την ίδια την Nintendo που από πριν ακόμα την κυκλοφορήσει είχε ξεκινήσει τα λάθη (κάκιστο marketing από πάρα πολλές απόψεις, ονομασία, προώθηση, διαφήμιση, κτλ κτλ). Έχει εξαιρετικούς τίτλους, το Switch θέλει αρκετό δρόμο ακόμα για να ξεπεράσει το Wii U σε θέμα ποιότητας περιεχομένου. Και αν το καλοσκεφτούμε το όλο concept του Switch είναι μια εξελιγμένη μορφή του εγχειρήματος που είχε κατά νου η Nintendo για το Wii U. Πήρε την ουσία του Wii U και το προχώρησε στο επόμενο επίπεδο. Σημασία θα έχει να δούμε αν θα το υποστηρίξει και κατάλληλα. Αν το Wii U είχε σωστή υποστήριξη από την μαμά-εταιρεία θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά γι' αυτό σήμερα. Για μένα πάντως δεν παύει να είναι ένα διαμάντι, μια κονσόλα εργαλείο που φέρνει στο σαλόνι σου όλες τις αγαπημένες κονσόλες της Nintendo σε ένα ελκυστικό πακέτο (VC για NES-SNES-N64 και backwards compatibility με Gamecube-Wii).

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...