Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε λέτε να βάλουνε web browser;

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι από τον browser ξεκίνησε το χακάρισμα του Wii U μέσω των exploits, μάλλον ποτέ... :P

Υπάρχουν ωστόσο γενικά φήμες για ανακοίνωση υπηρεσιών τύπου netflix κατά το Γενάρη.

Δημοσ.

Tελευταία πακέτα δεν εχει ακουστεί τίποτα για τα controllers. Εγώ που το έχω κανα 6μηνο δεν είχα θέμα. Επίσης, μπορεί να είναι τύχη, οποιον ξέρω που είχε πρόβλημα ήταν στα χρωματιστά.

Για black friday κανείς δεν ξέρει να σου πει, απλά να ξέρεις ότι αν παίξει σε χαμηλή τιμή, θα πρέπει να είσαι διατεθημένος να κάνεις τον πηθικάνθρωπο, και αν προλάβεις να πάρεις.

Γενικά σαν κονσόλα λέει 100%. Βεβαια καλό είναι να έχεις και μια κάβα απο πίσω (ps4 xbox) αν θες να παίζεις κανένα assassins origin, cod wwII. κτλ.

Για black friday εδω Βρυξέλλες δεν θα κανω και πολυ τον αουγκανο!!

Εχω πσ4 αλλα χρονια φαν zelda λεω πως το καθυστερησα αρκετα.

Δημοσ.

μένει εξωτερικό και ρωτάει εμας στην ελλάδα να του πούμε τη γνωμη μας για το blackfriday του λουξεμβούργου. 

seems-legit.jpg

Δημοσ.

Πουθενα δεν εγραψε κατι τετοιο...

Λεω απο βδομάδα να το παρω.

Η να περιμενω να ερθει black Friday που θα το βρω σίγουρα πιο φτηνα εδω που ζω?

Για black friday εδω Βρυξέλλες δεν θα κανω και πολυ τον αουγκανο!!

Δημοσ.

Λεω απο βδομάδα να το παρω.

Υπαρχει ακομα το πρόβλημα με τα χειριστήρια οπως στην αρχη η το διορθωσαν?

Περα απο το προφανες Tloz Bow αλλους τιτλους τετοιου επιπεδου εχει να ριξω μια ματια?

Η να περιμενω να ερθει black Friday που θα το βρω σίγουρα πιο φτηνα εδω που ζω?

Αφού δεν το πήρες μέχρι τώρα εγώ θα έλεγα να περιμένεις, το πολύ πολύ να μην πετύχεις προσφορά και να το πάρεις όσο έχει τώρα.

Πουθενα δεν εγραψε κατι τετοιο...

Εντάξει, έγραψε «εδώ που ζω». Με αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι δεν ζει Ελλάδα, αλλιώς δεν το γράφεις έτσι.

(Βέβαια νόμιζα ότι μένει Μόναχο από το location! :D ).

Δημοσ.

Εχω ξεχασει να το αλλαξω το location μιας και μετακομισα προσφατα

!εχω αναφερθει αρκετες φορες στο θρεντ περι μεταναστευσης για τις πολεις αυτες,τελος παντων!

Εχω ενα γνωστο σε μιντια μαρκτ που θα μπορει να με βολεψει αμα πεσει η τιμη του τοτε.

Το πιο σημαντικο που ηθελα να μαθω ειναι αν εχουν εξαλειφθει τα προβληματα με τα χειρηστηρια βασικα και οχι τοσο για τη τιμη,αυτη πανω κατω τη ξερουμε.Γι'αυτο και ρωτησα εδω,τι λογο εχω να πω ψεματα αλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θυμάμαι ότι το έχεις γράψει, αλλά και να μη το είχες γράψε εγώ αυτό θα καταλάβαινα έτσι όπως το έγραψες στο μήνυμα. Τέλος πάντων, δες μήπως μπορείς να μάθεις από το γνωστό σου αν προβλέπεται προσφορά για το switch σε πρώτη φάση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλως,ειδωμεν,

Απο τιτλους που ψιλότσεκαρα τιποτα δεν με τραβηξε περα απο το bow αλλα αυτο φτανει και περισσευει!

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ξεχασει να το αλλαξω το location μιας και μετακομισα προσφατα

!εχω αναφερθει αρκετες φορες στο θρεντ περι μεταναστευσης για τις πολεις αυτες,τελος παντων!

Εχω ενα γνωστο σε μιντια μαρκτ που θα μπορει να με βολεψει αμα πεσει η τιμη του τοτε.

Το πιο σημαντικο που ηθελα να μαθω ειναι αν εχουν εξαλειφθει τα προβληματα με τα χειρηστηρια βασικα και οχι τοσο για τη τιμη,αυτη πανω κατω τη ξερουμε.Γι'αυτο και ρωτησα εδω,τι λογο εχω να πω ψεματα αλλωστε.

Ετσι οπως το ειπες εγω νομιζα οτι ελεγες οτι στις Βρυξελες οι ανθρωποι ειναι πολιτισμενοι, περιμενουν στην ουρα για να παρουν την προσφορα, και μολις φτασουν στο τελευταιο κομματι προσφερει απο ευγενεια ο ενας στον αλλο την θεση του.

Τωρα ειπες οτι εχεις γνωστο σε καταστημα, το οποιο δεν εχει να κανει με τις Βρυξελες η την Αθηνα.

Δημοσ.

Παντως ακομη και για ενα switch με την γνωστη ποιοτητα, δεν θα εκανα αυτη την ουρα για ψωνια. Ο μονος τροπος να αξιζει τετοια ταλαιπωρια ειναι να παρεις φουρνο, ψυγειο, στεγνωτηριο ρουχων, πλυντηριο πιατων, πλυντηριο ρουχων, καταψυκτη, πτραγματα που το κοστος τους ειναι ασυμπιεστο σε νοικοκυριο, και που ενα κερδος στην αγορα εχει πολυ αξια. Κονσολες παντα θα βρισκονται....

• Like 2
Δημοσ.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων και πόσα που περισσεύουν. Εμένα δεν μου περισσεύουν. Προσπαθώ από εδώ και από εκεί να μαζέψω κάτι για να πάρω κανά παιχνιδάκι. Οι λευκές συσκευές ευτυχώς έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής οπότε δεν το σκέφτεσαι κάθε τόσο.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως ακομη και για ενα switch με την γνωστη ποιοτητα, δεν θα εκανα αυτη την ουρα για ψωνια. Ο μονος τροπος να αξιζει τετοια ταλαιπωρια ειναι να παρεις φουρνο, ψυγειο, στεγνωτηριο ρουχων, πλυντηριο πιατων, πλυντηριο ρουχων, καταψυκτη, πτραγματα που το κοστος τους ειναι ασυμπιεστο σε νοικοκυριο, και που ενα κερδος στην αγορα εχει πολυ αξια. Κονσολες παντα θα βρισκονται....

Όχι ρε μάστορα, μην ξηγιέσαι έτσι, ανάποδα τα λες. Το ψυγείο που θα βάζεις το γάλα του παιδιού σου και το πλυντήριο που θα πλένεις τα ρούχα του, θα τα ψάξεις πολύ πιο εξονυχιστικά και μεθοδικά, δεν θα περιμένεις τη στιγμή που θα βγει σε προσφορά για να το πάρεις. Αν συνυπολογίσουμε δε ότι οι συσκευές αυτές κρατάνε καμιά δεκαπενταριά χρόνια, άμα βρεις με έκπτωση 150 ευρώ π.χ. γλυτώνεις 10 ευρώ το χρόνο, κλάιν.

Ενώ με τα μπλιμπλίκια που τα έχουμε για να κωλοβαράμε (σικ), κινητά και κονσόλες δηλαδή που τα αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα έχει πολύ περισσότερο νόημα να ξεψαχνίζουμε τις προσφορές για την impulse αγορά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...