Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ωραία αυτά που λένε τα παιδιά για το dock. Μια αναφορά μόνο. Στο PSP όταν έπαιζα Birth by Sleep είχε επιλογή να λειτουργεί ο επεξεργαστής σε μεγαλύτερη συχνότητα και φυσικά να τελειώνει ποιο γρήγορα η μπαταρία. :)

Αν ο developer επιθυμεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του συστήματος μπορεί να το κάνει και στην φορητή λειτουργία, η Ν έχει δώσει και αυτήν την επιλογή. Απλά όπως έγραψες και εσύ, σε αυτήν την περίπτωση, θα εξαντλείται γρηγορότερα η μπαταρία. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι ήδη ισχύει καθώς συγκεκριμένα παιχνίδια καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία από άλλα, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.

Κλασικό παράδειγμα το Zelda που κάνει τη μπαταρία του Switch να κρατάει έως 3 ώρες ενώ συνήθως υποτίθεται ότι κρατάει 5-6 ώρες.

Εντάξει η Ν ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος. Μέχρι στιγμής 2 αριστουργήματα (χρειάζεται να τα αναφέρω?) μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της κονσόλας. Και έρχεται και Xeno 2... 

• Like 4

Εντάξει η Ν ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος. Μέχρι στιγμής 2 αριστουργήματα (χρειάζεται να τα αναφέρω?) μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της κονσόλας. Και έρχεται και Xeno 2... 

Και SMT V που ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια φαινόμενα με το SMT IV αλλά με την deep silver από πίσω αμφιβάλλω να ξαναπεράσουμε τα ίδια!!! Τουτ τουτ the hype train is real! 

• Like 3

Για εμάς που δεν είχαμε ποτέ μεγάλη κονσόλα της Νιτέντο είναι 3, με το Mario Kart :D

• Like 2

Αρχές Νοέμβρη θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Δεν φτάνει 50 ευρώ. Βγαίνει στα 57$ Αυστραλίας μέσα και τα μεταφορικά. Δηλαδή περίπου 37 ευρώ.

Και παίρνεις μαζί 2 ζευγάρια grips, τη θήκη σιλικόνης, δύο προστατευτικά οθόνης και θήκη μεταφορας. Το ενδιαφέρον είναι ότι η θήκη μεταφοράς χωράει μέσα το NSw (μαζί με ένα ζευγάρι grips) και μπορείς να χώσεις μέσα και ένα ολόκληρο New 3DS XL, πράγμα που με ενδιαφέρει πολύ.

Αν υπολογίσεις ότι η official θήκη έχει ένα εικοσάρικο και δεν είναι και πολύ βολική, τότε το GripSwitch είναι καλό bargain.

Επίσης, είναι εξαιρετικά βολικό ότι το NSw θα χωράει στο dock ενώ φοράει το GripSwitch. Δεν υπάρχει καμία άλλη θήκη που να μπορεί να το κάνει αυτό μέχρι τώρα.

γιατι εμενα μου βγαζει την πιο φθηνη επιλογη με 46 usd + μεταφορικα?

https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/

Επισης θα βγει μαλλον και το night in the woods που εχω ακουσει τα καλυτερα.Ο developer δεν το ειπε ξεκαθαρα αλλα λεει οτι περιμενετε νεα για αλλη κονσολα,ξερετε ποια ειναι αλλα δεν μου επιτρεπεται να πω τιποτα.

https://twitter.com/NightInTheWoods/status/925014487064817664

Νέα που προέκυψαν από την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου της Ν για το NSW:

-Οι χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν το κάθε mode ως εξής:
docked/undocked: 52%
undocked: 30%
docked: 18%

Με λίγα λόγια το NSW -με τα τωρινά δεδομένα- το 52% των χρηστών του συστήματος το αξιοποιεί ως υβρίδιο.

-Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ηλικίες:
43%: 25~34
20%: 19~24
17%: 35~44

17%: 0~18
3%: 45+

Οι ηλικίες 19~34 αποτελούν κι την κύρια βάση του NSW.

-H N επιθυμεί το NSW να φτάσει τα νούμερα του Wii σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα που θα περιλαμβάνει και την περίοδο των εορτών για το νέο σύστημα.

-Το SMO πούλησε 2 εκατομμύρια σε 3 μέρες.

-Πάνω από 300 publishers περιλαμβανομένων και των indies αναπτύσσουν παιχνίδια για το NSW.

-Νέος στόχος πωλήσεων για το NSW στα 14 εκατομμύρια από τα 10 που ίσχυαν μέχρι σήμερα αλλά μπορεί να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα 16 εκατομμύρια.

-Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου τα νούμερα πωλήσεων είναι:
7,63 εκατ. NSW και 27,48 εκατ. software (αναλογία 3,6 τίτλοι ανά σύστημα).

Zelda 4,7
MK8 Deluxe 4,42
Splatoon2 3,61 (*κυκλοφόρησε στο δεύτερο οικονομικό τρίμηνο)
1-2 Switch 1,37
ARMS 1,35
Ελπίζω κάποια στιγμή το ARMS να ξεπεράσει το 1-2 Switch. To Splatoon 2 πήγε πολύ καλά και περιμένω ακόμα καλύτερα νούμερα σε βάθος χρόνου. Υπενθυμίζω πως το Splatoon 1 στο WiiU, που δεν είχε καλή εμπορική πορεία ως σύστημα, πούλησε 4,87 εκατομμύρια αντίτυπα.   

• Like 6

1,37 εκατ. άνθρωποι (όσοι αγόρασαν το 1-2 Switch) κλαίνε τα λεφτά τους! :P

Καλό το νούμερο των πωλήσεων του hardware, ειδικά δε αν αναλογιστούμε ότι έχουμε μπροστά μας την περίοδο των εορτών αλλά και το ότι γενικά σε μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ δεν έχει καλυφθεί η ζήτηση λόγω έλλειψης stock.

Ενδιαφέρον θα είχε επίσης αν υπήρχαν στατιστικά για το αν οι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν joy-cons ή pro controller, όπως και το πόσες πωλήσεις έχει σημειώσει γενικότερα το Pro controller (το official φυσικά, για τα 3rd party δεν μπορεί εύκολα να γίνει καταγραφή).

1,37 εκατ. άνθρωποι (όσοι αγόρασαν το 1-2 Switch) κλαίνε τα λεφτά τους! :P

Γιατί ρε παιδιά, τόσο χάλια είναι; Εγώ το έχω στα to-do. Δεν είναι βασικά το αντίστοιχο του WiiPlay; (Μόνο που δε σου δίνουν τσάμπα joy-cons μαζί  :cry: )

Εφόσον το ποιοτικό περιεχόμενο συνεχίζει με σταθερή ροή το momentum θα συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά ανοδικά. Πραγματικά η nintendo ήρθε για άλλη μια φορά να καλύψει ένα κενό που δεν μπορούσε/τολμούσε να καλύψει κανένας άλλος. 

Επίσης θεωρώ πλάκα τα σχόλια που διαβάζω περί "δεύτερης" κονσόλας. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πάει να πει "δεύτερη". Ηδη ξέρουμε ότι για κανέναν σοβαρό gamer δεν υπάρχει το "έχω μόνο μια κονσόλα και έχω τα πάντα" πρώτον γιατί είναι αναληθές και δεύτερον γιατί για να έχεις επιλογές υψηλής ποιότητας πρέπει να έχεις αυτό που λένε οι απανταχού Δον Ζουάν, abundance (πληθώρα). Αν όποιος έχει ένα PS4, Xbox, PC θα πρέπει να έχει και ένα switch τότε για ποιο λόγο θεωρείται "δεύτερο" το switch;;; 

Αλλο πράγμα το οικονομικό, μην το βάζετε στην εξίσωση. Λέμε γι αυτούς που έχουν παράδειγμα 20 παιχνίδια στην κονσόλα τους. Θα τους χαλούσε να έχουν δεύτερη κονσόλα και να είχαν 10+8 παιχνίδια παράδειγμα; Ναι οκ, έπαιξες λιγότερα παιχνίδια αλλά πήρες το καλύτερο και από τις δυο πλευρές που σημαίνει ότι κέρδισες πολλά περισσότερα από το να έπαιζες 10 κορυφαία + 10 οτιδήποτε.    

Γιατί ρε παιδιά, τόσο χάλια είναι; Εγώ το έχω στα to-do. Δεν είναι βασικά το αντίστοιχο του WiiPlay; (Μόνο που δε σου δίνουν τσάμπα joy-cons μαζί  :cry: )

Ειρωνικά το λέει. Γραπτός λόγος γαρ. 

• Like 2

Επίσης θεωρώ πλάκα τα σχόλια που διαβάζω περί "δεύτερης" κονσόλας. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πάει να πει "δεύτερη". Ηδη ξέρουμε ότι για κανέναν σοβαρό gamer δεν υπάρχει το "έχω μόνο μια κονσόλα και έχω τα πάντα" πρώτον γιατί είναι αναληθές και δεύτερον γιατί για να έχεις επιλογές υψηλής ποιότητας πρέπει να έχεις αυτό που λένε οι απανταχού Δον Ζουάν, abundance (πληθώρα). Αν όποιος έχει ένα PS4, Xbox, PC θα πρέπει να έχει και ένα switch τότε για ποιο λόγο θεωρείται "δεύτερο" το switch;;; 

Πήρα Switch, και ηταν η τελευταία φορά που ανοιξε το PS4 πριν 2 μήνες. Και βγάζει και παιχνιδάρες το PSN Plus. Καθόλου δεύτερο πραγματικά, έχει άπειρες ώρες διασκέδασης ακόμα και τώρα που τα παιχνίδια είναι ακόμα λίγα.

Για τα νούμερα παραπάνω, ανήκω στο 30%. Το Dock είναι ακομα με τις ζελατίνες στο κουτί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...