Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφού το dock δεν έχει κάποιο hardware για ποιο λόγο είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην τηλεόραση και διαφορετικό στην κονσόλα; Μόνο λόγω οθόνης;

οχι απλα στο dock  το switch  ειναι περιπου 40% πιο δυνατο με αποτελεσμα εχουν ανεβασει οι developers  αναλυση  antilasing γραφικα κτλπ.οταν το βαζεις στο dock

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι απλα στο dock  το switch  ειναι περιπου 40% πιο δυνατο με αποτελεσμα να ανεβαζουν οι developers  αναλυση  antilasing γραφικα κτλπ.οταν το βαζεις στο dock

Είχα μείνει στο ότι το dock δεν έχει κάποιο hardware μέσα και είναι απλά σαν μια βάση σύνδεσης.

ναι δεν εχει τιποτα μεσα το dock.απλα οταν συνδεθει στο dock,  το hardware του ιδιου του switch   boostarei σε πιο πολλα mhz  την καρτα γραφικων επεξεργαστη.γινεται 40% πιο δυνατο

ναι δεν εχει τιποτα μεσα το dock.απλα οταν συνδεθει στο dock,  το hardware του ιδιου του switch   boostarei σε πιο πολλα mhz  την καρτα γραφικων επεξεργαστη

Πως συμβαίνει αυτό;!

εχει φτιαχτει ετσι ωστε οταν δωσει σημα οτι αποσυνδεθηκε απο το dock  ο επεξεργαστης ασπουμε απο τα 770 mhz  να δουλευει 400 Mhz, χονδρικα στα λεω δεν θυμαμε ακριβως.με αποτελεσμα να μπαινει και σε αλλη λειτουργια το game.πιο χαμηλη αναλυση κτλπ

σε μερικα παιχνιδια βλεπεις μια μικρη διαφορα..σε αλλα δεν βλεπεις διαφορα.ασπουμε το splatoon  ειναι πιο ομορφο σε φορητο για μενα.αυτο συμβαινει γιατι ακομα και 40% πιο χαμηλα που δουλευει του φτανει για να τρεξει κανονικα το παιχνιδι..σε καποια πιο απαιτητικα ριχνουν αναλυση κτλπ.μη φανταστεις μεγαλη διαφορα ομως,μεχρι τωρα εγω στο μαριο μονο ειδα διαφορα..που στην τηλεοραση δειχνει εκπληκτικο..και στο portable αλλα στην τηλεοραση δεν παιζεται..ειναι τελειο

αν δεν εριχνε τον χρονισμο του επεξεργαστη 40% απο 3 ωρες που παιζει σε φορητο θα επαιζες 2 ασπουμε.

• Like 2

Η οθόνη του Switch είναι 720p οπότε όπως και να έχει δεν μπορεί να προβάλει παραπάνω.

Όταν συνδέεται στο dock μέσω HDMI μπορεί να δώσει σε άλλη οθόνη μέχρι 1080p, οπότε αναγκαστικά δουλεύει παραπάνω για να αποδώσει αυτό το 1080p. Επίσης για να δουλέψει το dock πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα, δεν μπορείς να βάλεις το Switch απάνω στο dock και αυτό να είναι συνδεδεμένο μόνο με την τηλεόραση μέσω HDMI και μέσω της μπαταρίας του Switch να προβάλεις στην τηλεόραση. Επομένως το ότι είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και έχει την δυνατότητα να τραβήξει ρεύμα από εκεί δίνει τη δυνατότητα στο Switch να πουσάρει παραπάνω σε σύγκριση με το handheld mode.

Το dock ουσιαστικά προσθέτει HDMI έξοδο στο Switch, συν τις θύρες usb για περιφερειακά.

Αν μπορούσε το Switch να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και ταυτόχρονα να συνδεθεί μέσω μιας άλλης θύρας (π.χ. mini-hdmi) σε άλλη οθόνη, το dock θα ήταν άχρηστο. Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω ;)

• Like 2

Να κανω μια ερωτηση αν και ισως φανει λιγο ηλιθια.Επειδη στο Μαριο το rumble φαινεται πολυ καλυτερο στο strong απο το normal,υπαρχει καμια περιπτωση μελλοντικα να δημιουργησει προβλημα στο μηχανισμο μιας και δουλευει σχεδον σε καθε κινηση πιο δυνατα απο το κανονικο;

Το ξεκίνησα και γω με τη σειρά μου. 

Δεν έχω λόγια, το παιχνίδι είναι ανατριχιαστικά υπέροχο. Οι "πατέντες" που υπάρχουν με το καπέλο, η μία καλύτερη από την άλλη. Είμαι με ένα μόνιμο χαμόγελο σε κάθε κόσμο καινούριο. Η δημιουργηκότητα χτύπησε κόκκινο, απίστευτος σχεδιασμός, υπέροχα χρώματα και εκπληκτική χρήση των joycons.Πολύ καλύτερη χρήση απ ότι έχω παίξει μέχρι τώρα σε ps τόσα χρόνια με το sixaxis !!!!!!!!

• Like 2

Πολύ ωραία αυτά που λένε τα παιδιά για το dock. Μια αναφορά μόνο. Στο PSP όταν έπαιζα Birth by Sleep είχε επιλογή να λειτουργεί ο επεξεργαστής σε μεγαλύτερη συχνότητα και φυσικά να τελειώνει ποιο γρήγορα η μπαταρία. :) Πάντως θα το ήθελα λίγο ποιο στιβαρό και να μην κουνιέται η κονσόλα μέσα, να κλειδώνει ας πούμε, αλλά αυτά έχουν υποθεί ξανά. Το Mario είναι απίστευτο.

• Like 1

Παιδιά συγγνώμη λίγο για το offtopic αλλά από το πρωί προσπαθώ να κατεβάσω το ΣΜΟ και δε με αφήνει με τίποτα το eShop... δεν το πιστεύω πραγματικά... τι χρεωστικές προσπάθησα, τι πιστωτικές, τι paypal, τι visa, τι mastercard, τιποτα τιποτα τιποτα.... και ειμαι γενικα πιο του digital εγώ γιατί νιώθω ότι θα τα χάσω άμα τα πάρω σε φυσική μορφή (μιλάω εκ πείρας :Ρ)... το Zelda και το MK  εν τω μεταξύ τα πήρα κανονικότατα με τα ίδια βήματα... τι μπορεί να φταίει;;;

Εάν κάποιος βρει φθηνές κάρτες από τα 3 amiibos του game, σφυράει. Προς το παρόν παίζουν στο 20άρικο στο ebay, που το θεωρώ αρκετά ανάξιο λόγου σαν τιμή.

εχει τροπο να γραψεις amibbo se κενα nfc tags ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...