Henry3GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 @Henry3GR Μάλλον εννοείς να την κλείνεις εντελώς το σύστημα (power off) το οποίο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Επειδή ακριβώς την χρησιμοποιείς σαν σταθερή κονσόλα το sleep mode είναι ιδανικότερο γιατί στο μεσοδιάστημα ελέγχει για updates και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. Ακόμα και σαν φορητή η κατανάλωση σε sleep mode είναι 2% της μπαταρίας για περίπου 10 ώρες, μηδενικής σημασίας δηλαδή. ναι, αυτό εννοώ. Δεν το λέω για την μπαταρία μιας και το έχω στο dock, αλλά δεν πρέπει να σβήνει; πόσες μέρες να είναι στο sleep; αν δεν υπάρχει θέμα εντάξει. Με το horipad δεν ανάβει απο sleep mode. για όσους ενδιαφέρονται. Και μιας και μάλλον θα παίζω με horipad τα joy να τα έχω πάνω στο switch ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τελικά το δοκίμασα για λίγο σπίτι και μου φάνηκε μια χαρά σε handheld! Εάν δεν διάβαζα το άρθρο του DF δεν θα έπερνα καν χαμπάρι ότι τρέχει σε μη native ανάλυση. Kudos στην Nintendo! Εμ αυτό σε λέω και εγώ ρε συ. Εγώ το έπαιξα στην κωλοέκθεση με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είχα το παραμικρό θέμα. Αυτό που είχα στο νου μου είναι ότι απλά στη μεγάλη οθόνη δείχνει ακόμα καλύτερα. Στην μικρή οθόνη είναι χάρμα. Αυτοί που λένε ότι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ mobile και σταθερού ή έχουν hyper bionic eagle eyesight ή απλά έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι η διαφορά είναι μεγάλη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ναι, αυτό εννοώ. Δεν το λέω για την μπαταρία μιας και το έχω στο dock, αλλά δεν πρέπει να σβήνει; πόσες μέρες να είναι στο sleep; αν δεν υπάρχει θέμα εντάξει. Με το horipad δεν ανάβει απο sleep mode. για όσους ενδιαφέρονται. Και μιας και μάλλον θα παίζω με horipad τα joy να τα έχω πάνω στο switch ή όχι; Γιατί να σβήνει; Wii U, X1, PS3 και 3DS τα έχω μόνιμα σε Sleep, για να κατεβαίνουν τα updates, να παίρνω μηνύματα κλπ. Με horipad θα ζοριστείς, το game θέλει rumble και motion για να νιώσεις το μεγαλείο του gameplay του. Εμ αυτό σε λέω και εγώ ρε συ. Εγώ το έπαιξα στην κωλοέκθεση με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είχα το παραμικρό θέμα. Αυτό που είχα στο νου μου είναι ότι απλά στη μεγάλη οθόνη δείχνει ακόμα καλύτερα. Στην μικρή οθόνη είναι χάρμα. Αυτοί που λένε ότι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ mobile και σταθερού ή έχουν hyper bionic eagle eyesight ή απλά έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Χωρίς να έχω βιονικά μάτια και χωρίς να με ενδιαφέρει κιόλας μιας και θα μοιράσω το game time μεταξύ TV και handheld, σε φορητό mode τα γραφικά είναι σαφώς downgraded. Στα μακρινά αντικείμενα είναι εμφανές το τρεμόπαιγμα. Ξαναλέω, δεν με ενδιαφέρει, αλλά η αλήθεια να λέγεται. --------------------------------------- In other news, από το λίγο που έπαιξα (τελείωσα και την έρημο μετά από κανά δίωρο), μιλάμε σχεδόν σίγουρα για το καλύτερο 3D Mario που έχει βγει ποτέ. Καλύτερο από το Galaxy σε ότι αφορά gameplay και immersion και φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στο κομμάτι του content. Kudos στην Ν, μεγαλειώδες πραγματικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Προχώρησα στον τερματισμό, το παιχνίδι είναι έπος. Έχει πολύ περιεχόμενο και είμαι στα +300 moons. Απλά θα πάθετε πλάκα με όσα συμβαίνουν μετέπειτα. Και ακολουθεί DLC Zelda και Xenoblade 2, άνετα η καλύτερη χρονιά της Ν την τελευταία δεκαετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα. Πόσες ώρες έκανες για τον τερματισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Στην μικρή οθόνη είναι χάρμα. Αυτοί που λένε ότι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ mobile και σταθερού ή έχουν hyper bionic eagle eyesight ή απλά έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Ή απλα εσυ πειθεις τον εαυτο σου οτι δεν εχει καμια διαφορα.Oι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες ειδικα στα χρωματα.Εντυπωσιακο και παλι ειναι στο φορητο αλλα οι διαφορες ειναι μεγαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 πράγματι. πρώτη φορά χρησιμοποιώ μοσιον κοντρολ και είναι καλό τελικά. Μόλις μπήκα στην 3 πίστα με την άμμο. Μ αρέσει η κίνηση με το καπέλο που γυρνάει γύρω απο τον Μάριο και που βολευει πολύ η εκτέλεση της με τα joy. Αυτό το rumble hd έχει να κάνει με την δόνηση αποτι κατάλαβα; Αλλά και πάλι έπαιξα ελάχιστα. Υποθέτω πως δεν μπορείς να πάρεις τα πάντα με την πρώτη. πχ μια σημαία κοντά στο δεινόσαυρο. Και μήπως θα ήταν καλύτερα να υπάρχει θέμα ξεχωριστο για γο Odyssey; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, ότι και να πω για το game είναι λίγο. Είναι με διαφορά το καλύτερο platform που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Είναι πραγματικά ιδιοφυές σε τι επίπεδα έχουν στείλει το gameplay, δεν έχω ξαναδεί platform με τέτοιο βάθος. Επειδή δοκίμασα όλους τους τρόπους παιξίματο, νομίζω ότι ο «σωστός» είναι με καθένα joycon σε κάθε χέρι. Βολεύει καλύτερα στο εύρος των κινήσεων του χαρακτήρα. Έχει δίκιο ο από πάνω, το ορθότερο θα ήταν να έχει δικό του νήμα το game. Υποθέτω πως δεν μπορείς να πάρεις τα πάντα με την πρώτη. πχ μια σημαία κοντά στο δεινόσαυρο. Επειδή μάλλον δεν έχεις ξαναπαίξει Mario, καλό θα ήταν να τερματίσεις πρώτα το game μια φορά, χωρίς να προσπαθείς να μαζεύεις τα πάντα στο πρώτο run. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/658894-super-mario-odyssey-nintendo-switch/ Παμε εδω για να μιλαμε μονο για την παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/658894-super-mario-odyssey-nintendo-switch/ Παμε εδω για να μιλαμε μονο για την παιχνιδαρα. λολ Χυλόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ναι για ποιο λογο το σβησανε το θεμα ξερουμε? Τελοσπαντων το παιχνιδι ηταν που ηταν επος και ημουν συνεχεια με ενα χαμογελο σαν βλακας αλλα εκει που απλα απογειωθηκε για μενα ηταν στο festival στο new donk city.Οσοι το εχουν φτασει μεχρι εκει πιστευω με καταλαβαινουν.Παντως ενω παω το παιχνιδι σιγα σιγα και το απολαμβανω μου φαινεται σημερα θα το τερματισω γιατι γινεται δυσκολο να αποφυγω πλεον τα spoilers και μετα ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Κάποιος λόγος που έσβησε το θέμα ρε παιδιά; Έκανα κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω γιατί διέγραψαν το θέμα αλλά καλύτερα να συνεχίσουμε εδώ, εξάλλου και παλιότερα δημιουργήθηκαν θέματα για splatoon 2 και zelda αλλά δεν είχαν ιδιαίτερη κίνηση. Anyway, θα γράψω κάποια δικά μου πράγματα για το παιχνίδι που δεν έχουν σχέση με παρουσιάσεις και spoilers. 1. Το παιχνίδι σπάει την εικόνα του υδραυλικού με τα μπλε, κόκκινα χρώματα προσθέτοντας ένα κάρο κουστούμια. Σε συνδυασμό με την αισθητική και τα μενού είναι μια προσπάθεια της Ν να εναρμονιστεί ο Super Mario στο σήμερα και συγκεκριμένα να γίνει προσεγγίσιμος σε μικρές ηλικίες οι οποίες καταφεύγουν στις smartdevices. 2. Υπάρχουν οι γραμμικές πορείες μέσα στο παιχνίδι αλλά με διάφορα moons ενδιάμεσα αλλά υπάρχουν και οι κυκλικές οι οποίες απαιτούν να ξεφύγεις από την πορεία σου για να αποκτήσεις πρόσβαση σε άλλα σημεία/moons. Η γραμμική είναι πιο ξεκούραστη κι πιστεύω ότι επιλέχτηκαν για να υπάρχει ισορροπία. Είναι κάτι αντίστοιχο με τις πίστες στο tropical freeze, μεσολαβούν κάποιες κατώτερες πίστες σε σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης της δυσκολίας για να δώσουν στον παίκτη μια ανάσα πριν την επόμενο σκαλοπάτι. 3. Ο Super Mario ανέκαθεν στα παιχνίδια της σειράς είχε την δυνατότητα για παραπλήσιες δυνατότητες μέσω των στολών ή των καπέλων στο SM64. Με βάση αυτό κατέληξα ότι ο μηχανισμός του capture ουσιαστικά δεν είναι κάτι καινούργιο στην σειρά αλλά μια νέα προσέγγιση που αντικαθιστά τους παλιότερους προσφέροντας κάτι φρέσκο. 4. Στα δικά μου μάτια αλλά και για τους παλιότερους το παιχνίδι αποτελεί ανθολόγιο της σειράς. Τα 2D section, new donk city, ένα μέρος της μουσικής και άλλα πράγματα που θα δείτε στην συνέχεια και θυμίζουν πλατφόρμες της δεκαετίας του '90. Καλημέρα.Πόσες ώρες έκανες για τον τερματισμό; Κάπου στις 15 ώρες, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εξαρτάται από τον τρόπο που παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εάν κάποιος βρει φθηνές κάρτες από τα 3 amiibos του game, σφυράει. Προς το παρόν παίζουν στο 20άρικο στο ebay, που το θεωρώ αρκετά ανάξιο λόγου σαν τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το αρχικό post ήταν "Του αξίζει ένα ξεχωριστό thread". Αυτό. Χρειαζόταν 2-3 προτάσεις περιγραφής για το παιχνίδι. Τουλάχιστον. Κάποιος λόγος που έσβησε το θέμα ρε παιδιά; Έκανα κάτι λάθος; Οι επεξηγήσεις για συντονιστικές ενέργειες δίνονται μέσω pm. Όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις