Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ Fulgore αλλά ο λόγος που δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να αποφύγω τυχόν spoilers σε περιοχές.

Διάβασα την τεχνική ανάλυση όμως του DF και το μεγάλο resolution drop σε handheld mode με έκανε να ανησυχήσω λίγο καθώς χρησιμοποιώ το Switch αποκλειστικά και μόνο ως handheld.  

Δημοσ.

Όλοι κάθεστε και παίζετε το SMO και εγώ επειδή δεν έχω τηλεόραση αυτή τη περίοδο έχω ξεμείνει με το shovel knight 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Fulgore αλλά ο λόγος που δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να αποφύγω τυχόν spoilers σε περιοχές.

Διάβασα την τεχνική ανάλυση όμως του DF και το μεγάλο resolution drop σε handheld mode με έκανε να ανησυχήσω λίγο καθώς χρησιμοποιώ το Switch αποκλειστικά και μόνο ως handheld.  

Μη φοβού καθόλου. Οταν το είχα παίξει στην έκθεση σε mobile μορφή το είχα παίξει. Δεν πρόκειται να καταλάβεις το παραμικρό. 

• Like 3
Δημοσ.

Το digital foundry αποδεδειγμενα ειναι φιλικα προσκείμενο στη sony, και δεν ειναι αξιοπιστο σε παρα πολλα επιπεδα, κοιταξε για αλλους καλυτερα.

Δημοσ.

οταν φτασω το βραδακι με το καλο σπιτι και το ξεκινησω θα ενημερωσω και γω με τα "εμπειρα" ματια μου  :-D  :-D  :-D  .. τι παιζει...

Δημοσ.

Δυστυχώς σε handheld πέφτει αρκετά η ανάλυση και φαίνεται κάπως άσχημα.

Τώρα τα μη φοβού και τα λοιπά δεν ξέρω από που προκύπτουν αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει στο mario είναι το gameplay,σωστά;

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν εχετε καταλαβει τι ειναι τα παιχνιδια της Nintendo, Μερικοι πιστευω οτι ειστε επηρεαζμενοι απο το Playstation/Xbox που σου πετανε στην μουρη 4Κ, 60hz, HDR για να σε ψησουν.
Ξεχαστε βρε τα πιχελ, τις αναλυσεις, την συχνοτητα, τα παιχνιδια δεν ειναι ταινια

ΥΓ Περιμενω απο Αγγλια, την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε :(

• Like 2
Δημοσ.

Μολις το πηρα κ γω σημερα

Απ το απογευμα αρχιζει το καψιμο

Πουλησα κ ενα dead rising 3 που ειχα , εκανα κ εξαργυρωση yellows που ειχα κ στην ουσια για το παιχνιδι πληρωσα 11 ευρο

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν εχετε καταλαβει τι ειναι τα παιχνιδια της Nintendo, Μερικοι πιστευω οτι ειστε επηρεαζμενοι απο το Playstation/Xbox που σου πετανε στην μουρη 4Κ, 60hz, HDR για να σε ψησουν.

Εάν εννοείς εμένα, καμία σχέση. Ξέρω πολύ καλά τι είναι τα παιχνίδια της Nintendo. Απλώς με ενδιαφέρει να φαίνεται λίγο καλά στα μάτια μου. Η θολούρα δεν είναι ό,τι καλύτερο ανεξαρτήτως παιχνιδιού.

Δημοσ.

Στο handheld είναι η μέρα με τη νύχτα.Ειναι το πρώτο παιχνίδι που χάνει τόσο πολύ σε handheld μορφή.Και πάλι είναι εντυπωσιακό αλλά στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερο.Ειδικα τα χρώματα είναι η μέρα με τη νύχτα.Σα τίτλος γενικά δε χρειάζεται να πω κάτι.Μιλαμε για παιχνίδι που διαλύει οποιον platform τιτλο έχει υπάρξει.

Δημοσ.

Τελικά το δοκίμασα για λίγο σπίτι και μου φάνηκε μια χαρά σε handheld! Εάν δεν διάβαζα το άρθρο του DF δεν θα έπερνα καν χαμπάρι ότι τρέχει σε μη native ανάλυση.

Kudos στην Nintendo!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...