Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αν και θα το δω το βράδυ, όσοι το πέξατε ήδη σε handheld mode, θα λέγατε ότι η πτώση στην ανάλυση της οθόνης φαίνεται αρκετά ή περνάει απαρατήρητη? Πως σας φαίνεται το IQ γενικά? https://www.youtube.com/watch?v=LOpdeMVB5_8
D.Luffy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ Fulgore αλλά ο λόγος που δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να αποφύγω τυχόν spoilers σε περιοχές. Διάβασα την τεχνική ανάλυση όμως του DF και το μεγάλο resolution drop σε handheld mode με έκανε να ανησυχήσω λίγο καθώς χρησιμοποιώ το Switch αποκλειστικά και μόνο ως handheld.
nomes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Όλοι κάθεστε και παίζετε το SMO και εγώ επειδή δεν έχω τηλεόραση αυτή τη περίοδο έχω ξεμείνει με το shovel knight
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ Fulgore αλλά ο λόγος που δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να αποφύγω τυχόν spoilers σε περιοχές. Διάβασα την τεχνική ανάλυση όμως του DF και το μεγάλο resolution drop σε handheld mode με έκανε να ανησυχήσω λίγο καθώς χρησιμοποιώ το Switch αποκλειστικά και μόνο ως handheld. Μη φοβού καθόλου. Οταν το είχα παίξει στην έκθεση σε mobile μορφή το είχα παίξει. Δεν πρόκειται να καταλάβεις το παραμικρό. 3
Getta Robo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Διάβασα την τεχνική ανάλυση όμως του DF και το μεγάλο resolution drop σε handheld mode με έκανε να ανησυχήσω λίγο καθώς χρησιμοποιώ το Switch αποκλειστικά και μόνο ως handheld. Το digital foundry αποδεδειγμενα ειναι φιλικα προσκείμενο στη sony, και δεν ειναι αξιοπιστο σε παρα πολλα επιπεδα, κοιταξε για αλλους καλυτερα.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 λόγος που δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να αποφύγω τυχόν spoilers σε περιοχές. sorry δεν το ξερα
vag.patrick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 οταν φτασω το βραδακι με το καλο σπιτι και το ξεκινησω θα ενημερωσω και γω με τα "εμπειρα" ματια μου .. τι παιζει...
parlapipas25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς σε handheld πέφτει αρκετά η ανάλυση και φαίνεται κάπως άσχημα. Τώρα τα μη φοβού και τα λοιπά δεν ξέρω από που προκύπτουν αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει στο mario είναι το gameplay,σωστά; 1
orck Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οτι δεν εχετε καταλαβει τι ειναι τα παιχνιδια της Nintendo, Μερικοι πιστευω οτι ειστε επηρεαζμενοι απο το Playstation/Xbox που σου πετανε στην μουρη 4Κ, 60hz, HDR για να σε ψησουν.Ξεχαστε βρε τα πιχελ, τις αναλυσεις, την συχνοτητα, τα παιχνιδια δεν ειναι ταινιαΥΓ Περιμενω απο Αγγλια, την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε 2
pigos23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μολις το πηρα κ γω σημερα Απ το απογευμα αρχιζει το καψιμο Πουλησα κ ενα dead rising 3 που ειχα , εκανα κ εξαργυρωση yellows που ειχα κ στην ουσια για το παιχνιδι πληρωσα 11 ευρο
D.Luffy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οτι δεν εχετε καταλαβει τι ειναι τα παιχνιδια της Nintendo, Μερικοι πιστευω οτι ειστε επηρεαζμενοι απο το Playstation/Xbox που σου πετανε στην μουρη 4Κ, 60hz, HDR για να σε ψησουν. Εάν εννοείς εμένα, καμία σχέση. Ξέρω πολύ καλά τι είναι τα παιχνίδια της Nintendo. Απλώς με ενδιαφέρει να φαίνεται λίγο καλά στα μάτια μου. Η θολούρα δεν είναι ό,τι καλύτερο ανεξαρτήτως παιχνιδιού.
Pitsifrikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Στο handheld είναι η μέρα με τη νύχτα.Ειναι το πρώτο παιχνίδι που χάνει τόσο πολύ σε handheld μορφή.Και πάλι είναι εντυπωσιακό αλλά στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερο.Ειδικα τα χρώματα είναι η μέρα με τη νύχτα.Σα τίτλος γενικά δε χρειάζεται να πω κάτι.Μιλαμε για παιχνίδι που διαλύει οποιον platform τιτλο έχει υπάρξει.
parlapipas25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το παιζετε(το παιχνίδι)με τα joycons η με το pro controller(για όσους εχουν)
dekulinkgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Joycons χωριστα αφου αυτο προτεινει ο koizumi!!!Βεβαια δεν εχω pro controller για να σου πω αν ειναι καλυτερο. 1
D.Luffy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τελικά το δοκίμασα για λίγο σπίτι και μου φάνηκε μια χαρά σε handheld! Εάν δεν διάβαζα το άρθρο του DF δεν θα έπερνα καν χαμπάρι ότι τρέχει σε μη native ανάλυση. Kudos στην Nintendo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις