Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου πουλάει λέει quality control.

Εμ κι αυτό το επιχείρημα έχει κουράσει. Μόνο η Nintendo εχει παιχνίδια ποιότητας και κανένας αλλος...

Κατα τα άλλα έχουνε λέει και ένα PC για multiplatforms. Graphics whores δηλαδή...

Λοιπόν για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι μόνο το quality control, είναι το γεγονός ότι η εταιρία εκτός από hardware vendor είναι και software developer. Αυτό δεν είναι οι άλλες εταιρίες. Αν θέλει η Sony και η MS μπορούν να σου πετάνε νέα κονσόλα κάθε 6 μήνες με μηδενικό κόστος για τις ίδιες ακριβώς σαν τα τηλέφωνα και δεν πρόκειται να μιλήσει και κανείς (εκτός από τώρα που είναι αρχή ακόμα και γαυγίζει ο κόσμος). Από την nintendo όμως δεν έχει μόνο την απαίτηση του hardware, όχι, έχεις κατά κύριο λόγο και του software. Εκτός και αν έχουμε ξεχάσει τους λόγους για τους οποίους αγοράζουμε κονσόλες (που βάση του πως κινείται η αγορά και τι γράφονται στα φόρουμ πράγματι το έχουμε ξεχάσει). Τώρα για το software δεν νομίζω έχει να πει κανείς τίποτα.

Για το quality control έχει βάση που λέμε. Δεν υπήρξε μέχρι στιγμής προβληματική κονσόλα της nintendo, σε καμιά έκδοση αλλά και στο software για να βρεις κάνα bug μόνο σε ανθρώπινο στατιστικό λάθος θα πετύχεις. Και αυτό ισχύει για τα άπειρα παιχνίδια που πετάει, σε δυο διαφορετικές κονσόλες και με budget από το πιο φτηνό στο ΑΑΑ. Οτι και να προσπαθεί να πει κάποιος αυτό εδώ είναι επίτευγμα και παράδειγμα προς μίμηση.

Τώρα για ότι διαθέτουμε και ένα PC, ναι, κρεμάστε μας κιόλας άμα λάχει. Θαρρείς και έχουμε όλοι μας state of the art PC για να βλέπουμε τα παιχνίδια μας για να κάνουμε και gloating.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε στα PS4/One δεν τρέχουν έτσι αλλά έπρεπε στην κονσόλα της Nintendo because reasons!

Το πόσα αλλά παιχνίδια έχουν είναι άσχετο, εκτός αν τα φτιάχνει όλα η ίδια εταιρεία και δεν προλαβαίνει.

• Like 1

Λοιπόν για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι μόνο το quality control, είναι το γεγονός ότι η εταιρία εκτός από hardware vendor είναι και software developer. Αυτό δεν είναι οι άλλες εταιρίες. Αν θέλει η Sony και η MS μπορούν να σου πετάνε νέα κονσόλα κάθε 6 μήνες με μηδενικό κόστος για τις ίδιες ακριβώς σαν τα τηλέφωνα και δεν πρόκειται να μιλήσει και κανείς (εκτός από τώρα που είναι αρχή ακόμα και γαυγίζει ο κόσμος). Από την nintendo όμως δεν έχει μόνο την απαίτηση του hardware, όχι, έχεις κατά κύριο λόγο και του software. Εκτός και αν έχουμε ξεχάσει τους λόγους για τους οποίους αγοράζουμε κονσόλες (που βάση του πως κινείται η αγορά και τι γράφονται στα φόρουμ πράγματι το έχουμε ξεχάσει). Τώρα για το software δεν νομίζω έχει να πει κανείς τίποτα.

Για το quality control έχει βάση που λέμε. Δεν υπήρξε μέχρι στιγμής προβληματική κονσόλα της nintendo, σε καμιά έκδοση αλλά και στο software για να βρεις κάνα bug μόνο σε ανθρώπινο στατιστικό λάθος θα πετύχεις. Και αυτό ισχύει για τα άπειρα παιχνίδια που πετάει, σε δυο διαφορετικές κονσόλες και με budget από το πιο φτηνό στο ΑΑΑ. Οτι και να προσπαθεί να πει κάποιος αυτό εδώ είναι επίτευγμα και παράδειγμα προς μίμηση.

Τώρα για ότι διαθέτουμε και ένα PC, ναι, κρεμάστε μας κιόλας άμα λάχει. Θαρρείς και έχουμε όλοι μας state of the art PC για να βλέπουμε τα παιχνίδια μας για να κάνουμε και gloating.

Και στις νεες κονσολες το πετυχανε αυτο απο πλευρας προβληματικων κονσολων αφου σε σχεση με την προηγουμενη γενια εχουν μειωθει αρκετα οι προβληματικες κονσολες,YLOD,RLOD κλπ Βεβαια τα αποτελεσματα απο πλευρας αποδοσης τα βλεπουμε.

Οσο για το Pc αυτο που λεει ο D Luffy ειναι οτι γιατι με την Nintendo πρεπει να ισχυει το δογμα Pc για multiplatform και Exclusive για Nintendo ενω στις αλλες δυο κονσολες και να μην εχεις gaming pc δεν τρεχει τιποτα αφου τα multiplatform τρεχουν και σε αυτα??

Εμενα αυτο μου βγαζει μια μορφη μονοπωλειου. Επισης και το Gamecube που ειχα παλια και ειχε καλυτερα specs απο το Ps2 παλι λιγοτερα προβληματα απο του ps2 εβγαλε.

Ούτε στα PS4/One δεν τρέχουν έτσι αλλά έπρεπε στην κονσόλα της Nintendo because reasons!

Το πόσα αλλά παιχνίδια έχουν είναι άσχετο, εκτός αν τα φτιάχνει όλα η ίδια εταιρεία και δεν προλαβαίνει.

Τουλαχιστον στις αλλες κονσολες εχει υποστηριξη για χρονια και σου τρεχουν και τιτλοι που το Wii U δεν μπορει να τους τρεξει καν αρα τι θες να πεις???Ακομα και το κουτσο XboxOne σου δινει backwards compatibility και μαλιστα σε τεραστια βιβλιοθηκη του 360.

Το ολο θεμα ειναι οτι οι exclusive τιτλοι(και αρα και τα studio απο πισω) των κονσολων εχουν και το καλυτερο optimization που θα σου βγαλει η κονσολα γιαυτο και ειναι λογικο οι απαιτησεις να ειναι και τετοιες προς αυτα.

Και επειδη ειμαι και οπαδος των Jrpg οπως εχω πει πολλες φορες,ειναι δυνατον σε κονσολα της Nintendo ουτε Final Fantasy ή Dragon Quest(ή ακομα και αλλα παιχνιδια οπως Legend of heroes )να μην βγαινουν για αυτη ??

Μου ανακοινωνουν κυκλοφορια Dragon Quest 8(φοβερο παιχνιδι) και ολως τυχαιως θα βγει μονο για το 3ds??

Εδω ακομα και exclusive τιτλοι  οπως το ZombiU και τα παλια Resident evil remake και Zero εγιναν και αυτα multiplatform για τις αλλες κονσολες(λογικο βεβαια να εγινε αυτο αφου στις αλλες πουλησαν και πολυ).

• Moderators

Σου πουλάει λέει quality control.

Εμ κι αυτό το επιχείρημα έχει κουράσει. Μόνο η Nintendo εχει παιχνίδια ποιότητας και κανένας αλλος...

Κατα τα άλλα έχουνε λέει και ένα PC για multiplatforms. Graphics whores δηλαδή...

Μίλησα για quality control, όχι για ποιότητα γενικά κι αόριστα. Φυσικά και πολλές εταιρείες έχουν ποιοτικά games. Στο «control» είναι που ξεκινάνε τα προβλήματα. Ένα παράδειγμα είναι το NES μου που λειτουργεί μετά από 26 χρόνια, ενώ μέσα σε 7 χρόνια άλλαξα δύο PS2. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το ότι το Mario Kart 8 παίζει multi-player με την ίδια ανάλυση και με τα ίδια frames που παίζει και στο single-player.

Αυτό για τα πισί δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Είναι περίεργο να έχουμε πισί για τα multi-platforms (και τα πισί exclusives προφανώς) και κονσόλες για τα console exclusives; Γιατί εγώ το βρίσκω... λογικό, ξέρω 'γω;

Το «Graphics whores» θα το εκλάβω ως χιούμορ από τον τύπο με την 980Ti. :P

• Like 1

To Wii U έχει backwards compatibility από όταν βγήκε. Σε όλα τα παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα.

Δεν λέω κάτι δύσκολο. Δεν γίνεται οι απαιτήσεις να είναι μόνο από μια κονσόλα για άσχετους λόγους.

To Wii U έχει backwards compatibility από όταν βγήκε. Σε όλα τα παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα.

Δεν λέω κάτι δύσκολο. Δεν γίνεται οι απαιτήσεις να είναι μόνο από μια κονσόλα για άσχετους λόγους.

Δηλαδη ολα ωραια ολα καλα με το Wii U και κακως που πουλησε τοσο λιγο και οχι περισσοτερο αυτο θελεις να πεις??

• Moderators

Μη λέμε τα ίδια, δύο μέτρα και δύο σταθμά και τα λοιπά. :P

Δηλαδη ολα ωραια ολα καλα με το Wii U και κακως που πουλησε τοσο λιγο και οχι περισσοτερο αυτο θελεις να πεις??

Αν ήθελα να πω κάτι θα το έλεγα.

Λέω πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Αν ήθελα να πω κάτι θα το έλεγα.

Λέω πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Η μαλλον απαντας σε οτι συμφερει την εν λογω κονσολα.

Επισης τι περιεργο σε τεχνολογικο forum να βγαινουν καποιοι να κραζουν εταιρια που πουλαει specs του 2005-2007(κοινως των προηγουμενω κονσολων)εν ετη 2012 προς 2013 σε τιμη οσο των next gen κονσολων. Απιστευτο...Να τους σταυρωσουμε....

Κοινως αυτο που βλεπω απο ορισμενους(και στο θεμα του U)ειναι οτι θελετε μονο να ακουγεται η μια πλευρα για αυτη την εταιρια και μονο τα θετικα της και οποιος/οποιοι τολμανε να αναφερουν αρνητικα(γιατι ναι εχει και αρνητικα η εταιρια αυτη και το Wii U δεν πουλησε και πουλαει οσο πουλαει επειδη θελουν να σαμποταρουν την εταιρια). Βεβαια καθολου τυχαιο που τα ιδια ατομα εχουν ενα αξιολογο gaming pc να τρεχει και τους τελευταιους τιτλους ικανοποιητικα... 

Θα μου πει καποιος(και θα εχει και δικιο κιολας)οτι αφου αυτο τους ικανοποιει προσωπικα γιατι να μην το κανουν??Και θα απαντησω οτι πολυ καλα κανουν για τον εαυτο τους(και ετσι πρεπει)αλλα οταν μιλαμε γενικα καλο ειναι να λεγονται και καποια αλλα πραγματα.

Και ολα αυτα που γραφονται εχουν εμμεση σχεση με το NX αφου στην ουσια ειναι η εικονα που εχει δημιουργηθει ως τωρα απο το Wii U και σιγουρα θα εχει επιρροη και στο NX. Ουτε ειμαστε graphic lovers οταν ζηταμε εν ετη 2016 το 1080p σαν standar.

Το ζητάς από το Wii U.

Οι άλλοι δεν πειράζει. Άλλωστε έχουν και άλλα παιχνίδια! Λογικό!

Τι εννοείς σε ότι με συμφέρει? Πως ακριβώς με συμφέρει?

Επίσης δεν θυμάμαι να σχολίασα κάπου για τον τεχνικό τομέα.

Το ζητάς από το Wii U.

Οι άλλοι δεν πειράζει. Άλλωστε έχουν και άλλα παιχνίδια! Λογικό!

Τι εννοείς σε ότι με συμφέρει? Πως ακριβώς με συμφέρει?

Επίσης δεν θυμάμαι να σχολίασα κάπου για τον τεχνικό τομέα.

Το ζηταω απο το Wii U μπας και δικαιολογησει(καπως)τα αδικαιολογητα λεφτα που ζηταει η αγορα της κονσολας.

Οσο για τον τεχνικο τομεα αυτο πηγαινε στα προηγουμενα που γραφτηκαν μαζι με τον Luffy.

Και σε γενικες γραμμες ο λογος που τα εγραψα προσωπικα τα παραπανω(και στο θεμα του Wii U πιο παλια)ειναι γιατι ειναι πραγματα που θελω να διορθωθουν στο NX οχι γιατι μαρεσει να κραζω την Nintendo γιατι οπως ειπα στο διαστημα κατοχης του Wii U ειχε σιγουρα στιγμες που περασα ωραια,απλα περιμενα και εγω (και αρκετοι αλλοι αν κρινω απο τις πωλησεις)περισσοτερα πραγματα.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να εμπεδώσεις ότι η Ν δεν έχει πρωταρχικό στόχο να σου πουλήσει H/W «που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή που βγαίνει και φυσικά σε λογικό πλαίσιο τιμής». Η Νintendo ως πρωταρχικό στόχο έχει να σου πουλήσει quality control, τόσο στο H/W της, όσο και στο S/W της. Έχω ξαναπεί ότι το NES μου δουλεύει απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα, 26 χρόνια μετά. Υπερθερμάνσεις, RLoD, YLoD και τα λοιπά είναι άγνωστες λέξεις σε σύστημα της Nintendo. Ομοίως, για να δεις -διορθωτικό- patch σε game της Nintendo, πρέπει να έχει γίνει κάποιο απαράδεκτο λάθος από μέρους τους (π.χ. το cheat που λάμβανε χώρα στο Mario Kart 7). Προσπάθησε να το κατανοήσεις αυτό, να καταλάβεις τη λογική περί quality control και μετά θα καταλάβεις ότι όταν αγοράζεις Ν σύστημα, δεν το αγοράζεις για να είσαι state-of-the-art τεχνολογικώς.

Απαιτώ έστω και λίγο το h/w να είναι δυνατό έστω ποιοτικό... Δηλ η ninty μπορεί να αποφασίσει να μου πουλήσει h/w παρόμοιο με το 360 το 2016, φυσικά και θα την κράξω, γιατί έχει όνομα, τέχνη, quality over quantity και άλλα τέτοια ωραία που τόσα χρόνια μας λέει... οπότε περιμένω και εγώ ο έρμος όπως οι άλλοι εφόσον μπορεί να βγάλει ποιοτικό παιχνίδι να το βγάλει και με ένα h/w ανώτερο ώστε να το κάνει καλύτερο. 

Μην συγκρίνεις το snes με μια σύγχρονη κονσόλα, δεν καίνε το ίδιο ρεύμα, δεν ζεσταίνεται το ίδιο, δεν έχει τις ίδιες αποδόσεις, δεν έχει την ίδια κατασκευή και το βασικότερο είναι 26 χρόνια διαφορά στις απαιτήσεις.

Αν το πάρουμε έτσι και ο pentium 1 δεν ζεσταίνονταν πολύ για την εποχή του άρα είναι καλύτερος από τον i7 σήμερα...  άσχετα που έχουν ανέβει κατακόρυφα οι απαιτήσεις και οι επιδόσεις.

Τα patch και λοιπά όσο περισσότερο πολύπλοκο είναι το σύστημα τόσο περισσότερο patch θα βλέπεις, δεν κάνει κάνα μαγικό η ninty σε σχέση με τους άλλους. Φυσικά άμα γράφει η ίδια τα games έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει λιγότερα λάθη, αλλά όταν δίνει sdk σε άλλους που και τα ίδια μπορεί να είναι bugαρισμένα τότε και οι άλλοι κάνουν λάθος λόγο συστήματος. 

State of the art μηχανήματα δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν αυτά που πλησιάζουν πολύ τον συγκεκριμένο τίτλο και αυτό απαιτώ από την αγορά μου.

Τώρα προσωπική μου γνώμη πάντα η ninty μπορεί να πουλήσει ότι θέλει όπως το θέλει από το συννεφάκι εκεί πάνω που είναι, αλλά δεν σημαίνει ότι και ο κόσμος θα την προτιμήσει ιδίως όταν δεν ακούν και τον κόσμο που την αγαπάει. 

Το να έχει ποιοτικά παιχνίδια και η ίδια να είναι στην λίθινη εποχή ενώ οι άλλοι έχουν φτάσει στην βιομηχανική τότε κάπου το χάνει και κυνηγάει της παλιές καλές μέρες που έπαιζε μόνη της μπάλα.

• Like 1

• Moderators
Θα μου πει καποιος(και θα εχει και δικιο κιολας)οτι αφου αυτο τους ικανοποιει προσωπικα γιατι να μην το κανουν??Και θα απαντησω οτι πολυ καλα κανουν για τον εαυτο τους(και ετσι πρεπει)αλλα οταν μιλαμε γενικα καλο ειναι να λεγονται και καποια αλλα πραγματα.

Για να το βγάλουμε αυτό από τη μέση once and for all και να μην το ξαναπιάνουμε, εγώ στα δικά μου posts μιλάω για τις δικές μου απόψεις και για τις δικές μου ανάγκες. Δεν μιλάω ποτέ γενικά, κυρίως γιατί γενικά η μάζα παίζει κωλοντούτι και προ, από τα οποία είμαι εντελώς αποστασιοποιημένος. Οπότε, ναι, όταν γράφω εγώ, γράφω για μένα.

Απαιτώ έστω και λίγο το h/w να είναι δυνατό έστω ποιοτικό... Δηλ η ninty μπορεί να αποφασίσει να μου πουλήσει h/w παρόμοιο με το 360 το 2016, φυσικά και θα την κράξω, γιατί έχει όνομα, τέχνη, quality over quantity και άλλα τέτοια ωραία που τόσα χρόνια μας λέει... οπότε περιμένω και εγώ ο έρμος όπως οι άλλοι εφόσον μπορεί να βγάλει ποιοτικό παιχνίδι να το βγάλει και με ένα h/w ανώτερο ώστε να το κάνει καλύτερο. 

Μην συγκρίνεις το snes με μια σύγχρονη κονσόλα, δεν καίνε το ίδιο ρεύμα, δεν ζεσταίνεται το ίδιο, δεν έχει τις ίδιες αποδόσεις, δεν έχει την ίδια κατασκευή και το βασικότερο είναι 26 χρόνια διαφορά στις απαιτήσεις.

Αν το πάρουμε έτσι και ο pentium 1 δεν ζεσταίνονταν πολύ για την εποχή του άρα είναι καλύτερος από τον i7 σήμερα...  άσχετα που έχουν ανέβει κατακόρυφα οι απαιτήσεις και οι επιδόσεις.

Έχει βγει κάποιος i7 που σε σχέση με τον pentium 1 να έχει παρεμφερές failure rate με το failure rate που είχαμε λόγω ylod και rrod στα προηγούμενα twins σε σχέση με τις παλιότερες κονσόλες; Λόγω υπερθέρμανσης; Ή απλά το είπες για να το πεις; Μιλάμε πάντα για stock ψύκτρες και τα λοιπά. Προφανώς και όχι, γιατί μαζί με τις cpu αναβαθμίστηκε παρέα και το σύστημα ψύξης τους, κατί που αμελήθηκε στα προηγούμενα twins.

Ωστόσο, να το δεχτώ, ας μην συγκρίνουμε το NES/SNES με τις σύγχρονες κονσόλες, να συγκρίνουμε το PS2 με το Wii, που είναι και παρόμοιας δύναμης; Όπως είπα και πριν μέσα σε 7 χρόνια μου χάλασαν δύο PS2 slim, λόγω laser, ενώ το Wii μου δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα, δέκα χρόνια μετά.

Και σε τελική ανάλυση, αν το τεχνολογικό improvement περιορίζεται σε αρκούντως δυνατό H/W ώστε να τρέχουν τα games στα 1080p60 και αφήνει στην άκρη πράγματα όπως η υπερθέρμανση ή ο θόρυβος, τότε μάλλον εγώ τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σε αυτό το debate.

Το ζηταω απο το Wii U μπας και δικαιολογησει(καπως)τα αδικαιολογητα λεφτα που ζηταει η αγορα της κονσολας.

Οσο για τον τεχνικο τομεα αυτο πηγαινε στα προηγουμενα που γραφτηκαν μαζι με τον Luffy.

Και σε γενικες γραμμες ο λογος που τα εγραψα προσωπικα τα παραπανω(και στο θεμα του Wii U πιο παλια)ειναι γιατι ειναι πραγματα που θελω να διορθωθουν στο NX οχι γιατι μαρεσει να κραζω την Nintendo γιατι οπως ειπα στο διαστημα κατοχης του Wii U ειχε σιγουρα στιγμες που περασα ωραια,απλα περιμενα και εγω (και αρκετοι αλλοι αν κρινω απο τις πωλησεις)περισσοτερα πραγματα.

Ακόμα δεν το έχετε καταλάβει ορισμένοι ότι αυτά που ζητάτε έχουν φέρει την βιομηχανία στο να σου πετάει κονσόλες κάθε τρεις και λίγο έτσι; Ποιοι; Οι δήθεν console gamers (που υποτίθεται ότι είναι υπέρμαχοι του gameplay και καθόλου graphics whores) οι οποίοι σφάζονται στον βωμό των γραφικών. Το βλέπεις παντού και εδώ μέσα επίσης. Οι PC gamers να γελάνε με την πάρτι τους (δικαίως) και η "δικαιολογία" των console gamers είναι εκείνο το ένα παιχνίδι που έκανε το τάδε πράγμα που δεν έχει κάνει κανένα παιχνίδι στο PC ακόμα...τραγέλαφος πραγματικά. Διαβάζω και διαβάζω και αναφορά στο πόσο καλό παιχνίδι είναι κάτι ή στο τι έχει καταφέρει γενικότερα σε επίπεδο gameplay δεν βλέπω (εκτός περιπτώσεων).

Στο λέω τώρα και στο πιστοποιώ, αν αποφασίσει αύριο EA και Ubisoft να ενώσουν δυνάμεις και να βγάλουν μια κονσόλα με μοναδικό περιεχόμενο τα δικά τους παιχνίδια θα κάνει πάταγο στην μάζα και οι μεν Sony και δε MS θα χάσουν ένα τρομακτικό κομμάτι της πίτας. Αν μη τι άλλο η μάζα είναι αυτή που προσφέρει τις πωλήσεις του PS4 και Xbone στο επίπεδο που είναι. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ μάζα σίγουρα δεν είμαι και απέχω χιλιόμετρα από το να θεωρούμε μάζα. Μην μου βάζεις λοιπόν μέσα την μάζα ως μέτρο σύγκρισης.

• Like 1

Ο,τι να ναι Ikaruga. Μου αρέσει που έκανες και quote τον Fulgore ενώ αυτό που γράφεις δεν εχει καμία σχέση με αυτό που είπε.

Αυτά που ζητάμε έχουν φέρει τη βιομηχανία εκεί που είναι;;; Είσαι σοβαρός τωρα; Επειδη ζητάμε ένα μηχάνημα που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή του και όχι μια γενιά πίσω;

Γιατί βγάζει το NX η Nintendo τότε; Ας έμενε με το WiiU κάνοντας νέα διαφημιστική καμπάνια.

Εν τέλει εσύ τι διαφορετικό θα ήθελες για το NX σε σχέση με το WiiU για να δικαιολογήσεις την κυκλοφορία του;

Παιδιά αυτά που μας λέτε είναι πραγματικά τραγελαφικά. Μέχρι και το SNES ξεθάψατε για να μας πείτε ότι δουλεύει ακόμα. Έλεος. Έχω και γω ένα Mega Drive που είναι μια χαρά ακόμα και σήμερα. Αυτό τι αποδεικνύει ακριβώς;

Και ξαναλέω. Η Nintendo είχε ποιοτικά παιχνίδια και την εποχή που έβγαζε hardware της προκοπής.

Η νέα μόδα ήρθε με το Wii για να μπουν στην αγορά του Casual. Έβγαλαν τα φράγκα εκεί αλλά μετά με το WiiU οι casuals τους έγραψαν κανονικά και τωρα δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τους ξαναφέρουν πίσω. Σε αυτούς στοχεύουν πάλι. Όχι στο κοινό που μεγάλωσε μαζί τους πριν χρόνια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...