christos_75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μου φαινετε δεν θα μεινει λεπι στην αγορα απο Switch. Οποιος περιμενει προσφορα για το Switch, λαστ γιερ που λενε και στο χωριο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μου φαινετε δεν θα μεινει λεπι στην αγορα απο Switch. Οποιος περιμενει προσφορα για το Switch, λαστ γιερ που λενε και στο χωριο μου. Το θεμα δεν ειναι αυτο, αλλα το οτι ανεβηκαν και οι τιμες των απλων bundle. Καλα ουτως ή αλλως οι γιορτες κοντα ειναι ,δεν χανει οποιος ενδιαφερεται να περιμενει λιγο καλου κακου.Απλα τα βλεπω για φετος σκουρα τα πραγματα να παιξει καποια καλη προσφορα οπως με το Wii U λογω της παραπανω ζητησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georget35 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ περιμένω μια καλή προσφορα. Έχω την εντύπωσηότι το Odyssey Bundle δεν αξίζει λόγο του Digital. Επίσης προτιμώ τα δίχρωμα Joy con neon του απλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ περιμένω μια καλή προσφορα. Έχω την εντύπωσηότι το Odyssey Bundle δεν αξίζει λόγο του Digital. Επίσης προτιμώ τα δίχρωμα Joy con neon του απλού. Αυτο που με ξεπερναει ειναι που υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια που το πουλανε το Switch ακριβοτερα απο την επισημη τιμη των αλυσιδων και ενω υπαρχει(προς το παρον)αποθεμα στην αγορα https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html Ειναι δυνατον το τελευταιο καταστημα να πουλα την κονσολα 50% πανω απο την επισημη τιμη?Τι καραγκιοζηδες ειναι αυτοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Όσοι πιστοι... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 τιγκα στα spoilers μετα απο λιγο το κλεισα οσοι θελετε να απολαυσετε το παιχνιδι μη βλεπετε κανενα video η αξια του τιτλου ετσι κ αλλιως ειναι δεδομενη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Περίμενα ένα μέσο όρο 93~95% αλλά Tokyo Team είναι αυτή. Γενικώς ο Koizumi πιστεύω θα ανεβάσει επίπεδα την Ν σε θέματα software, ο προβληματισμός είναι οι online υπηρεσίες και εκεί πρέπει αντίστοιχα να αναλάβει κάποιος ταλαντούχος. Όπως φαίνεται από την παρουσίαση του Πρίτσκα το παιχνίδι ξεκινάει μετά τον τερματισμό σε επίπεδο επιδεξιότητας. Anyway, επιστρέφω στην Οδύσσεια. *Από την στιγμή που η Ν δεν έχει καλή ροή συστημάτων στην αγορά το NSW δεν πρόκειται να δει αξιόλογες προσφορές. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ήρθα να λιώσω και έχω ξεφορτιστο το χειριστήριο.Θελω μπουνιές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αν κάποιος ψάχνεται για θήκη κλπ. https://www.amazon.co.uk/dp/B076HT7KL3/ref=as_li_ss_tl?&linkCode=sl1&tag=gratuk0f-21&linkId=03ea5db1a449e9bf2a0e480f7d71d687 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 μιας και βγήκε η 4.0.1 έκδοση. αυτό με την αναβάθμηση χειριστηρίων πρέπει να το κάνουμε κάθε φορά; και ένα power off button καλό θα ηταν να βάλουν. οι περισοτεροι την χρησιμοποιούμε σαν σταθερή κονσόλα. δεν ειναι ανάγκη να ψάχνουμε το κουμπάκι κάθε φορά που την κλείνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 και ένα power off button καλό θα ηταν να βάλουν. οι περισοτεροι την χρησιμοποιούμε σαν σταθερή κονσόλα. δεν ειναι ανάγκη να ψάχνουμε το κουμπάκι κάθε φορά που την κλείνουμε. Τι εννοείς; Κρατάς πατημένο το home button στο controller και σου βγάζει μενού που την κλείνεις. Με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στα PS4/X1 δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 το mario τα σπαει φοβερο το καλυτερο των τελευταίων ετων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 @Henry3GR Μάλλον εννοείς να την κλείνεις εντελώς το σύστημα (power off) το οποίο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Επειδή ακριβώς την χρησιμοποιείς σαν σταθερή κονσόλα το sleep mode είναι ιδανικότερο γιατί στο μεσοδιάστημα ελέγχει για updates και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. Ακόμα και σαν φορητή η κατανάλωση σε sleep mode είναι 2% της μπαταρίας για περίπου 10 ώρες, μηδενικής σημασίας δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιζοντας Mario Odyssey συνειδητοποιησα οτι ειναι η πρωτη φορα που με ενδιαφερει-απασχολει τοσο πολυ ενας γαμος!! :-D :-D :-D :-D 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αν και θα το δω το βράδυ, όσοι το πέξατε ήδη σε handheld mode, θα λέγατε ότι η πτώση στην ανάλυση της οθόνης φαίνεται αρκετά ή περνάει απαρατήρητη? Πως σας φαίνεται το IQ γενικά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις