Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παρελαβα την παιχνιδαρα πριν απο λιγο!!!!!!Εντυπωσεις ομως το βραδυ γιατι ειμαι ακομη στην δουλεια. Από που παρέλαβες; Νταμιτ, σε δύο μαγαζιά έχω παραγγελία και δεν έχει έρθει πουθενά ακόμα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Απο public. Στο αγοράζω επιτόπου για 61 ευρώ. 1
dekulinkgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Xαχαχαχαχαχα.Θα στειλω το βραδυ εντυπωσεις.
parlapipas25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το super mario odyssey θα υποστηρίζει multiplayer;
mansa2k Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το super mario odyssey θα υποστηρίζει multiplayer; Βασικά υποστηρίζει co-op αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, o ένας παίκτης ελέγχει τον Mario και άλλος τον Cappy. Σχετικά βίντεο υπάρχουν στο youtube.
orck Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βασικά υποστηρίζει co-op αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, o ένας παίκτης ελέγχει τον Mario και άλλος τον Cappy. Σχετικά βίντεο υπάρχουν στο youtube. Μία χαρά εάν δουλεύει έτσι. Στο galaxy έπαιζα συνεργασία με τα μικρά εγώ τον υδραυλικό και αυτά μάζευαν τα αστέρια. Το ερώτημα είναι ότι θέλει δεύτερο joycon;
mansa2k Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μία χαρά εάν δουλεύει έτσι. Στο galaxy έπαιζα συνεργασία με τα μικρά εγώ τον υδραυλικό και αυτά μάζευαν τα αστέρια. Το ερώτημα είναι ότι θέλει δεύτερο joycon; Μάλλον εννοείς δεύτερο ζευγάρι joycon. Δεν χρειάζεται τίποτα,ο καθένας αναλαμβάνει από ένα joycon και τελείωσε το θέμα. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυριο μου ερχεται το mario odyssey.για να δουμε θα ειναι καλο;το περιμενει γυναικα και κορη πως και πως.μιας και ο γιος ειναι φιφακιας.στο τελος παιζουν ολοι εκτος απο εμενα Είναι έπος Παρελαβα την παιχνιδαρα πριν απο λιγο!!!!!!Εντυπωσεις ομως το βραδυ γιατι ειμαι ακομη στην δουλεια. Ατόφιο δεκάρι Το super mario odyssey θα υποστηρίζει multiplayer; Όχι. Μόνο κόντρα χρόνων σε συγκεκριμένα minigames με online πίνακα σκορ Αύριο στις 16.00 ακριβώς θα ανεβάσω και video review του τίτλου ενημερωτικά 2
dekulinkgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Είναι έπος Ατόφιο δεκάρι Αύριο στις 16.00 ακριβώς θα ανεβάσω και video review του τίτλου ενημερωτικά Ωχ καταλαβα.Πριν χαθω στον κοσμο του mario ειπα να το μοιραστω μαζι σας 7
mixalisss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 θα το παρω απο south africa 41 ευρω σκαρτα οποιος θελει ας καει υπομονη..μεχρι παρασκευη
dekulinkgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εκλεισα ενα 5ωρο χθες στο παιχνιδι.Δεν αντεχα για παραπανω δυστηχως ενω το ηθελα.Σκετη απολαυση το παιχνιδι. Με ενα χαμογελο ημουν συνεχεια. :-D :-D 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις