Henry3GR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 δεν υπάρχει πρόβλημα...... και με το γυαλί που του έχω βάλει που παχαίνει κι θα έπρεπε να ακουμπάει κι να γρατζουνάει το γυαλί, δεν. Το θέμα νομίζω το είχε ένας στο reddit.... Πιο γυαλί πήρες, αυτό της Hori; Σε ένα βίντεο είδα κάποιον που έλεγε για τις ζελατίνες πως η επίσημη τις nintendo δεν είναι καλή ή μάλλον είναι το ίδιο με τις άλλες και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά. παιδια καλησπερα μπηκα στον πειρασμο να παρω το switch επειδη προσφατα εκανα ενα ταξιδι και το ειχε ενας φιλος και περασε απιστευτα γρηγορα η ωρα. δυο ερωτησεις μονο α) απο παιχνιδια? γνκ δεν βλεπω πολυ μεγαλη γκαμα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα θεμα αυτο στο μελλον β)το θεμα μπαταρια. επειδη δεν κρατησε παρα πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις power bank ??? φανταζομαι εαν παρεις καλωδιο usb με usb c. εχετε κατι να προτεινεται ? ευχαριστω πολυ Και εγώ γι αυτο το πήρα και επειδή η nintendo, για εμένα, συμβολίζει έναν κόσμο που πέρασε που όλα ήταν καλύτερα. Τώρα κοίτα. Mario, Metroid, Pokemon, Kirby, Donkey Kong κτλ Αν αυτά σου λένε κάτι τότε καλά έκανες. Πάντως είναι νωρίς για να μετανιώσεις ακόμα. 6 μήνες έχει που βγήκε η κονσόλα. Εγώ πάλι δεν ενδιαφέρομαι για τα joycons και όλα αυτά τα motion, online κτλ Παίζω παραδοσιακά. Αν σε αρέσουν και αυτά τότε βλέπεις πως σε κάθε βίντεο αυτά προβάλλονται όποτε θα τα υποστηρίξει, προφανώς. Αν δεις πως ξενέρωσες τότε πούλα το και πάρε PS4. Εχει 2 σφουγγαρακια πανω στο πλαστικο στην κατω μερια αλλα μονο απο μπροστα.Εμενα παντως απο πισω πανω απο το σταντ εκανε ενα πολυ μικρο ξυσιμο και εχει ενα σημαδακι απο ματ χρωμα εφαγε λιγο το γυαλιστερο που εχει.Το προσεχω κιολας πως το βαζω αλλα υπαρχει η πιθανοτητα να κανει γρατζουνια.Παντως για μπροστα βγαλε οτι εχεις βαλει και περνα ενα tempered glass το πισω ειναι μικρη η πιθανοτητα αν το προσεχεις αλλα ποιος νοιαζεται το σημαντικο ειναι το μπροστα. Στο δικό μου απλά στο σημείο που ακουμπάει το λαστιχάκι, έκανε μια θολούρα, μια αλλοίωση, γιατί γρατζουνιά δεν μπορώ να το πω. Eίναι στο μαύρο πλαίσιο. Και βέβαια θέλει προσοχή στο βάλε-βγάλε. Αλλά αυτό είναι στον άνθρωπο γενικά. Άλλος προσέχει τα πράγματα του, άλλος όχι. Και λίγη λογική. Δηλαδή αν η nintendo μας έδειχνε να μπαίνει κάποιος στη θάλασσα με το switch εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε;
sils Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ένα Xiaomi με φόρτιση στα 9V2A βγάζει 18watt φόρτιση, μια χαρά το φορτίζει. Ε σιγα σιγά τα διαφορετικά καλώδια τείνουν να εξαφανιστούν ευτυχώς. 2-3 τύποι USB θα μείνουν και ότι χρησιμοποιεί η Apple. Ποιος φορτιστης αυτος που ειναι 10000ma h αυτος στα 20000 που ειναι μεγαλύτερος απο το switch?
Deghinsea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Firmware update 4.0.0. http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/p/897 1
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ποιος φορτιστης αυτος που ειναι 10000ma h αυτος στα 20000 που ειναι μεγαλύτερος απο το switch? εγώ έχω αυτόν που είναι στα 10000
asikis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εχει ακουστει τιποτα για κανενα 2d Mario game;;;; Με μεχρι 4 παικτες κτλ 1
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το νέο update φέρνει την δυνατότητα πλέον σε μιερκά game να κάνουμε capture video αλλά και να μεταφέρουμε τα save μεταξύ κονσόλες http://www.techradar.com/news/new-nintendo-switch-update-40-adds-some-genuinely-useful-features?utm_content=buffer03b2d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer_trtw για τα save θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα κάπως να μεταφέρονται αν κάποιος ας πούμε θέλει να βάλει μεγαλύτερη sd κάρτα.
mansa2k Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To πρόσφατο update περιλαμβάνει και ενημέρωση για τα χειριστήρια (*joycons):System Setttings> Controllers and Sensors> Update Controllers. *Έσκασε μύτη πάνω που γράφαμε για καθυστέρηση στις ενημερώσεις. Παρόλα αυτά δεν βρήκα και τίποτα ενδιαφέρον.... EDIT: Νέο υλικό από το X2: https://youtu.be/TKaIvpEMBlA Στο συγκεκριμένο κανάλι υπάρχουν ακόμα δύο βίντεο. Παιδια εχει ακουστει τιποτα για κανενα 2d Mario game;;;; Με μεχρι 4 παικτες κτλ Τίποτα για την ώρα αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει 2D Mario κάποια στιγμή στο μέλλον. Πάντως έχει ανακοινωθεί Kirby για το NSW που θα υποστηρίζει τετραπλό. https://youtu.be/Cc3PAAije0Y Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από mansa2k 3
gate7re Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 οποτε παιδια ουσιαστικα με το power bank μου (http://www.mi.com/en/pb16000/) και ενα καλωδιο usb C ειμαι κομπλε ? ουασιστικα θελω να παιζω και να φορτιζει ταυτοχρονα οποτε δεν ξερω εαν το παραπανω power bank αρκει ειδα καποια πραγματα στο ιντερνετ και προτειναν καποια banks τερατα. ισχυει ? ευχαριστω
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ γι αυτο το πήρα και επειδή η nintendo, για εμένα, συμβολίζει έναν κόσμο που πέρασε που όλα ήταν καλύτερα. Τώρα κοίτα. Mario, Metroid, Pokemon, Kirby, Donkey Kong κτλ Αν αυτά σου λένε κάτι τότε καλά έκανες. Πάντως είναι νωρίς για να μετανιώσεις ακόμα. 6 μήνες έχει που βγήκε η κονσόλα. Εγώ πάλι δεν ενδιαφέρομαι για τα joycons και όλα αυτά τα motion, online κτλ Παίζω παραδοσιακά. Αν σε αρέσουν και αυτά τότε βλέπεις πως σε κάθε βίντεο αυτά προβάλλονται όποτε θα τα υποστηρίξει, προφανώς. Αν δεις πως ξενέρωσες τότε πούλα το και πάρε PS4. Είναι πολύ απλά τα πράγματα, really. Αν σε ενδιαφέρουν τα exclusives της N παίρνεις NSw, αν σε ενδιαφέρουν τα Sony exclusives παίρνεις PS4, αν σε ενδιαφέρουν τα MS exclusives (λέμε τώρα) παίρνεις Χ1, ενώ αν σε ενδιαφέρουν τα PC exclusives παίρνεις PC. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα multi-platforms ΔΕΝ παίρνεις Ν σύστημα σε καμία περίπτωση, ενώ αν σε ενδιαφέρουν τα Ν exclusives ΚΑΙ τα multi-platforms, τότε παίρνεις NSw + ένα σύστημα ακόμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εδώ και 30 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει games, δεν θυμάμαι ούτε ένα σύστημα που να μην έβγαζε τα λεφτά του μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν υπάρχει κάνενα σύστημα, ακόμα και αυτά με τις χειρότερες πωλήσεις ή αυτά με τα λιγότερα games που να τα αγόρασε κάποιος και να το μετάνιωσε στην πορεία (με δεδομένο πάντα ότι τον ενδιέφεραν το σύνολο των games και των genres, όχι για κάποιον που θέλει να παίζει μόνο racing ή μόνο platformers ξέρω 'γω). Στο δικό μου απλά στο σημείο που ακουμπάει το λαστιχάκι, έκανε μια θολούρα, μια αλλοίωση, γιατί γρατζουνιά δεν μπορώ να το πω. Eίναι στο μαύρο πλαίσιο. Και βέβαια θέλει προσοχή στο βάλε-βγάλε. Αλλά αυτό είναι στον άνθρωπο γενικά. Άλλος προσέχει τα πράγματα του, άλλος όχι. Και λίγη λογική. Δηλαδή αν η nintendo μας έδειχνε να μπαίνει κάποιος στη θάλασσα με το switch εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε; Γιατί δεν δίνετε 10 ευρώ για να αγοράσετε ένα tempered glass έτσι ώστε να προστατέψετε μία συσκευή που κοστίζει 300 ευρώ; Ειλικρινά, δεν το κατανοώ. 2
sils Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Είναι πολύ απλά τα πράγματα, really. Αν σε ενδιαφέρουν τα exclusives της N παίρνεις NSw, αν σε ενδιαφέρουν τα Sony exclusives παίρνεις PS4, αν σε ενδιαφέρουν τα MS exclusives (λέμε τώρα) παίρνεις Χ1, ενώ αν σε ενδιαφέρουν τα PC exclusives παίρνεις PC. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα multi-platforms ΔΕΝ παίρνεις Ν σύστημα σε καμία περίπτωση, ενώ αν σε ενδιαφέρουν τα Ν exclusives ΚΑΙ τα multi-platforms, τότε παίρνεις NSw + ένα σύστημα ακόμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εδώ και 30 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει games, δεν θυμάμαι ούτε ένα σύστημα που να μην έβγαζε τα λεφτά του μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν υπάρχει κάνενα σύστημα, ακόμα και αυτά με τις χειρότερες πωλήσεις ή αυτά με τα λιγότερα games που να τα αγόρασε κάποιος και να το μετάνιωσε στην πορεία (με δεδομένο πάντα ότι τον ενδιέφεραν το σύνολο των games και των genres, όχι για κάποιον που θέλει να παίζει μόνο racing ή μόνο platformers ξέρω 'γω). Γιατί δεν δίνετε 10 ευρώ για να αγοράσετε ένα tempered glass έτσι ώστε να προστατέψετε μία συσκευή που κοστίζει 300 ευρώ; Ειλικρινά, δεν το κατανοώ. Ούτε εμεις κατανοουμε τον κατασκευαστή που ενω χρησιμοποιούμε την κονσόλα οπως μας εχει υποδείξει να γρατζουνιεται...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ....!
Mistwalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Για την οθονη υπηρχαν 2 επιλογες πιστευω.Βαζεις πλαστικο οπου και να πεσει κατω δεν θα σπασει ευκολα αλλα γρατζουνιεται και ειναι πιο φτηνη η βαζεις σαν τα κινητα gorilla που δεν γρατζουνιεται ειναι πιο ακριβη αλλα αν πεσει κατω εχουμε δραματα.Για μενα παντως ειναι καλυτερα να εχω μια ανθεκτικη οθονη και με 7€ να βαλω ενα tempered glass απο πανω. Κυκλοφορησε βιντεο για το DOOM που δειχνει στις επιλογες να επιλεξεις αν θες hd rumble και το πιο σημαντικο μπορεις να επιλεξεις motion controls αλλα δεν ειπαν τιποτα για το δευτερο ουτε εδειξαν πως δουλευει. 1
Deghinsea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Nintendo Switch passes 2 million US sales-Console was the best-selling games device in America for third consecutive month, according to NPD data Ultra Sun and Pokemon Ultra Moon are the last Pokemon RPGs for 3DS 1
Mistwalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με το νεο update λενε οτι δεχεται και επισημα τα usb wireless headsets
mansa2k Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κυκλοφορησε βιντεο για το DOOM που δειχνει στις επιλογες να επιλεξεις αν θες hd rumble και το πιο σημαντικο μπορεις να επιλεξεις motion controls αλλα δεν ειπαν τιποτα για το δευτερο ουτε εδειξαν πως δουλευει. Δυστυχώς τελικά είναι αποκλειστικά για τις melee attacks: Update: Nintendo World Report clarified that the motion controls aren’t for gyro aiming. Instead, you can shake the right Joy-Con to do melee attacks or Glory Kills. The setting only seems to appear if you’re playing with the Joy-Con.
Προτεινόμενες αναρτήσεις