Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν γνωρίζεις κανεις. Στα XBOX/PS4 υπάρχει δυνατότητα ένα digital παιχνίδι να το έχεις σε 2 διαφορετικές κονσόλες. Ε; Πότε έγινε αυτό;
georget35 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν εννοείς το Game sharing υπήρχε πάντα. Μπορείς να έχεις το ίδιο παιχνίδι σε 2 κονσόλες απλά δηλώνεις την μια σαν Home console.Από ότι διαβάζω δεν ισχύει στο Switch. Δεν υπάρχει λόγος τότε για Digital. Νομίζω ότι το Odyssey Bundle δεν αξίζει. Καλύτερα να τα πάρω ξεχωριστά.
orck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ ξεχωριστά πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα. Προτιμώ το κόκκινο μπλε από το μόνο κόκκινο και καλύτερα το κασετακι. Στην τελική το πουλάς εάν το βαρεθείς. Το θετικό στο ηλεκτρονικό είναι ότι δεν έχει βαλε-βγαλε. Αλλά ποιος παίζει πολλά παιχνίδια 10λεπτα το καθένα; 3
Mistwalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως πηρα αυτη απο Αγγλια η οποια ειναι πολυ καλητερη απο την γνησια........σε 5 μερες ηρθε. Ειναι σκληρη με θηκακια για τα cartidges kai to πανω μερος εχει διχτυ με φερμουαρ. 7 ευρουλακια...... https://www.ebay.com/itm/Protective-Carry-Case-Storage-Bag-Pouch-Black-for-Nintendo-Switch-Console-AC795/282572715294?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Αυτην εχω.14€ τη πηρα χωραει πολυ πραμα μεσα αλλα εχει ενα τεραστιο προβλημα που μπορει να το εχουν οι περισοτερες θηκες σαν αυτη.Οταν βαζεις το switch οπως το δειχνει πατιεται καποιο απο τα trigger κουμπια και αν και κλειστο ρουφαει τη μπαταρια του joycon που πατιεται. Για το rainway app ο dev εγραψε στο tweet οτι θελει αναγκαστηκα το pc να τρεχει win 10.
gate7re Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 παιδια καλησπερα μπηκα στον πειρασμο να παρω το switch επειδη προσφατα εκανα ενα ταξιδι και το ειχε ενας φιλος και περασε απιστευτα γρηγορα η ωρα. δυο ερωτησεις μονο α) απο παιχνιδια? γνκ δεν βλεπω πολυ μεγαλη γκαμα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα θεμα αυτο στο μελλον β)το θεμα μπαταρια. επειδη δεν κρατησε παρα πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις power bank ??? φανταζομαι εαν παρεις καλωδιο usb με usb c. εχετε κατι να προτεινεται ? ευχαριστω πολυ
orck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτην εχω.14€ τη πηρα χωραει πολυ πραμα μεσα αλλα εχει ενα τεραστιο προβλημα που μπορει να το εχουν οι περισοτερες θηκες σαν αυτη.Οταν βαζεις το switch οπως το δειχνει πατιεται καποιο απο τα trigger κουμπια και αν και κλειστο ρουφαει τη μπαταρια του joycon που πατιεται. Για το rainway app ο dev εγραψε στο tweet οτι θελει αναγκαστηκα το pc να τρεχει win 10. Νομιζω πως δεν κανω λαθος αλλα εαν θες μπορεις να το κλεισεις κανονικα και οχι να το κανεις sleep, με αυτον τον τροπο θα πρεπει να πατηθει το χωνευτο στογγυλο μικρο κουμπια πανω, διπλα στην ενταση του ηχου. Βεβαια μετα θες καποια λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ανοιξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 παιδια καλησπερα μπηκα στον πειρασμο να παρω το switch επειδη προσφατα εκανα ενα ταξιδι και το ειχε ενας φιλος και περασε απιστευτα γρηγορα η ωρα. δυο ερωτησεις μονο α) απο παιχνιδια? γνκ δεν βλεπω πολυ μεγαλη γκαμα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα θεμα αυτο στο μελλον β)το θεμα μπαταρια. επειδη δεν κρατησε παρα πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις power bank ??? φανταζομαι εαν παρεις καλωδιο usb με usb c. εχετε κατι να προτεινεται ? ευχαριστω πολυ Καλησπέρα αδελφέ. Μα καλά... αγόρασες την κονσόλα και μετά σκέφτηκες τι θα γίνει με τα παιχνίδια; Πυροβολείς πρώτα και ρωτάς στην συνέχεια, έτσι; Κοίτα να δεις, το Nintendo Switch (αλλά και κάθε Nintendo κονσόλα που προηγήθηκε) σε λίγο καιρό θα έχει φοβερή γκάμα από first party τίτλους. Τα λεγόμενα "αποκλειστικά" που λέμε. Αν γουστάρεις να χάνεσαι στα dungeons της Hyrule, να μαζεύεσαι με τα φιλαράκια σου (ή τα παιδιά σου αν έχεις) και να λιώνετε στο Mario Kart και το Smash Bros ή το Splatoon ή το Arms ή τέλος πάντων σε όλα τα first party που θα βγουν για το Switch... τότε έκανες την τέλεια επιλογή. H Nintendo έχει τα περισσότερα και καλύτερα αποκλειστικά από κάθε άλλο κατασκευαστή. Πλησιάζει και το Metroid Prime 4 Τώρα... αν το θες για multiplatforms, δεν έκανες καλή επιλογή. Αν όμως αγοράσεις επιπρόσθετα και ένα Xbox ή PS, τότε thug life. υγ: Mε μία αναζήτηση πέντε δευτερολέπτων στο google θα δεις πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις power banks.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν εννοείς το Game sharing υπήρχε πάντα. Μπορείς να έχεις το ίδιο παιχνίδι σε 2 κονσόλες απλά δηλώνεις την μια σαν Home console. Από ότι διαβάζω δεν ισχύει στο Switch. Δεν υπάρχει λόγος τότε για Digital. Νομίζω ότι το Odyssey Bundle δεν αξίζει. Καλύτερα να τα πάρω ξεχωριστά. Το Game Sharing έχει τεράστια απόκλιση από το «έχω το game σε δύο διαφορετικές κονσόλες». Το «έχω το game σε δύο διαφορετικές κονσόλες» παραπέμπει στον τρόπο λειτουργίας του Steam, δηλαδή στο ίδιο account να έχεις συνδεδεμένα τα games που να μπορείς να τα παίζεις σε οποιοδήποτε σύστημα. Στις κονσόλες πρέπει να έχεις δύο διαφορετικά accounts για να παίζεις τα games σε δύο κονσόλες, πράγμα που παραβαίνει τα ToS, τόσο του PSN όσο και του XBL, απ' όσο ξέρω. παιδια καλησπερα μπηκα στον πειρασμο να παρω το switch επειδη προσφατα εκανα ενα ταξιδι και το ειχε ενας φιλος και περασε απιστευτα γρηγορα η ωρα. δυο ερωτησεις μονο α) απο παιχνιδια? γνκ δεν βλεπω πολυ μεγαλη γκαμα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα θεμα αυτο στο μελλον β)το θεμα μπαταρια. επειδη δεν κρατησε παρα πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις power bank ??? φανταζομαι εαν παρεις καλωδιο usb με usb c. εχετε κατι να προτεινεται ? α) Σου αρέσουν τα 1st-party της Ν; Εάν ναι, τότε η αγορά σου είναι η σωστή. Εάν όχι, τότε κακώς την αγόρασες. β) Μπορείς να χρησιμοποιείς power bank, ναι. Η μπαταρία κρατάει στη χειρότερη περίπτωση 3 ώρες, πάντως, δεν είναι κακή σαν διάρκεια. Το 3DS με πολύ χειρότερα specs άντεχε 4 με 5 ώρες.
Mistwalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω πως δεν κανω λαθος αλλα εαν θες μπορεις να το κλεισεις κανονικα και οχι να το κανεις sleep, με αυτον τον τροπο θα πρεπει να πατηθει το χωνευτο στογγυλο μικρο κουμπια πανω, διπλα στην ενταση του ηχου. Βεβαια μετα θες καποια λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ανοιξει. Εκανα δοκιμες και πλεον ειναι 100% σιγουρο οτι και power off να το κανεις εντελως κλειστο να ειναι αν καποιο κουμπι πατιεται συνεχεια αυτο κανει ολη τη ωρα search για sync οποτε ειναι το προβλημα που πολλοι ειχαν οτι εβρησκαν το 1 joycon με λιγοτερη μπαταρια απο το αλλο οπως και εγω.full to 1 στη μεση η αδειο το αλλο αναλογως ποσο καιρο το ειχες στη θηκη.Παντως τωρα οταν το βαζω στη θηκη τα βγαζω τα joycon τα βαζω στην τσεπη που εχει και δεν ξαναειχα προβλημα.
Pitsifrikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Από τη στιγμή που ψάχνεις τη φορητότητα τότε έχεις δύο επιλογές και οι δύο είναι της Nintendo.Switch ή 3ds.Το 3ds έχει πάμπολους εκπληκτικούς τίτλους αλλά και το Switch δείχνει ότι θα βγάλει κορυφαία παιχνίδια.
georget35 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το Game Sharing έχει τεράστια απόκλιση από το «έχω το game σε δύο διαφορετικές κονσόλες». Το «έχω το game σε δύο διαφορετικές κονσόλες» παραπέμπει στον τρόπο λειτουργίας του Steam, δηλαδή στο ίδιο account να έχεις συνδεδεμένα τα games που να μπορείς να τα παίζεις σε οποιοδήποτε σύστημα. Στις κονσόλες πρέπει να έχεις δύο διαφορετικά accounts για να παίζεις τα games σε δύο κονσόλες, πράγμα που παραβαίνει τα ToS, τόσο του PSN όσο και του XBL, απ' όσο ξέρω. Δεν είναι καθόλου παράνομο. Η Microsoft πχ επιτρέπει μέχρι 2 κονσόλες. Εγώ έχω 2 στο σπίτι, αγόρασα το Fifa 18 μια φορα και μπορούν να παίζουν και οι 2 ταυτόχρονα και online με μια συνδρομή Gold χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα υπάρχουν και οι οδηγίες στην ιστιοσελίδα της. https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/xbox-live/xbox-live-gold-sharing-features
gate7re Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 μαγκες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις δεν το εχω παρει ακομα αλλα θα το παρω σιγουρα ΠΕΘΑΙΝΩ για μαριο καρτ και τετοιου ειδους παιχνιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας 3
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 παιδια καλησπερα μπηκα στον πειρασμο να παρω το switch επειδη προσφατα εκανα ενα ταξιδι και το ειχε ενας φιλος και περασε απιστευτα γρηγορα η ωρα. δυο ερωτησεις μονο α) απο παιχνιδια? γνκ δεν βλεπω πολυ μεγαλη γκαμα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα θεμα αυτο στο μελλον β)το θεμα μπαταρια. επειδη δεν κρατησε παρα πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις power bank ??? φανταζομαι εαν παρεις καλωδιο usb με usb c. εχετε κατι να προτεινεται ? ευχαριστω πολυ στο ταξίδι που έκανα εγώ στο Tokyo και power bank χρησιμοποιούσα και το usb στο αεροπλάνο. Γενικά στην κυριολεξία ένα τόσο μεγάλο ταξίδι απλά δεν το κατάλαβα
sils Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 στο ταξίδι που έκανα εγώ στο Tokyo και power bank χρησιμοποιούσα και το usb στο αεροπλάνο. Γενικά στην κυριολεξία ένα τόσο μεγάλο ταξίδι απλά δεν το κατάλαβα Εγώ πάντως πήρα ένα καλώδιο USB type-c και το σύνδεσα στο φορτιστή από το Samsung S7 Όποιος είναι στα δύο αμπέρ και το switch δεν φορτίζει.Ψάχνοντας λίγο στο Google είδα πως πρέπει ο φορτιστής να είναι τουλάχιστον στα 7 watt δηλαδή όλοι φορτιστές των κινητών δεν κάνουνε για να φορτίσουν το Switch τώρα πώς μπορεί ένα power bank να το φορτίσει δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλη μία βλακεία των εταιρειών που σιχαίνομαι είναι αυτή που σε αναγκάζει να παίρνεις ακόμα και το καλώδιο φόρτισης το δικό τους οπως iPhone Nintendo 3DS PS Vita fat psp αυτά θυμάμαι τώρα. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να βάλουν ένα απλό ταπεινό USB για να μην μας αναγκάζουν να κουβαλάμε χίλια δυο καλώδια και φορτιστές.
papp0us Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως πήρα ένα καλώδιο USB type-c και το σύνδεσα στο φορτιστή από το Samsung S7 Όποιος είναι στα δύο αμπέρ και το switch δεν φορτίζει. Ψάχνοντας λίγο στο Google είδα πως πρέπει ο φορτιστής να είναι τουλάχιστον στα 7 watt δηλαδή όλοι φορτιστές των κινητών δεν κάνουνε για να φορτίσουν το Switch τώρα πώς μπορεί ένα power bank να το φορτίσει δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλη μία βλακεία των εταιρειών που σιχαίνομαι είναι αυτή που σε αναγκάζει να παίρνεις ακόμα και το καλώδιο φόρτισης το δικό τους οπως iPhone Nintendo 3DS PS Vita fat psp αυτά θυμάμαι τώρα. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να βάλουν ένα απλό ταπεινό USB για να μην μας αναγκάζουν να κουβαλάμε χίλια δυο καλώδια και φορτιστές. Ένα Xiaomi με φόρτιση στα 9V2A βγάζει 18watt φόρτιση, μια χαρά το φορτίζει. Ε σιγα σιγά τα διαφορετικά καλώδια τείνουν να εξαφανιστούν ευτυχώς. 2-3 τύποι USB θα μείνουν και ότι χρησιμοποιεί η Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις