Mistwalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εχει 2 σφουγγαρακια πανω στο πλαστικο στην κατω μερια αλλα μονο απο μπροστα.Εμενα παντως απο πισω πανω απο το σταντ εκανε ενα πολυ μικρο ξυσιμο και εχει ενα σημαδακι απο ματ χρωμα εφαγε λιγο το γυαλιστερο που εχει.Το προσεχω κιολας πως το βαζω αλλα υπαρχει η πιθανοτητα να κανει γρατζουνια.Παντως για μπροστα βγαλε οτι εχεις βαλει και περνα ενα tempered glass το πισω ειναι μικρη η πιθανοτητα αν το προσεχεις αλλα ποιος νοιαζεται το σημαντικο ειναι το μπροστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το δικο μου το πηρα ενα μηνα μολις μετα την επισημη κυκλοφορια, πιστευω οτι ηταν η πρωτη φουρνια. Θα μου φαινοταν πολυ παραξενο να εχουν προλαβει σε ενα μηνα απο την κυκλοφορια να προλαβαν να προσθεσαν το λαστιχακι και να καναν αποστολη την παρτιδα, να εφτασε αυτη στην Ελλαδα και να βγηκε στα καταστηματα. Εχω το λαστιχακι που εδειξε ο φιλος στην φωτογραφια. Παρολαυτα ειχα παραγγειλει και μια μεμβρανη προστασιας οποτε οταν ηρθε την τοποθετησα και αυτη. Παντως δεν ειχα δει κανενα σημαδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 @Mazinga Η Ν βασίζεται στην διαφορετικότητα για να ξεχωρίσει επομένως είναι λογικό να περιμένουμε και την ανάλογη εκμετάλλευση της από της εσωτερικές της ομάδες ανάπτυξης software. Παρόλα αυτά στο gamepad υπήρχαν αρκετά χαρακτηριστικά που δεν χρησιμοποίησαν όπως η ενσωματωμένη sensor bar στο gamepad, καθώς και τα κάμερα, μικρόφωνο. Ακόμα και τα ηχεία δεν μπόρεσαν να προσθέσουν συμπληρωματικούς ήχους όπως γινόταν στο Wii όπου άκουγες τον ήχο του του τόξου στο Zelda ή την Sylvia που σε καλούσε στο τηλέφωνο στο NMH. Κάποια παιχνίδια το χρησιμοποιούσαν και δεν έκαναν την διαφορά, υπήρχε απλά για να υπάρχει. Καλύτερα λοιπόν να υπάρχουν λίγες και μετρημένες διαφορετικότητες ώστε να τις εκμεταλλεύονται. Το HD Rumble προς το παρόν δεν ξεχωρίζει, υφίσταται (όπως για παράδειγμα στο Splatoon 2 όταν εκτοξεύεις τους πολλαπλούς πυραύλους) αλλά δεν κάνει εντύπωση. Πάντως και η επιλογή της οθόνης για το NSW που δεν υποστηρίζει γραφίδα την βρίσκω οπισθοδρομική. Προφανώς το έπραξαν διότι περιορίζουν τα μονόπλευρα παιχνίδια που θα υποστήριζαν μόνο ένα τύπο χειρισμού. Και εδώ που τα λέμε και την έλλειψη ηχείων από τα joycons την βρίσκω επίσης οπισθοδρομική επιλογή, αλλά αν ήταν να τα εκμεταλλευτούν όπως στο WiiU καλύτερα που δεν τα πρόσθεσαν. Η IR Camera πάλι γιατί υπάρχει; Μόλις ένα παιχνίδι την αξιοποιεί και αυτό αποκλειστικά σε ένα mini-game. Αυτό το μαύρο ορθογώνιο που προεξέχει είναι το λαστιχάκι που υπάρχει και από την άλλη πλευρά. Σε κάποιες μονάδες στην κυκλοφορία ήταν ημιτελές, άλλα ήταν και είχαν στραβά τo dock. Μετά την κυκλοφορία δεν ακούστηκε επομένως το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Πιθανόν αν το αγόρασες τώρα να έπεσες σε κάποια πρώτα κομμάτια. Πάντως η χαρτοταινία που έβαλες δεν είναι καλή λύση διότι συσσωρεύει σκόνη που αργότερα με την τριβή μπορεί να δημιουργήσει επίσης γρατζουνιές. Αν έχεις προστατευτικό οθόνης δεν υπάρχει θέμα. Οχι το προβλημα δεν ειναι εκει .Το λαστιχακι αυτο επρεπε να υπηρχε στο πανω μερος των διαδρομων ή να ηταν ολοι οι διάδρομοι απο μαλακο πλαστικο η λαστιχο. Οι γραντζουνιες γινονται κατα την τοποθέτησή και οχι απο την αφαίρεσή στο dock. Πιστευω οτι οποιος δεν εχει βαλει καποιου ειδους μεμβρανη εχει σιγουρα γραντζουνιες δεξια αριστερα στο μαύρο πλαισιο της οθονης..... και ευτυχος οχι μεσα στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το μελλοντικό Switch lite ή New Switch (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) θα είναι πραγματικά μια αξιόλογη επιλογή. Τυχόν διορθώσεις μικρών ατελειών όπως αυτή που αναφέρατε ή το τραγικό kickstand, μικρότερα bezels, καλύτερη μπαταρία κλπ, κλπ, σε συνδυασμό με ένα pricedrop... θα κάνουν την κονσόλα ακόμα πιο ελκυστική. Κρίνοντας από τα πεπραγμένα της Nintendo, υποθέτω πως του χρόνου ή βαριά το 2019 θα το δούμε το switch mini/lite/new. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν Ιαπωνία την μέρα που θα βγει το mario Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στην Ελλαδα θα εχει κομματια λογικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οχι το προβλημα δεν ειναι εκει . Το λαστιχακι αυτο επρεπε να υπηρχε στο πανω μερος των διαδρομων ή να ηταν ολοι οι διάδρομοι απο μαλακο πλαστικο η λαστιχο. Οι γραντζουνιες γινονται κατα την τοποθέτησή και οχι απο την αφαίρεσή στο dock. Πιστευω οτι οποιος δεν εχει βαλει καποιου ειδους μεμβρανη εχει σιγουρα γραντζουνιες δεξια αριστερα στο μαύρο πλαισιο της οθονης..... και ευτυχος οχι μεσα στην οθονη. δεν υπάρχει πρόβλημα...... και με το γυαλί που του έχω βάλει που παχαίνει κι θα έπρεπε να ακουμπάει κι να γρατζουνάει το γυαλί, δεν. Το θέμα νομίζω το είχε ένας στο reddit.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχω παραγγειλει το mario απο game.co.uk λογω του καπελου που δινουν και δεν βλεπω να δινουν εδω, ποσες μερες θα περιμενω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχω παραγγειλει το mario απο game.co.uk λογω του καπελου που δινουν και δεν βλεπω να δινουν εδω, ποσες μερες θα περιμενω; Απο οταν κυκλοφορισει αλλες 12 με 15 με royal mail registered. https://www.royalmail.com/track-your-item#/tracking-results/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτη τη θηκη την αγορασε κανεις;Αν ναι αν μπορειτε να μου πειτε αν και τα 2 joycon χωρανε σε 1 απο τις 2 θεσεις χωρις να πατιουνται τα πανω κουμπια η triggers και αν ειδατε κατι αρνητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτη τη θηκη την αγορασε κανεις;Αν ναι αν μπορειτε να μου πειτε αν και τα 2 joycon χωρανε σε 1 απο τις 2 θεσεις χωρις να πατιουνται τα πανω κουμπια η triggers και αν ειδατε κατι αρνητικο. εγώ την έχω και πήγα και ταξίδι με αυτή. Το θετικό της είναι ότι έχει μικρό μέγεθος και μπαίνουν τα πάντα σωστά στην θέσην τους αλλά τα λαστιχάκια πιέζουν τα joycon χωρίς όμως να τους κάνουν ζημιά. Το αρνητικό της είναι ότι μην περιμένεις και καμιά ποιότητα. Το λουράκι της που την κουβαλάς που έσπασε μέσα σε λίγες μέρες αφότου την αγόρασα. Κατα τα άλλα είναι αρκετά βολική. Δείτε αυτό εδώ που βγήκε σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=U38yMSJ8wdU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 εγώ την έχω και πήγα και ταξίδι με αυτή. Το θετικό της είναι ότι έχει μικρό μέγεθος και μπαίνουν τα πάντα σωστά στην θέσην τους αλλά τα λαστιχάκια πιέζουν τα joycon χωρίς όμως να τους κάνουν ζημιά. Το αρνητικό της είναι ότι μην περιμένεις και καμιά ποιότητα. Το λουράκι της που την κουβαλάς που έσπασε μέσα σε λίγες μέρες αφότου την αγόρασα. Κατα τα άλλα είναι αρκετά βολική. Thanks για την απαντηση.Μαλλον θα τη παραγγειλω απο το wish τις εχει στα 6€.Σε μικρο μεγεθος σαν αυτην ακομα μια βρηκα απο την butterfox φτηνη και καλη ποιοτητα αποτι λενε αλλα εχει εξαντληθη παντου στο Ευρωπαικο amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georget35 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν γνωρίζεις κανεις. Στα XBOX/PS4 υπάρχει δυνατότητα ένα digital παιχνίδι να το έχεις σε 2 διαφορετικές κονσόλες. Ισχύει το ίδιο και στο Switch? Τώρα θα πάρω κονσόλα και σκέφτομαι αν θα πιάσω το Odyssey Bundle που είναι digital η να πιάσω το κονσόλα + Odyssey ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτη τη θηκη την αγορασε κανεις;Αν ναι αν μπορειτε να μου πειτε αν και τα 2 joycon χωρανε σε 1 απο τις 2 θεσεις χωρις να πατιουνται τα πανω κουμπια η triggers και αν ειδατε κατι αρνητικο. Εγω παντως πηρα αυτη απο Αγγλια η οποια ειναι πολυ καλητερη απο την γνησια........σε 5 μερες ηρθε. Ειναι σκληρη με θηκακια για τα cartidges kai to πανω μερος εχει διχτυ με φερμουαρ. 7 ευρουλακια...... https://www.ebay.com/itm/Protective-Carry-Case-Storage-Bag-Pouch-Black-for-Nintendo-Switch-Console-AC795/282572715294?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις