Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θα το έλεγα κατάντια. Απλά άλλαξε η εποχή και τα δεδομένα λίγο πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε.

Οταν κερδίζουμε 2 και χάνουμε 10 εγώ το λέω κατάντια. Από το ξεκίνημα των patch, updates, DLC μέχρι και σήμερα που ουσιαστικά οι κονσόλες θα μετατραπούν σε smartphones και ο καθένας θα αγοράζει επιδόσεις σύμφωνα με την τσέπη του και που τα φουλ παιχνίδια δεν είναι και τόσο φουλ κτλ κτλ. Κατηγορώ τους console gamers γιατί δυστυχώς λόγο αμάθειας και απειρίας χαντάκωσαν την gaming σκηνή και μας πιστοποιούν κάθε φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό και ποιοτικό gaming. Οταν διαβάζω σχόλια του στυλ "a video game is no longer enough if its only fun" εεεε τότε ναι ρε φίλε είσαι χωριατάκος (δεν το λέω σε εσένα, γενικά μιλώντας σε όλους όσους έχουν αυτήν την άποψη) και δικαίως σου κολλάνε την ταμπέλα console peasant. Ακόμα μου φεύγει το κεφάλι με το συγκεκριμένο σχόλιο και τα 500+ σχόλια από κάτω να συμφωνούν.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πολλές φορές τα λεγόμενα των Ιαπωνέζων σφάζονται στην μετάφραση μην το παίρνετε της μετρητοίς δηλώσεις του στυλ "new way of playing games" το οποίο στα Ιαπωνικά μπορεί απλά να σημαίνει ότι η πλατφόρμα θα είναι digital only (παράδειγμα το φέρνω, μην πέσετε να με φάτε). Ομοίως δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λέξη "αδύνατο", πάντα λένε "δύσκολο" που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα γι αυτούς. Και εννοείται παιδιά ότι η nintendo δεν μπορεί να παίξει το spec wars. Είναι η μοναδική από τις τρεις μεγάλες εταιρίες που παράγει δικά της παιχνίδια εσωτερικά και η μοναδική που έχει υψηλά στάνταρ για τα προϊόντα της.

Ειδικά δε τη σήμερον ημέρα και με την κατρακύλα που ξεκίνησε με τις άλλες δυο μεγάλες με αντικατάσταση hardware κάθε τρεις και λίγο η πολιτική της εταιρίας στην σταθερότητα θα αποδώσει καλούς καρπούς στο τέλος. Για την κατάντια της σημερινής σκηνής του gaming έτσι και αλλιώς οι console gamers φταίνε.

Άλλο το να μην παίξει τα spec wars και άλλο να βγάλει κονσόλα με hardware 10ετίας, γιατί αυτό πάει να κάνει αν βγάλει ~1Tflops console το 2017. Αν το πουλούσε 149$ δεν θα είχα θέμα, δεν γίνεται να ζητάει όμως τιμή παρόμοια με PS4/ XBONE για subpar hardware. 

Άλλο το να μην παίξει τα spec wars και άλλο να βγάλει κονσόλα με hardware 10ετίας, γιατί αυτό πάει να κάνει αν βγάλει ~1Tflops console το 2017. Αν το πουλούσε 149$ δεν θα είχα θέμα, δεν γίνεται να ζητάει όμως τιμή παρόμοια με PS4/ XBONE για subpar hardware.

Αυτή είναι η δική σας διαστρεβλωμένη λογική. Την κονσόλα την παίρνεις για να παίξεις παιχνίδια, όχι να λες πόσο γαμάτο hardware διαθέτει. Για εμένα αποτελεί την πόρτα, την είσοδο, το εισιτήριο τέλος πάντων μέσα σε κάτι που πραγματικά θέλω να γουστάρω ακόμα και αν το κάθε ποτό μέσα στο "κλαμπ" κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι τουλάχιστον θα ξέρω ότι είναι exclusive ποτό υψηλής ποιότητας. Γι αυτό λέω ότι οι σημερινοί gamers είναι παραστρατημένοι, δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν χάρη στον εαυτό τους και μόνοι τους έφεραν την κατάσταση που έφεραν στην gaming σκηνή.

Το θεωρώ πολύ αστείο τη σήμερον ημέρα με όλη την δύναμη της πληροφορίας στα χέρια τους τα πραγματικά καλά παιχνίδια (πλην ελάχιστων περιπτώσεων) να μένουν στην αφάνεια. Οπως και στον λαό της Ελλάδας...αυτή η "κυβέρνηση" αξίζει στους σημερινούς (console) gamers.

• Like 1

Αυτή είναι η δική σας διαστρεβλωμένη λογική. Την κονσόλα την παίρνεις για να παίξεις παιχνίδια, όχι να λες πόσο γαμάτο hardware διαθέτει. Για εμένα αποτελεί την πόρτα, την είσοδο, το εισιτήριο τέλος πάντων μέσα σε κάτι που πραγματικά θέλω να γουστάρω ακόμα και αν το κάθε ποτό μέσα στο "κλαμπ" κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι τουλάχιστον θα ξέρω ότι είναι exclusive ποτό υψηλής ποιότητας. Γι αυτό λέω ότι οι σημερινοί gamers είναι παραστρατημένοι, δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν χάρη στον εαυτό τους και μόνοι τους έφεραν την κατάσταση που έφεραν στην gaming σκηνή.

Το θεωρώ πολύ αστείο τη σήμερον ημέρα με όλη την δύναμη της πληροφορίας στα χέρια τους τα πραγματικά καλά παιχνίδια (πλην ελάχιστων περιπτώσεων) να μένουν στην αφάνεια. Οπως και στον λαό της Ελλάδας...αυτή η "κυβέρνηση" αξίζει στους σημερινούς (console) gamers.

Αν όλοι πάνε προς τα εκεί όμως σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε προς τα εκεί και δεν ξέρω αν έχει νόημα να αντιστέκεται κάποιος (κάποια εταιρεία) και για πόσο θα μπορεί να το κάνει αυτό...

Αν όλοι πάνε προς τα εκεί όμως σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε προς τα εκεί και δεν ξέρω αν έχει νόημα να αντιστέκεται κάποιος (κάποια εταιρεία) και για πόσο θα μπορεί να το κάνει αυτό...

Ακριβώς όπως ο λαός της Ελλάδας...αν δεν θέλει ο λαός δουλειά δεν γίνεται. Ετσι και αυτό, οι (console) gamers ψήφισαν με το πορτοφόλι τους ως "μπράβο" για την λογική που ξεκίνησαν κάποιοι. Παλιότερα τέτοιες προσπάθειες δεν μπορούσαν καν να συζητηθούν για πλάκα, πόσο μάλλον να φτάσουμε σε σημείο να το εφαρμόσουν σήμερα.

Ετσι λοιπόν σήμερα (θα) έχουμε smartphone κονσόλες και στην περίπτωση του ΝΧ υπάρχουν φήμες για hardware με δυνατότητες επεκτασιμότητας/αναβάθμισης. Και οι δυο περιπτώσεις είναι τρομακτικές μόνο που η δεύτερη είναι φήμες ενώ η πρώτη ξεκινάει μάλλον από φέτος.

• Like 1

Αυτή είναι η δική σας διαστρεβλωμένη λογική. Την κονσόλα την παίρνεις για να παίξεις παιχνίδια, όχι να λες πόσο γαμάτο hardware διαθέτει. Για εμένα αποτελεί την πόρτα, την είσοδο, το εισιτήριο τέλος πάντων μέσα σε κάτι που πραγματικά θέλω να γουστάρω ακόμα και αν το κάθε ποτό μέσα στο "κλαμπ" κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι τουλάχιστον θα ξέρω ότι είναι exclusive ποτό υψηλής ποιότητας.

Αυτό που λες είναι "δώστε μου αυτό που γουστάρω και σας δίνω και τα σώβρακά μου". Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την "λογική" που αναφέρεις ως έννοια. 

Ένα προιόν (όπως μια κονσόλα) πρέπει να το πληρώνεις αναλογικά με το hardware και την τεχνολογία που έχει πάνω του σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής του καθώς και με το κόστος παραγωγής του. Αυτό λέγεται "λογική" και αν βλέπεις κάτι στρεβλό εδώ, να το κοιτάξεις.

Νομίζω ότι την έχεις μυθοποιήσει εντελώς την εταιρία. Κι εγώ (όπως και άλλοι εδώ μέσα) μεγάλωσα με τα παιχνίδια της και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά δεν θα κάτσω να με π........ξουν κιόλας επειδή το επόμενο Zelda θα είναι ποιοτικό. 

Εαν βγάλουν (πάλι) σαπάκι σε τίποτα εξωφρενικές τιμές δυστυχώς από μένα έχουν χάσει μια πώληση. Εαν βγάλουν ένα μηχάνημα που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή που βγαίνει και φυσικά σε λογικό πλαίσιο τιμής θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουν. 

Και υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουν σήμερα για να συμβαδίσουν επιτέλους. Όπως ένας σωστός ενιαίος online λογαριασμός που να σου δίνει τα στοιχεία και τις αγορές σου σε ένα μέρος. Όχι ξεχωριστό το Nintendo ID, ξεχωριστό το store και ξεχωριστό το My Nintendo.

• Like 1

Ειδα τα βιντεακια που βγηκαν απο E3 και ξετρελάθηκα.

Το Zelda μου θυμιζει το πρωτο παιχνιδι της σειρας και ενα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια οπου απλα σου δινουν ενα σπαθι και μετα μπορεις να πας οπου θελεις και να κανεις οτι θελεις αλλα αυτη τη φορα σε ενα πραγματικό open world.

Οτι και να ειναι το NX ειναι σιγουρη αγορα πλεον

• Like 1

Αρα εσύ θα αγόραζες μια πανίσχυρη κονσόλα η οποία δεν έχει παιχνίδια ή έστω δεν έχει παιχνίδια που να θες να παίξεις μόνο και μόνο επειδή είναι πανίσχυρη; Δηλαδή παλιότερα που αγόραζε ο κόσμος PS2 αντί για Xbox ήταν χαζός; Ακόμα παλιότερα που αγόραζε gameboy αντί για gamegear, Lynx, Nomad ήταν χαζός; Οχι, απλά οι gamers τότε ήταν gamers και όχι καταναλωτές. Σκεφτόντουσαν ως gamers και ψήφιζαν με το πορτοφόλι τους σαν gamers.

Δεν έχει να κάνει καμιά θεοποίηση και ούτε συμφωνώ ότι απαραίτητα πρέπει να πληρώνεις μόνο αυτά που φαίνονται σε μια κόλλα χαρτί. Υπάρχουν ένα σωρό άλλες παράμετροι που στέκονται από πίσω από το κόστος ενός μηχανήματος που είναι αστείο να συγκρίνουμε με τέτοιον μπακαλίστικο τρόπο. Θεωρητικά το PS4 αξίζει τα περισσότερα λεφτά σωστά; Ναι αλλά τα χαρτιά σου λένε την άθλια θερμοκρασία που ανεβάζει, τον θόρυβο που κάνει όταν ζορίζεται ή το Wi-Fi που δεν πιάνει ούτε στα 5 μέτρα; Θέματα που στο "φτηνότερο" Xbone είναι λυμένα; Αυτό το φέρνω ως μπακαλίστικο παράδειγμα.

Το αν κάτι συμβαδίζει ή όχι τεχνολογικά με την εποχή που βγαίνει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μπορεί να προσφέρει κάτι νέο, κάτι έξτρα, κάτι σταθερό, έστω καλύτερη ποιότητα σε θέματα αξιοπιστίας. Θα τους κατηγορήσουμε; Υπόψη ότι πουθενά δεν διαφωνώ σε κάποια θέματα εκσυγχρονισμού για την εταιρία (ειδικά στα του Online και στους λογαριασμούς) αλλά όχι και να γίνουμε hardware whores. Είδες που οδήγησε αυτό. Σε κονσόλες smartphones από εδώ και έπειτα.

• Moderators

Νομίζω ότι την έχεις μυθοποιήσει εντελώς την εταιρία. Κι εγώ (όπως και άλλοι εδώ μέσα) μεγάλωσα με τα παιχνίδια της και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά δεν θα κάτσω να με π........ξουν κιόλας επειδή το επόμενο Zelda θα είναι ποιοτικό.

Πραγματικά, έχει κουράσει το επιχείρημα περί «μυθοποίησης» της Ν, λες και κάποιος από εδώ μέσα έχει μετοχές σε αυτήν. Όσοι είμαστε fans έχουμε κάνει άπειρες φορές κριτική σε ένα κάρο πράγματα που κάνει στραβά η N. Επειδή το ανέφερες, προσωπικά έχω γράψει τουλάχιστον τρεις φορές για την γαμωενοποίηση που πρέπει να κάνουν στα συστήματά τους εν έτει 2016 και ομοίως έχει κάνει πάμπολλες φορές ο ikaruga24 κριτική. Δεν μπορεί με το που αναφέρει κάποιος ένα θετικό να πετάγεται το επιχείρημα περί «μυθοποίησης».

Από εκεί και πέρα, πρέπει να εμπεδώσεις ότι η Ν δεν έχει πρωταρχικό στόχο να σου πουλήσει H/W «που να συμβαδίζει τεχνολογικά με την εποχή που βγαίνει και φυσικά σε λογικό πλαίσιο τιμής». Η Νintendo ως πρωταρχικό στόχο έχει να σου πουλήσει quality control, τόσο στο H/W της, όσο και στο S/W της. Έχω ξαναπεί ότι το NES μου δουλεύει απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα, 26 χρόνια μετά. Υπερθερμάνσεις, RLoD, YLoD και τα λοιπά είναι άγνωστες λέξεις σε σύστημα της Nintendo. Ομοίως, για να δεις -διορθωτικό- patch σε game της Nintendo, πρέπει να έχει γίνει κάποιο απαράδεκτο λάθος από μέρους τους (π.χ. το cheat που λάμβανε χώρα στο Mario Kart 7). Προσπάθησε να το κατανοήσεις αυτό, να καταλάβεις τη λογική περί quality control και μετά θα καταλάβεις ότι όταν αγοράζεις Ν σύστημα, δεν το αγοράζεις για να είσαι state-of-the-art τεχνολογικώς.

Παιδιά εγώ δεν μίλησα ουτε για state of the art, ουτε για hardware whores. Εσείς τα λέτε αυτά.

Εγώ θα ήθελα ένα hardware που απλώς να συμβαδίζει με την εποχή που βγαίνει και να έχει την ανάλογη τιμή. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι παράλογο η κατά κάποιο τροπο εμποδίζει το quality control η την ποιότητα των exclusives της Nintendo.

Κι εμείς λοιπόν όταν κάνουμε αυτή την κριτική (του απλώς να συμβαδίζει με την εποχή της), πετάγεστε και λέτε ότι η Nintendo δεν πουλάει specs η ότι είμαστε graphics whores κλπ. Καμία σχέση με αυτό που λέμε δηλαδή.

Και επίσης δεν κατάλαβα που ήταν το πρόβλημα όταν η Nintendo έβγαζε κονσόλες που όντως είχαν ισχυρό hardware για την εποχή τους. SNES, N64 και GC. Μήπως δεν είχαν βγει καλά παιχνίδια σε αυτές; Το quality control και η προσοχή στην λεπτομέρεια ήρθε δηλαδή με την έλευση του Wii και WiiU? Ίσα ίσα που αυτή δεν είναι η Nintendo που ξέραμε.

• Like 3

Παιδιά εγώ δεν μίλησα ουτε για state of the art, ουτε για hardware whores. Εσείς τα λέτε αυτά.

Εγώ θα ήθελα ένα hardware που απλώς να συμβαδίζει με την εποχή που βγαίνει και να έχει την ανάλογη τιμή. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι παράλογο η κατά κάποιο τροπο εμποδίζει το quality control η την ποιότητα των exclusives της Nintendo.

Κι εμείς λοιπόν όταν κάνουμε αυτή την κριτική (του απλώς να συμβαδίζει με την εποχή της), πετάγεστε και λέτε ότι η Nintendo δεν πουλάει specs η ότι είμαστε graphics whores κλπ. Καμία σχέση με αυτό που λέμε δηλαδή.

Και επίσης δεν κατάλαβα που ήταν το πρόβλημα όταν η Nintendo έβγαζε κονσόλες που όντως είχαν ισχυρό hardware για την εποχή τους. SNES, N64 και GC. Μήπως δεν είχαν βγει καλά παιχνίδια σε αυτές; Το quality control και η προσοχή στην λεπτομέρεια ήρθε δηλαδή με την έλευση του Wii και WiiU? Ίσα ίσα που αυτή δεν είναι η Nintendo που ξέραμε.

Καθολου δεν τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα απλα ετσι ειναι υπαρχουν και οι τυφλοι οπαδοι. Ακομα και εγω σαν πρωην κατοχος Wii U στο αντιστοιχο θεμα δεν ειναι λιγες οι φορες που ειχα αναλογες διαφωνιες περι nintendo.

Ειναι δυνατον να βγαινει κονσολα 8 και 32gb χωρου(τι στο διαολο κινητο ειναι???Τι τραγικοι χωροι ειναι αυτοι??και μην ακουσω δικαιολογιες για τα περι sd slot εν ετη 2012 ηταν απαραδεκτος αυτος ο χωρος.μεχρι 500gb εφτασε να εχει χωρο το ps3 στα διαφορετικα μοντελα και μου ερχεται η nintendo εν ετη 2012 να μου βγαλει κονσολα με 8gb?)

Και το αλλο για το hardware που αναφερθηκε. Ουτε εγω ζητησα ολα στα full.Αλλα για κονσολα που την βγαζουν στην αγορα στα ιδια σχεδον χρηματα day one(το premium)με ps4 και XboxOne ε στην χειροτερη θα ζητησω εστω τα exclusive της να τρεχουν σε 1080p 60fps(να αξιοποιηθει και το ρημαδο Hdmi για πρωτη φορα στην ιστορια της εταιριας....).Ουτε αυτο εγινε,και λογω hardware την απερριψαν και αρκετοι 3οι δημιουργοι(ειδικα μετα την ακυρωση του Project Cars)και παει λεγοντας. 

Γιατι οπως ελεγα τοτε πριν την αγορα της κονσολας,ουτε το ρημαδο Wii U pro controller δεν διναν μαζι δωρο στην κονσολα. Σκασε αγαπητε πελατη που μας τιμησες με την αγορα της κονσολας αλλα 50ευρω για να εχεις ενα σοβαρο/εργονομικο(οπως θα επρεπε να ηταν εξ αρχης το gamepad)controller της προκοπης με ΑΨΟΓΗ αυτονομια.

Οχι παρε την ταμπλετα με ελαχιστη αξιοποιηση,που χαρη σε αυτη δεν πεφτει το κοστος της κονσολας οσο πρεπει και με αυτονομια να γελανε και οι πετρες.

Πηρα το Xenoblade Chronicles και το επαιξα με gamepad την ταμπλετα ενα Σ/Κ και σε καποιο σημειο βαρεθηκα να περιμενω συνεχεια ποτε θα φορτισει η μπαταρια του....Ασε που για ψιλο πολυωρη χρηση(εμενα μετα τις 2 ωρες)και με διαλλειματα η ταμπλετα με κουραζε λογω ογκου/μεγεθους(παρολο που το πισω μερος της εχει καλα κρατηματα).

Και για το Zelda U επρεπε το παιχνιδι να ειχε κυκλοφορησει φετος στην θεση του χωρις λογο κυκλοφοριας Twilight Princess το οποιο το ξαναλεω οτι ειναι απο τις χειροτερες remastered ιδεες που εχω δει τα τελευταια χρονια στην βιομηχανια(αφου μπορεις ουτως ή αλλως να το παιξεις λογω της Wii εκδοσης του σε αντιθεση με το Windwaker).

Αλλα οχι μην τολμησουμε να την κραξουμε την Nintendo(με επιχειρηματα που στεκουν κιολας και ακομα και κατοχοι της εν λογω κονσολας)να πεσουν μερικοι να μας φανε επειδη λεμε πραγματα αυτονοητα. Και για το Metroid Prime ωραια δικαιολογια οτι δεν εχουν χρονο για την αναπτυξη του. Γιατι δεν λετε στα ισια οτι δεν το βγαλανε επειδη η κονσολα δεν εχει πουλησει οσο θελατε(που ετσι οπως την κανανε σαν συνολο και πολλες πωλησεις εχει) ή γιατι μετα και τις τελευταιες ανακοινωσεις θελατε να το βγαλετε μια και καλη στο NX για να εχει καλο launch τιτλων σε αντιθεση με του Wii U που στα πρωτα 2 χρονια την κονσολα την ετρωγε η σκονη??

Και πρωτου αρχισουν μερικοι να λενε οτι ''ελα μωρε ο κλασσικος Fulgore που κραζει ειναι'' να θυμισω τα παρακατω.

Ποσες φορες εχω κυριολεκτικα αποθεωσει το Wii U pro controller κυριως λογω της αυτονομιας του η οποια ειναι πραγματικα Θεικη και θα επρεπε να ντρεπονται οι αλλες 2 μεγαλες εταιριες με τα δικα τους controller σε αυτο(ειδικα το DS4).

Επισης αν ειπα τα καλυτερα λογια για Donkey Kong(αριστο),Bayonetta 2(αψογη ιδεα το Special edition και ας ειχε frame drops κανενα δεν ενδιεφερε στην τελικη),Super Mario 3d World(ο mario στα καλυτερα του)και φυσικα της μεγαλης εκπληξης που την λενε SPlatoon .Ειχε βεβαια και τα γνωστα καλα παιχνιδια Mario kart και Smash bros οπως και σε προηγουμενες κονσολες που ειναι σταθερα καλα παιχνιδια κυριως για multiplayer(αλλος ενας παραγοντας που η κονσολα δυστηχως εμεινε και αυτη τη γενια πισω και γιαυτο και το online της ειναι δωρεαν)οπως επισης αξιολογο ηταν και το Xenoblade Chronicles(αν και προσωπικα προτιμουσα το 1 περισσοτερο,δεν μου αρεσε το ολο mmo style τοσο). Το Star fox θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο οπως και το Fatal Frame(το οποιο δεν ηρθε καν στην Ελλαδα ακομα και επι εποχης Nortec γιατι.....Nintendo.),τα lego city undercover και Wonderful 101 και pokken tournament.

Πως να σε στηριξουν οι δημιουργοι παιχνιδιων οταν το hardware σου δεν τρεχει τα παιχνιδια??Πως να εχεις παραπανω πωλησεις οταν δεν εχεις παιχνιδια για να παιξει ο κοσμος εκτως των exclusive?

Αρα ο Luffy μια χαρα τα λεει παραπανω για να ακουστει και η αλλη αποψη.

Το αστειο ειναι οτι η ιστορια μου θυμιζει λιγο αυτη του GC. Ναι μεν δυνατοτερο σε specs απο ps2 αλλα το ps2 ,παλι οπως τωρα με το ps4 ,ειχε μια τεραστια βιβλιοθηκη και η υποστηριξη της κονσολας κρατησε για παρα πολλα χρονια(βεβαια στην τοτε βιβλιοθηκη ειχε και παρα πολλα original παιχνιδια που μετα εγιναν multiplatform).

Ειναι λοιπον δυνατον να μην κραζουμε την εταιρια που πλασαρει κονσολα με specs προηγουμενης γενιας(γιαυτο αλλωστε και οι τιτλοι που ειχε τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας ολως τυχαιως ηταν multiplatform ps3)??

Σου πουλάει λέει quality control.

Εμ κι αυτό το επιχείρημα έχει κουράσει. Μόνο η Nintendo εχει παιχνίδια ποιότητας και κανένας αλλος...

Κατα τα άλλα έχουνε λέει και ένα PC για multiplatforms. Graphics whores δηλαδή...

• Like 1

Αλλα για κονσολα που την βγαζουν στην αγορα στα ιδια σχεδον χρηματα day one(το premium)με ps4 και XboxOne ε στην χειροτερη θα ζητησω εστω τα exclusive της να τρεχουν σε 1080p 60fps(να αξιοποιηθει και το ρημαδο Hdmi για πρωτη φορα στην ιστορια της εταιριας....).

Τρέχουν έτσι τα exclusives των άλλων 2?

• Like 1

Το οτι τα exclusive της Nintendo ειναι ποιοτικα δεν θα πει κανεις το αντιθετο. Το να ακουω ομως οτι τα exclusive της Nintendo εχουν μια Α ποιοτητα και γιαυτο δεν πεφτουν οι τιμες τους(λες και αλλα ποιοτικα παιχνιδια που να πεφτουν οι τιμες τους και exclusive και multiplatform δεν υπαρχουν)ναι ειναι αστειο.

Οχι δεν ανηκουμε(τουλαχιστον εγω)στην κατηγορια(αναθεμα και αν ειναι κατηγορια αυτοι αλλα τεσπα)ατομων που λενε οτι η nintendo βγαζει παιχνιδια μονο για παιδακια αλλα ειπαμε δεν θα τρωμε και οτι μας πλασαρουν οι εταιριες. Και αυτο παει για ολες τις μεγαλο εταιριες ειτε τις λενε Sony,ειτε Nintendo,ειτε MS,ειτε Capcom,ειτε EA κλπ

Τρέχουν έτσι τα exclusives των άλλων 2?

Οχι γιατι εχουν να τρεξουν και αλλα ποσα παιχνιδια οπως επισης και αν σκεφτουμε τι υποστηριξη και μεχρι ποτε βγαινουν παιχνιδια για αυτες τις κονσολες λεει πολλα. Στο 360 σκεψου οτι το Xbox360 βγηκε 2005-2006 και μεχρι και το τελευταιο Tomb raider βγηκε για αυτο το 2015 δηλαδη μετα απο κοντα 10χρονια. Στο Wii U παιζει του χρονου να σταματησει η παραγωγη του και δεν ξερω τι θα γινει και οσον αφορα παιχνιδια,ειδικα αν τα παει καλα το NX βλεπω να σταματανε να βγαινουν παιχνιδια το 2017 αντε στην καλυτερη το 2018.

Κοινως αφου δεν μου υποστηριζεις multiplatform παιχνιδια φροντισε τα exclusive σου(που απο αυτα θα εχεις πωλησεις αλλωστε κακα τα ψεμματα)να τρεχουν σε 1080p 60fps. Οχι βεβαια οτι το παιχνιδι θα ειναι τελειως διαφορετικο απο οτι οπως τρεχουν τωρα αλλα για το γαμωτο της υποθεσης.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...