Έλεος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Nintendo ups Switch supply to 2 million a month Αμφιβάλλω ότι είναι αξιόπιστη η πηγή που τους τα λέει αυτά. 2 εκατομμύρια μονάδες το μήνα είναι too much. Μόνο το Wii στον 2ο του χρόνο είχε τέτοιου είδους παραγωγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να μπορώ να παίξω το Switch στην φορητή του μορφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να μπορώ να παίξω το Switch στην φορητή του μορφή; Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο το παίζεις στη φορητή του μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο το παίζεις στη φορητή του μορφή. Θα πάω να δω, σε ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω Πλαισιο Συνταγμα το ειχα δει ετσι. Και επειτα σε Public και Πλαισιο Mall. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 @Malthador Δεν έγραψα για τίτλους που προφανώς γνωρίζουμε όσοι παρακολουθούμε τα νέα αλλά για το πρόγραμμα κυκλοφοριών. Το παράπονο μου είναι πως από την στιγμή που το σύστημα είναι υβρίδιο και υποθετικά όλα τα στούντιο στρέφονται προς την ανάπτυξη τίτλων για το NSW θα έπρεπε να είχαμε μια καλύτερη εικόνα ως προς τις κυκλοφορίες. Επίσης αρχίζει να γίνεται ενοχλητική η πεποίθηση πως πρέπει να εστιάζουν στους τίτλους που θα ακολουθήσουν στο επόμενο τρίμηνο-τετράμηνο αφήνοντας αόριστο το πρόγραμμα για μετέπειτα. Τουλάχιστον βελτίωσαν λίγο την εικόνα τους ανακοινώνοντας τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αλλά όχι το πότε. Γενικώς δεν νομίζω πως είναι παράλογο να γνωρίζει ο καταναλωτής ένα πρόγραμμα για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο. *Διαφωνώ επίσης για το 2018, περιμένω να δούμε τίτλους αντίστοιχης δυναμικής όπως Χ2, SM Odyssey, Zelda. Μην ξεχνάμε στούντιο όπως την Retro Studios και Next Level Games ή το Pokemon NSW. Με βάση τα υποκειμενικά γούστα του καθενός μπορεί να βρει το 2018 φτωχότερο ή πλουσιότερο σε τίτλους που ξεχωρίζουν. Αυτό θα το κρίνουμε καλύτερα τέλη 2018, μέχρι τότε τα ξαναλέμε. Σχετικά με τα 20 εκατομμύρια όντως δεν είναι επίσημο και υπήρξε και παλιότερα σχετική φήμη. Επίσημα λογικά θα γνωρίζουμε περισσότερα μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου οικονομικού τρίμηνου τέλος του μήνα. Τέλος η Ν είναι ανέκαθεν απροετοίμαστη είτε πρόκειται για επιτυχία,είτε για αποτυχία όπως έχουν δείξει στο παρελθόν. Το παράπονο εδώ για άλλη μια φορά συσχετίζεται με το υβρίδιο και επομένως έπρεπε να υπήρξε καλύτερη ταχύτητα ως προς την αναβάθμιση του λειτουργικού. Προσωπικά αυτό το κομμάτι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αφού δεν ασχολούμαι με την ψηφιακή διανομή. Επιπλέον μας βγήκε σε καλό γιατί διαφορετικά η Ν θα είχε ήδη ενεργοποιήσει την συνδρομητική της υπηρεσία την οποία συνεχίζω να θεωρώ τιτανοτεράστιο λάθος γιατί ενσωματώνει και το online multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Θα πάω να δω, σε ευχαριστώ! Εγώ το switch το είχα δοκιμάσει στο plaisio στο mall αλλά για λόγους ασφαλείας(και κλοπών)δεν μπορείς να κάνεις εκείνη την στιγμή την αλλαγή από dock σε φορητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αμφιβάλλω ότι είναι αξιόπιστη η πηγή που τους τα λέει αυτά. 2 εκατομμύρια μονάδες το μήνα είναι too much. Μόνο το Wii στον 2ο του χρόνο είχε τέτοιου είδους παραγωγή. Κι εμένα τραβηγμένα από τα μαλλιά μου φαίνονται τα 2m, αλλά το digitimes είναι αξιόπιστο σάιτ σε γενικές γραμμές. Δεν έγραψα για τίτλους που προφανώς γνωρίζουμε όσοι παρακολουθούμε τα νέα αλλά για το πρόγραμμα κυκλοφοριών. Το παράπονο μου είναι πως από την στιγμή που το σύστημα είναι υβρίδιο και υποθετικά όλα τα στούντιο στρέφονται προς την ανάπτυξη τίτλων για το NSW θα έπρεπε να είχαμε μια καλύτερη εικόνα ως προς τις κυκλοφορίες. Επίσης αρχίζει να γίνεται ενοχλητική η πεποίθηση πως πρέπει να εστιάζουν στους τίτλους που θα ακολουθήσουν στο επόμενο τρίμηνο-τετράμηνο αφήνοντας αόριστο το πρόγραμμα για μετέπειτα. Τουλάχιστον βελτίωσαν λίγο την εικόνα τους ανακοινώνοντας τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αλλά όχι το πότε. Γενικώς δεν νομίζω πως είναι παράλογο να γνωρίζει ο καταναλωτής ένα πρόγραμμα για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο. Επομένως αυτό που θες είναι συγκεκριμένο πρόγραμμα κυκλοφοριών για το 2018, με ημερομηνίες κλπ; Κάνε υπομονή μέχρι το Δεκέμβρη. Πιστεύω πριν τις γιορτές θα δούμε ένα 45λεπτο direct με αναλυτικό πρόγραμμα τουλάχιστον για το πρώτο μισό του 2018. *Διαφωνώ επίσης για το 2018, περιμένω να δούμε τίτλους αντίστοιχης δυναμικής όπως Χ2, SM Odyssey, Zelda. Μην ξεχνάμε στούντιο όπως την Retro Studios και Next Level Games ή το Pokemon NSW. Με βάση τα υποκειμενικά γούστα του καθενός μπορεί να βρει το 2018 φτωχότερο ή πλουσιότερο σε τίτλους που ξεχωρίζουν. Αυτό θα το κρίνουμε καλύτερα τέλη 2018, μέχρι τότε τα ξαναλέμε. Από τη στιγμή που η Retro δεν φτιάχνει Metroid Prime 4, τότε εμπίπτει στην κατηγορία των «minor» τίτλων που ανέφερα πριν, άντε να δούμε κανένα νέο DKCR μέσα στο 2018 από αυτούς (εκτός κι αν έχουν αναλάβει κανένα τιτανοτεράστιο άγνωστο project και πέφτω τόσο έξω, τι να πω). Το ίδιο ισχύει και για την Next Level, δεν έχει φτιάξει ποτέ ΑΑΑ game. Pokemon δεν νομίζω να δούμε μέσα στο 2018, πιστεύω θα το τρενάρουν λίγο για να δουν πως θα πηγαίνει εμπορικά η κονσόλα για να το χρησιμοποιήσουν ως «ένεση» στις πωλήσεις αν χρειαστεί. Ούτως ή άλλως, η Pokemon Company δεν έχει δείξει διάθεση να αφήσει το 3DS για την ώρα. Θεωρώ αρκετά πιθανό να δούμε κι άλλο Pokemon τίτλο στο 3DS μέσα στο 2018. Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά το εύχομαι να δούμε κι άλλους major τίτλους μέσα στο 2018. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα με χάλαγαν και μερικά remasters από το Wii era, με πρώτα και καλύτερα τα Mario Galaxy (fingers crossed). ----------------------------------- Κάτι άλλο, that bugs me. Έχω βάλει προπαραγγελία στα Public το Axiom Verge για €30. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι όταν είχε ανοιχτές τις προπαραγγελίες, στις εικόνες του είχε φωτογραφίες από την Multiverse Edition. Τώρα το έχουν αλλάξει. Θυμάται κάποιος να μου το επιβεβαιώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 To NWC υπέφερε από έλλειψη δυνατού ανταγωνισμού. Οι περισσότεροι -με ελάχιστες εξαιρέσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια- δεν έδειξαν κάποιο ιδιαίτερο skill σε οποιοδήποτε παιχνίδι ακόμα και όσο πλησίαζαν προς τους τελικούς κάτι που έκανε τον διαγωνισμό βαρετό. Η παρουσίαση ήταν καλύτερη από την τελευταία φορά αλλά και πάλι υπήρχαν θέματα. Ο ήχος στα live της Ν παραμένει χαμηλός σχετικά για κάποιο λόγο. Τουλάχιστον την τελευταία φορά εμφανίστηκε ο Miyamoto επί της σκηνής, σε αυτό τίποτα. Ο Reggie και αυτός μέσα από ένα βίντεο. Κάποια ενδιαφέρον ανακοίνωση δεν υπήρξε, μόνο ένα έχτρα υλικό από το SM Odyssey. Ευτυχώς δεν νίκησε πάλι ο Numbers, γενικώς υπάρχει αρκετός χώρος για βελτίωση ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Διασκεδαστικο φαινεται απο το demo το spelunken για local η online multiplayer αλλα με τα 30 που ζηταν δεν πιστευω να κανει καλες πωλησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυριο θα μου ερθει το Sine Mora EX για Switch. Κατα το βραδακι θα πω εντυπωσεις για το ποσο καλο ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Sega Confirms Sonic Forces Is 720p, 30fps On Nintendo Switch In both docked and handheld modes Fun fact: Μιλώντας για double standards, το game θα υποστηρίζει κανονικά και με το νόμο την έξτρα ισχύ του PS4 Pro. Και πριν προλάβει κάποιος να μου πει ότι υπάρχουν 15m PS4 Pro πουλημένα, ενώ μόνο 5m NSw πουλημένα, ένα ακόμα πιο fun fact: to game θα είναι enhanced και για X1X. Δηλαδή θα υποστηρίζει την έξτρα ισχύ μίας κονσόλας που έχει μηδέν (0) πουλημένα κομμάτια εκεί έξω και δεν θα υποστηρίζει την έξτρα ισχύ της κονσόλας που έχει πουλήσει 5m. Απλά βαριούνται να κάνουν optimization της προκοπής στο σύστημα της Ν, έτσι το βλέπω εγώ. Το βρίσκω τουλάχιστον φαιδρό. Προσωπικά θα μένω μακριά από οποιοδήποτε τίτλο εταιρείας η οποία με θεωρεί gamer β' κατηγορίας και από εδώ και στο εξής δεν θα αγοράζω τους τίτλους τέτοιων εταιρειών ούτε στα άλλα συστήματα που κατέχω (ούτε σε πισί), γιατί σιχαίνομαι τέτοιες πρακτικές. Προτείνω να κάνετε το ίδιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μακαρι να πιασει το στοχο του και να κυκλοφορησει φαινεται ωραιο παιχνιδι με καλη τιμη 25€.Το cross play μεχρι στιγμης λεει μονο για win 10 με xbox.Motion control νομιζω μονο στο switch εχει.Να τα βλεπει αυτα η bethesda που εβαλε motion στο skyrim και οχι στο doom που ειναι πιο χρησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αν και σε καταλαβαινω σιγα τον τιτλο κιολας.Τα 3d sonic παιχνιδια ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο.Απορω πραγματικα ποιος τα αγοραζει. Τετοια πραγματα θα το βλεπουμε συνεχεια.Απο την στιγμη που το switch ειναι πιο αδυναμο και απο το απλο ps4 θα εχουμε συνεχεια κουτσοκομμενες εκδοσεις παιχνιδιων σε σχεση με τα twins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις