Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δηλαδή αγόρασες παιχνίδι χωρίς να δεις κανένα review;

Έχω τερματίσει καμιά 15αριά picross τίτλους της Jupiter Corporation (δες πόσα games με touch controls έχει βγάλει πριν από αυτό). Για ποιό λόγο να χρειαστεί να δω review; Γιατί να περιμένω κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ας πούμε;

Θα το τερματίσω και με hard controls, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι λάθος το gameplay έτσι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τερματίσει καμιά 15αριά picross τίτλους της Jupiter Corporation (δες πόσα games με touch controls έχει βγάλει πριν από αυτό). Για ποιό λόγο να χρειαστεί να δω review; Γιατί να περιμένω κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ας πούμε;

Θα το τερματίσω και με hard controls, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι λάθος το gameplay έτσι.

Για αυτό υπάρχουν τα reviews και τα first impressions, εκεί θα έλεγε λογικά αν έχει ή όχι touch controls! :-P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oh my sweet Lord! Ξέρουμε τιμουλα; ακυρο, γράφει στο άρθρο 15 ντολαρς. Waiting λοιπόν

Για το Battle Chasers: Nightwar https://www.youtube.com/watch?v=CRwi1bqXzTc  εχουμε επίσημη ημερομηνία; καπου ειχε πάρει το μάτι μου για Οκτώβρη, αλλα έχει επιβεβαιωθεί η τσάμπα χαίρομαι;

Επεξ/σία από papp0us

Για το battle chasers νομιζω οτι ειπαν πως εχουν καποια προβληματακια στο switch και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει official release date.Αν δεν κανω λαθος το ειχαν και για limited time exclusive στο switch.

Για το battle chasers νομιζω οτι ειπαν πως εχουν καποια προβληματακια στο switch και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει official release date.Αν δεν κανω λαθος το ειχαν και για limited time exclusive στο switch.

Υπαρχει θεμα με την Unity στο Switch γι’αυτο και θα καθυστερησει.

Μόνο να προσθέσω ότι το fifa παίζει άψογα και στην τηλεόραση και στο φορητό. Προφανώς όμως στο φορητό λόγο της μικρής του οθόνης χρειάζεται να αλλάξουμε και την κάμερα σε ποιο κοντινή γιατί ας πούμε με την wide broadcast οι παίχτες φαίνονται αρκετά μικροί.

Μόνο να προσθέσω ότι το fifa παίζει άψογα και στην τηλεόραση και στο φορητό. Προφανώς όμως στο φορητό λόγο της μικρής του οθόνης χρειάζεται να αλλάξουμε και την κάμερα σε ποιο κοντινή γιατί ας πούμε με την wide broadcast οι παίχτες φαίνονται αρκετά μικροί.

Και στο φορητό μια χαρά τα καταφέρνω με την προκαθορισμένη κάμερα. Κανονικά FIFA σε φορητό, πραγματικά εξαιρετικό. Μονη ξενέρα οτι δεν έχει το The Journey, να συνεχίσω την πορεία μου με τον Alex Hunter απο το 17. Oh well

Εβγαλε το public προπαραγγελια την limited edition του xenoblade chronicle 2 στα 90 ευρω.

http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/xenoblade-chronicles-2-limited-edition-nintendo-switch-game/prod8761887pp/

Η απλη εκδοση ειναι στα 70 ευρω παντως.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαλε το public προπαραγγελια την limited edition του xenoblade chronicle 2 στα 90 ευρω.

http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/xenoblade-chronicles-2-limited-edition-nintendo-switch-game/prod8761887pp/

Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελία από amazon.co.uk στις 42 λίρες... (edit: την κανονική έκδοση, όχι την limited)

Το ίδιο και το Super Mario Odyssey.

Επεξ/σία από Nick77

Thanks για την ενημέρωση.

Pre-ordered......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...