Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα το έπαιζα ποτέ στο Switch αλλά πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακό! Εκπληκτικό το τι μπορεί να καταφέρει το συγκεκριμένο φορητό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά αν και το απόλαυσα ήδη στο PC, θα το τιμήσω και στο Switch. Ένα φορητό Doom θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Χαίρομαι που η κονσόλα προς το παρόν ξεπερνάει τις προσδοκίες και τεχνικά αλλά και σε θέμα υποστήριξης. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. 

Από την εποχή του gameboy advance έχω να παίξω doom σε φορητό. Οκ οκ έκλεψα λίγο και έπαιξα το ultimate doom στο PSP μέσω emulation. Από εκεί και πέρα ναι θα προτιμούσα το doom στα 60 FPS αλλά επειδή το ίδιο είπα και για το ninja gaiden sigma στο vita που έτρεχε sub-30FPS εν τέλη η εμπειρία ήταν καλή. Αυτό ειδικά που είναι και FPS καταπίνεις πολύ ευκολότερα το 30FPS σε σχέση με ένα beat-em-up ακριβείας όπως το Ninja Gaiden. 

Εντυπωσιακό όμως το πόσο πιστή μεταφορά είναι. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγαλύτερο "κόψιμο". 

Θα επρεπε να ειχαν επιλογες οπως λεει ο Malthador.Εγω προσωπικα θα το αγορασω καθως δεν εχω προβλημα με τα fps(διοτι πολυ απλα δεν καταλαβαινω την διαφορα).

Bγηκε και το steamworld dig 2,το εχω ηδη αγορασει αλλα θα το λιωσω το βραδυ μετα την δουλεια. :-)

δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι αγοραζεις το παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις και οχι να κανεις benchmark.οταν ψαχνεσαι να δεις πως τρεχει τοτε ισως δεις διαφορα.η μονη διαφορα που μπορω να δω και εγω απο 30 σε 60 ειναι στα racing. πουθενα αλλου.οταν ημουν πιτσιρικας και μεχρι και τα 25 μου δεν ηξερα καν τι ειναι ειναι τα frames. ειχα ευχαριστηθει οτι παιχνιδι επαιζα.. πλεον κοιταμε τα frames πρωτα και μετα αποφασιζουμε αν θα μας ευχαριστησει το παιχνιδι.σε καποια φαση ειχα κολλησει και εγω με το Ps4  και τα Pc  με τα frames.και αντι να παιζω και να ξεχνιεμαι μεσα στο παιχνιδι. εγω κοιταζα ποσα frames τρεχει στην βροχη στον αερα οταν κανει μπανιο και οταν κατουραει ο παικτης..πριν λιγο καιρο διαπιστωσα οτι ενα απλο παιχνιδι και ας μην εχει ρεαλιστικα γραφικα μπορει να σε κολλησει και να μη δεις τον ηλιο για καιρο.αντιθετως με ρεαλιστικα γραφικα και 150 frames  χωρις ουσια το τρωνε οι αραχνες.

• Like 5

Αν και το DOOM το παίζω στο PC με τερματισμένα γραφικά σε 60fps, αυτό που βλέπω στο Switch είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα του.

Μαζί με το Wolfenstein δείχνουν ότι το μηχανάκι αυτό μπορεί να τρέξει σύγχρονους ΑΑΑ multiplatform τίτλους.

δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι αγοραζεις το παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις και οχι να κανεις benchmark.

Έχω άπειρες ώρες στο Monster Hunter στο 3DS. Ομοίως άπειρες οι φορές που ευχήθηκα το game να έτρεχε στα 60 fps. Ευχαριστήθηκα κάθε μία ώρα του.

Το DOOM είναι παραμετροποιήσιμο. Θα μπορούσαν να έχουν δύο presets: Ένα για graphics/30fps και ένα performance/60fps. Δεν θεωρώ αδύνατο να προστεθεί κάτι τέτοιο στο τελικό game.

• Like 3

δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι αγοραζεις το παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις και οχι να κανεις benchmark.οταν ψαχνεσαι να δεις πως τρεχει τοτε ισως δεις διαφορα.η μονη διαφορα που μπορω να δω και εγω απο 30 σε 60 ειναι στα racing. πουθενα αλλου.οταν ημουν πιτσιρικας και μεχρι και τα 25 μου δεν ηξερα καν τι ειναι ειναι τα frames. ειχα ευχαριστηθει οτι παιχνιδι επαιζα.. πλεον κοιταμε τα frames πρωτα και μετα αποφασιζουμε αν θα μας ευχαριστησει το παιχνιδι.σε καποια φαση ειχα κολλησει και εγω με το Ps4  και τα Pc  με τα frames.και αντι να παιζω και να ξεχνιεμαι μεσα στο παιχνιδι. εγω κοιταζα ποσα frames τρεχει στην βροχη στον αερα οταν κανει μπανιο και οταν κατουραει ο παικτης..πριν λιγο καιρο διαπιστωσα οτι ενα απλο παιχνιδι και ας μην εχει ρεαλιστικα γραφικα μπορει να σε κολλησει και να μη δεις τον ηλιο για καιρο.αντιθετως με ρεαλιστικα γραφικα και 150 frames  χωρις ουσια το τρωνε οι αραχνες.

Ας μη μπερδεύουμε το πλεονέκτημα που έχουν τα 60fps με την αριθμολαγνεία μερικών. Δεν είναι το ίδιο. 

Τα 60fps σου προφέρουν πιο ομαλό gameplay με γρήγορο και πιο άμεσο χειρισμό.

Ούτε εγώ θέλω να παίζω κάτι με ρεαλιστικά γραφικά χωρίς ουσία. Αλλά αυτό τι σχέση έχει με το πλεονέκτημα που σου προσφέρουν τα παραπάνω fps??? 

Προσωπικά εάν ένα παιχνίδι είναι καλό, δεν έχω πρόβλημα να το παίξω στα 30fps. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα είχα καλύτερη εμπειρία αν έτρεχε στα 60.

Και για να κλείσω, η ίδια η Nintendo φημίζεται για την προσπάθεια που κάνει να τρέχουν όλα τα παιχνίδια της (πλην Zelda) με σταθερό 60άρι. Για να το θεωρούν κι αυτοί σημαντικό, σημαίνει πως είναι τελικά.

Ελπίζω να κρατήσουν αυτό το gold standard στο επερχόμενο Metroid. Εννοείται πως είναι σημαντικά τα frames σε ένα παιχνίδι, είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό. 

• Like 7

• Moderators

Σαν wise elder που είμαι με το να έχω προβλέψει την ύπαρξη undocked-only games στο NSw, μπορώ να πω ότι βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την παρακάτω είδηση:

Voez getting the physical treatment in Japan, will support TV Mode on Switch

Το Voez από mobile-only game, στο NSw αποκτά έναν επιπλέον τρόπο χειρισμού. Πραγματικά δεν το περίμενα. Δείχνει πολλά πράγματα σχετικά με το πως αντιμετωπίζουν το NSw ακόμα και τα μικροσκοπικά studios: σαν ένα μηχανάκι με τεράστιο potential που ανοίγει δρόμους. Πολύ ευχάριστο.

• Like 1

Αυτό που κάνουν είναι το αντίστροφο από αυτό που έλεγες.

Αντί να αφήσουν το παιχνίδι αποκλειστικά με υποστήριξη οθόνης αφής και συνεπώς undocked mode only, θα το κάνουν να υποστηρίζει και χειριστήριο, ώστε να είναι συμβατό και με τα δύο modes.

Γενικά, θεωρώ πολύ δύσκολο να δούμε trend σε exclusive mode τίτλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...