Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xenoblade Chronicles 2 σύγκριση Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου από τη Monolith.

Τι όμορφα που νιώθω (έστω και σπάνια βέβαια), έτσι για αλλαγή να βλέπω βελτίωση στον οπτικό τομέα ενός παιχνιδιού όσο περνάει ο καιρός και όχι οπτική υποβάθμιση του τελικού προιόντος. Μας κακομαθαίνει η monolith η Nintendo..............

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα περιμενουμε  previews απο το Doom για το switch.Για να δουμε τελικα αν θα ειναι καλο port ή οχι.

Επισης αυριο βγαινει το steamworld dig 2.Το περιμενω πως και πως καθως το 1ο μου αρεσε αρκετα.

• Like 2
Δημοσ.

To ίδιο είχε γίνει και με το Xenoblade Chronicles X στο WiiU. Τα πρώτα gameplay videos λέγανε ότι είναι υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά και τελικά παρέδωσαν ένα τελικό προϊόν ακόμα καλύτερο. Δεν μας χαλάει φυσικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα περιμενουμε  previews απο το Doom για το switch.Για να δουμε τελικα αν θα ειναι καλο port ή οχι.

Επισης αυριο βγαινει το steamworld dig 2.Το περιμενω πως και πως καθως το 1ο μου αρεσε αρκετα.

http://www.ninty.gr/home/news/15005-episimo-launch-trailer-gia-to-steamworld-dig-2/

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια οικονομικά νέα:

Που μάλλον συνδυάζετε με το παρακάτω:
Nintendo Stock Price Jumps After Switch Game Announcement From Tencent

Το οποίο οδήγησε στην αύξηση της μετοχής:
Nintendo Co Ltd 7974:JP  TOKYO

Με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά στα χρονικά -αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία- η Ν ξεπερνάει -για την ώρα- την Sony σε μετοχική αξία.
Δημοσ.

Εάν καταφέρουν -έστω και με συμβιβασμούς στην ποιότητα απεικόνισης- να φέρουν την κανονική έκδοση του FF 15 στο Switch θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα. Θα κάνει μεγάλο ντόρο και θα δείχνει σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Bethesda για Wolfenstein και Doom ότι με τις κατάλληλες ενέργειες το Switch μπορεί να τρέξει κάποιους από τους λεγόμενους AAA τίτλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχασουμε οτι βγηκαν και previews για το mario odyssey http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1435530

αλλα οσο λιγοτερα ξερουμε πιστευω καλυτερα θα ειναι.Βεβαια δεν περιμενουμε τα previews για να ξερουμε τι επος θα παιξουμε.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
Δημοσ.

Πότε θα παίξουν αυτά τα previews γιατί ακόμα τίποτα....

• Moderators
Δημοσ.

Βγηκαν σημερα αλλα συμφωνα με το digital foundry ειναι κλειδωμενα στα 30fps.

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1436088

Είναι 720p30 σε undocked mode, δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην είναι 1080p30 ή 720p60 σε docked, ανάλογα με την προτίμηση του καθενός μας.

• Like 1
Δημοσ.

Θα επρεπε να ειχαν επιλογες οπως λεει ο Malthador.Εγω προσωπικα θα το αγορασω καθως δεν εχω προβλημα με τα fps(διοτι πολυ απλα δεν καταλαβαινω την διαφορα).

Bγηκε και το steamworld dig 2,το εχω ηδη αγορασει αλλα θα το λιωσω το βραδυ μετα την δουλεια. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...