Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η αγορά του switch δεν αξίζει Καταρχάς είναι πάρα πολύ ακριβό και από ότι φαίνεται πρέπει να αγοράσεις και μνήμες τουλάχιστον 64GB και τα παιχνίδια του είναι απίστευτα ακριβά. Βέβαια είναι πολύ ωραία φάση το φορητό σταθερο αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν εχει τιτλους......

Για μενα η καλητερη περιπτωση για φορητο ειναι

Ps vita k 3ds ειδηκα εαν απασχόλησε με hacking.

Θα το παρω και το switch σίγουρα αλλα σε λιγο που θα βγαλει την νεα εκδοση και θα εχει πιο φτηνους τιτλους.

Σιγουρα το εχουν επαναλαβει πολλες φορες αυτο το θεμα αλλα να πω και γω οτι για μενα εισαι λαθος.Πρωτα απολα δεν συγκρινουμε τιμες νεας κονσολας με 4ετιας.Οι κονσολες τις nintendo παντα ηταν πολυ πιο φτηνες απο του αλλους,οσο για τα games αν εξαιρεσεις το zelda ειναι πανω κατω ιδιες τιμες και οταν εχεις παιχνιδαρες σαν το mario στα 50 δεν νομιζω οτι θα το εκανε αλλη εταιρια.Εδω το tekken ζηταει 50 και αλλα 25 το season pass.Για την sd card τωρα στα νεα games θα δουμε τι θα παιχτει αλλα γενικος τεραστια games σαν το mario θελει 5gb χωρο και το zelda 14gb. Τωρα για το hacking ισως ακουστω κακος αλλα δεν ειναι καθολου καλο να μιλανε γιαυτο αν δεν εχεις μην παιρνεις ετσι κανεις κακο στις εταιριες αλλα και στους παιχτες.Χωρις παρεξηγηση αυτα τη γνωμη μου λεω.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα για το hacking ισως ακουστω κακος αλλα δεν ειναι καθολου καλο να μιλανε γιαυτο αν δεν εχεις μην παιρνεις ετσι κανεις κακο στις εταιριες αλλα και στους παιχτες.Χωρις παρεξηγηση αυτα τη γνωμη μου λεω.

Θα γίνω πιο κακός γράφοντας ας κάνουν ότι θέλουν αλλά ας κρατήσουν τις απόψεις τους για πάρτη τους. Όταν δεν συνεισφέρεις και απαιτείς κάτσε στην άκρη. Δεν είναι λάθος να ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου αλλά αν "κλέβεις" και έχεις και απαιτήσεις καλύτερα τότε να μασάς παρά να μιλάς.

Καταρχας για να μην παρεξηγηθω

1.μου αρεσουν τα παιχνιδια της nintendo και παντα την εκτιμαω αυτην την εταιρεια και την εχω τιμησει δεόντως.

2.Μιλωντας για hacking εννοω παντα τα ποσα περισσοτερα μπορεις να κανεις τα οποια δεν στα δινουν οι κατασκευαστες (οχι τα copy Games)

3.Μπαινοντας στο eshop του Vita h tou 3ds Εχεις μια τεραστια βιβλιοθηκη με πολυ οικονομικα παιχνιδια τα οποια χτυπαν 10ρακια και 9ρακια Δεν μπορεις να πουλας το reyman 40euro οταν στα αντιστοιχα 3ds ps vita exoyn 4 euro.

4. Λεω οτι το timing ειναι κακο για αγορα της κονσολας τωρα........ πρεπει λιγο να περιμενουμε να ωριμασει.........

5 Επισης πρεπει καποια στιγμη να βγαλουν μια υπηρεσια σε στυλ psn plus , xbox gold ετσι ωστε και αυτην που δεν μπορουν να δαπανησουν 80 τωρα 65 ευρω για ενα παιχνιδι τυπου zelda να μπορουν να ασχοληθουν. Ο γιος ενος γνωστου μου πηρε το ps4 μαζευωντας λεφτα απο εδω κ εκει και παιζει αποκλειστικα τα δωρεαν παιχνιδια.

6.Επιτελους βαλε ρε nintendo Achievments αφου ο κοσμος τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ............

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.............

Θα γίνω πιο κακός γράφοντας ας κάνουν ότι θέλουν αλλά ας κρατήσουν τις απόψεις τους για πάρτη τους. Όταν δεν συνεισφέρεις και απαιτείς κάτσε στην άκρη. Δεν είναι λάθος να ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου αλλά αν "κλέβεις" και έχεις και απαιτήσεις καλύτερα τότε να μασάς παρά να μιλάς.

Να μην ξεχναμε ομως και ποσες φορες οι εταιρειες μας κλεβουν.......

μερικα παραδειγματα.

1.Βγαζουν την ιδια κονσολα με διαφορετικα εξαρτηματα πχ ips screens TN screens αλλα η τιμη ιδια

2.παιρνεις ενα παιχνιδι day 1 80 Ευρο σε 2 μηνες κανει 50

3.Αγοραζεις την κονσολα day 1 σε ενα χρονο βγαινει σλιμ meta XL meta FAT meta new META ........... 

4.Ολες σχεδον θελουν επεκτασεις μνημης eidika to switch......

5.παιχνιδια 2 ωρων  nightmares creation στα 35 euro.

και πολλα αλλα..........

επομενως καμια φορα τα θελει ο κωλ@ς τους.

@sils

3. To Rayman κάνει 40 ευρώ γιατί μόλις κυκλοφόρησε και εξάλλου η τιμολόγηση του είναι καθαρά θέμα Ubisoft. Όπως επίσης γνωρίζεις η συγκεκριμένη εταιρία τις περισσότερες φορές ρίχνει την τιμή μετά από κανένα δίμηνο.

5. Υποκειμενικά είμαι ενάντια στις υπηρεσίες όταν αυτές δεσμεύουν το online multiplayer. To psn+ είχε περίπου 10 εκατομμύρια συνδρομητές στο ps3 που αναλογικά είναι μικρό ποσοστό. Παρόλα αυτά επειδή οι εταιρίες επιθυμούν το κέρδος έχουμε περάσει στα οικοσυστήματα που καθιερώνουν αντίστοιχα και τα σχετικά μοντέλα.

6. Όσοι αγόρασαν και πρόκειται να αγοράσουν το NSW έχουν γραμμένα τα Achievments στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όσα στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα (εκτός το #4 γιατί συμβαίνει κατά αποκλειστικότητα δυστυχώς σε τίτλους τρίτων εταιριών) και θα μπορούσα να γράψω αλλά τόσα όμως δεν μπορείς να "κλέβεις" και να έχει και  άποψη περί βιβλιοθήκη ή τι δεν σου αρέσει στο οποιοδήποτε παιχνίδι. Αφού όποιος καταφεύγει στην πειρατεία δεν είναι πελάτης της βιομηχανίας αλλά τρωκτικό. Έγραψα ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει (δεν καταδικάζω τις επιλογές) αλλά άποψη μου είναι τα τρωκτικά να κάτσουν στην άκρη και να μάθουμε οι υπόλοιποι να ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας.

Ασχέτως αν εσύ έγραφες για hacking περί εφαρμογών και σχετικά -το οποίο δεν έγινε κατανοητό- αυτή είναι η γενικότερη άποψη μου περί πειρατείας. Και το ξαναγράφω δεν το καταδικάζω γιατί όπως και να το κάνουμε κάποιοι δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα όμως καλά θα κάνουν να κρατήσουν τις απόψεις τους για πάρτη τους.

@sils

3. To Rayman κάνει 40 ευρώ γιατί μόλις κυκλοφόρησε και εξάλλου η τιμολόγηση του είναι καθαρά θέμα Ubisoft. Όπως επίσης γνωρίζεις η συγκεκριμένη εταιρία τις περισσότερες φορές ρίχνει την τιμή μετά από κανένα δίμηνο.

5. Υποκειμενικά είμαι ενάντια στις υπηρεσίες όταν αυτές δεσμεύουν το online multiplayer. To psn+ είχε περίπου 10 εκατομμύρια συνδρομητές στο ps3 που αναλογικά είναι μικρό ποσοστό. Παρόλα αυτά επειδή οι εταιρίες επιθυμούν το κέρδος έχουμε περάσει στα οικοσυστήματα που καθιερώνουν αντίστοιχα και τα σχετικά μοντέλα.

6. Όσοι αγόρασαν και πρόκειται να αγοράσουν το NSW έχουν γραμμένα τα Achievments στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όσα στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα (εκτός το #4 γιατί συμβαίνει κατά αποκλειστικότητα δυστυχώς σε τίτλους τρίτων εταιριών) και θα μπορούσα να γράψω αλλά τόσα όμως δεν μπορείς να "κλέβεις" και να έχει και  άποψη περί βιβλιοθήκη ή τι δεν σου αρέσει στο οποιοδήποτε παιχνίδι. Αφού όποιος καταφεύγει στην πειρατεία δεν είναι πελάτης της βιομηχανίας αλλά τρωκτικό. Έγραψα ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει (δεν καταδικάζω τις επιλογές) αλλά άποψη μου είναι τα τρωκτικά να κάτσουν στην άκρη και να μάθουμε οι υπόλοιποι να ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας.

Ασχέτως αν εσύ έγραφες για hacking περί εφαρμογών και σχετικά -το οποίο δεν έγινε κατανοητό- αυτή είναι η γενικότερη άποψη μου περί πειρατείας. Και το ξαναγράφω δεν το καταδικάζω γιατί όπως και να το κάνουμε κάποιοι δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα όμως καλά θα κάνουν να κρατήσουν τις απόψεις τους για πάρτη τους.

Αλλα λενε σε ολα τα φορα

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/58tzla/would_you_want_an_achievement_system_on_the/

5. Υποκειμενικά είμαι ενάντια στις υπηρεσίες όταν αυτές δεσμεύουν το online multiplayer. To psn+ είχε περίπου 10 εκατομμύρια συνδρομητές στο ps3 που αναλογικά είναι μικρό ποσοστό. Παρόλα αυτά επειδή οι εταιρίες επιθυμούν το κέρδος έχουμε περάσει στα οικοσυστήματα που καθιερώνουν αντίστοιχα και τα σχετικά μοντέλα

Εγω ξερω οτι τους τελευταιους 3 μηνες δίνει παιχνιδαρες το psn plus me 3.5 ευρω προσωπικα δεν θα με χαλαγε καθολου, να μην μιλησω για τις εκπτωσεις........

Το φορουμ λενε οτι ειναι μια ελεύθερη και ανεξαρτητη πλατφορμα !Εσυ γιατι λες την αποψη σου ενω τα τρωκτικα οπως τους αποκαλεις οχι......Σε βρησκω τελειως λαθος ειδικά εδω (τρωκτικα) πραγματικα πολυ αστοχο.......Δεν πρεπει να ξεχνας ποσα εκατομμυριάκια κονσολες αναστησαν τα "τρωκτικα"

​Επισης πρεπει να καταλαβουμε οτι για να σεβαστη ο πελατης την βιομηχανία πρεπει και η βιομηχανία να τον σεβαστή

6. Μπορώ να βρω επίσης άλλα δέκα τέτοια θέματα, το ερώτημα είναι αποτελούν την μειοψηφία ή την πλειοψηφία; Στην τελική βοηθούν  σε κάτι τα Achievments ή απλά λειτουργούν ως πόλο έλξης γιατί απλά κάποιοι θέλουν να προβάλλουν τα κυπελάκια τους; Και αν αποτελεί τόσο μεγάλο μείζον πρόβλημα ας ψηφίσουν με το πορτοφόλι τους και ας μην αγοράσουν το σύστημα.

5. Για άλλη μια φορά: Υποκειμενικά είμαι ενάντια στις υπηρεσίες όταν αυτές δεσμεύουν το online multiplayer. Ας βγάλουν όσες υπηρεσίες θέλουν, το online multiplayer να μην δεσμεύουν. Αν παράλληλα νομίζεις ότι το ps+ θα είχε αυξηθεί κατακόρυφα σε συνδρομές επί ps4 και χωρίς να δεσμεύσουν το online multiplayer τότε πολύ απλά διαφωνούμε.

​"Επισης πρεπει να καταλαβουμε οτι για να σεβαστη ο πελατης την βιομηχανία πρεπει και η βιομηχανία να τον σεβαστή".

Η διαφορά μας είναι πως για εμένα η βιομηχανία πρέπει να ακούσει πρώτα όσους δεν καταφεύγουν στην πειρατεία και πληρώνουν με το πορτοφόλι τους και  μετέπειτα -αν κριθεί αναγκαίο- σε όσους καταφεύγουν στην πειρατεία. Δεν πρόκειται να αλλάξει ο πειρατής διότι πάντα θα βρίσκει λόγους. Υπάρχουν και έρευνες ακόμα που δείχνουν ότι όσοι καταφεύγουν στην πειρατεία δεν είναι διατεθειμένοι -για διάφορους λόγους- να πληρώσουν για το οποιοδήποτε προϊόν. Για αυτό γράφω παράλληλα ότι αυτοί που πληρώνουν πρέπει να μάθουν να ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους, όσο υποστηρίζουν τέτοια μοντέλα δεν θα ακολουθήσουν αλλαγές. Η πειρατεία δεν είναι πρόταση για επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Ήδη η βιομηχανία συρρικνώνεται για τους λόγους που μου αναφέρεις στο μήνυμα #8058 και για άλλους τόσους εκτός να νομίζουν κάποιοι πως η άνοδος των PC είναι τυχαία. Τα ps3/xb360 πούλησαν 190 εκατομμύρια και αυτό για να το καταφέρει η τωρινή γενιά (εάν το καταφέρει) πρέπει να συμπεριλάβουμε τέσσερα συστήματα: ps4, ps4pro, xb1, xb1x. Να υπενθυμίσω ότι διανύουμε τον τέταρτο έτος των συγκεκριμένων συστημάτων και μετά τον Νοέμβριο θα αρχίσει ο πέμπτος.

• Moderators

Μη συνεχίζετε τη συζήτηση περί πειρατείας. Έχει γίνει πολλές φορές, ανακυκλώνεται χωρίς τίποτα καινούργιο και δεν καταλήγει πουθενά πέρα από πιθανό καβγά.

Επίσης, μην πηγαίνετε τη συζήτηση σε Vs με άλλες κονσόλες, γιατί αυτό έγινε πρόσφατα (δις) και το νήμα ξέφυγε. 

Αρκετά τέτοια μηνύματα διαχωρίστηκαν. Στο εξής θα διαγράφονται.

Μη συνεχίζετε τη συζήτηση περί πειρατείας. Έχει γίνει πολλές φορές, ανακυκλώνεται χωρίς τίποτα καινούργιο και δεν καταλήγει πουθενά πέρα από πιθανό καβγά.

Επίσης, μην πηγαίνετε τη συζήτηση σε Vs με άλλες κονσόλες, γιατί αυτό έγινε πρόσφατα (δις) και το νήμα ξέφυγε.

Αρκετά τέτοια μηνύματα διαχωρίστηκαν. Στο εξής θα διαγράφονται.

Εγώ παντως δεν συγκρίνω κατι απλα με το δικο μου σκεπτικό αναλυω τα καινουρια μοντελα συνδρομιτηκων Υπηρεσιών στο gaming..... και πιστευω οτι ενα τέτοιο μοντέλο θα βοηθουσε πολυ την αγαπημένης μας nintendo......

Γιατι οπως εγω θα ηθελα και τα παιδια μου να αγαπησουν αυτην την εταιρεια και ας μην παιξουν το watch and go donkey kong πορτοκαλι με διπλη οθονη που ηταν το πρωτο μου ηλεκτρονικο????και δεν τπ βρίσκω......

Εγώ παντως δεν συγκρίνω κατι απλα με το δικο μου σκεπτικό αναλυω τα καινουρια μοντελα συνδρομιτηκων Υπηρεσιών στο gaming..... και πιστευω οτι ενα τέτοιο μοντέλο θα βοηθουσε πολυ την αγαπημένης μας nintendo......

Γιατι οπως εγω θα ηθελα και τα παιδια μου να αγαπησουν αυτην την εταιρεια και ας μην παιξουν το watch and go donkey kong πορτοκαλι με διπλη οθονη που ηταν το πρωτο μου ηλεκτρονικο????και δεν τπ βρίσκω......

Και καλά κάνεις που αναλύεις και επιθυμείς όμως για τρίτη φορά ξαναγράφω πως δεν είμαι ενάντια σε υπηρεσίες αρκεί αυτές να μην δεσμεύουν το online multiplayer και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να το γράψω.

γιατι καναμε προβλημα τελικα την microsd ρε γμτ... μια 32gb class 10 εχει μεσο ορο 15 με 18€ που αυτο το διαστημα ειναι ακριβες γιατι κατι παιζει με τις nand γενικοτερα (το ιδιο γινεται με ssd , ram κ.ο.κ) δλδ κολλαμε και στο 20ρικο τωρα?? Τεσπα , εγω να πω την αμαρτα μου εχει 4 μερες τωρα ανοιγω switch για το sonic mania κια το ps4 καιει ολη την υπολοιπη μερα..... Για netflix...  :-D  :-D  :-D  :lol:  :lol:

γιατι καναμε προβλημα τελικα την microsd ρε γμτ... μια 32gb class 10 εχει μεσο ορο 15 με 18€ που αυτο το διαστημα ειναι ακριβες γιατι κατι παιζει με τις nand γενικοτερα (το ιδιο γινεται με ssd , ram κ.ο.κ) δλδ κολλαμε και στο 20ρικο τωρα?? Τεσπα , εγω να πω την αμαρτα μου εχει 4 μερες τωρα ανοιγω switch για το sonic mania κια το ps4 καιει ολη την υπολοιπη μερα..... Για netflix...  :-D  :-D  :-D  :lol:  :lol:

Δεν αξίζει καν να πάρεις 32 άρα νομίζω. Οι 64αρες ξεκινάνε από 22 ευρώ. 64αρα Sandisk class 10 έχει 24 ευρώ.

ελα ρε σιγα.... αν δεν σε καλυψει την αλλαζεις... Θελω να πω οτι και 64gb να θες να παρεις παλι το 20ρικο δεν ειναι μεγαλο κοστος...αν ζητουσε κανα 50ρικο για 64gb ναι θα μουν απο τους πρωτους που θα εκραζαν ... αλλα αυτο που γινεται ανα τον κοσμο στο νετ για την χωρητικοτητα και την εξτρα καρτα μνημης.. Πολυ κλαψα για το τιποτα... Εχω ξανα γραψει οτι το gaming και ειδικα το console gaming εινια πολυτελεια και οσο και να μην το αποδεχεται ο κοσμος , ετσι ειναι.

Στο δια ταυτα , πηγα ΔΕΘ και επαιξα λιγο Odyssey.... Τι ηθελα και το κανα...δε παλευεται η αναμονη γμτ..!! 

Εννοούσα από θέμα κόστους δεν αξίζει, όχι για τον αν θα σε καλύψει ή όχι. Δηλαδή δε βλέπω το λόγο να πάρει κάποιος 32άρα με 17 ευρώ όταν με 22 παίρνεις 64άρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...