NEKROMA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για να το ξαναπουλήσει! και οταν πεσουν οι servers μετα απο 10χρονια δεν θα μπορείς να παιξεις θα εχεις την κασετα να την βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 και οταν πεσουν οι servers μετα απο 10χρονια δεν θα μπορείς να παιξεις θα εχεις την κασετα να την βλεπεις Αυτό είναι άσχετο με την ερώτηση στην οποία απάντησα. (Μιας και το ανέφερες όμως, το τι θα μπορείς να κάνεις όταν πέσουν οι servers θα εξαρτηθεί από το πώς θα υλοποιηθεί τελικά. Στην περίπτωση του DOOM πχ. θα μπορείς να παίξεις κανονικά ολόκληρο το single player. Όταν κυκλοφορήσει η retail έκδοση του NBA, θα δούμε τι θα περιέχεται τελικά στο cartridge.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KCRAk4OtjyQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο site. Παιδιά ξέρει κανείς τι παιζει με το service της Nintendo απο την CD-media; Έστειλα από την 1η Σεπτεμβριου το αριστερό joy con με το γνωστο πρόβλημα του αποσυγχρονισμού. Ήρθε εντολή από την Speedex να το παραλάβει από εμένα και όντως έτσι εγινε. Το πακέτο μου στάλθηκε στο Κορωπί, μάλλον στα κετρικά της Speedex και από κει και μετά τίποτα. Στέλνω e-mail στην cdmedia και μου απαντούν πως δεν το έχουν λάβει ακόμη. Περίμενα ακόμη μια βδομάδα και τίποτα. Τωρα τους στέλνω πάλι email και ουτε καν μπαίνουν στον κόπο να με απαντήσουν. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο με το service της; Έχω τώρα πάνω από 17 μερες στο περίμενε και δεν ξέρω και τίποτα. Από αύριο αρχίζω τηλέφωνα. Τουλάχιστον να βρω άκρη να το πάρω πίσω. Τι να πω έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο site. Παιδιά ξέρει κανείς τι παιζει με το service της Nintendo απο την CD-media; Έστειλα από την 1η Σεπτεμβριου το αριστερό joy con με το γνωστο πρόβλημα του αποσυγχρονισμού. Ήρθε εντολή από την Speedex να το παραλάβει από εμένα και όντως έτσι εγινε. Το πακέτο μου στάλθηκε στο Κορωπί, μάλλον στα κετρικά της Speedex και από κει και μετά τίποτα. Στέλνω e-mail στην cdmedia και μου απαντούν πως δεν το έχουν λάβει ακόμη. Περίμενα ακόμη μια βδομάδα και τίποτα. Τωρα τους στέλνω πάλι email και ουτε καν μπαίνουν στον κόπο να με απαντήσουν. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο με το service της; Έχω τώρα πάνω από 17 μερες στο περίμενε και δεν ξέρω και τίποτα. Από αύριο αρχίζω τηλέφωνα. Τουλάχιστον να βρω άκρη να το πάρω πίσω. Τι να πω έλεος... Για μενα την Τεταρτη ηρθαν απο speedex να το παρουν.Στο χαρτι γραφει οτι θα πηγαινε fedex σπατα και σημερα το πρωι εστειλε mail η cd media οτι το παρελαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 @mistwalker Έτσι έγινε και σε μένα αλλά μετά από 2 βδομάδες και βάλε η CD media δεν το παρέλαβε λέει και ούτε απαντά στα email μου.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η speedex τι σου λεει; πως ειναι στις αποθηκες η πως το απεστειλαν στη cd media; Ειχα ρωτησει και στο θεμα και στη cd media για δικο μου περιστατικο με χαμενη την αποδειξη και το κατα ποσο καλυπτουν την εγγυηση βαση σειριακου αριθμου, αλλα το μηχανημα τελικα σταλθηκε στην Ισπανια, μιας και εδω μεταξυ αλλων θα καθυστερουσε πολυ να επισκευαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 @mistwalker Έτσι έγινε και σε μένα αλλά μετά από 2 βδομάδες και βάλε η CD media δεν το παρέλαβε λέει και ούτε απαντά στα email μου.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση ρε φίλε την speedex έπρεπε να πάρεις με την μια που είδες ότι είχε κολήσει το πακέτο τους στην κεντρική τους αποθήκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 παίζει κανείς arms? Μιλάμε το έχω αγαπήσει αυτό το game που όσο πάει και το μαθαίνω και ποιο πολύ. Τώρα άνοιξαν και τα rank game για να μπορείς να πάρεις μέρος σε ποιο μικρό lvl. Παίζω πάντα με την min min αλλά ενώ τους έχω σχεδόν όλους στο online ο κακός μου δαίμονας είναι ο ninjara. To teleportation που κάνει συνέχεια είναι φοβερά δύσκολο για να τον πετύχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει κανένας σας χειριστήριο από την 8bitdo και το χρησιμοποιεί με το switch του? Θέλει να αγοράσει ένας φίλος επειδή του φαίνεται πανάκριβο το επίσημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχουν διαφοροι γνωστοι, ειναι καλο χειριστηριο και πολυ καλη κατασκευη, αλλα να βεβαιωθει ο φιλος σου πως θα παρει την τελευταια κυκλοφορια, μιας και οι παλαιοτερες εχουν προβληματα με την μπαταρια και το σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το Δεκεμβριο θα ερθουν τα νεα μοντελα σε snes skin με απλο rumble και motion control.50$ ακριβουτσικα και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η αγορά του switch δεν αξίζει Καταρχάς είναι πάρα πολύ ακριβό και από ότι φαίνεται πρέπει να αγοράσεις και μνήμες τουλάχιστον 64GB και τα παιχνίδια του είναι απίστευτα ακριβά. Βέβαια είναι πολύ ωραία φάση το φορητό σταθερο αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν εχει τιτλους...... Για μενα η καλητερη περιπτωση για φορητο ειναι Ps vita k 3ds ειδηκα εαν απασχόλησε με hacking. Θα το παρω και το switch σίγουρα αλλα σε λιγο που θα βγαλει την νεα εκδοση και θα εχει πιο φτηνους τιτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η αγορά του switch δεν αξίζει Καταρχάς είναι πάρα πολύ ακριβό και από ότι φαίνεται πρέπει να αγοράσεις και μνήμες τουλάχιστον 64GB και τα παιχνίδια του είναι απίστευτα ακριβά. Βέβαια είναι πολύ ωραία φάση το φορητό σταθερο αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν εχει τιτλους...... Για μενα η καλητερη περιπτωση για φορητο ειναι Ps vita k 3ds ειδηκα εαν απασχόλησε με hacking. Θα το παρω και το switch σίγουρα αλλα σε λιγο που θα βγαλει την νεα εκδοση και θα εχει πιο φτηνους τιτλους. πολυ δυσκολο να πεσει τουλαχιστο στα 2-3 χρονια ,ας μην ξεχνας οτι το wii u επεσε σε τιμη πολυ δυσκολα ,για μενα παντως ηταν αγορα day one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Sils παρα πολυ ακριβο δεν ειναι.Ειδικα με αυτα που προσφερει.Εδω κανανε αναλυση και βγαλανε οτι ολα τα εξαρτηματα του switch κοστιζουν περιπου 260$ και το πουλαει κανονικα 300.Οποτε δεν ειναι ακριβο. Τωρα το οτι δεν εχει παιχνιδια εχει να κανει με το τι ειδους παιχνιδια σου αρεσουν.Το εχουμε ξαναπει και στο forum εδω οτι οποιος παρει switch το παιρνει πρωτα για τα παιχνιδια της ιδιας της nintendo και μετα οτι αλλο προκυψει απο 3rd party.Αλλα για μενα πλεον υπαρχουν παιχνιδια για αρκετα γουστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις