Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από εδώ και πέρα να σταματήσουν παρακαλώ τα offtopic για συγκρισεις με άλλες κονσόλες κτλπ και να επικεντρωθούμε στο switch , πλέον offtopic μηνύματα θα σβήνονται .

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω γιατί μπαίνει ο κάθε πικραμένος σε θέματα που δεν τον ενδιαφέρουν.

Να σου δωσω ενα παραδειγμα για το switch??Εχω Παρα πολλα χρονια να αγορασω κονσολα της Nintendo...Ουτε wi,Ουτε 3ds, Ουτε wi u...Ασχετα αν δοκιμαζα σαν παιδι και εγω απο φιλους καποια Games της..

Το switch με ολα αυτα που βλεπω να ερχονται, ομολογω πως το ψηνω αγριοτατα..Θα περιμενω λιγακι ακομα βεβαια για να εχω μια καλυτερη εικονα αλλα απο το νεο ετος θα ερθουμε Τετ α τετ με την κονσολα. 

Γνωριζω τα αρνητικα της  αλλα μου εχει τραβηξει αρκετα το ενδιαφερον...Και πλεον το θεωρω απολυτα διακιολογημενο μιας και προσφερει κατι το εντελως διαφορετικο απο Ολους τους αλλους..

Demo απο Octopath έχει παίξει κανείς;  Είναι ακριβώς στα γούστα μου, και οι πολλαπλοί χαρακτήρες μου φέρνουν κάτι απο Romancing Saga, που το έχω ψηλά στα κατάστιχα. Εχουμε καθόλου estimate για κυκλοφορία; γιατι μετά απο το BOTW στο Wii U, αυτό και το Xenoblades θα είναι day one αγορές που είχα να κάνω χρόνια.

• Like 2

Ναι έπαιξα εγώ.Το λάτρεψα.Το έπαιξα σε handheld γιατί έχω έρθει διήμερο χωριό και δεν ήθελα να κουβαλήσω τα πάντα μαζί μου οπότε έφερα μόνο την κονσόλα.Θα το τσιμπήσω στάνταρ όταν βγει μιας και είμαι λάτρης του είδους.

• Like 1

Demo απο Octopath έχει παίξει κανείς;  Είναι ακριβώς στα γούστα μου, και οι πολλαπλοί χαρακτήρες μου φέρνουν κάτι απο Romancing Saga, που το έχω ψηλά στα κατάστιχα. Εχουμε καθόλου estimate για κυκλοφορία; γιατι μετά απο το BOTW στο Wii U, αυτό και το Xenoblades θα είναι day one αγορές που είχα να κάνω χρόνια.

Το σύστημα μάχης μου θύμισε το Child of Light το οποίο σαν παιχνίδι το βρήκα βαρετό από ένα σημείο και μετά. Έπαιξα με τον ιππότη και τώρα δοκιμάζω με την χορεύτρια. Θα ήθελα περισσότερα χρώματα για να θυμίζει snes games, το πολύ μπλά-μπλα μου πέφτει πάντα βαρύ αν και η ιστορία της χορεύτριας με άγγιξε περισσότερο. Γενικώς δεν πείστηκα, χρειάζομαι περισσότερα δεδομένα.... Βέβαια δεν είμαι και ο καταλληλότερος για την συγκεκριμένη κατηγορία. Πάντως το demo είναι καλή κίνηση.

*Θα συμφωνήσω πως μετράει αρκετά και ως φορητό παιχνίδι. Ως αισθητική είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του NSW

Θέλω Golden Sun Switch

Να σου δωσω ενα παραδειγμα για το switch??Εχω Παρα πολλα χρονια να αγορασω κονσολα της Nintendo...Ουτε wi,Ουτε 3ds, Ουτε wi u...Ασχετα αν δοκιμαζα σαν παιδι και εγω απο φιλους καποια Games της..

Το switch με ολα αυτα που βλεπω να ερχονται, ομολογω πως το ψηνω αγριοτατα..Θα περιμενω λιγακι ακομα βεβαια για να εχω μια καλυτερη εικονα αλλα απο το νεο ετος θα ερθουμε Τετ α τετ με την κονσολα.

Γνωριζω τα αρνητικα της αλλα μου εχει τραβηξει αρκετα το ενδιαφερον...Και πλεον το θεωρω απολυτα διακιολογημενο μιας και προσφερει κατι το εντελως διαφορετικο απο Ολους τους αλλους..

Άρα εσένα σε ενδιαφέρει.

Το πρόβλημα είναι με αυτούς που φανερά δεν ενδιαφέρονται και μπαίνουν απλά να χαλάνε το θέμα.

Ειχε τοσο καλα γραφικα το PS2; Σοβαρη ερωτηση, δεν ειχα ποτε ps2

Την εποχη εκεινη λογο σχεδιασμου καταφερε μια αποδοση που εξεπληξε. Επισης λογο σχεδιασμου εκανε το port προς αλλες κονσολες δυσκολοτερο (για τιτλους που αναπτυχθηκαν αρχικα για αυτο) πραγμα που βοηθησε με την επιπλεον εμπορικη του επιτυχια να εχει ενα σκασμο τιτλους (3000).

Το ps2 που είχε ο φίλος μάλλον ήταν πολύ πιο ισχυρό από τα δικά μας.

κανε το καλο και ριξε το στο....

Το Χ2 θα ανέβαζε το κόστος της κονσόλας αρκετά ώστε να επηρεάζονταν οι πωλήσεις. Για μένα καλώς κράτησε το price point στα $299, είναι καλή τιμή για impulse αγορές.

πολύ πιθανόν το NSw να αποκτήσει περισσότερους τίτλους κι από το PS2. :P

Δεν ξερουμε (εγω τουλαχιστον) τι συμφωνιες εχουν γινει (μην ξεχνατε οτι η πτωση κοστους παραγωγης των μικροτσιπ χρονικα ειναι γρηγοροτερη απο τις εμπορικες συμφωνιες κοστους χρησης που τους αφορουν) μεταξυ εταιριων, τι οικονομικο μοντελο εχουν.

Στα αλλα συμφωνω απλα κρατα μια πισινη για τους τιτλους σε σχεση με το Ps2 ..

Μακαρι να γινοταν αλλα θελει ΠΑΡΑ πολυ δρομο ωστε να φτασει σε τετοια επιπεδα..

Αγοραστες για το μηχανακι της Ν. θελει ολα τα αλλα ερχονται. Και σημερα, ευκολα περισσοτεροι τιτλοι, ειδικα εαν δεν περιοριστει η Ν. απο αποψης ποιοτητας και ανοιχτει στα σκουπιδια τυπου android/ios.

Η ιπποδύναμη έχει νόημα μόνο στα multiplatforms και σε αυτούς που θέλουν να παίξουν παιχνίδια στην αιχμή της τεχνολογίας.

Από όλα τα dedicated gaming συστήματα αυτή τη στιγμή, αυτό με τα περισσότερα ποιοτικά exclusive games είναι το 3DS, και πρίν από αυτό, το DS.

Μόλις αποφασίσει η Νιντέντο να αφήσει στην άκρη το 3DS, τα καλά παιχνίδια στο Switch θα γίνουν περισσότερα από όσα θα προλαβαίνετε να παίξετε.

ειπες την μαγικη λεξη. ποιοτικά - αποκλειστικά ευχόμαστε πωλησεις γιατι εαν δεν γινει χαμος (για καποιους μετοχους προσμενουν ακομη να αποσβεστει η χασουρα του wii u) παλι δεν θα δεις την πλειαδα παιχνιδιων που προσμενουμε και μετα κοτα-αυγο παλι θα διυλίζουμε τον κώνωπα της αποτυχιας (εμπορικης).

Από εδώ και πέρα να σταματήσουν παρακαλώ τα offtopic για συγκρισεις με άλλες κονσόλες κτλπ και να επικεντρωθούμε στο switch , πλέον offtopic μηνύματα θα σβήνονται .

Συγγνωμη αλλα εγω πιστευω οτι συγκριτικα με τις αρχικες εκδοχες για την VC συγκρισεις

616cZlQXH2L.jpg

πρεπει να γινονται, μολις το βαλει η Ν.

Επισης  εαν υπαρχει κατι στο gameplay που δινει διαφορα λ.χ. οπως χρηση του gamepad σε zombiU πρεπει να συγκρινουμε και να το κουβεντιαζουμε. Αλλο το να σβυνουμε το και καλα #τεχνικο# τρολλαρισμα ,δεν συμφωνειτε;

Τελος μια παρατηρηση, ενω δεν εχω ακομη αγορασει switch (δωρο χριστουγενων) χαιρομαι να βρισκω στις αναρτησεις σας την χαρα ανακαλυψης νεων τροπων παιχνιδιου, την χαρα να κουβαλας ευκολα παιχνιδι ποιοτητας. Ακομα δυσκολευομαι να κατανοησω την αναγκη ομαδοποιησης γυρω απο συστηματα που η αξια τους ειναι μονο στο κεφι και στην παρεα που βοηθανε να βρεθει, την αμιλλα, αμα τυχει.

Η ενταση γυρω απο τις ομαδες ασκοπη ειναι. Κατι σαν να τσακωνεστε για το ποια ειναι πιο σεξι: η Rihanna η η Beyonce...Αμα μπορουσατε να ανεβασετε μια στην μηχανη σας και να πατε να ζησετε το αμορε σας στην παραλια, σιγα μην μπαινατε στον καυγα! Χα!

Μαλλον ξεχναμε οτι μιλαμε για χαρα, οχι για νουμερα (αφηστε το αυτο στην κυβερνηση μας, πληρωνονται για αυτο....)

Δεν είμαι ειδικός αλλά όπως φαίνεται ο Χ2  είναι 50% πιο ισχυρός από τον Χ1 και λογικά θα αποτελέσει κάποια στιγμή το επόμενο βήμα για το NSW. Εκτός αν διατηρήσει τον Χ1 και να αυξήσει τους χρονισμούς. Για περισσότερα δείτε εδώ.

Επίσης εδώ είναι ένα συγκριτικό (αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις). Και τώρα μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας.

giphy.webp

Είναι βέβαιο ότι θα δούμε "ενισχυμένο" Switch κάποια στιγμή.

Πάντα το έκανε η Νιντέντο με τις φορητές της, και το Switch δεν το βλέπω να ξεφεύγει του κανόνα.

Προσωπικά θα περιμένω μέχρι άνοιξη 18 για να κάνω αγορά.

• Like 4

Εγινε γνωστο το size του mario odyssey ειναι το μεγαλυτερο σε 3d mario στα 5.7gb.

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1433924

Για να καταλαβετε οι επικες παιχνιδαρες mario galaxy ηταν 1.9gb περιπου το καθενα.

Πραγματικα ανυπομομω να δω τι εχουν βαλει σε αυτο τον τιτλο.Αντε ενας μηνας εμεινε μονο!!!!

• Like 1

Εγινε γνωστο το size του mario odyssey ειναι το μεγαλυτερο σε 3d mario στα 5.7gb.

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1433924

Για να καταλαβετε οι επικες παιχνιδαρες mario galaxy ηταν 1.9gb περιπου το καθενα.

Πραγματικα ανυπομομω να δω τι εχουν βαλει σε αυτο τον τιτλο.Αντε ενας μηνας εμεινε μονο!!!!

Αυτο εχει ενδιαφερον. Εχει μηπως κανεις ιδεα για το μεγεθος του super mario bros σε wii και σε wii u; Ισως να μας δωσει μια ιδεα του φουσκωματος που προκαλει το χαι ντεφ σε σχεση με τα 480-512ρ. Παντως δειχνει και το  mario odyssey να εχει πολυ πραγμα πολλες πιστες κλπ, αρα μονο καλα τα νεα. Ευχομαι μονον να μην αφησουν πιστες κλειδωμενες πισω απο συγκεκριμενα αμιμπο γιατι θα αρχισω να σιχτιρίζω...

Να κανει κανα upgrade σε αποθηκευτικο χωρο ή να μεγαλωσει οθονη/μικρυνει bezzels μπορει.Τωρα ας πουμε οτι με τον x2 θα μπορει να παιξει games που ο x1 δεν μπορει αυτο δεν προκειτε να γινει με τιποτα στη ζωη του switch η και switch pro αν βγει.Μεγαλο update γραφικων και ολα τα αλλα σε 5 χρονια ξανα με τη νεα κονσολα.Τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχουν πειραξει τις κονσολες τους εκτος απο το wii mini που ειναι κατωτερο και το wii u νομιζω βγηκε πολυ γρηγορα η 32gb εκδοση απο τα παραπονα οτι τα 16 ηταν πολυ λιγα

Στο Switch να αναμένεις την πορεία του 3DS.

Βελτίωση στον κατασκευαστικό τομέα σε μικρολεπτομέρειες, άπειρες limited editions, πιθανώς κάποια μικρότερη/μεγαλύτερη έκδοση και μετά από λίγα χρόνια ενισχυμένο hardware, πλήρως συμβατό με το αρχικό Switch.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...