orck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχε τοσο καλα γραφικα το PS2; Σοβαρη ερωτηση, δεν ειχα ποτε ps2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι ρε ninty δεν εβαλες το Χ2 μονο και μονο να βουλωσεις στοματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι ρε ninty δεν εβαλες το Χ2 μονο και μονο να βουλωσεις στοματα; Τωρα τι ψαχνεις να βρεις..Το x1 εβαλε με αυτο θα πορευτει το σκηνικο. Απλα αν θες την γνωμη μου επρεπε να κουμπωσει το x2 για να εχει και διπλασιες περιπου επιδοσεις και χαμηλοτερη καταναλωση συναμα. Και σιγα την τιμη που θα ανεβαινε, ιδιας κατηγοριας mobile τσιπακια ειναι, Οπου προσεξε ομως ...Εχουν αποτυχει Παταγωδως και δεν ξερει η Nvidia τι να τα κανει και δεν τα περνει κανενας. Επρεπε εδω η Nintendo να τους παιξει μπαλα και να κανει δυνατη συμφωνια αλλα αρκεστηκε στο αρκετα παλιο Χ1 πλεον ...Ποιος ξερει τι παιχτηκε.. Τεσπα αυτη ησυζητηση εχει γινει πολλες φορες, τα games ειναι πλεον ολο το ζουμι, η βελτιωση της κονσολας γενικοτερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το Χ2 θα ανέβαζε το κόστος της κονσόλας αρκετά ώστε να επηρεάζονταν οι πωλήσεις. Για μένα καλώς κράτησε το price point στα $299, είναι καλή τιμή για impulse αγορές. Από εκεί και πέρα η Ν κατάλαβε ετεροχρονισμένα δυο πραγματάκια, που η Sony τα έχει καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό: α) Δεν γίνεται να συντηρείς και φορητό και home σύστημα. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. β) Games. Πολλά games. Αφήνεις τα specs στην άκρη και πήζεις το σύστημα στα games. Exclusives, indies, shovelware και -εν τέλει- AAA multiplatforms, ακόμα και αν παίζουν χειρότερα από τον ανταγωνισμό. Να μην μπορεί ο καταναλωτής να προλάβει να επιλέξει τι θέλει να παίξει. Αν συνεχίσουν με τους ρυθμούς του τελευταίου direct, πολύ πιθανόν το NSw να αποκτήσει περισσότερους τίτλους κι από το PS2. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχε τοσο καλα γραφικα το PS2; Σοβαρη ερωτηση, δεν ειχα ποτε ps2Το ps2 που είχε ο φίλος μάλλον ήταν πολύ πιο ισχυρό από τα δικά μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το Χ2 θα ανέβαζε το κόστος της κονσόλας αρκετά ώστε να επηρεάζονταν οι πωλήσεις. Για μένα καλώς κράτησε το price point στα $299, είναι καλή τιμή για impulse αγορές. Από εκεί και πέρα η Ν κατάλαβε ετεροχρονισμένα δυο πραγματάκια, που η Sony τα έχει καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό: α) Δεν γίνεται να συντηρείς και φορητό και home σύστημα. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. β) Games. Πολλά games. Αφήνεις τα specs στην άκρη και πήζεις το σύστημα στα games. Exclusives, indies, shovelware και -εν τέλει- AAA multiplatforms, ακόμα και αν παίζουν χειρότερα από τον ανταγωνισμό. Να μην μπορεί ο καταναλωτής να προλάβει να επιλέξει τι θέλει να παίξει. Αν συνεχίσουν με τους ρυθμούς του τελευταίου direct, πολύ πιθανόν το NSw να αποκτήσει περισσότερους τίτλους κι από το PS2. Σιγα τη διαφορα του παραπανω κοστους. Περσινο mobile τσιπακι ειναι το x2, Ιδιας κατηγοριας απλα επομενο μοντελο του x1..Oπου ομως ειναι Σαφεστατα αποτυχημενα και η nvidia δεν μπορει να τα σπρωξει ουτε στα πανερια της λαικης. Γυρευε ποσο παμφθηνα της ξεπουλησε τα x1 και απλα η Nintendo εκατσε στα αυγα της. . Επρεπε ομως να παιξει μπαλα εδω η Ninty και να κανει δυνατη συμφωνια. Προς οφελος δικο μας θα ηταν, ειπαμε περιπου διπλασια δυναμη - χαμηλοτερη καταναλωση.. Στα αλλα συμφωνω απλα κρατα μια πισινη για τους τιτλους σε σχεση με το Ps2 .. Μακαρι να γινοταν αλλα θελει ΠΑΡΑ πολυ δρομο ωστε να φτασει σε τετοια επιπεδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το Switch τα πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, και φαίνεται να δυναμώνει το momentum του. Τα DOOM και Wolfenstein είναι καταπληκτικά νέα, ενώ στο Nintendo Direct έδειξαν περισσότερα πράγματα από ότι έχουμε δεί από άλλους σε παρουσιάσεις Ε3. Και το Xenoblade 2 μέσα στο 2017. Νομίζω σε αυτό το σημείο όποιος βγάλει γκρίνια, είναι απλά για να γκρινιάξει. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σε μια κονσόλα θέλω παιχνίδια.Πολλα παιχνίδια και ποιοτικά παιχνίδια.Το switch δείχνει να πηγαίνει προς τα εκεί οπότε δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας.Και εγώ θα ήθελα δυνατότερο μηχάνημα αλλά από τη στιγμή που δε την έχω, πρέπει να το ξεπεράσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Η ιπποδύναμη έχει νόημα μόνο στα multiplatforms και σε αυτούς που θέλουν να παίξουν παιχνίδια στην αιχμή της τεχνολογίας. Από όλα τα dedicated gaming συστήματα αυτή τη στιγμή, αυτό με τα περισσότερα ποιοτικά exclusive games είναι το 3DS, και πρίν από αυτό, το DS. Μόλις αποφασίσει η Νιντέντο να αφήσει στην άκρη το 3DS, τα καλά παιχνίδια στο Switch θα γίνουν περισσότερα από όσα θα προλαβαίνετε να παίξετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σε μια κονσόλα θέλω παιχνίδια.Πολλα παιχνίδια και ποιοτικά παιχνίδια.Το switch δείχνει να πηγαίνει προς τα εκεί οπότε δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας.Και εγώ θα ήθελα δυνατότερο μηχάνημα αλλά από τη στιγμή που δε την έχω, πρέπει να το ξεπεράσω. Ετσι ακριβως..Ολοι θα το θελαμε πιο δυνατο (διοτι θα μπορουσε να το παρεχει στο ιδιο περιπου κοστος)...Δεν αλλαζει ομως κατι τωρα.. Αλλα πλεον με αυτα που βλεπω να ερχονται στην κονσολα το μελλον της φανταζει αρκετα καλο. Εχει αρχισει να περνει φωτια η κατασταση να πουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πρίν λίγες μέρες ο moderator έκανε "καθαρισμό" του τόπικ από ακριβώς αυτές τις συζητήσεις. Δεν έχει νόημα για ακόμα έναν κύκλο γύρω από τα ίδια. http://www.insomnia.gr/topic/654442-nintendo-switch-spinoff/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά χωρίς υπερβολή το Doom στο Switch δείχνει σαν παιχνίδι του Ps2. Αλλά συμφωνώ ότι το νόημα του Switch είναι άλλο και όχι τα γραφικά. Με το ζόρι Saturn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Για μένα ο λόγος που έχω πάρει switch έιναι η φορητότητα και φυσικά τα jprg. Τώρα που φεύγω ένα ταξίδι που θα κάνει μονο στο αεροπλάνο 13 ώρες απλά θα το λιώσω Ας πάρει όποιος θέλει το ps του η το xbox του μαζί στο αεροπλάνο η στην παραλία για να παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω οτι ορισμένοι δεν εχουν καταλάβει οτι σε αλλο κοινό απευθύνεται το switch , δεν προσπαθεί , δεν θέλει , και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις κονσόλες σε ορισμένα πράγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις