Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά τα joycons να ήταν πιο φθηνά να μπορούσαμε να τα αλλάζουμε οποτε θέλουμε. Λες και είναι απο χρυσάφι κοστίζουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως το φτωχότερο collectors edition που έχω δει. Τέτοια πακέτα συνήθως βγαίνουν ως limited edition. Αν δεν κανω λαθος ολα τα collector της nintendo ειναι φτωχα σε συγκριση με ps/ms/pc.Μεχρι και τα αγαλματακια οπως εδωσε στο zelda η το mario x rabbid δεν φτανουν σε λεπτομερεια ή ποιοτητα σαν του horizon,tekken η witcher.Παντως ειναι πολλα τα 100€ που το χρεωνουν για αυτα που δινει.Επρεπε να ειναι το πολυ ενα 80ρι οπως το fire emblem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 το παραπανω ειναι το αμερικανικο. το ευρωπαικο δεν θα εχει carrying case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 το παραπανω ειναι το αμερικανικο. το ευρωπαικο δεν θα εχει carrying caseΈχει επιβεβαιωθεί αυτό όπως και το ότι το παιχνίδι θα είναι σε ψηφιακή μορφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Νταξ παιδιά, το super mario odyssey έτσι και αλλιώς μου άρεσε μας έδειξαν και αυτό το τελευταίο και απογειώθηκε. Δίνω ρέστα ρε παιδί μου πως το λένε. Δείχνει ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ρε παιδί μου και to the point. Αντε τώρα να δούμε πότε θα αξιωθώ να μαζέψω κάνα φράγκο να πάρω κάνα εργαλείο μιας και μου πήρε τρία χρόνια για να πάρω PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χάρτης που έδειξαν ήταν αρκετά μεγάλος και άρα θα έχει μάλλον ανάλογη διάρκεια. Μάλλον πάντως πρέπει να ανοίξω στην μειοψηφία που πλέον τα xenoblade με αφήνουν αδιάφορο λόγω gameplay,σε αντίθεση με το project octopath που δείχνει φοβερό,δεν το περίμενα από square.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το gameplay του chronicles πάντως ειναι εθιστικοτατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μου κανει εντυπωση που δεν εχετε αναφερθει πολυ στο splatoon 2. Το multiplayer του ειναι φανταστικο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά ανακοινώθηκε το Doom και το Χ2 θα κυκλοφορήσει φέτος.... Το Doom ξέρουμε αν θα τρέχει στα 60fps; Πολύ καλό το ND, και είχε περιεχόμενο και για τα δύο συστήματα. Ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο Koizumi και όποιος διαφωνεί μαύρο φίδι να τον φάει *Ακριβή η Collectors του Χ2. Το collector χειριστήριο όπως και το αντίστοιχο του Splatoon 2 είναι ακριβό επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το ευρωπαϊκό bundle https://store.nintendo.co.uk/nintendo-switch-console/nintendo-switch-with-red-joy-con-controllers-super-mario-odyssey/11553478.html?widget_id=744299 Σύγκριση DOOM switch VS DOOM ps4 http://www.gamerevolution.com/news/348299-doom-nintendo-switch-vs-ps4-graphics-comparison#/slide/1 Και για όσους αναρωτιέστε τι κάνει η RETRO, ιδού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δε δείχνει κάτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδα τις φωτογραφιε απο το Doom, αυτες ειναι πραγματικο real time rendering στις δυο κονσολες; Γιατι δεν ειδα ΚΑΜΙΑ διαφορα απεναντι στην πιο ισχυρη κονσολα (που ειναι φυσικα το PS4) και στο πιο σαπακι (που ειναι φυσικα το τιποτενιο Switch).Παμε καλα; Μου φαινονται ακριβως το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδα τις φωτογραφιε απο το Doom, αυτες ειναι πραγματικο real time rendering στις δυο κονσολες; Γιατι δεν ειδα ΚΑΜΙΑ διαφορα απεναντι στην πιο ισχυρη κονσολα (που ειναι φυσικα το PS4) και στο πιο σαπακι (που ειναι φυσικα το τιποτενιο Switch). Παμε καλα; Μου φαινονται ακριβως το ιδιο Στις εικονες που δειχνει το ps4 εχει καλυτερο φωτισμο και ειναι πιο sharp.Στο switch φαινεται οτι ειναι ελαχιστα πιο θολες αλλα το αποτελεσμα ειναι και παλι τελειο και ισως να μην ειναι η τελικη εκδοση ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουν διαφορες στην εικονα αλλα αυτο που μετραει ειναι το framerate.Θα καταφερει το Switch να κρατησει 60αρι ή θα το βγαλουν στα 30?Σε περιπτωση που εχουμε doom στα 60fps σε handheld τοτε θα μιλαμε για τρελο σκηνικο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 https://youtu.be/w2ZgJBY1BTM Ποσο τρλειο φαινεται!!! Αυριο κυκλοφορει.. Τι γραφικαρες για φορητο ειναι αυτες ρε παιδια! Θα φυγει για αγορα μαζι με το φιφα εν αναμονη του doom κ του xenoblade.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις