Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο direct.Το xenoblade chronicles 2 κυκλοφορει στις 1-12-2017.

Υπαρχει διαθεσιμο demo του project octopath traveler της square enix στο eshop για οποιον ενδιαφερεται.\

Η bethesda ανακοινωσε το doom(2016) και το wolfenstein 2 !!!!! Πλεον να δω τι δικαιολογιες θα βρουν οι αλλες 3rd party?

Αλλα για μενα αυτο που εκλεψε με διαφορα την παρασταση ηταν το mario odyssey.Ανυπομονω σαν τρελος να το παιξω.

• Like 2
Δημοσ.

Fantasy star 2 online για τους ιαπωνες και για μας τιποτα

Αυτό θα έλεγα τώρα.

Πάντως βγάζω το καπέλο στη Bethesda για την υποστήριξη. Την ίδια στιγμή η Capcom (που ήταν από τις πρώτες εταιρίες που είδαν το Switch και συμμετείχε και στο σχεδιασμό του!) ακόμη δοκιμάζει τα νερά και ανακοινώνει, το ένα μετά το άλλο, παιχνίδια που δεν έρχονται στο Switch.

Δημοσ.

Ωραιο το collector

Bethesda take2 και namco με το xenoverse 2 δειχνουν μεχρι στιγμης οτι μπορεις να φερεις παιχνιδαρες στο switch και ας εχουν λιγο χειροτερα γραφικα εμενα τουλαχιστον δεν με ενοχλει το επιπεδο που εχουν δειξει μεχρι τωρα.Μονο η ΕΑ αρχισε παλι τις γνωστες δικαιολογιες οτι ειναι αδυναμο,αλλα μαλλον αυτοι ειναι αχρηστοι η δεν θελουν να ασχοληθουν.

post-450473-0-73914900-1505344332_thumb.jpg

Δημοσ.

Περιμενα το x2 για να παρω switch μιας κ το x chronichles ειναι ο,τι καλύτερο εχω παιξει σε jrpg... Οποτε το bundle αυτό ειναι αγορα day 1 για μενα. Εύγε Nintendo

Δημοσ.

Εγώ από όλο το Direct ξεχώρισα ένα. Wolfenstein. Και εξηγώ. Είναι ΑΑΑ τίτλος και -αν και κυκλοφορεί πιο μετά από τις άλλες πλατφόρμες- δεν είναι remastered. Σαφέστατα θα υπάρχουν κατώτερα γραφικά από αλλού αλλά αυτό αναπληρώνεται από την φορητότητα και τα loading times. 

Για εμένα προσωπικά που ήταν must buy για pc γιατί για ps4 οι χρόνοι loading θα με εκνευρίζουν (στο pc τρέχουν από ssd) και επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά με την δουλειά, ούτε καν σκέφτομαι για πια από τις τρεις πλατφόρμες που θα το αγοράσω το σκέφτομαι. Αυτό που με απασχολεί είναι το collector's edition αν θα έχει παιχνίδι μέσα  :P

Δημοσ.

Η bethesda ανακοινωσε το doom(2016) και το wolfenstein 2 !!!!! Πλεον να δω τι δικαιολογιες θα βρουν οι αλλες 3rd party?

Ο λόγος που έρχονται Doom και Wolfenstein στο Switch, είναι η μηχανή γραφικών τους η οποία υποστηρίζει το Vulkan API (το οποίο δίνει τo απαραίτητo performance boost).

Αμφιβάλλω ότι οι υπόλοιποι 3rd party θα κάτσουν να προγραμματίσουν με αυτό. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια...

Πολύ ενδιαφέροντα νέα πάντως. Ανυπομονώ να δω πως θα αποδόσουν αυτοί οι τίτλοι στο Switch.

Δημοσ.

Παντως αυτη η κονσολα ΔΕΝ ΕΧΕΙ τιτλους βρε παιδι μου.

ΑΑΑ ακομη περιμενω να δω.

Μονο καπου που και που καποιο port της πλακας.

Εγω εαν δεν φερουν Horizon / Destiny 2 online portable που να τρεχει και μεσω satellite uplink iridium multiplayer θεωρω οτι μου τρωνε τα λεφτα μου (δηλαδη σε σαφαρι μπροστα στο κιλιματζαρο πως θα περναω την ωρα μου χωρις multiplayer).

Α και βεβαια σε γραφικα θελω αυτη η κονσολα να μπορει να υποστηριξει output σε IMAX οθονη, μιας και εδω εχουμε πολλες (θελω να δω τον ιδρωτα να σταζει στο mario kart)....

:-D  :-D  :-D  :devil:

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...