Nick77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το Wonder Boy είναι εξαιρετικό πάντως. Αξίζει με τα χίλια. Απορώ πώς δεν είχε τυχει να παιξω το original στο Master System. Θα συμφωνούσα οτι είναι καλό σύστημα το Switch για τα indies αν οι τιμες ηταν πιο ανταγωνιστικές. Είναι στα ύψη δυστυχώς και σπάνια γίνονται καλές προσφορές. Ελπίζω τουλάχιστον αργότερα οταν θα υπαρχει πληθώρα τίτλων οτι θα παίζουν και ανάλογες προσφορές. Προς το παρον το Pc υπερτερεί λόγω πολυ χαμηλών τιμών. Η φορητότητα που προσφέρει δεν αποτελεί -για εμενα τουλάχιστον- παράγοντα που θα με κανει να πληρώσω πολλές φορές ακομα και διπλασια τιμή για ενα παιχνίδι που συχνά ειναι σε προσφορά στο Steam...
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Fingers crossed για Bayonetta 3 Special Edition που θα περιλαμβάνει μέσα το 1 και το 2. Δεν παίζει εκτός αν κοστίζει 100+€. Πιο πιθανό βλέπω The Wonderful 101+102 special edition.
sils Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 40 ευρω για το rayman πολλα δεν ειναι;Δεν ειναι απλος πολλα ειναι κοροϊδία ρο εχει προσφορα το psn για vita κ ps4 στα 4.99...... ελεος ρε νιντι!
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι απλος πολλα ειναι κοροϊδία ρο εχει προσφορα το psn για vita κ ps4 στα 4.99...... ελεος ρε νιντι! Θα βγει και στο Switch σε προσφορα παιδιά. Μην αγχώνεστε. Και στο Wii U έχει βγει πάμπολες φορές. Απλά στο launch, ως συνήθως, βαράνε στο κεφάλι.
NEKROMA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Fingers crossed για Bayonetta 3 Special Edition που θα περιλαμβάνει μέσα το 1 και το 2. Το wonder boy το θυμάμαι στο master system εκει ειχε ξεκινήσει πολυ καλο παιχνιδι
Nick77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τελευταία βλέπω πολλές αναφορές σε συνεντεύξεις στελεχων της Nintendo στη σειρά F-Zero. Περισσότερο αυτό συμβαίνει φυσικά ενόψει της κυκλοφοριας του SNES Classic αλλά ελπιζω ενδόμυχα σε μια ανακοίνωση ενος sequel στην επικείμενη direct... Σίγουρα είναι αρκετά απίθανο ενδεχόμενο μιας και υπαρχει η επιτυχημένη spiritual successor σειρά με τα Fast Racing Neo και Fast RMX αλλά η ελπίδα ποτέ δεν βλάπτει...
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν κι άλλο sequel στο F-Zero. Δεν μπορώ να βρω τρόπο πως θα κάνουν το τέλειο καλύτερο. Το μόνο που αξίζει να κάνουν είναι κάποια remasters με σύγχρονα γραφικά χωρίς να πειράξουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο gameplay. Διαφορετικά θα καταστρέψουν το τέλειο. 2
vasilisga Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ευτυχής κάτοχος και εγώ του switch μαζί με το botw και το mario kart είναι η δεύτερη κονσόλα που αγοράζω ο ίδιος μετά το sega saturn ενώ στην κατοχή μου έφτασαν με διάφορους τρόπους και psx, xbox360 είχα επίσης όλες τις major release από τις φορητές κονσόλες της Nintendo από εποχής game boy, μου άρεσαν ανέκαθεν τα handheld, για αυτό και πήρα και το switch, όπου για την ιστορία το πρώτο μου παιχνίδι στο game boy ήταν πάλι το zelda το Link's Awakening όλη αυτή η προσωπική αναδρομή ως πρόλογος για να καταλήξω στο εξής μωρή nintendo, σου δίνω 60 ευρώ/παιχνίδι, έχεις αναλογικά ακριβότερα τα παιχνίδια σου σε σχέση με sony και ms για τους χ-ψ λόγους και μέσα στη συσκευασία το μόνο που μου έχεις είναι το cartridge??? δε λέω ολόκληρο manual, αλλά έστω ένα κωλόχαρτο αναφορικά με το παιχνίδι βρε αδερφέ θα μου πεις ότι πλέον όλοι οι κατασκευαστές έτσι κάνουν αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ άσχημο σαν πρακτική που είναι οι παλιές καλές εποχές όπου κάθε παιχνιδάκι που αγόραζες είχε μέσα τόμους ολόκληρους... επίσης τώρα που το σκέφτομαι στα παιχνίδια του ds-3ds κτλ δεν ακολουθεί αυτή τη τακτική η nintendo, εδώ γιατί ακολουθεί άλλη γραμμή? όπως και να έχει κρίμα, πολύ κρίμα Αυτά Θα επιστρέψω με εντυπώσεις από κονσόλα και παιχνίδια
parlapipas25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλυτερο θα ηταν να δινουνε τα παιχνιδια του στυλ wii u(splatoon, bayonetta κλπ)full price και τα παιχνιδια του 3ds(fire emblem, smash bros κλπ) half price. Τωρα για τα indies, καλοδεχουμενα αλλα σε αυτες τις τιμες που τα πουλανε, απλα οχι.
mansa2k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν κι άλλο sequel στο F-Zero. Δεν μπορώ να βρω τρόπο πως θα κάνουν το τέλειο καλύτερο. Το μόνο που αξίζει να κάνουν είναι κάποια remasters με σύγχρονα γραφικά χωρίς να πειράξουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο gameplay. Διαφορετικά θα καταστρέψουν το τέλειο. Διαφωνώ με όλα. Καταρχήν η Ν ενδιαφέρεται για συνέχεια της σειράς κάτι που το γνωρίζουμε πολύ καλά με βάση της κινήσεις που είχαν γίνει με την Criterion αλλά δεν είχαν αποτελέσματα. Το τίποτα απολύτως είναι σχετικό. Το F-Zero GX όσο καλό και να ήταν για κάποιους δεν πούλησε ούτε καν ένα εκατομμύριο. Με καλύπτει περισσότερο το παρακάτω: "F-Zero is all about those tight courses with the tight bends, and the skidding around and drifting" Αυτό δεν το πρόσφερε το F-Zero GX στο ίδιο βαθμό με τους προκατόχους του. Ήταν ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού με γραφικά, μουσική (που δεν απέδιδε καλά τα κλασσικά κομμάτια της σειράς) και συγκριτικά με τα προηγούμενα υπερβολική ταχύτητα. Λογικό να επενδύσουν σε αυτά τα στοιχεία μιας και το παιχνίδι το είχε αναλάβει η Sega που είχε arcade φιλοσοφία.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Διαφωνώ με όλα. Καταρχήν η Ν ενδιαφέρεται για συνέχεια της σειράς κάτι που το γνωρίζουμε πολύ καλά με βάση της κινήσεις που είχαν γίνει με την Criterion αλλά δεν είχαν αποτελέσματα. Το τίποτα απολύτως είναι σχετικό. Το F-Zero GX όσο καλό και να ήταν για κάποιους δεν πούλησε ούτε καν ένα εκατομμύριο. Με καλύπτει περισσότερο το παρακάτω: "F-Zero is all about those tight courses with the tight bends, and the skidding around and drifting" Αυτό δεν το πρόσφερε το F-Zero GX στο ίδιο βαθμό με τους προκατόχους του. Ήταν ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού με γραφικά, μουσική (που δεν απέδιδε καλά τα κλασσικά κομμάτια της σειράς) και συγκριτικά με τα προηγούμενα υπερβολική ταχύτητα. Λογικό να επενδύσουν σε αυτά τα στοιχεία μιας και το παιχνίδι το είχε αναλάβει η Sega που είχε arcade φιλοσοφία. Διαφωνώ με αυτό. Το GX ήταν απλά άψογο. Τελειοποιήθηκε η συνταγή και το παιχνίδι είναι όσο πιο κοντά στην τελειότητα γίνεται. Και μια χαρά tight bends και drifting είχε το GX. Για την ακρίβεια αυτό το drift skill (πιέζοντας ταυτόχρονα και τα δυο αερόφρενα) ήταν το meta του παιχνιδιού φτιαγμένο για αυτούς που θέλανε να αποκτήσουν mastery και φυσικά το skill άλλαζε ανάλογα το σκάφος που είχες. Στο GX ήμουν από αυτούς που είχα αποκτήσει mastery, τόσο mastery είχα και το όνομα μου (sub) ήταν ποσταρισμένο στα περιοδικά EGM και το ευρωπαϊκό Arcade μέσα στο top 10. Ηταν το μοναδικό παιχνίδι που είχα ψύχωση εκείνον τον καιρό και ήμουν σε φάση zen όταν το έπαιζα. Οταν παίζαμε multi με τα φιλαράκια μου δεν κρατούσε πολύ καθώς αισθανόντουσαν τελείως χαμένοι εναντίον μου οπότε το βγάζαμε και συνεχίζαμε ματσάκια με tekken, street fighter, smash brothers και πάει λέγοντας. Φυσικά αν με βάλεις σήμερα να το παίξω θα είναι σαν το παίζω για πρώτη φορά αλλά είναι το μοναδικό παιχνίδι στην ιστορία μου που απέκτησα τέτοιου τύπου mastery. 1
d_crazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγαίνοντας στην ΔΕΘ ,δοκίμασα την καινούργια κονσόλα της Nintedo.Μπορούσες να δοκιμάσεις το arms και ένα ακόμα παιχνίδι.Φάση είχε,αν και μου φάνηκε "κάπως".
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 θα μου πεις ότι πλέον όλοι οι κατασκευαστές έτσι κάνουν αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ άσχημο σαν πρακτική που είναι οι παλιές καλές εποχές όπου κάθε παιχνιδάκι που αγόραζες είχε μέσα τόμους ολόκληρους... επίσης τώρα που το σκέφτομαι στα παιχνίδια του ds-3ds κτλ δεν ακολουθεί αυτή τη τακτική η nintendo, εδώ γιατί ακολουθεί άλλη γραμμή? όπως και να έχει κρίμα, πολύ κρίμα Αυτά Θα επιστρέψω με εντυπώσεις από κονσόλα και παιχνίδια σε αυτό συμφωνώ απόλυτα που λες. Πάνε οι εποχές και δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ που είχαμε σε αυτές τις τιμές ένα κάρο περιεχόμενο μέσα στα κουτιά. Πλέον μόνο σε κολέκτορες και αυτό κοστολογημένο 30-40 ευρώ πάνω. Εδώ πουλάνε κουτιά που δεν έχουν στην κυριολεξία τπτ μέσα μόνο το serial number για να κάνεις activation το game.
Nick77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν κι άλλο sequel στο F-Zero. Δεν μπορώ να βρω τρόπο πως θα κάνουν το τέλειο καλύτερο. Το μόνο που αξίζει να κάνουν είναι κάποια remasters με σύγχρονα γραφικά χωρίς να πειράξουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο gameplay. Διαφορετικά θα καταστρέψουν το τέλειο. Με την ίδια σκέψη ως αφετηρία δεν μπορούν να βγουν sequels στα Super Smash Bros και Mario Kart επειδη στα U και 8 αντίστοιχα εχουν αγγίξει την τελειότητα. Πάντα κάτι μας φαίνεται τελειο και ολοκληρωμένο μεχρι να πάει στο βημα παραπάνω (αν τα καταφερουν οι devs). Και εγώ δεν κατατασσω το GX στα αγαπημένα μου σε σύγκριση με τα προηγουμενα 2 για home consoles. Προσωπική άποψη βέβαια. Ωστόσο επειδή κοντεύουν 15 χρόνια νομίζω θα ηταν καλή συγκυρία για ένα sequel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις