Nick77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς να το έχω παίξει νομίζω οτι θα είναι πολυ δυσνόητο για μικρά παιδιά, ίσως και ανιαρό. Καλύτερα να κοιτάξεις κάποιο πιο απλό, π.χ. με στοιχεία platform οπως το Wonder Boy ή κάτι σαν το Master Blaster Zero ή το Mighty Gunvolt Burst. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 https://youtu.be/fOpb2LGTfa0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Mazinga, έχεις πάρει NSw; Οχι, απλα κανω καταλογο τιτλων σε φυσικη εκδοση προς κτιση, και με ενδιαφερει η αποψη παικτων - γονιων επι ποιοτητας τιτλων για να οργανωσω χριστουγεννα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παρολο που πηρα Switch και 8 παιχνιδια μεχρι τωρα, το εχω σε παγωμα μεχρι να τελειωσω καποια παιχνιδια στις αλλες κονσολες που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η second edition στο switch θα αξιζει πολυ λογω μπαταριας και chipaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η second edition στο switch θα αξιζει πολυ λογω μπαταριας και chipaki Εχει κυκλοφορησει κατι, η ετσι το φανταζεσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η second edition στο switch θα αξιζει πολυ λογω μπαταριας και chipaki Ακούγεται για i7-6950X με 1080ti και μπαταρία 32000mAh. Θα βγει Χριστούγεννα στα 199.99€. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η second edition στο switch θα αξιζει πολυ λογω μπαταριας και chipaki Η 3rd θα ειναι πολυ καλυτερη.Θα βγει σε 8 χρονια περιπου.Αξιζει η αναμονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 EDIT: 45 λεπτά διάρκεια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα απορια για 2 θεματα σχετικα με τη φορτιση/ξεφορτιση στα joycon που δεν το περιμενα αλλα ειδα και στο internet οτι το εχουν και αλλοι χωρις standar απαντηση. Αν βαλεις το switch να φορτιζει και μετα το κανεις power off φορτιζει η κονσολα αλλα οχι τα joycons.αν κανεις power off πρωτα και μετα το βαλεις να φορτιζει η κονσολα ανοιγει αυτοματα οποτε εκει φορτιζουν τα παντα. Πολλοι λενε οτι βρησκουν το ενα joycon με μιση μπαταρια ενω το αλλο full.εκει φταιει η θηκη γιατι αν και power off το συστημα αν η θηκη παταει ενα κουμπι οπως εμενα το δεξι trigger αρχιζει να τρωει μπαταρια και αν και με αυτον τον τροπο τα λαμπακια για sync ψαχνουν για 2 δευτερολεπτα και μετα σταματανε απο τη στιγμη που πατιεται το κουμπι η μπαταρια τελιωνει σιγα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εαν καποιος ειχε την ευγενη καλοσύνη να γραψει ενα γρηγορο συγκριτικο μεταξυ mario rabbids / mario 3d world οσον αφορα το στυλ παιχνιδιου και δυσκολιας (στοχευω 7 με 8 χρονα) θα του ήμουν ευγνώμων. Θεωρητικά μιας και δεν έχω επαφή με 8χρονα θα έλεγα πως αυτό που έγραψε ο Nick77 ισχύει, πιθανόν να βαρεθούν. Καλύτερα να υπάρχει η συνδρομή κάποιου μεγαλύτερου για να τους καθοδηγεί αν και δεν ξέρω και πάλι αν θα έχει επιτυχία στην συνέχεια. Γενικότερα ισχύει αυτό που είχα γράψει και παλιότερα. Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού εξαρτάται από το πως έχει στηθεί το παιχνίδι και τον βαθμό ενασχόλησης του παίκτη. Nintendo Direct EDIT: 45 λεπτά διάρκεια Τελικά η φήμη ισχύει και με την ευκαιρία έχει ακουστεί τελευταία πως έρχονται τα πρώτα apps στο NSW (netflix, youtube, twitch, κτλ). Στην Ιαπωνία έχει ήδη κυκλοφορήσει το niconico που είναι το αντίστοιχο του twitch. Θα ήθελα οι επόμενοι ελάχιστοι μήνες να περιλαμβάνουν κάτι σχετικά με το πρόγραμμα κυκλοφοριών first party/exclusive για αρχές του 2018 αφού μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο διάστημα. Αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω... #koizumihost Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το εμπνευσμένο από τα 2d Zelda, Blossom Tales: The Sleeping King έρχεται στο Switch. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=z94Vfx6uPVI http://www.perfectly-nintendo.com/blossom-tales-sleeping-king-headed-nintendo-switch/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Switch Version Of Wonder Boy: The Dragon's Trap Sold More Than All The Other Versions Combined Αυτό που έλεγα για τα indie games. Τελικά όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος και είμαστε πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούμε το NSw και για nindies εκτός από τα N-exclusives. Όπως όλα δείχνουν το Switch θα είναι το απόλυτο indie machine στα επόμενα χρόνια, θεωρώ δεδομένο δε πως θα δούμε και πάρα πολλά indie exclusives στο μηχανάκι. Δεν έχω αγοράσει το Wonder Boy ακόμα προσωπικά, θα περιμένω το physical αντίτυπο που αν και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ασία, θα υποστηρίζει κανονικά εγγλέζικα. Σε γενικότερο πλαίσιο, το NSw με τραβάει πολύ περισσότερο να αγοράζω τα games σε physical μορφή, παρά σε digital. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εκπλήξεις περιμένετε από το Direct; Πιστεύω έφτασε η ώρα, μετά από τόσα teases, να δούμε κάτι από Platinum. Είτε port από Wii U είτε sequel των παιχνιδιών του Wii U. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Fingers crossed για Bayonetta 3 Special Edition που θα περιλαμβάνει μέσα το 1 και το 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις