Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-mario-rabbids-is-one-of-switchs-finest-tech-showcases

Μία ενδιαφέρον τεχνική ανάλυση του Mario+Rabbids στο Digital Foundry.

Το παιχνίδι το έχω κι εγώ στην κατοχή μου και μοιάζει με pre-rendered cartoon. Υπάρχουν φυσικά κάποια λογικά limitations (upscaled ανάλυση) αλλά γενικά η ποιότητα και το art είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Τρέχει την ίδια μηχανή με το Division. Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο για το πόσο "πίσω" είναι το Switch...

• Like 2
Δημοσ.

Τερμάτισα το Mario + Rabbits και διατηρώ την ίδια εικόνα, αν το παιχνίδι είχε τουλάχιστον δύο κόσμους ακόμα θα είχε πληρέστερο main story.

Κατά τα άλλα οι μηχανισμοί έχουν στηθεί πολύ καλά με έμφαση στο κομμάτι της στρατηγικής. Το μεγαλύτερο μέρος το έπαιξα στο φορητό κομμάτι κάτι που βοήθησε και ο όμορφος σχεδιασμός του παιχνιδιού.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει αποδοθεί τόσο πολύ βάρος στον τεχνικό τομέα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρέχει στα 30fps. Το SMW 3D που το θυμίζει αρκετά το Mario + Rabbits έτρεχε στα 60fps στο WiiU. Επίσης συνάντησα και κάποια κολλήματα σε ορισμένα σημεία με τον χαρακτήρα να μένει πίσω σε ανταπόκριση και μετά να πετάγεται σε γρήγορη κίνηση προς την κατεύθυνση του αναλογικού ή να περνάει το παιχνίδι σε slow motion στην εκτέλεση μιας εντολής. 

Πάντως διασκέδασα για αυτό και το τερμάτισα στο 100%, δεν ασχολήθηκα μόνο με το τοπικό multiplayer που προσφέρει orbs τα οποία είναι απαραίτητα για την συμπλήρωση όλου του skill tree.

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει αποδοθεί τόσο πολύ βάρος στον τεχνικό τομέα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρέχει στα 30fps. 

Γιατί το παιχνίδι είναι της Ubisoft η οποία δεν φημίζεται για 60fps gameplay...

Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν έχει μεγάλη μεγάλη σημασία λόγω του αργού gameplay. Τουλάχιστον φρόντισαν να δώσουν ένα πολύ καλό eye-candy και σώζεται η κατάσταση.

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν έχει μεγάλη μεγάλη σημασία λόγω του αργού gameplay. Τουλάχιστον φρόντισαν να δώσουν ένα πολύ καλό eye-candy και σώζεται η κατάσταση.

Αυτό ισχύει και ξέχασα να το γράψω. Απλά το ανέφερα διότι θεωρώ πως δόθηκε υπερβολικό βάρος στο τεχνικό τομέα όταν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι "ελαφρύτερο" με καλύτερο frame rate.

Επόμενη αποστολή το Metroid: Samus Return.

Δημοσ.

Σε πόσες ώρες τερμάτισε;

Κοίτα εδώ για μια γενική εικόνα, εμένα μου πήρε πολύ περισσότερο επειδή έκανα και πολλά restart (κάπως στον 3ο και περισσότερο στον 4ο κόσμο, ειδικά στο σημείο που αντιμετωπίζεις τα mid-boss του 4ου κόσμου πρέπει να την έπαιξα ώρες από άχτι και μόνο) για να βγάλω τις μάχες με perfect και γενικά δεν εννοούσε ο τρόπος με τον οποίο έπαιζα. Το 100% μου πήρε κάτι λιγότερο από 60 ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα εδώ για μια γενική εικόνα, εμένα μου πήρε πολύ περισσότερο επειδή έκανα και πολλά restart (κάπως στον 3ο και περισσότερο στον 4ο κόσμο, ειδικά στο σημείο που αντιμετωπίζεις τα mid-boss του 4ου κόσμου πρέπει να την έπαιξα ώρες από άχτι και μόνο) για να βγάλω τις μάχες με perfect και γενικά δεν εννοούσε ο τρόπος με τον οποίο έπαιζα. Το 100% μου πήρε κάτι λιγότερο από 60 ώρες.

mansa2k ειχες εμπερια απο αναλογα παιχνιδια στυλ xcom???

Ρωταω γιατι ψηνομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν ξερω αν θα μου αρεσει.

Βεβαια οσα reviews εχω δει λενε οτι ειναι πολυ καλο entry game για αυτου του ειδους των παιχνιδιων και γιαυτο σκεφτομαι την αγορα του.

Δημοσ.

mansa2k ειχες εμπερια απο αναλογα παιχνιδια στυλ xcom???

Ρωταω γιατι ψηνομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν ξερω αν θα μου αρεσει.

Βεβαια οσα reviews εχω δει λενε οτι ειναι πολυ καλο entry game για αυτου του ειδους των παιχνιδιων και γιαυτο σκεφτομαι την αγορα του.

Δεν έχω επαφή γενικώς με παιχνίδια στρατηγικής εδώ και χρόνια και όπως είχα γράψει και στο αρχικό μήνυμα σχετικά με το παιχνίδι (#7857) με έψησε και για σχετικά παιχνίδια όπως το XCOM. . Πήρα το Mario +  Rabbits για να παίξω κάτι διαφορετικό που το προσφέρει ως παιχνίδι και ψάχνεσαι αν στοχεύεις καλύτερα αποτελέσματα. 

• Like 2
Δημοσ.

vag.patrick και mansa2k με πεισατε.Θα το αγορασω τελικα :-D

μολις τελειωσα τον 1ο κοσμο... πολυ καλο. Και εχει πραμα να ασχοληθεις...!!Αντε ορμα!

Δημοσ.

Καλησπερα, εαν καποιος ειχε την ευγενη καλοσύνη να γραψει ενα γρηγορο συγκριτικο μεταξυ mario rabbids / mario 3d world οσον αφορα το στυλ παιχνιδιου και δυσκολιας (στοχευω 7 με 8 χρονα) θα του ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.

Καλησπερα, εαν καποιος ειχε την ευγενη καλοσύνη να γραψει ενα γρηγορο συγκριτικο μεταξυ mario rabbids / mario 3d world οσον αφορα το στυλ παιχνιδιου και δυσκολιας (στοχευω 7 με 8 χρονα) θα του ήμουν ευγνώμων.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει συγκριτικό μιας και είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το ένα είναι turn-based tactical rpg και το άλλο platform.

Νομίζω ότι το 3d world θα ταίριαζε καλύτερα στο κοινό που στοχεύεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...