Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

Παρόμοια πράγματα που υποστηρίζει και το RE Revalations. Φαίνεται πως τηρούν κάποιες προϋποθέσεις για την ώρα σχετικά με την εκμετάλλευση της διαφορετικότητας του συστήματος. 

Θα κυκλοφορήσει επίσης στα PlayStation 4, Xbox One και στο HTC VIVE...

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πια ποιος ειρωνεύεται και ποιος μιλάει σοβαρά. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι  που οι δημιουργοί του GTA θα βγάλουν σε επανέκδοση ένα ξεχασμένο παιχνίδι  ανάμεσα στις άλλες πλατφόρμες και στο switch... αντί να βγάλουν, ξέρω'γω το GTA ;

τοσο μενος??? ειλικρινα βγαινουν παιχνιδια εχετε θεμα,δεν βγαινουν κραζετε, καιρος ειναι παντος να αρχισει ενα ξεκαθαρισμα στο θεμα....

προς το παρών τα επόμενα games στο switch θα απαιτούν extra sd card ,μιλάμε για την φυσική εκδοσή παιχνιδιών ,και δεν θα ειναι μεσα στην συσκευασια ,καλοχονευτα φιλε ,γελαω πραγματικα με την παρτη σου και ερχεται nba2k για το switch εκει να δεις πως θα γέμιση η sd

και δεν ειπαμε ποσο στοιχιζει μια καρτουλα? 64gb  23-24 ευρω ελεεος πλεον μερικοι,αν ησουν gamer θα χαιροσουν που υπαρχει ανταγωνισμος και ποικιλια παιχνιδιων ,αντι αυτου μονο μιρλα...

Δημοσ.

Καλα ενταξει.Ωραιο να βγαινει ενα παιχνιδι της rockstar αλλα το L.A Noire βρηκαν?

Δεν μπορouσαν να βγαλουν το gta 5 ή κανα RDR remaster??

Ο λογος που ειμαι τοσο αρνητικος ειναι επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα παει καλα εμπορικα στο switch,οποτε θα βγει η rockstar και θα πει "εμεις καναμε προσπαθεια αλλα δυστηχως τα παιχνιδια μας δεν πουλανε σε κονσολες τος nintendo"

• Like 1
Δημοσ.

τοσο μενος??? ειλικρινα βγαινουν παιχνιδια εχετε θεμα,δεν βγαινουν κραζετε, καιρος ειναι παντος να αρχισει ενα ξεκαθαρισμα στο θεμα....

και δεν ειπαμε ποσο στοιχιζει μια καρτουλα? 64gb  23-24 ευρω ελεεος πλεον μερικοι,αν ησουν gamer θα χαιροσουν που υπαρχει ανταγωνισμος και ποικιλια παιχνιδιων ,αντι αυτου μονο μιρλα...

δεν ειναι τα 23-24 ευρω , ειναι κοροϊδία να δινεις  50αρικο 60αρικο και μετα να θελεις εχτρα μνημη sd για να μπει το υπολοίπο  game πχ nba2k και ποσα αλλα θα ερθουν,δεν ειναι μιρλα 

Δημοσ.

Λογικά και το Skyrim θα έχει αρκετές απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο ακόμα και για τη φυσική έκδοση.

Είδωμεν. Εγώ πάντως καβάτζωσα ήδη μια 200άρα SanDisk που λογικά θα με καλύψει για τον υπόλοιπο χρόνο ζωής του Switch  :P  

Δημοσ.

Τα αποφαγια μας πεταει η rockstar..

Γενικώς αυτή είναι η τάση της βιομηχανίας σε τελευταία. Δεν αλλάζει κάτι ως προς τις μεταφορές τουλάχιστον το NSW βλέπει κάποιες από αυτές για την ώρα. Το ίδιο με το RE: Revelation 1&2 αλλά και με το Skyrim που μεταξύ άλλων έχει επανακυκλοφορήσει επίσης με καλύτερα γραφικά στις τωρινές κονσόλες. 

Το μοντέλο της RS δεν το βρίσκω λάθος, αντίθετα καλύπτει με την επανακυκλοφορία του L.A. Noir όλες τις προτιμήσεις: VR, 4K ή αλλιώς καλύτερα γραφικά και το NSW ως υβρίδιο. 

δεν ειναι τα 23-24 ευρω , ειναι κοροϊδία να δινεις  50αρικο 60αρικο και μετα να θελεις εχτρα μνημη sd για να μπει το υπολοίπο  game πχ nba2k και ποσα αλλα θα ερθουν,δεν ειναι μιρλα 

Δεν είμαι υπέρ αυτού του μοντέλου αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα όσο σε σχέση με τα installation στα ps4,xbox που πλέον τα 500GB που είχαν τα αρχικά μοντέλα είναι λίγα. Ειδικά αν συμπεριλάβουμε και κάποια τρελά μεγέθη που χρειάζονται κάποια παιχνίδια σε διορθωτικές ενημερώσεις. Δεν δικαιολογώ απλά επισημάνω ότι τα ίδια χάλια (δυστυχώς) ισχύουν και σε άλλα συστήματα.

Δημοσ.

Ότι παιχνίδι έχω αγοράσει το τελευταίο διάστημα σε εξευτελιστικές τιμές για pc, βάλθηκαν να το μεταφέρουν στο Switch... :P

• Like 3
Δημοσ.

* TO SWITCH ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - NINTENDOOMED ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΤΟ ΑΚΛΑΦΤΟ ΚΛΠ

* Εεεεε σε 6 μήνες ζωής πλήν των first party διαμαντιών βγάζουν τίτλους η ΕΑ, η 2k, η Rockstar, η Capcom

* ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

* Εεεε ξέρεις βγαίνει 2k18 ίδιο με άλλες εκδόσεις

* ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΠΛΕΗΣΤΕΗΣΟ ΤΕΣΣΑΡΟ

Τι να πω πχια ειλικρινά. Λες και τα εξμπόξια ή τα πλέηστεησα είχαν 30 third party ΑΑΑ τίτλους στο λόντς

• Like 4
Δημοσ.

προς το παρών τα επόμενα games στο switch θα απαιτούν extra sd card ,μιλάμε για την φυσική εκδοσή παιχνιδιών ,και δεν θα ειναι μεσα στην συσκευασια ,καλοχονευτα φιλε ,γελαω πραγματικα με την παρτη σου και ερχεται nba2k για το switch εκει να δεις πως θα γέμιση η sd

Όχι ρε γαμωτο! Και πρέπει να το αγορασώ υποχρεωτικά παρόλο που δεν μου αρεσεί το basket. Διάολε...Να δεις οι κερατάδες θα βάλουν  στο ps4 και στο xbox το παιχνίδι να απαιτεί τηλεόραση... Σεινομωσεια !!!111! 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι ρε γαμωτο! Και πρέπει να το αγορασώ υποχρεωτικά παρόλο που δεν μου αρεσεί το basket. Διάολε...Να δεις οι κερατάδες θα βάλουν στο ps4 και στο xbox το παιχνίδι να απαιτεί τηλεόραση... Σεινομωσεια !!!111!

βρε αρωστακι οταν λεω nba2k17 εννοώ οτιδήποτε μεγαλύτερο 50giga βιντεοgame και μην μπερδεύεσαι οι αλλες εταιρείες δινουν ολόκληρο το game σε ενα cd, εσενα σου ζηταει η νιτεντο για να χωρέσει ενα παιχνιδι να παρεις εχτρα sd card που θα μπει το υπόλοιπο βιντεοπαιχνιδι που εχεις δωσει 40-50-60 ευρω
Δημοσ.

βρε αρωστακι οταν λεω nba2k17 εννοώ οτιδήποτε μεγαλύτερο 50giga βιντεοgame και μην μπερδεύεσαι οι αλλες εταιρείες δινουν ολόκληρο το game σε ενα cd, εσενα σου ζηταει η νιτεντο για να χωρέσει ενα παιχνιδι να παρεις εχτρα sd card που θα μπει το υπόλοιπο βιντεοπαιχνιδι που εχεις δωσει 40-50-60 ευρω

Δεν είμαι υπέρ αυτού του μοντέλου αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα όσο σε σχέση με τα installation στα ps4,xbox που πλέον τα 500GB που είχαν τα αρχικά μοντέλα είναι λίγα. Ειδικά αν συμπεριλάβουμε και κάποια τρελά μεγέθη που χρειάζονται κάποια παιχνίδια σε διορθωτικές ενημερώσεις. Δεν δικαιολογώ απλά επισημάνω ότι τα ίδια χάλια (δυστυχώς) ισχύουν και σε άλλα συστήματα.

Μάλλον υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν έχουν ακούσει για τα mandatory installs στις άλλες κονσόλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...