chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχει δει κανείς τίποτα για την Limited του Fire Emblem Warriors σε Ελλάδα; Δε με δελεάζει και τρομερά για να μπω στη διαδικασία να την παραγγείλω από έξω αλλά αν την έβρισκα εδώ ίσως την προτιμήσω από την απλή. εγώ την παράγγειλα παντως από το amazon.com γιατί τα αντίστοιχα της Γερμανίας, Αγγλίας δεν στέλνουν Ελλάδα. Πάντως λογικό είναι να την φέρουν και Έλλαδα αλλά τελευταία στιγμή όπως έγινε και με το mario rabbits που το έφερε το πλαίσιο μόλις κυκλοφόρησε. Δεν το είχα δει πριν http://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Nintendo-Mario-Rabbidskingdombattlecollectorswitc-NSW-0019.htm 1
orck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο απανταει στο ερωτημα μου;Ο καθενας τι θα βαλει μεσα στο σπιτι του το αποφασιζει μονος του, μπορει οι hardcore-αδες να θεωρουν τους ευατους τους ανωτερους απο τους υπολοιπους αυτο ομως δεν τους κανει πραγματικα ανωτερους, δυο γενιες πισω το Wii ηταν το κυριαρχο, οι πωλησεις αυτο λενε.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτή είναι μία ιστορία προδοσίας. Πως ακριβώς απαντάει αυτό στο ερώτημα;
vag.patrick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο απανταει στο ερωτημα μου; Ο καθενας τι θα βαλει μεσα στο σπιτι του το αποφασιζει μονος του, μπορει οι hardcore-αδες να θεωρουν τους ευατους τους ανωτερους απο τους υπολοιπους αυτο ομως δεν τους κανει πραγματικα ανωτερους, δυο γενιες πισω το Wii ηταν το κυριαρχο, οι πωλησεις αυτο λενε. meh... βρε ανθρωπε γι αυτο το γραψα....εγω γραφω επι προσωπικου επιπεδου αλλα η εικονα που μπορουμε να εχουμε ειναι βαση της μαζας.... εσυ σου λεω εισαι η εξαιρεση , οπως ειμαι και εγω....Ειναι η πρωτη φορα μετα απο 7 χρονια που σημερα εληξε το ps plus Μου και δεν ασχολουμαι γιατι εχω να ασχοληθω με το switch... εγω συμφωνω μαζι σου απλα ξανα λεω. Δεν ειμαστε η μαζα εμεις.... μια βολτα στις σελιδες των μεγαλων ενημερωτικων gaming etc σελιδων και καταστηματων να κανεις θα δεις τι γραφεται απο ακτω οταν δεις νεο για νιντεντο... Δεν ξερω αν με πιανεις....η κουβεντα που χουμε ανοιξει ειναι τεραστια , οχι απλα μεγαλη και με μηνυματα μεσω φορουμ δε προκειται ουτε να σε καταλαβω ουτε να με καταλαβεις ποτε...
NEKROMA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Η μαζα θελει last of us και uncharted και dark souls witcher3 nba2k17 κτλπ κανενας δεν θα παρει swicth για γραφικα λιγο καλυτερα απο ps vita ,το switch αξιζει για τα nintento games ,η δευτερη εκδοση του switch που θα υποστηρίζει 1080p θα αξιζει
Mazinga Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μαζες δεν υπαρχουν, υπαρχουν προφιλ πελατων με πωλησεις ανα ειδος - υπηρεσια, κοστη, κερδη. Το switch κυνηγα το κοινο που επενδυσε σε DS, 2DS, 3DS, πρωτιστος. Εαν ειναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ, οι αποψεις ολων μας, αχρηστες.
vag.patrick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 αντε ρε mazinga ...και περιμενω πως και πως απαντηση σου να ουμε(αληθεια λεω) .. Εγω αυτο εννοω....το κοινο που αναφερεται η νιντυ ειναι αυτο που αναφερετε.. Παμε για αλλα ομως.. Το Mario+Rabbits τι ομορφο και ευχαριστο παιχνιδακι...Και ειλικρινα το soundtrack του ειναι υπεροχο...
vasilisga Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα παίδες σκέφτομαι για την αγορά του switch με προβληματίζουν όμως οι λίγοι τίτλοι που έχουν βγει για το παιχνίδι δε θα έπρεπε να έχουν βγει παραπάνω? πως θα πουλήσει η κονσόλα?
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 κοίτα μόνο να τελειώσεις το zelda θέλεις 200 ώρες. βάλε και πλήθος rpg που το καθένα έχει πάνω από 100 ώρες συν τα fighting pvp games. βάλε και τα nindie που είναι δεκάδες. Ναι έχει λίγους τίτλους... 1
vasilisga Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 κοίτα μόνο να τελειώσεις το zelda θέλεις 200 ώρες. βάλε και πλήθος rpg που το καθένα έχει πάνω από 100 ώρες συν τα fighting pvp games. βάλε και τα nindie που είναι δεκάδες. Ναι έχει λίγους τίτλους... τα indies δεν με ενδιαφέρουν για το zelda και τα rpg συμφωνώ δε λέω ότι δε θα βρω με κάτι να ασχοληθώ αλλά δεδομένου ότι η κονσόλα είναι ένα εξάμηνο στην αγορά θα περίμενε κανείς περισσότερους τίτλους
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα παίδες σκέφτομαι για την αγορά του switch με προβληματίζουν όμως οι λίγοι τίτλοι που έχουν βγει για το παιχνίδι δε θα έπρεπε να έχουν βγει παραπάνω? πως θα πουλήσει η κονσόλα? Η κονσόλα ειδη πουλάει αρκετά στο εξωτερικό και τίτλοι εχουν βγει ορισμένοι που αξίζει να τους παίξεις οπως zelda και το splatoon , απο εκει και πέρα εχουν ανακοινωθεί ενα σωρό τίτλοι που έρχονται σύντομα ξεκινώντας με το mario odyssey. Αν έχεις υπομονή και βλέπεις οτι καποιος απο τους υπάρχων σε καλύτει αγόρασε το αλλιώς ξανά κοίτα απο το 2018 που θα βγούν πάμπολοι τίτλοι , απο την αλλη ειναι και τι παιχνίδια παίζεις οποτε ειναι δικιά σου η επιλογή τι σε καλύπτει
Misokatsu64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα παίδεςσκέφτομαι για την αγορά του switchμε προβληματίζουν όμως οι λίγοι τίτλοι που έχουν βγει για το παιχνίδιδε θα έπρεπε να έχουν βγει παραπάνω? πως θα πουλήσει η κονσόλα? Προχωρα στην αγορα και μην σε προβληματιζει τιποτα. Και εμεις οταν πηραμε το PS4 ψαχναμε τιτλους να βρουμε στην αρχη, μην σε πω και σε κανα χρονο. Το Switch μεχρι τωρα απο τιτλους παει μια χαρα και οι πωλησεις ειναι εξαιρετικες σε ολο αυτο το διαστημα που εχει περασει. 1
mansa2k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 τα indies δεν με ενδιαφέρουν για το zelda και τα rpg συμφωνώ δε λέω ότι δε θα βρω με κάτι να ασχοληθώ αλλά δεδομένου ότι η κονσόλα είναι ένα εξάμηνο στην αγορά θα περίμενε κανείς περισσότερους τίτλους Αν αγοράσεις το NSW απλά να έχεις ως δεδομένο ότι θα είναι ένα σύστημα που θα ασχοληθείς με αποκλειστικούς τίτλους κατά κύριο λόγο της Ν και ότι προκύψει σε συνεργασία με τις τρίτες εταιρίες και κυρίως Ιαπωνικές, πολλά indies και ότι multiplatform κυκλοφορήσει. Τα multiplatforms πάλι κυρίως Ιαπωνικά μιας και οι δυτικοί πιστεύω θα το παρατήσουν μακροπρόθεσμα το σύστημα, ήδη οι περισσότεροι τίτλοι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Επίσης υπενθυμίζω πως η Ν θα ξεκινήσει συνδρομητική υπηρεσία από το 2018 και θα συμπεριλαμβάνει το online multiplayer όπως συμβαίνει αντίστοιχα στα xbox live, ps+.
RedPanda Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 κοίτα μόνο να τελειώσεις το zelda θέλεις 200 ώρες. βάλε και πλήθος rpg που το καθένα έχει πάνω από 100 ώρες συν τα fighting pvp games. βάλε και τα nindie που είναι δεκάδες. Ναι έχει λίγους τίτλους... Βασικά 200 ώρες docked + 200 ώρες φορητό = 400 ώρες zelda.
Greygore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 κοίτα μόνο να τελειώσεις το zelda θέλεις 200 ώρες. βάλε και πλήθος rpg που το καθένα έχει πάνω από 100 ώρες συν τα fighting pvp games. βάλε και τα nindie που είναι δεκάδες. Ναι έχει λίγους τίτλους... Υπάρχει καμιά λίστα για τα προαναφερθέντα RPG; Γιατί την έχω στην αναμονή την αγορά Switch και απο όσο είχα δει μέχρι τώρα τα μόνα που υπάρχουν κυκλοφόρησαν είναι τα Disgaea 5 και I Am Setsuna (είδα βέβαια κάτι φήμες για νέα Tales of και SMT, εκεί θα πέσει αγορά, δεν γίνεται ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις