Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Nvidia εν τω μεταξύ έχει κλείσει μια αρκετά μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Nintendo οπότε η υποστήριξη δεν τελειώνει στον Tegra X1. Ίσως δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Switch σε 2-3 χρόνια.

Τρελές αυξήσεις σε ιπποδύναμη φυσικά μη περιμένουμε. Το ζητούμενο είναι η χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, άρα πιο efficient chipset.

Δεν καταλαβαίνω πάντως πως ακριβώς Θα επηρεάσουν αρνητικά το σύστημα μερικά remasters. Βλέπουμε ότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί πολύ καλά και στα PS4/One.

Όποιος δεν θέλει να αγοράσει το Skyrim στο Switch επειδή μπορεί να το παίξει αλλού καλύτερα, ας το ξεχάσει και ας επικεντρωθεί φέτος στο... Zelda και στο Xenoblade 2. Καθόλου άσχημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με RPG's.

Τελικά από που προκύπτει ότι δεν θα δούμε πληθώρα ποιοτικών νέων τίτλων στο Switch επειδή θα κυκλοφορήσουν και καποια remasters?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχει δει κανείς τίποτα για την Limited του Fire Emblem Warriors σε Ελλάδα; Δε με δελεάζει και τρομερά για να μπω στη διαδικασία να την παραγγείλω από έξω αλλά αν την έβρισκα εδώ ίσως την προτιμήσω από την απλή.

Δεν καταλαβαίνω πάντως πως ακριβώς Θα επηρεάσουν αρνητικά το σύστημα μερικά remasters. Βλέπουμε ότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί πολύ καλά και στα

PS4/One.

Γιατί τεχνικά το Switch περιορίζετε σε remasters.

είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος

εμ δεν γίνετε δουλειά έτσι μάστορα. να λες εγώ είμαι καλυμμένος, εσείς έχετε το πρόβλημα.

Το ότι κονσόλα της nintendo είναι στο χειρότερο σημείο ever στο θέμα third party είναι αντικειμενικό.

• Like 1

Γιατί τεχνικά το Switch περιορίζετε σε remasters.

εμ δεν γίνετε δουλειά έτσι μάστορα. να λες εγώ είμαι καλυμμένος, εσείς έχετε το πρόβλημα.

Το ότι κονσόλα της nintendo είναι στο χειρότερο σημείο ever στο θέμα third party είναι αντικειμενικό.

Μπορεί να περιορίζεται τεχνικά στους σημερινούς multiplatform τίτλους, αλλά παρ'όλα αυτά αν η Nintendo ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με το 3DS (πολλά 3rd party exclusives), το Switch μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που σας διαφεύγει μερικούς είναι ότι το Switch είναι ένα φορητό σύστημα και όχι απλώς μια underpowered home κονσόλα όπως στην περίπτωση των Wii/WiiU που δεν μπορεί να τρέξει το τελευταίο Assassin's Creed ή CoD.

Σκοπός λοιπόν δεν είναι να ανταγωνιστεί τα PS4/One. Το ότι μπορούν να βγουν μερικά διαμάντια multiplatform παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς επειδή η επεξεργαστική ισχύς το επιτρέπει, είναι θετικό επειδή θα μπορέσει να προσθέσει μερικούς έξτρα τίτλους στη βιβλιοθήκη του.

Συγκεκριμένα το Skyrim το βλέπω περισσότερο ως διαφήμιση του πλεονεκτήματος της φορητότητας και όχι των HD textures της περασμένης γενιάς. Το ότι μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα παιχνίδι τέτοιου μεγέθους και πολυπλοκότητας και να παίξεις ανά πάσα στιγμή. Αυτό προωθεί η Nintendo. Και δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε να βγει αυτό συγκεκριμένα και όχι κάποιος άλλος μικρός τίτλος.

Τέλος, νομίζω ότι όσο αναφορά τα remasters, θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν αυτά της ίδιας της Nintendo. Αυτά είναι που θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στο σύστημα και στην ταυτότητα του.

• Like 5

• Moderators

Όταν γράφω ένα ποστ συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου και για τις απόψεις μου. Με γνώμονα αυτό λοιπόν, ναι είμαι καλυμένος, ψέματα να πω; Πήρα Switch για να παίξω Odyssey, έχω X1 για να παίξω Gears of War και Halo και έχω πισί για τα multi-platforms. Τι να κάνω που δεν με ενδιαφέρουν τα 3rd-party multi-platforms στο NSw, να καταπιεστώ για να με ενδιαφέρουν; Αυτά σε ότι αφορά εμένα.

Σε ότι αφορά τον υπόλοιπο κόσμο, αντικειμενικά αν θέλει κάποιος να παίζει GTA και κωλοντούτι, τότε (για ακόμα μία φορά το λέω) το NSw δεν είναι η κονσόλα που τον αφορά και μπορεί να επιλέξει κάτι διαφορετικό που θα καλύπτει τις ανάγκες του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα, ούτε γιατί πρέπει να μας ξενίζει η στάση των 3rd-parties απέναντι στην Ν εν έτει 2017. Δεν θα έπρεπε να το έχουμε χωνέψει ως τώρα;

• Like 5

Μπορεί να περιορίζεται τεχνικά στους σημερινούς multiplatform τίτλους, αλλά παρ'όλα αυτά αν η Nintendo ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με το 3DS (πολλά 3rd party exclusives), το Switch μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Αυτή η πρόταση έχει όλο το ζουμί.

Αν και εφόσον το support του 3DS μετακυλήσει στο Switch, oι τωρινοί προβληματισμοί θα αποτελέσουν ξεχασμένο παρελθόν.

Για όσους δεν το μυρίστηκαν ακόμη, το New 2DS XL, εκεί αποσκοπεί. Να ξεχαστεί σιγά σιγά το όλο selling point του 3D και σιγά σιγά να μετακυλήσουν καταναλωτές και developers στο Switch.

• Like 2

οπως η Nintendo ειναι εταιρεια περιπτωση με πολυ καλες δουλειες για τα δικα της συστηματα.. ετσι και τα συστηματα της αντιμετωπιζονται ως περιπτωση . Νομιζω οτι 3 μερες τωρα που συζητατε οι συνηθεις , θελω να πιστευω και θεωρω πως δεν ειστε ασχετοι και ηδη μπορειτε και ξερετε ηδη οτι οι κονσολες της νιντεντο δεν θα ναι βασικες αλλα δευτερες...Αυτο θελει και η ιδια η εταιρεια..Το χει αποδειξει αρκετες φορες.γιατι δε συμφωνειτε οτι διαφωνειτε να τελειωνει εκει το ζητημα?

Το γεγονος ειναι οτι το switch παιρνει αυτο που υποσχεθηκε η εταιρεια. ΑΑΑ 1 παιχνιδι καθε μηνα. Deluxe , treluxe , feluxe δε μας νοιαζει και πολυ καθως η προηγουμενη κονσολα πουλησε με τα βιας 10μυρια και ειναι λογικο τα διαμαντια της (τα πιο εμπορικα) να μεταφορονται απευθειας στο switch που εχει καλη βαση μεσα σε 6 μηνες και θα την μεγαλωσει κι αλλο με αυτους τους τιτλους... Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω την γκρινια... 6 μηνες στην αγορα και πηραμε και θα παρουμε τιτλους που αλλα συστηματα κλεινανε χρονο + για να μαζευτουν στο συνολο τοσα.... Enjoy και ερχονται και αλλα (πιστευω... :) ) .

• Like 4

Γιατι δεν μπορει να σταθουν οι κονσολες της Nintendo σαν πρωτες; Πως αποφασιζεις ετσι οτι ολοι γουσταρουν παιχνιδια οπου εχει ενα οπλο και πυροβολας οτιδηποτε περπαταει; Ποσο COD να παιξει καποιος δηλαδη;
Το Wii ηταν η καλυτερη συνταγη διασκεδασης με μικρα παιδια στο σπιτι.

Μολις τωρα λεω να παρω το πρωτο μου PS (το 4 προφανος, ποτε δεν ειχα PS) εξαιτιας του uncharted, αμφιβαλλω οτι θα μου αρεσει περισσοτερο απο το "παιδικο" Mario Galaxy

Μην ακουσω και εδω απαξιωτικα λογια για τους περιστασιακους παιχτες, ολοι οι παιχντες παιζουν, εαν ο ενας γουσταρει να ξεκιναει το πρωι να σκοτωνει ζομπι μεχρι που θα κοιμηθει δικαιωμα του, οπως δικαιωμα του εαν καποιος θελει να παιξει μια και μονο πιστα μαριο την ημερα με την χαρουμενη μουσικη του.

απαντας σε εναν ανθρωπο που στηριξε ειδικα το wiiu μεχρι αηδιας... για μενα οι αγορες μου μεχρι το τελος του 17 περιλμβανουν κυριως παιχνιδια για το switch....δε κατηγοροποιω κανεναν...οι υπολοιποι το κανουν και η ιδια η νιντεντο επισης το κανει καθως ο μεσος gamer δε μπορει να μεινει μονο με την κονσολα της νιντεντο αυτη τη στιγμη...Πως να το κανουμε δλδ. οι υπολοιποι ειναι οι εξαιρεσεις...γραφουμε παντα δυστυχως με το πως πανε τα πραγματα στην μαζα και οχι στο υπολοιπο κομματι. Εγω δε με θεωρω οτι ειμαι στην μαζα καθως εχω να δωσω λεφτα για παιχνιδι σε αλλη κονσολα/pc απο τοτε που αγορασα το switch (Απριλιο) και δε προκειται να το κανω καθως και exclusive να ειναι , θα το νοικιασω , το multi στο pc απο κανα κλειδαδικο σχεδον τσαμπα και οτι δεν αξιζει τα λεφτα του απο τον θειο...οποτε μενουμε στην νιντεντο , που οτι πιστεψω πως αξιζει το ληθαρακι μου θα το δωσω με ολο μου το ειναι , οπως κανω αυτους τους μηνες...

Και τελος , οπως ειπε και ο malthador και νομιζω το κανουν πολλοι , τα γραφομενα ειναι αυτο που πιστευω και ο γενικευση των πραγματων απο την δικη μου οπτικη εις βαρος αλλων χρηστων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...